THE 1 - F40 - BMW 1 Serie - Private Lease

BMW PRIVATE LEASE.

TIJDELIJK VANAF € 399,-[1]PER MAAND.

BMW PRIVATE LEASE.

TIJDELIJK VANAF € 399,-[1]PER MAAND.

UW BMW DEALER STAAT VOOR U KLAAR.

BMW Online Voorraadmodule.

DIRECT BESCHIKBARE BMW MODELLEN.

Kunt u niet langer wachten en wilt u snel van uw nieuwe BMW genieten? Op onze website vindt u nieuwe BMW modellen die direct leverbaar zijn. U heeft keuze uit diverse modellen en uitvoeringen. Bekijk het actuele aanbod en vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan.
Ontdek meer
FAQ BMW en corona.

BMW 1 SERIE PRIVATE LEASE.

Nu tijdelijk vanaf €399,- p/mnd. Wilt u een Private Lease overeenkomst afsluiten, dan kunnen we samen met u het gehele proces online doorlopen en afronden. Van uw wensen ten aanzien van uw nieuwe BMW tot het afsluiten van het contract. We leveren indien gewenst zelfs uw BMW bij u voor de deur af.
Bereken uw maandbedrag
BMW Service. Experts in geweldig.

U BENT WELKOM BIJ UW BMW DEALER.

Juist in deze ongewone tijd vinden wij goede service extra belangrijk. Mocht u contact willen met een dealer of meer willen weten over een specifiek BMW model, dan bieden wij u verschillende online mogelijkheden. Daarnaast zijn alle BMW dealers weer open voor uw bezoek. U bent meer dan welkom.
Ontdek meer

FAVORIETE PLUG-IN HYBRIDE MODELLEN.

BMW 330e Sedan

PLUG-IN HYBRIDE

BMW 330e Sedan
  • M Sportpakket
  • Elektrische actieradius in km: 52-57
  • eDrive Edition

BMW 530e Sedan

PLUG-IN HYBRIDE

BMW 530e Sedan
  • M Sportpakket
  • Elektrische actieradius in km: 64
  • eDrive Edition

BMW X5 xDrive 45e

PLUG-IN HYBRIDE

BMW X5 xDrive 45e
  • M Sportpakket
  • Elektrische actieradius in km: 82-88
  • 20 inch lichtmetalen velgen

BMW OCCASIONS.

Kiest u voor een BMW occasion met BMW Premium Selection, dan kiest u voor zekerheid, betrouwbaarheid en gemak. U ontvangt bij een Premium Selection standaard 24 maanden garantie en BMW Mobile Care. Een BMW met het Premium Selection label heeft de uitgebreide 360° check doorstaan en is altijd onderhouden geweest volgens BMW normen. Ontdek de voorraad bij de BMW dealer en rijd de auto van uw dromen!

Lees meer

LAATSTE BMW NIEUWS.

BMW M5 Sedan modellen

DE BMW M4 CABRIO.

De nieuwe BMW M4 Cabrio modellen. Vrijheid, ongefilterd en opnieuw gedefinieerd. De perfecte symbiose van kracht en esthetisch design, gepaard aan voor M kenmerkende sportiviteit.
Ontdek meer
BMW Service

BMW BUSINESS EDITIONS.

Ontdek de BMW Business Editions. Royaal uitgerust met de meest geavanceerde, intelligente en sportieve opties. Een absolute verrijking voor uw BMW. Nu verkrijgbaar op bijna alle BMW modellen, én met extra veel voordeel.
Ontdek meer
BMW Service

BMW SERVICE. EXPERTS IN GEWELDIG.

BMW maakt kwalitatief hoogwaardige auto’s. En ook alles daaromheen moet kloppen. Vanaf uw eerste contact met de dealer en ver daarna.
Ontdek meer
Thuisplezier met BMW

EXTRA REDENEN OM THUIS TE BLIJVEN.

Omdat het op dit moment belangrijker dan ooit is om thuis te blijven, hebben we een aantal BMW activiteiten en spellen voor u op een rij gezet.
Ontdek meer
BMW 4 Serie Cabrio

DE BMW 4 SERIE CABRIO.

Een nieuwe vorm van vrijheid: met zijn onafhankelijke, progressieve esthetiek en het elegante interieur is de BMW 4 Serie Cabrio een uitzonderlijke verschijning die grenzen overtreft. Ontdek nu ook meer over de BMW M440i xDrive Cabrio.
Ontdek meer
De BMW 128ti.

DE BMW 128ti.

Een bijzonder sportieve vertegenwoordiger van de modelserie, de BMW 128ti. Passend bij de kenmerkende modelspecifieke designelementen is onder andere de benzinemotor met BMW TwinPower Turbo technologie. Ontdek nu meer.
Ontdek meer
BMW Plug-in Hybride

VAAK ELEKTRISCH. ALTIJD BMW.

In de Plug-in-Hybride modellen van BMW rijdt u elektrisch als het ú uitkomt. De steeds grotere actieradius van de nieuwste generatie Plug-in Hybride modellen is bijvoorbeeld ruim voldoende voor al uw woon-werkverkeer.
Ontdek meer
BMW M5 Sedan modellen

DE NIEUWE BMW M5 SEDAN MODELLEN.

De BMW 5 Serie Sedan M modellen combineren op overtuigende wijze de voor M kenmerkende sportiviteit met het comfort en de elegantie van een zakensedan. Ontdek de drie unieke M modellen en hun sterke persoonlijkheid: met een maximaal vermogen van 460 kW (625 pk) en een op prestaties gerichte onderstelafstemming neemt de BMW M5 Competition met M xDrive overduidelijk de leiding.
Ontdek meer

VIND UW BMW DEALER.

Er is altijd een BMW dealer bij u in de buurt, want het BMW dealernetwerk bestaat uit 52 vestigingen verspreid over heel Nederland. Allemaal investeren zij continu in hun showroom, apparatuur, werkplaatsen en in het trainen van medewerkers. Vind hier alle contact gegevens van onze BMW dealers in Nederland. We staan voor u klaar.

Lees meer