BMW Plug-in Hybride

BMW PLUG-IN HYBRIDE.

VAAK ELEKTRISCH. ALTIJD BMW.

BMW PLUG-IN HYBRIDE.VAAK ELEKTRISCH. ALTIJD BMW.
BMW Plug-in Hybride

BMW PLUG-IN HYBRIDE.

VAAK ELEKTRISCH. ALTIJD BMW.

BMW PLUG-IN HYBRIDE.

VAAK ELEKTRISCH. ALTIJD BMW.

UW BMW DEALER STAAT VOOR U KLAAR.

BMW Service. Experts in geweldig.

EN IS BEREIKBAARDER DAN OOIT.

Juist in deze ongewone tijd vinden wij goede service extra belangrijk. Mocht u contact willen met een dealer of meer willen weten over een specifiek BMW model, dan bieden wij u verschillende (online) mogelijkheden; van Facetime video tot WhatsApp. Daarnaast zijn alle BMW dealers nog steeds open voor uw bezoek. Heeft u een afspraak voor service of onderhoud of wilt u een proefrit maken dan kunt u onze dealers bezoeken. Mocht u dit niet kunnen of willen, dan bieden we u graag een Haal&Breng Service aan. Bij alles nemen we de hygiënemaatregelen in acht en voeren we extra schoonmaakrondes uit. Ontdek wat onze dealers u kunnen bieden en hoe we dat doen.
Ontdek meer
FAQ BMW en corona.

BMW 1 SERIE PRIVATE LEASE.

Nu tijdelijk vanaf €399,- p/mnd. Wilt u een Private Lease overeenkomst afsluiten, dan kunnen we samen met u het gehele proces online doorlopen en afronden. Van uw wensen ten aanzien van uw nieuwe BMW tot het afsluiten van het contract. We leveren indien gewenst zelfs uw BMW bij u voor de deur af.
Bereken uw maandbedrag

LAATSTE BMW NIEUWS.

BMW M5 Sedan modellen

DE NIEUWE BMW M5 SEDAN MODELLEN.

De BMW 5 Serie Sedan M modellen combineren op overtuigende wijze de voor M kenmerkende sportiviteit met het comfort en de elegantie van een zakensedan. Ontdek de drie unieke M modellen en hun sterke persoonlijkheid: met een maximaal vermogen van 460 kW (625 pk) en een op prestaties gerichte onderstelafstemming neemt de BMW M5 Competition met M xDrive overduidelijk de leiding.
Ontdek meer
BMW i-Ready

DE BMW i3 NU MET € 4.000,- SUBSIDIE.

De overheid stimuleert elektrisch rijden voor particulieren al met het schrappen van de wegenbelasting en bpm. En daar komt de € 4.000,- subsidie elektrische auto’s tot € 45.000,- bij. Goed nieuws voor de BMW i3 Corporate Executive. En voor u. Geldt ook bij Private Lease en een financiering.
Ontdek meer
BMW i-Ready

VRIJ OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH.

BMW biedt nu op Private en Operational Lease de i-Ready optie. Zo kunt u straks, na minimaal 24 maanden, boetevrij overstappen naar een elektrische of hybride BMW.
Ontdek meer
Thuisplezier met BMW

EXTRA REDENEN OM THUIS TE BLIJVEN.

Omdat het op dit moment belangrijker dan ooit is om thuis te blijven, hebben we een aantal BMW activiteiten en spellen voor u op een rij gezet.
Ontdek meer
BMW Executive Editions

EXECUTIVE EDITIONS.

De BMW Executive Editions zitten vol met opties die het verschil maken. Die bij elkaar opgeteld zorgen voor nóg meer rijplezier.
Ontdek meer
BMW Service

BMW SERVICE. EXPERTS IN GEWELDIG.

BMW maakt kwalitatief hoogwaardige auto’s. En ook alles daaromheen moet kloppen. Vanaf uw eerste contact met de dealer en ver daarna.
Ontdek meer

VIND UW BMW DEALER.

Er is altijd een BMW dealer bij u in de buurt, want het BMW dealernetwerk bestaat uit 52 vestigingen verspreid over heel Nederland. Allemaal investeren zij continu in hun showroom, apparatuur, werkplaatsen en in het trainen van medewerkers. Vind hier alle contact gegevens van onze BMW dealers in Nederland. We staan voor u klaar.

Lees meer