BMW Proactive Care overzicht

BMW PROACTIVE CARE.

RELAX. WE CARE. #WhateverHappens.

In elke situatie ontvangt u proactieve en individuele ondersteuning van ons. Of uw BMW nu een foutmelding geeft, een onderhoudsbeurt nodig heeft, beschadigd is of betrokken is geweest bij een ongeval – wij bieden de beste oplossing voor u. Ontspan en geniet van de voordelen van BMW Services met Proactive Care.

VOORDELEN

UW VOORDELEN DANKZIJ BMW SERVICES MET PROACTIVE CARE.

BMW Proactive Care proactief icoon

Proactief.

BMW Proactive Care comfortabel icoon

Comfortabel.

BMW Proactive Care transparant icoon

Transparant.

BMW Proactive Care professioneel icoon

Professioneel.

BMW Proactive Care kosteloos icoon

Kosteloos.

VOORWAARDEN

DIT HEEFT U NODIG.

0:00
0:00 /  0:00

Om gebruik te maken van de diensten van Proactive Care heeft u het volgende nodig:

 

  • Een actief BMW ConnectedDrive account voor uw BMW
  • Een BMW ID gekoppeld aan uw BMW – in de My BMW App of in het My BMW Portal
  • Persoonsgegevens in uw BMW ID inclusief uw huidige telefoonnummer, e-mailadres en de BMW Service Partner van uw voorkeur

 

Om contact met u te kunnen opnemen dient u in te stemmen met de privacyverklaring in uw BMW en met de communicatie door uw BMW Service Partner of BMW AG. Voor nog soepelere communicatie activeert u de pushberichten in de My BMW App.

HET PROCES

ZO WERKT HET.

BMW Proactive Care hoe werkt het

Sensoren in de auto herkennen wanneer er service nodig is of dat er een eventuele storing is opgetreden en geven deze informatie door aan BMW. Wij nemen dan proactief contact met u op. Dat doen we via de My BMW App, per e-mail of een melding direct in uw BMW. In dringende gevallen bellen we u op.

PROACTIVE CARE BIJ DAGELIJKS GEBRUIK

ELKE DAG OPTIMALE ONDERSTEUNING.

Wie het druk heeft, vergeet ook wel eens het regelmatige onderhoud uit te laten voeren. Wij herinneren u eraan. Moeten de remmen worden gecontroleerd, dan krijgt u een melding van ons en kunt u gemakkelijk een serviceafspraak maken. Heeft u pech of een ongeval gehad, dan krijgt u snelle en volledige ondersteuning van de BMW Pechhulp.

0:00
0:00 /  0:00
BMW Proactive Care BMW Pechhulp service

BMW PECHHULP.

Onze servicebelofte in elke situatie:  bij een ongeval of bij pech staan wij proactief voor u klaar. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar – zolang u uw BMW bezit.

BMW Proactive Care My BMW App

MY BMW APP.

Stap in de wereld van BMW Service met Proactive Care. De My BMW App informeert u over komend onderhoud, de te verwachten kosten en de onderhoudsstatus. Of u nu de status van de remvloeistof wilt controleren of online een afspraak voor een reparatie wilt maken: de My BMW App vormt de digitale verbinding tussen uw BMW en onze services.

VEELGESTELDE VRAGEN.

MEER BMW SERVICES.

"Relax. We care." – Dat is de belofte die terugkomt in alle BMW Services, die wij bovendien constant voor u doorontwikkelen.