BMW M5 Sedan

Shop The Look

BMW M5 Sedan

BMW M5 Sedan with M xDrive

THE NEW

M5

BMW M

De BMW M5 Sedan.

ONGEËVENAARD RIJPLEZIER.

De zevende generatie van de BMW M5 Sedan brengt voor het eerst een Plug-in Hybride aandrijflijn naar de high performance executive sedan. Met een indrukwekkend systeemvermogen van 535 kW (727 pk) en 1.000 Nm koppel brengt de BMW M5 ongeëvenaard rijplezier. Ontdek de BMW M5 Sedan, de uitrustingsopties en technische gegevens van deze auto en ook de diverse lease- en financieringsmogelijkheden.

UITVOERINGEN EN TECHNISCHE GEGEVENS.

   BMW M5 Sedan
   BMW M5 Sedan

   Vermogen

   535 kW (727 pk)

   0-100 km/u

   3,5 s

   Topsnelheid

   250 km/u

   E-actieradius

   68 - 69 km

   BMW M5 Sedan M specifieke exterieurdetails

   KRACHTIGE M
   HYBRID TECHNOLOGIE.

   De BMW M5 Sedan beschikt over de nieuwste Plug-in Hybride aandrijflijn met M Hybrid technologie. De combinatie van een krachtige M TwinPower Turbo V8-benzinemotor en een in de versnellingsbak geïntegreerde elektromotor zorgen voor een systeemvermogen van 535 kW (727 pk). Lokaal emissievrij rijden, M rijdynamiek en maximale prestaties op het circuit met M Hybrid vormen de perfecte combinatie van een business sedan en een echte sportwagen.

   UW BMW M5 SEDAN.

    InfoI content placeholder

    PERFORMANCE.

    0:00
    0:00 /  0:00

    EEN WAAR GENOEGEN. M HYBRID.

    De M Hybrid aandrijflijn met High-Performance M TwinPower Turbo V8-cilinder benzinemotor en elektrische aandrijving trekt met een systeemvermogen van 535 kW (727 pk)[2][3][4] krachtig op. Het koppel van maximaal 1000 Nm[2][3][4] wordt via M xDrive dynamisch over de vier banden verdeeld.

    0:00
    0:00 /  0:00

    EXTERIEURDESIGN.

    OOK IN HET DONKER ONMISKENBAAR.

    Door de M specifieke nierengrille met BMW Iconic Glow contourverlichting is de BMW M5 Sedan ook in het donker onmiskenbaar. Andere highlights zijn de nieuwe dubbele lichtsignatuur van de koplampen en de M specifieke dynamische welkomstverlichting.

    MATERIAAL DAT TOT DE VERBEELDING SPREEKT.

    Met het M Carbon exterieurpakket ziet uw BMW M5 Sedan er nog sportiever uit. Het dak, de M specifieke spiegelkappen en de achterspoiler zijn gemaakt van lichtgewicht en robuust koolstofvezel. Naast de esthetische functie zorgt het voor een aanzienlijke gewichtsreductie.

    INTERIEURDESIGN.

    ONGEKEND
    COMFORTABEL.

    De nieuwe BMW M Multifunctionele stoelen uitgevoerd in lederuitrusting ‘Merino’ met stoelverwarming en oplichtend ‘M5’ logo. Volledig elektrisch verstelbaar, met geheugenfunctie voor de bestuurdersstoel en beschikbaar in meerdere kleurencombinaties. Ongekend zitcomfort in elke situatie.

    DIGITALE HIGHLIGHTS.

    ELEKTRISCH RIJPLEZIER.

    OPLADEN. HOE EN WAAR U MAAR WILT.

    EEN SLIMME COPILOOT.

    Een attente assistent aan uw zijde.

    De Driving Assistant Professional helpt uw BMW tot 210 km/h actief binnen de rijstrook te houden en op voldoende afstand van uw voorganger. Indien nodig remt uw BMW tot stilstand en versnelt vervolgens zelfstandig weer zodra de weg vrij is. Ideaal voor in fileverkeer. 

    Uw BMW parkeert voor u in en uit.

    Met de Parking Assistant Professional vindt uw BMW automatisch een parkeerplaats. U voert de maximaal 200 meter lange manoeuvre één keer zelf uit. Daarna kan uw BMW op verzoek zelf in- en uitparkeren, terwijl u alles via uw smartphone van dichtbij in de gaten houdt. 

    Meer dan alleen een sleutel.

    Met BMW Digital Key Plus kunt u ondersteunde mobiele apparaten gebruiken als autosleutel. U kunt de sleutel digitaal delen met maximaal vijf personen. Zodra u uw BMW nadert, wordt het voertuig automatisch ontgrendeld en zijn er ook verlichtingseffecten.

    Meer zien in één oogopslag.

    Het BMW Head-Up display projecteert navigatie- en andere aanwijzingen in uw directe zichtveld. En geeft met Augmented Reality op het Touch Control Display en in het instrumentenpaneel de routebegeleiding weer.

    BMW M5 Sedan leasen en financieren

    UW BMW M5
    SEDAN.

    Breid uw leasing- of financieringsaanbod op maat uit met aantrekkelijke diensten en verzekeringen in één pakket.
     

    All-in. Simply smart. BMW Financial Services

    PROACTIVE CARE IN DE BMW M5 SEDAN.

    Service – precies wanneer u die nodig heeft.

    Altijd een stap verder. Naderend onderhoud of bandenslijtage: wij nemen vroegtijdig contact met u op. Via de melding in de My BMW App kunt u direct een afspraak maken. Voor zorgeloos door blijven rijden.

    VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE BMW M5 SEDAN.

    WELLICHT IS DIT OOK INTERESSANT VOOR U.

    VERBRUIK EN CO₂ EMISSIE.

    Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M5 Sedan varieert tussen de 1,6 - 1,7 l/100 km en de gemiddelde CO2 emissie varieert tussen de 38 - 37 g/km. Data op basis van peildatum 1 juli 2024.

    [1] Bij Plug-in Hybride modellen: gemiddeld, gewogen (EC AC Charge Weighted).

    [2] Bestaat uit aandrijving door verbrandingsmotor (vermelde waarde) en elektromotor (tot de vermelde waarde). Elektrische aandrijving afhankelijk van de laadstatus van de accu.

    [3] Bij Plug-in-Hybride modellen: vermogen afhankelijk van de laadstatus van de accu.

    [4] Als gevolg van de materiaalspecifieke eigenschappen is het mogelijk dat bij het remmen functiegerelateerde geluiden te horen zijn, bijvoorbeeld bij langdurige lage belasting of bij natte omstandigheden kort voordat het voertuig tot stilstand komt. Onder invloed van strooizout of vocht, bijvoorbeeld na een bezoek aan de wasstraat, nachtelijke condensatie of een rit door de regen, kan de remwerking overeenkomen met die van een conventioneel remsysteem. Deze verminderde remwerking kan door een grotere pedaaldruk worden gecompenseerd.