BMW in sneeuwlandschap

WINTER-KLAAR-STOMEN.

GEEN BERG TE HOOG VOOR UW BMW.

WINTER-KLAAR-STOMEN.GEEN BERG TE HOOG VOOR UW BMW.

Onbezorgd richting de Alpen voor een heerlijke afdaling? Tref de juiste voorbereidingen om op wintersport te gaan, zodat uw reis al het eerste hoogtepunt is. Maak uw BMW winter-geweldig en ga zorgeloos op wintersport.

 

Uw dealer heeft meerdere slimme manieren om uw auto voor te bereiden op winterse omstandigheden. Of winterwielsets met voordeel. Een afspraak heeft u zo gemaakt via de online afspraakplanner.

  ZONDER HINDER DOOR DE WINTER.

  DE WINTERCHECK.

  Iedere BMW monteur is een Expert in Geweldig en zorgt er tijdens een wintercheck voor dat alles is nagekeken op maar liefst twintig onderdelen. Voor slechts 50 euro gaat u glimlachend het koude seizoen tegemoet. De winteractie bestaat uit:

  • De BMW Wintercheck met gratis '50 jaar BMW M' sporttas cadeau.
  • Tot 15% voordeel op winterwielsets.
  • Dakboxen laten spuiten in de carrosseriekleur.
  • Dakdragers met 50% voordeel bij aanschaf van een dakbox.
  • Tot 25% voordeel op rubberen vloermatten.

  Dit aanbod is geldig van 1 oktober 2022 t/m 28 februari 2023.
  '50 jaar BMW M’ sporttas

  '50 jaar BMW M’ sporttas.

  Bij uw wintercheck.

  Om het nog aantrekkelijker te maken: bij uw wintercheck krijgt u een exclusieve ‘50 jaar BMW M’ sporttas cadeau. Opvouwbaar, dus heel praktisch. In BMW styling, dus een fraai statement. En een special edition, dus u behoort tot een select gezelschap.

  BMW_Herfst-Wintercampagne Winterwielsets

  Veiligheid en voordeel komen samen bij de winterwielsets.

  Nu tot 15% voordeel.

  Zodra de temperatuur onder de 7 graden komt, bieden winterbanden meer veiligheid dan zomerbanden. En dat is in Nederland al gauw vijf maanden per jaar. Met de juiste banden is er echter geen vuiltje aan de lucht. Bij BMW heeft u de keus uit een groot assortiment BMW winterwielsets, met de exclusieve BMW stermarkering. Zo bent u in alle weersomstandigheden verzekerd van rijplezier én veiligheid.

  Nu aanschaffen is extra aantrekkelijk: met 15% voordeel op een winterwielset bij elektrische modellen en 10% bij alle overige modellen (benzine, diesel en Plug-In Hybride). 

  Rubberen vloermatten.

  Terug naar de basis. Rubberen vloermatten.

  Met 25% voordeel.

  Een heel makkelijke manier om uw BMW deze winter schoon te houden? Rubberen vloermatten. Ze laten geen vocht door en houden niet alleen uw BMW fraai, ze zijn zelf ook fraai. En met tot 25% voordeel.

  Dakboxen in uw carrosseriekleur.

  Dakboxen in uw carrosseriekleur.

  Met 50% voordeel op de dakdragers.

  Gaat u dit jaar op wintersport? Dan komt extra ruimte zeker van pas. Ski’s en skischoenen passen perfect in een BMW dakbox. Bij een dakbox compleet met dakdragers, krijgt u maar liefst 50% voordeel op de dakdragers. En om uw dakbox nog beter te laten passen bij uw BMW, kunt u die laten spuiten in uw carrosseriekleur. Zo wordt extra ruimte, extra stijlvol. Vraag nu een offerte aan voor uw type dakbox en kleur. 

  ORIGINELE BMW WIELSETS EN -ACCESSOIRES.

  Voor BMW rijders die in de herfst en de winter kiezen voor nieuwe banden en dus optimale grip, hebben wij in samenwerking met de belangrijkste bandenfabrikanten (zoals Bridgestone, Goodyear, Michelin en Pirelli) speciale winterbanden met stermarkeringen ontwikkeld. BMW banden met stermarkering bieden de beste rijeigenschappen, optimale grip en maximale veiligheid. Daarmee is bijzonder duidelijk: de originele BMW wielen en banden zijn geen compromis aan stijl, maar een statement.

  BMW Accessoires voor herfst en winter 19 inch lichtmetalen M wielen Dubbelspaak styling 871 M Jet Black

  19 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 871 M Jet Black mat, complete winterwielset.

  De hoogwaardige lichtmetalen 19 inch M wielen in Dubbelspaak styling 871 M zijn uitgevoerd in Jet Black. Complete set winterwielen geschikt voor sneeuwkettingen en voorzien van bandenspanningscontrolesysteem. Wielmaat 8,5 J x 18 met bandenmaat 245/45 R 18 102H XL.

  Ontdek alle winterwielsets
  BMW Accessoires voor herfst en winter 17 inch lichtmetalen BMW wielen Y-spaak styling 896 Refined Silver

  17 inch lichtmetalen BMW wielen in Y-spaak styling 896 Refined Silver, complete winterwielset.

  De opvallende 17 inch lichtmetalen BMW wielen in Y-spaak styling 896 in Refined Silver geven de BMW een individuele uitstraling. Complete set winterwielen geschikt voor sneeuwkettingen en voorzien van bandenspanningscontrolesysteem. Wielmaat 7 J x 17 met bandenmaat 205/65 R 17 100H XL.

  Ontdek alle winterwielsets
  BMW Accessoires voor herfst en winter 21 inch aerodynamische wielen in Sterspaak styling 1012 Bicolor

  21 inch aerodynamische wielen in Sterspaak styling 1012 Bicolor Midnight Grey, gepolijst, complete set winterwielen.

  De hoogwaardige 21 inch aerodynamische wielen in Sterspaak styling 1012 zijn uitgevoerd in Bicolor Midnight Grey, gepolijst en zorgen met hun sportieve uiterlijk voor een individuele uitstraling. Complete set winterwielen met bandenspanningscontrolesysteem, 9 J x 21 inch met bandenmaat 255/50 R 21 109H XL M+S.

  Ontdek alle winterwielsets
  BMW Accessoires voor herfst en winter 21 inch aerodynamische wielen in Sterspaak styling 1011 Jet Black

  21 inch aerodynamische wielen in Sterspaak styling 1011 Jet Black, complete set winterwielen.

  De hoogwaardige 21 inch aerodynamische wielen in Sterspaak styling 1011 zijn uitgevoerd in Jet Black en zorgen voor een bijzonder sportieve uitstraling. Complete set winterwielen met bandenspanningscontrolesysteem, 9 J x 21 inch met bandenmaat 255/50 R 21 109H XL M+S.

  Ontdek alle winterwielsets
  BMW Accessoires voor herfst en winter 19 inch lichtmetalen M wielen in Y-spaak styling 859 M Bicolor

  19 inch lichtmetalen M wielen in Y-spaak styling 859 M Bicolor Jet Black, gepolijst, complete winterwielset.

  De exclusieve 19 inch lichtmetalen M wielen in Y-spaak styling 859 M zijn uitgevoerd in Bicolor Jet Black, gepolijst, en zorgen voor een bijzonder sportieve uitstraling. Complete winterwielset met bandenspanningscontrolesysteem, voor 8,5 J x 20 inch met bandenmaat 245/40 R 19 98Y XL, achter 9 J x 21 inch met bandenmaat 255/40 R 19 100V XL.

  Ontdek alle winterwielsets
  BMW Accessoires voor herfst en winter BMW Sneeuwkettingen Comfort Plus

  BMW sneeuwkettingen comfort plus.

  De BMW sneeuwkettingen comfort plus onderscheiden zich door de eenvoudige en veilige montage met zelfspannend systeem en de optimale tractie die ze bieden. Door de optimale pasvorm is geen extra bescherming van het wiel nodig en zijn de BMW sneeuwkettingen comfort plus dankzij de geïntegreerde stalen beugel in een handomdraai te monteren.

  Vind uw BMW dealer
  BMW Accessoires voor herfst en winter BMW bandenreparatieset

  BMW bandenreparatieset.

  Met de intuïtief te gebruiken BMW bandenreparatieset bent u in het geval van bandenpech snel weer onderweg. Ongeacht de bandenmaat kunt u beschadigingen van het loopvlak tot circa 4 mm omvang repareren zodat u kunt doorrijden naar de dichtstbijzijnde BMW dealer of Erkend Service Partner.

  Vind uw BMW dealer
  BMW Accessoires voor herfst en winter BMW vaststaande naafdoppen

  BMW zwevende naafdoppen.

  De zwevende naafdoppen zijn voorzien van het BMW logo, dat niet met het wiel meedraait, maar rechtop blijft staan. De naafdoppen zijn leverbaar voor alle lichtmetalen BMW wielen met een naafdiameter van 56 mm.

  Vind uw BMW dealer
  BMW Accessoires voor herfst en winter BMW ventieldopjes met logo

  BMW ventieldopjes met logo.

  De hoogwaardige BMW ventieldopjes van aluminium beschermen de aluminium RDC ventielen effectief tegen vuil en vocht. Tegelijkertijd versterken ze de uitstraling van de wielen. Set bestaat uit vier ventieldopjes met BMW logo.

  Vind uw BMW dealer

  BMW WIELEN- EN BANDENSERVICE.

  BMW wielen- en Bandenservice

  Het is goed om belangrijke zaken in vertrouwde handen te geven. Wij wisselen niet alleen uw winter-en zomerbanden, maar controleren ook de profieldiepte en de remmen. Keuringen en onderhoud voeren wij uit met de grootste zorg en vakbekwaamheid. Met ons professionele bandenhotel (inclusief wassen en balanceren) bespaart u onnodige inspanning en kostbare ruimte.

  ORIGINELE BMW BANDEN MET STERMARKERING.

  Originele BMW banden met stermarkering

  Bij wielen en banden zijn kwaliteit, ervaring en veiligheid de belangrijkste voorwaarden. De stermarkering geeft aan dat de band speciaal voor BMW is geproduceerd volgens de hoogste BMW normen. Al vroeg tijdens de ontwikkeling van de auto begint ook de ontwikkeling van de banden, die tot wel drie jaar kan duren en wordt afgerond met uitgebreide tests. Banden met stermarkering worden op zes belangrijke aspecten getest: veiligheid, slijtvastheid, comfort, efficiency en –kenmerkend voor BMW –op twee factoren die belangrijk zijn voor het rijplezier: rijeigenschappen en sportief karakter. Bovendien worden ze in samenwerking met geselecteerde premium bandenfabrikanten (bijvoorbeeld Bridgestone, Goodyear, Michelin en Pirelli) geproduceerd. Vraag uw BMW dealer naar de banden met stermarkering –exact op maat, getest en veilig.

  ORIGINELE BMW ACCESSOIRES VOOR HERFST EN WINTER, EXTERIEUR.

  Inspirerend, in elk opzicht. Met de originele BMW accessoires gaat u goed voorbereid op weg. Geniet van meer rijcomfort en ontdek het brede accessoire-aanbod om uw BMW te maken tot de perfecte metgezel voor uw winterse plannen.
  BMW Accessoires voor herfst en winter BMW dakbox 420 zwart/Titansilber

  BMW dakbox 420L.

  De moderne BMW dakbox uitgevoerd in zwart met zijvlakken in titansilber heeft een inhoud van 420 liter en past op alle BMW dakdraagsystemen. Doordat deze aan beide zijden is te openen met een drievoudige centrale vergrendeling is hij makkelijk te beladen en tevens diefstalremmend af te sluiten.

  Vind uw BMW dealer
  BMW Accessoires voor herfst en winter BMW dakbox 520 zwart/Titansilber

  BMW dakbox 520L.

  De moderne dakbox uitgevoerd in zwart met zijvlakken in titansilber heeft een inhoud van 520 liter en past op alle BMW dakdraagsystemen. Doordat deze aan beide zijden is te openen met een drievoudige centrale vergrendeling is hij makkelijk te beladen en tevens diefstalremmend af te sluiten.

  Vind uw BMW dealer
  BMW Accessoires voor herfst en winter BMW Ski- en sbowboardhouder, zijwaarts uittrekbaar

  BMW ski- en snowboardhouder.

  De afsluitbare en zijwaarts uittrekbare BMW ski- en snowboardhouder biedt veilig plaats aan maximaal vijf paar ski's of vier snowboards en maakt het afnemen en vastzetten vooral bij hogere BMW modellen eenvoudiger. De bevestiging is te combineren met alle BMW dakdragers en biedt ook plaats aan skistokken.
  Vind uw BMW dealer
  BMW Accessoires voor herfst en winter BMW LED Portierprojectoren

  BMW LED Portierprojectoren.

  De nieuwe BMW LED portierprojectoren met verbeterde projectiekwaliteit en bovengemiddelde levensduur maken het in- en uitstappen bij uw BMW tot een unieke ervaring. Ze gaan automatisch aan bij het openen van de portieren. Ze projecteren met behulp van een dia een afbeelding op de grond naast de auto. Met uitneembare dia's kan de bestuurder zelf kiezen welke projectie wordt weergegeven, met keuze tussen het BMW logo en het BMW M logo.

  Vind uw BMW dealer

  ORIGINELE BMW ACCESSOIRES VOOR HERFST EN WINTER, INTERIEUR.

  Originele BMW accessoires doen hun naam alle eer aan: ze zijn met de grootste precisie vervaardigd en geïnspireerd op pure prestaties. Vergroot de ruimte, geef uiting aan uw stijl of verhoog de veiligheid –of alles tegelijk. Want u kunt veiligheid en stijl eenvoudig met elkaar combineren.
  BMW Accessoires voor herfst en winter BMW universele houder voor tablets met de BMW Safety Case voor het Travel & Comfort System

  Universele houder voor tablets met de BMW safety case voor het travel & comfort systeem.

  De universele houder is in grootte verstelbaar en is aan de separaat verkrijgbare basisdrager te bevestigen of aan de optionele uitrusting 'Travel & Comfort’. Deze biedt een stevige bevestiging voor vele soorten tablets in combinatie met de BMW safety case van 7 tot 11 inch en is 360° draaibaar en kantelbaar.

  Vind uw BMW dealer
  BMW Accessoires voor herfst en winter BMW basisdrager en BMW universele ophanghaak voor Travel & Comfort System

  BMW universele ophanghaak voor travel & comfort systeem.

  De universele ophanghaak van het BMW travel & comfort systeem maakt het mogelijk om kleding of lichte tassen aan de rugleuning op te hangen, zodat die vrij blijven van vuil in de voetenruimte. Met een steekkoppeling is de universele ophanghaak eenvoudig en stevig aan een separaat leverbare basisdrager of aan de optionele uitrusting travel & comfort te bevestigen.

  Vind uw BMW dealer
  BMW Accessoires voor herfst en winter BMW universele kledinghanger voor Travel & Comfort System

  BMW kledinghanger voor travel & comfort systeem.

  Met de BMW kledinghanger kunt u kledingstukken ophangen aan de achterzijde van de rugleuning. Met een steekkoppeling is de BMW kledinghanger eenvoudig en stevig aan een separaat leverbare basisdrager of aan de optionele uitrusting travel & comfort te bevestigen. Dankzij de hotelfunctie (in de handel verkrijgbare kledinghanger) kan deze ook buiten de BMW worden gebruikt.

  Vind uw BMW dealer
  BMW Accessoires voor herfst en winter BMW Allweather vloermatten voor

  BMW allweather vloermatten.

  De slijtvaste BMW allweather vloermatten met precieze pasvorm, verhoogde rand en aantrekkelijk design beschermen de voetenruimtes tegen vocht en vuil. Met hun zwarte kleur en BMW opschrift passen ze perfect in het interieur van de BMW.

  Vind uw BMW dealer
  BMW Accessoires voor herfst en winter BMW voorgevormde bagageruimtemat

  BMW voorgevormde bagageruimtemat.

  De stevige, waterbestendige en voorgevormde antislipmat voor de bagageruimte is voorzien van een hoge rand rondom. Hij ziet er hoogwaardig uit en beschermt de bagageruimte tegen vocht, vuil en beschadigingen. De zwarte mat met hoogwaardig roestvrijstalen embleem met BMW logo past perfect in de bagageruimte.

  Vind uw BMW dealer
  BMW Accessoires voor herfst en winter BMW opbergzak voor rugleuning Anthrazit/Blau

  BMW opbergzak voor rugleuning antriciet blauw.

  Ideaal voor wie onderweg is met kinderen. De zak met afwasbare bescherming tegen trappelende schoenen wordt aan de rugleuning van de voorstoel bevestigd. Met diverse afsluitbare vakjes en een afzonderlijke fleshouder biedt hij opbergmogelijkheden voor diverse reisbenodigdheden. De zak is eenvoudig te dragen en indien nodig op te vouwen.

  Vind uw BMW dealer
  BMW Accessoires voor herfst en winter BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro

  BMW advanced car eye 3.0 pro.

  BMW advanced car eye 3.0 pro omvat hoogwaardige QHD- en Full HD-camera’s die de situatie voor en achter de auto ook als die geparkeerd staat, scherp in de gaten houden. Bij trillingen en abnormale bewegingen buiten de auto slaat het systeem het voorval automatisch op, zodat een mogelijk ongeval of een eventuele (poging tot) inbraak is vastgelegd met beelden.

  Vind uw BMW dealer
  BMW Accessoires voor herfst en winter BMW sleuteletui leder

  BMW sleuteletui leder.

  Het hoogwaardige BMW sleuteletui biedt op maat gemaakte bescherming voor de autosleutel. Het hoogwaardige etui van fijn generfd Nappaleder beschermt tegen vuil en krassen. Bijzonder praktisch: voor het gebruik van de toetsen hoeft de sleutel niet uit het etui te worden gehaald.

  Vind uw BMW dealer
  Vrouw leunt uit autoraam

  ONTDEK DE BMW ACCESSOIRES VOOR HERFST EN WINTER.

  Niets staat een rit door de bergen, een uitstapje naar de stad of een spontane trip in de weg. Geniet volop van opwindende activiteiten in deze jaargetijden met de originele BMW accessoires voor herfst en winter. Kies uit talrijke opties om uw BMW in de herfst en de winter naar uw eigen wensen samen te stellen. Maak een stijlvol statement zonder concessies te doen aan de veiligheid.

  BMW ONDERHOUDSPRODUCTEN.

  Hoogwaardige, zachte onderhoudsproducten voor uw BMW. Verzorg uw BMW. Wij bieden u de juiste producten voor een helder zicht en een stralend uiterlijk in elke situatie.

  Lees meer
  BMW Accessoires voor herfst en winter BMW ijskrabber telescoop met sneeuwborstel

  BMW ijskrabber telescoop met sneeuwborstel.

  Vrij van ijs en sneeuw. De ijskrabber is voorzien van een ijsschraper en een sneeuwborstel, waarmee u moeiteloos ijs en sneeuw van alle ruiten kunt verwijderen. Dankzij een verstelbare lengte van de hangreep (van 78 tot 100 cm) bereikt u ook de gehele ruiten van grote BMW modellen.

  Lees meer
  BMW Accessoires voor herfst en winter BMW onderhoudsset wintereditie

  BMW onderhoudsset wintereditie.

  Goed uitgerust voor het koude jaargetijde: de BMW onderhoudsset wintereditie is perfect afgestemd op het winterse onderhoud aan uw BMW. De set omvat ruitensproeiervloeistof met antivries, ruitontdooier, interieurreiniger en een ijskrabber en is op te bergen in de meegeleverde onderhoudstas van zeildoek.

  Lees meer
  BMW Accessoires voor herfst en winter BMW ruitensproeiervloeistof met antivries

  BMW ruitensproeiervloeistof met antivries.

  Voorkomt het bevriezen van de ruitensproeiers en zorgt met zijn hoogwaardige reinigende bestanddelen voor optimaal zicht door een streeploze voorruit in de koude jaargetijden, met de van BMW bekende aangename geur Apricelle.

  Lees meer
  BMW Accessoires voor herfst en winter BMW microvezeldoek interieur

  BMW microvezeldoek interieur.

  Optimaal onderhoud voor het interieur: dankzij een speciale weeftechniek is de BMW microvezeldoek bijzonder geschikt voor het reinigen van interieuroppervlakken.

  Lees meer

  DE BESTE ONDERDELEN IN DE HERFST: M PERFORMANCE PARTS.

  Beleef het opzwepende autosportgevoel met exclusieve BMW M Performance Parts.

  Autosport is overal. Elk M Performance Part maakt een uniek statement en verleent uw BMW extra autosportkarakter. Daarvoor is een breed aanbod van accessoires op het gebied van aerodynamica, aandrijving, exterieurdesign, cockpit, onderstel en wielen beschikbaar. Bent u klaar om de sportieve individualiteit te ervaren?

  Lees meer
  BMW Accessoires voor herfst en winter 19/20 inch gesmede M wielen in Y-spaak styling 963 M Gunmetal Grey

  19/20 inch gesmede M wielen in Y-spaak styling 963 M Frozen Gunmetal Grey, complete winterwielset.

  De hoogwaardige 19/20 inch gesmede M wielen in Y-spaak styling 963 M zijn uitgevoerd in Frozen Gunmetal Grey met een gefreesd M Performance opschrift en geven de BMW met hun exclusieve design een bijzonder sportief accent. Complete winterwielset met bandenspanningscontrolesysteem, voor 9,5 J x 19 inch met bandenmaat 275/35 R 19 100V XL, achter 10,5 J x 21 inch met bandenmaat 285/30 R 20 99V XL.

  Lees meer
  BMW Accessoires voor herfst en winter M buitenspiegelkappen Carbon

  M buitenspiegelkappen carbon

  Minutieus met de hand vervaardigd uit carbon: de markante BMW M buitenspiegelkappen onderstrepen het hightech karakter van de auto. Het dynamische design is ideaal om uw BMW te personaliseren en sportieve accenten toe te voegen.

  Lees meer
  BMW Accessoires voor herfst en winter M Performance uitlaatsysteem Titan

  M Performance uitlaatsysteem titanium.

  Adembenemend geluid: het M Performance uitlaatsysteem klinkt opwindend met een compromisloos autosportgeluid. De einddempers en de sportieve uitlaateindpijpen zijn volledig gemaakt van het voor racen geschikte titanium.

  Lees meer
  BMW Accessoires voor herfst en winter M Performance rugleuning

  M Performance rugleuning alcantara/carbon.

  De M Performance rugleuning geeft de stoel een hoogwaardige autosport uitstraling. De carbon inlegachter achteropde hoofdsteunis beschikbaarin een matte en hoogglansuitvoering. De rest van de rugleuning bestaat uit fraai alcantara. Met geïntegreerd aluminium M Performance embleem.

  Lees meer
  BMW Accessoires voor herfst en winter M Performance middenarmsteun

  M Performance middenarmsteun alcantara.

  De nieuwe M Performance armsteun van alcantara maakt hetM performance interieur af en zorgt voor een afgerond enhoogwaardig totaalbeeld. Bovendien biedt deze een hoge mateaan comfort voor de sportief georiënteerde bestuurder.

  Lees meer
  BMW Accessoires voor herfst en winter M Performance afsleepriem

  M Performance sleepriem.

  De rode M Performance afsleepriem voor voor- en achterzijde is afgestemd op circuitgebruik. Een zwart M logo zorgt voor een visuele link met de autosport. Net als het standaard sleepoog is de sleepriem eenvoudig te monteren. Handig: straatlegaal voor veel modellen en een uitsnijsjabloon voor het afdekkapje van het sleepoog.

  Lees meer
  BMW Accessoires voor herfst en winter M Performance ontgrendelingspin

  M Performance ontgrendelingspin.

  Een passende blikvanger voor fans van de sterkste letter ter wereld: de M Performance ontgrendelingspin maakt het sportieve interieur compleet. De pin is gemaakt van zwart geanodiseerd aluminium, voorzien van gekleurd M logo en past perfect bij de overige M Performance componenten.

  Lees meer
  BMW Accessoires voor herfst en winter BMW ventieldopjes met M logo

  BMW ventieldopjes met M logo.

  De hoogwaardige BMW ventieldopjes van aluminium beschermen de aluminium RDC ventielen effectief tegen vuil en vocht. Tegelijkertijd versterken ze de uitstraling van de wielen. Set bestaat uit vier ventieldopjes met M logo.

  Lees meer

  BMW SERVICE OP MAAT.

  U kunt kiezen uit talloze mogelijkheden en opties.

  Geniet met volle teugen van de koude jaargetijden en maak daarvoor gebruik van de uitstekende BMW Service, waar onze experts zich om uw BMW bekommeren. Het is onze missie om uw BMW altijd in perfecte staat te houden, zodat u veilig en met alle plezier in uw BMW kunt blijven rijden tijdens de herfst en winter.

  BMW Accessoires voor herfst en winter vrouw in BMW X1
  BMW Service Inclusive man voor BMW i4 (G26)

  BMW Service | Inclusive.

  Eenvoudig ontspannen en u concentreren op waar het werkelijk om gaat – rijplezier. Met BMW Service | Inclusive is dat mogelijk. Daarvoor betaalt u slechts eenmalig een vast bedrag, waarna alle toekomstige service- en onderhoudswerkzaamheden voor de looptijd van uw keuze zijn gedekt. Uw BMW is dan altijd in goede handen, ongeacht bij welke deelnemende BMW Erkend Service Partner ter wereld u bent.

  Ontdek meer
  BMW Service man en vrouw voor BMW iX

  Het gehele aanbod van BMW Services.

  Ontdek voor meer zorgeloos rijplezier het aantrekkelijke service aanbod en vind precies de services die bij uw BMW en uw behoeften passen. 

  Ontdek meer
  My BMW App vrouw met smartphone voor een BMW iX

  My BMW App.

  Praktisch, actueel en slim: met zijn moderne vormgeving en intuïtieve bediening begeleidt de My BMW App u door een geheel nieuwe mobiliteitservaring. Plan uw volgende rit, controleer de status van uw BMW, maak een onderhoudsafspraak of bedien veel functies op afstand – heel gemakkelijk via de smartphone.

  Ontdek meer