BMW Top Cover

BMW TOP COVER VERZEKERING.

Speciaal voor uw nieuwe of gebruikte BMW.

Bij een exclusieve auto hoort een exclusieve verzekering. Met de BMW Top Cover verzekering is uw nieuwe of gebruikte BMW optimaal verzekerd tegen schade en diefstal. U profiteert van verschillende voordelen, waaronder een veelomvattende dekking, een scherpe premie en herstel door uw eigen BMW dealer bij schade.

Lees meer
BMW TOP COVER VERZEKERING.Speciaal voor uw nieuwe of gebruikte BMW.

  DE VOORDELEN VAN BMW TOP COVER.

  BMW Top Cover
  • Kies zelf uw dekking: WA, WA + Beperkt Casco of WA + Volledig Casco
  • Uit te breiden met diverse aanvullende verzekeringen
  • Tot 5 jaar nieuwwaarde/ 3 jaar aanschafwaarde
  • Mogelijkheid tot betalen per kilometer
  • Geen eigen risico bij schadeherstel door uw BMW dealer
  • Schadeherstel met originele onderdelen
  • Mogelijkheid om de premie te verlagen door vrijwillig een eigen risico te nemen
  • Gratis vervangend vervoer (ook in het buitenland)
  • Accessoires kosteloos meeverzekerd tot € 3.500,-
  • BMW Service Inclusive gratis meeverzekerd
  • Tot 80% no claimkorting
  • Gunstige alarmeisen

  BETALEN PER KILOMETER.

  Voor nieuwe BMW modellen (vanaf productiedatum juli 2020 of bij BMW i3 modellen van alle bouwjaren) heeft u de keuze om per kilometer te betalen. U krijgt dan korting op uw premie en bent altijd goedkoper uit dan bij een BMW Top Cover verzekering zonder betalen per kilometer.

   

  Iedere maand wordt uw kilometerstand automatisch opgehaald via BMW ConnectedDrive en ontvangt u een overzicht van de gereden kilometers. Rijdt u minder kilometers dan uw gekozen kilometerbundel (met een minimum van 5.000 kilometer per jaar), dan wordt de teveel betaalde premie aan het einde van de looptijd aan u terugbetaald. Rijdt u meer kilometers dan uw gekozen bundel? Dan wordt de te weinig betaalde premie aan het einde van de looptijd geïncasseerd van uw rekening. Heeft u gekozen voor de bundel ‘onbeperkt (>25.000 km)’ of rijdt u meer dan 25.000 kilometer per jaar, dan zijn de extra gereden kilometers gratis.

   

  BMW Top Cover van BMW Financial Services wordt uitgevoerd door onze partner Allianz. Bereken uw premie online middels onderstaande button direct bij onze partner. U wordt dan doorverwezen naar een externe website.

  Lees meer
  BMW Top Cover

  TOTAL LOSS OF DIEFSTAL.

  BMW Top Cover heeft een unieke nieuwwaarde- of aanschafwaardevergoeding wanneer uw BMW total loss of gestolen wordt. Veel verzekeraars hanteren namelijk een maximale cataloguswaarde voor de nieuwwaarde- of aanschafwaardevergoeding. Met de BMW Top Cover verzekering geldt deze beperking niet. De vergoeding die u ontvangt bij total loss of diefstal is bij ons dus niet afhankelijk van de waarde van uw BMW, maar bijvoorbeeld wel van de door u gekozen dekking en de leeftijd van uw BMW op het moment van aanschaf. De aanschafwaarderegeling geldt ook als uw BMW geïmporteerd is door een BMW dealer.

  Of u de nieuwwaarde of aanschafwaarde van uw BMW vergoed krijgt bij total loss of diefstal is afhankelijk van verschillende factoren. Hieronder leggen wij de voorwaarden aan u uit.

  Lees meer
  • Nieuwe BMW
  • Gebruikte BMW jonger dan 6 jaar
  • Gebruikte BMW jonger dan 8 jaar
  • Gebruikte BMW ouder dan 8 jaar

  VERZEKER UW NIEUWE BMW MET STEKKER MET 10% VOORDEEL.

  VERZEKER UW NIEUWE BMW MET STEKKER MET 10% VOORDEEL.

  Profiteer nu van onze exclusieve verzekeringsactie. U ontvangt 10% korting op de BMW Top Cover verzekering (WA + Casco premie) voor nieuwe BMW's met een stekker (BEV/PHEV). Deze verzekering biedt optimale zekerheid en dekking tegen schade, diefstal en andere onvoorziene gebeurtenissen.

  De actie geldt voor verzekeringen met een ingangsdatum per Q2 2024 en de korting geldt enkel het eerste jaar. Wilt u meer informatie en de voorwaarden weten? Vraag uw BMW dealer om de details.

  FINANCIEREN MET RENTEKORTING

  FINANCIEREN MET RENTEKORTING.

  Bij BMW financiert u uw BMW altijd tegen 0,5% rentekorting op uw maandbedrag als u kiest voor een BMW Top Cover verzekering. Zo kunt u goed verzekerd en tegen lage kosten genieten van uw nieuwe aanwinst.

  AANVULLENDE VERZEKERINGEN.

  Extra zekerheid met de aanvullende verzekeringen van BMW Financial Services.

  Met de BMW Top Cover verzekering van BMW Financial Services bent u altijd uitstekend verzekerd. Voor extra zekerheid kunt u de verzekering uitbreiden met één of meerdere aanvullende verzekeringen.
  BMW aanvullende verzekering

  ONGEVALLEN VERZEKERING VOOR INZITTENDEN

  Met de ongevallenverzekering voor inzittenden wordt een vooraf vastgesteld bedrag uitgekeerd aan de inzittenden als zij door een ongeval invalide raken of aan de nabestaanden bij overlijden. De hoogte van de uitkering is niet gekoppeld aan de werkelijke schade of kosten. Het bedrag bij overlijden bedraagt €12.500 en bij invaliditeit maximaal €25.000.
  BMW Financial Services Schade Inzittenden verzekering

  SCHADEVERZEKERING VOOR INZITTENDEN

  Bij deze verzekering betalen wij de werkelijke kosten van de persoonlijke schade die u of uw passagiers oplopen bij een verkeersongeval. Het gaat dan bijvoorbeeld om kosten door blijvende invaliditeit, arbeidsongeschiktheid of overlijden. Maar ook om verlies van inkomsten, smartengeld en schade aan persoonlijke bezittingen. Het maakt niet uit wie schuld heeft. Het maximale bedrag dat wij betalen is €1.000.000,- per gebeurtenis.
  BMW Financial Services Rechtsbijstanddekking

  RECHTSBIJSTAND DEKKING

  Raakt u buiten uw schuld betrokken bij een ongeval? Dan moet u uw persoonlijke schade zelf terugvragen aan de tegenpartij. Dat kan erg lastig zijn. Heeft u gekozen voor de Rechtsbijstandverzekering? Dan nemen onze deskundigen dit van u over. Zo nodig schakelen wij een advocaat in. Wij betalen alle kosten, ook de rechtskosten bij bepaalde strafzaken. Deze verzekering geldt ook voor uw passagiers. Heeft u WA + Beperkt Casco of Volledig Casco? Dan helpen wij u met het verhalen van uw letselschade.
  • Wat is het verschil tussen een ongevallen- en een schade inzittenden verzekering?

  BEREKEN UW PREMIE EN SLUIT DE VERZEKERING AF

  U kunt uw verzekeringspremie eenvoudig berekenen met behulp van de verzekeringscalculator. U beantwoordt enkele vragen en u weet direct hoeveel u betaalt om goed verzekerd de weg op te gaan. Wilt u de verzekering afsluiten? Dan kunt u dit direct online regelen.

  BMW Top Cover van BMW Financial Services wordt uitgevoerd door onze partner Allianz. Bereken uw premie online middels onderstaande button direct bij onze partner. U wordt dan doorverwezen naar een externe website.

  Lees meer
  BMW Top Cover verzekering

  BEREKEN UW PREMIE.

  Bereken uw verzekeringspremie eenvoudig online.
  BMW Financial Services FAQ Top Cover verzekering

  MEEST GESTELDE VRAGEN.

  Alle vragen en antwoorden over verzekeren overzichtelijk bij elkaar.
  BMW Financial Services contact

  DIRECT CONTACT MET BMW.

  Staat uw vraag er niet tussen of wilt u liever persoonlijk contact?
  BMW Financial Service Online schade melden

  ONLINE SCHADE MELDEN.

  Geef schade of diefstal eenvoudig online aan ons door.

  De BMW Top Cover verzekering is een product van BMW Financial Services, maar wordt uitgevoerd door Allianz.

  Lees meer