BMW Service overzicht

BMW SERVICES.

RELAX. WE CARE. #WhateverHappens.

BMW is er voor u met omvangrijke service. Onze speciaal opgeleide experts kijken uw BMW nauwkeurig na om eventuele problemen vroegtijdig te signaleren en mogelijke schade te voorkomen. Ons doel is dat u te allen tijde ontspannen rijdt en daarmee is “daarmee is Proactive Care onze nieuwe servicebelofte.” Maak zorgeloos gebruik van de op maat gemaakte BMW servicecontracten, zoals BMW Service Inclusive, BMW Service Value, BMW onderhoud en reparaties en vele andere individuele services. Wij hebben altijd het beste aanbod voor u. Voor ieder BMW model, voor iedere individuele behoefte en voor de vele zorgeloze kilometers die nog voor u liggen. #WhateverHappens.

VOORDELEN

UW VOORDELEN OP EEN RIJ.

BMW Service proactief icoon

Proactief.

BMW Service beste kwaliteit icoon

Kwaliteit en expertise.

BMW Service groot servicenetwerk icoon

Groot servicenetwerk.

BMW Service originele BMW onderdelen icoon

Originele BMW onderdelen.

BMW Service groot serviceaanbod icoon

Omvangrijk serviceaanbod.

BMW PROACTIVE CARE

ONZE SERVICEBELOFTE AAN U.

BMW Proactive Care

Voordat het urgent wordt, zijn wij er voor u. wij werken proactief en anticiperend. Dankzij realtime analyse van de voertuiggegevens signaleren we service-, onderhouds- en reparatiebehoeften al in een vroeg stadium. Indien nodig nemen wij contact met u op via de My BMW App, per e-mail of een bericht direct in uw BMW. Mocht het toch ineens dringend worden, dan krijgt u een telefoontje van een BMW expert, zodat pech wordt voorkomen en u ontspannen verder kunt rijden.

BMW INSPECTIE EN ONDERHOUD

PREMIUM KWALITEIT EN WAARDEBEHOUD VAN UW BMW.

BMW Service Inclusive

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Eenmalig betalen, zorgeloos rijden. Met BMW Service Inclusive kiest u een looptijd of kilometrage en betaalt u daarvoor een eenmalig vast bedrag. Daarmee zijn alle betreffende services gedekt. Uw BMW is dus altijd in de beste handen. Beschikbaar bij alle deelnemende BMW Service Partners ter wereld.

BMW Value Service

BMW SERVICE VALUE.

Is uw BMW ouder dan vijf jaar? Profiteer van prijsvoordelen en exclusieve BMW services op het gebied van veiligheid, waardebehoud en puur rijplezier. Ook het gebruik van originele BMW onderdelen voor het onderhoud aan remmen, brandstof- en microfilters en de arbeidstijd van onze experts is gedekt, voor aantrekkelijke prijzen.

BMW Verlengde Garantie

BMW SERVICE VERLENGDE GARANTIE.

Blijf beschermd. Met de BMW Service Verlengde Garantie breidt u de 2-jarige wettelijke garantie uit naar een looptijd van 3 tot 5 jaar of een kilometrage van 200.000 kilometer. Binnen deze tijd profiteert u van uitgebreide services zoals snelle reparatie met originele BMW onderdelen.

MEER BMW SERVICES

VOOR IEDERE SITUATIE EEN PASSENDE SERVICE.

Van cosmetische reparatie tot bandenwissel of pech onderweg – uw veiligheid staat bij ons centraal.

MY BMW APP

DIRECT VERBONDEN MET UW BMW.

Via de My BMW App bent u altijd met uw BMW verbonden en heeft u alle relevante informatie bij de hand. Van naderend onderhoud of een foutmelding tot ons omvangrijke serviceaanbod: u bent altijd volledig op de hoogte.

VEELGESTELDE VRAGEN.