Originele BMW wielen op de BMW X5 (G05 LCI) op weg in berglandschap met zonsondergang

PERFECTE MATCH.

BMW BANDEN – DE BESTE KEUZE VOOR IEDERE ONDERGROND.

PERFECTE MATCH.BMW BANDEN – DE BESTE KEUZE VOOR IEDERE ONDERGROND.

Door de kwaliteit van de wielen en banden komt het ontwikkelingswerk van de BMW onderstelspecialisten volledig tot zijn recht. Glad asfalt, grind, sneeuw of ijs? Originele BMW banden met stermarkering zijn op iedere ondergrond de perfecte basis voor uw BMW. Samen met de BMW onderstelcomponenten en adaptieve systemen zorgen ze voor maximale grip en prestaties, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan een zo laag mogelijk brandstofverbruik en emissie.

Lees meer

ONS KWALITEITSZEGEL.

BMW banden, door BMW geteste banden, ster 1

Op maat gemaakt en getest

Alle BMW banden zijn ontwikkeld voor het dynamische karakter van alle BMW modellen en dragen de stermarkering. Iedere band voldoet aan een streng testprogramma met tot wel 50 kwaliteitscriteria.

BMW banden, BMW stermarkering, ster 2

Sportief

Banden met stermarkering zijn harmonieus afgestemd op de BMW onderstelcomponenten en adaptieve systemen en zorgen zo voor maximale grip en prestaties.

BMW banden, speciale materialen en samenstellingen, ster 3

Economisch en lange levensduur

Speciale materialen en de materiaalsamenstelling verlagen het brandstofverbruik. Ze zorgen ook voor een hoog comfort op lange ritten dankzij de lage geluidsproductie binnen en buiten de BMW. Banden met de stermarkering gaan bijzonder lang mee, hebben de beste specificaties en maken innovatieve digitale bandendiagnose mogelijk.

Innovatieve bandendiagnose en -informatie, ster 4

Innovatief

Alle BMW banden zijn hun tijd vooruit. Technologieën als de digitale bandendiagnose bieden betrouwbare informatie over de toestand van de banden.

BMW banden, premium bandenfabrikanten, ster 5

Premium bandenfabrikanten

Toonaangevende bandenfabrikanten zoals Goodyear, Dunlop, Continental en Pirelli werken nauw samen met de ontwikkelingsafdeling van BMW, om zo een modelspecifiek product te ontwikkelen.

Close-up van het profiel van een originele BMW band

BMW BANDEN MET STERMARKERING. VOOR KWALITEIT EN VEILIGHEID.

ONDERWEG ALS EEN ALLSTAR.

BMW BANDEN MET STERMARKERING. VOOR KWALITEIT EN VEILIGHEID.

ONDERWEG ALS EEN ALLSTAR.

BMW BANDENVERZEKERING – STANDAARD VOOR ALLE BMW BANDEN.

BMW banden, vergoedingentabel met BMW Bandenverzekering

De BMW bandenverzekering met tot 100 % vergoeding voor diverse soorten bandenschade is 36 maanden geldig. De BMW bandenverzekering geldt voor alle originele complete wielsets die via uw BMW dealer of BMW Service Partner zijn aangeschaft. Bovendien geldt die voor alle af fabriek gemonteerde banden.

De BMW bandenverzekering omvat:

 • Schade veroorzaakt door een scherp voorwerp (bijvoorbeeld een spijker of gebroken glas)
 • Schade door het raken van een stoeprand
 • Schade als gevolg van vandalisme
 • Diefstal van banden
 • Dekking
 • Schaderegeling

De BMW bandenverzekering geldt ook voor originele BMW banden, die zonder BMW wielen gekocht worden, bij de deelnemende BMW dealers en BMW Service Partners.

 

De BMW bandenverzekering is een product van Allianz AG. 

 

 • De BMW bandenverzekering geldt ook voor originele BMW banden, die zonder BMW wielen gekocht worden, bij de deelnemende BMW dealers en BMW Service Partner:

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN UW BMW BANDENVERZEKERING.

De bandenverzekering van BMW is geldig voor origineel gemonteerde banden en voor alle banden en wielen die zijn aangeschaft via uw BMW dealer of BMW Service Partner. Exclusief velgen en arbeidsloon. Wilt u meer informatie over de bandenverzekering van BMW? Neem dan contact op met uw BMW dealer en bekijk onderstaande Algemene Voorwaarden. De BMW bandenverzekering is een product van Allianz Versicherungs-AG. Ingangsdatum 1 maart 2020. 

Lees meer
BMW 4 Serie Gran Coupé (G26) met M Performance Parts rijdend

COMPLETE BMW WIELSETS EN ACCESSOIRES.

RUSTIG RIJDEN. VEILIG GEVOEL. GENIETEN VAN DE RIT.

Waarheen de weg ook leidt: wij zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos kunt genieten van puur rijplezier. Dat is onze missie. Daarom werken we continu aan nieuwe technologieën die uw reis nog comfortabeler en veiliger maken.

Lees meer

COMPLETE BMW WIELSETS EN ACCESSOIRES.

RUSTIG RIJDEN. VEILIG GEVOEL. GENIETEN VAN DE RIT.

ZO BELANGRIJK ZIJN DE JUISTE BANDEN VOOR IEDER SEIZOEN.

BMW complete set zomerwielen op een BMW i5 Sedan (G60) in zonnige omgeving.

ALLES VOOR DE ZOMER.

Bij temperaturen boven de 7 °C presteren zomerbanden duidelijk beter als het gaat om wegligging en hoge snelheden. Zomerbanden zijn het meest geschikt voor hogere temperaturen, aangezien ze van een merkbaar hardere rubbersoort zijn gemaakt. Dat zorgt voor kortere remwegen, minder rolweerstand en een lager brandstofverbruik. Daarom is het aan te raden om zomerbanden te monteren zodra de omstandigheden daarvoor geschikt zijn.

Lees meer
BMW complete winterwielsets op een BMW X5 (G05 LCI) op besneeuwde weg in bos

VEILIG THUISKOMEN – OOK BIJ SNEEUW EN IJS.

Bij temperaturen onder de 7 °C bieden winterbanden veel voordelen. Bij deze temperaturen leveren ze aanzienlijk betere prestaties dan zomerbanden, zowel op gebied van tractie, grip in bochten als remeigenschappen. Winterbanden zijn gemaakt van een zachtere rubbersamenstelling en hebben een dieper profiel met dunne lamellen. Dit zorgt voor meer grip op nat wegdek, in de sneeuw en op ijzige ondergrond. Zo profiteert u ongeacht de weersomstandigheden van een veilige rijbeleving.

Lees meer

ONTDEK DE SEIZOENSBANDEN EN ACCESSOIRES.

Originele BMW complete zomerwielset, 21 inch lichtmetalen M Performance wielen in Kruisspaak styling 943 M (Jet Black, gepolijst), gemonteerd op BMW i5 Sedan.

21 inch lichtmetalen M Performance wielen in Kruisspaak styling 943 M.

21 inch lichtmetalen M Performance wielen in Kruisspaak styling 943 M in Bicolor Jet Black, gepolijst. Complete zomerwielset met bandenspanningscontrole.

Originele BMW complete zomerwielset 20 inch lichtmetalen M Performance wielen in Y-spaak styling 911 M Jet Black mat

20 inch lichtmetalen M Performance wielen in Y-spaak styling 911 M Jet Black mat, complete zomerwielset.

20 inch lichtmetalen M Performance wielen in Y-spaak styling 911 M Jet Black mat, complete zomerwielset met bandenspanningscontrole.

Originele BMW complete zomerwielset 19 inch lichtmetalen M Performance wielen in Y-spaak styling 898 M Frozen Gunmetal Grey

19 inch lichtmetalen M Performance wielen in Y-spaak styling 898 M.

19 inch lichtmetalen M Performance wielen in Y-spaak styling 898 M Frozen Gunmetal Grey, complete zomerwielset, runflat en met bandenspanningscontrole.

Originele BMW complete zomerwielset 21 inch lichtmetalen M Performance wielen in Dubbelspaak styling 877 M Bicolor.

21 lichtmetalen M Performance wielen in Dubbelspaak styling 877 M Bicolor Jet Black.

21 lichtmetalen M Performance wielen in Dubbelspaak styling 877 M Bicolor Jet Black, gepolijst, complete zomerwielset met bandenspanningscontrole.

Originele BMW complete winterwielset 20 inch lichtmetalen M Performance wielen in Sterspaak styling 748 M Jet Black mat.

20 inch lichtmetalen M Performance wielen in Sterspaak styling 748 M.

20 inch lichtmetalen M Performance wielen in Sterspaak styling 748 M Jet Black mat. Complete winterwielset met bandenspanningscontrole en runflat banden.

20 inch lichtmetalen M wielen in Sterspaak styling 740 M in Bicolor Orbitgrau, gepolijst, complete winterwielset

20 inch lichtmetalen M wielen in Sterspaak styling 740 M.

20 inch lichtmetalen M wielen in Sterspaak styling 740 M in Bicolor Orbitgrau, gepolijst, geschikt voor sneeuwkettingen. Complete winterwielset met bandenspanningscontrole.

17 inch lichtmetalen BMW wielen in V-spaak styling 833 in Jet Black, complete winterwielset styling 786 M

17 inch lichtmetalen BMW wielen in V-spaak styling 833.

17 inch lichtmetalen BMW wielen in V-spaak styling 833 in Jet Black. Complete winterwielset met bandenspanningscontrole, geschikt voor sneeuwkettingen.

Originele 18 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 790 M in Bicolor Orbitgray, gepolijst, complete winterwielset

18 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 790 M.

18 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 790 M in Bicolor Orbitgray, gepolijst. Complete winterwielset met bandenspanningscontrole en runflat banden.

Close-up BMW vaststaande naafdoppen

BMW vaststaande naafdoppen.

De vaststaande naafdoppen zijn voorzien van het BMW logo, dat niet met het wiel meedraait, maar rechtop blijft staan. De naafdoppen zijn leverbaar voor alle lichtmetalen BMW wielen met een naafdiameter van 112 mm.

Close-up BMW ventieldopjes met BMW logo

BMW ventieldopjes met BMW logo.

De hoogwaardige BMW ventieldopjes van aluminium beschermen de aluminium RDC ventielen effectief tegen vuil en vocht. Tegelijkertijd versterken ze de uitstraling van de wielen. Set bestaat uit vier ventieldopjes met BMW logo.

BMW ventieldopjes met M logo

BMW ventieldopjes met M logo.

De hoogwaardige BMW ventieldopjes van aluminium beschermen de aluminium RDC ventielen effectief tegen vuil en vocht. Tegelijkertijd versterken ze de uitstraling van de wielen. Set bestaat uit vier ventieldopjes met M logo.

BMW sneeuwkettingen Comfort Plus op BMW iX (I20) op besneeuwde weg

BMW sneeuwkettingen Comfort.

De BMW sneeuwkettingen Comfort zijn gemakkelijk te monteren en zorgen voor de best mogelijke tractie. Ze zijn perfect op maat gemaakt voor de banden, vereisen geen aanvullende velgbescherming en een geïntegreerde stalen ring zorgt voor zeer eenvoudige montage.

Vier wielen in M Performance wielhoezen

M Performance wielhoezen.

Exclusieve autosportsfeer in de garage: de M Performance wielhoezen voorkomen vuile handen en vuil in de BMW bij het vervoer van de wielen. Een verstevigd handvat zorgt daarbij voor een gemakkelijk vervoer van het winter- of zomerwiel. Dankzij de speciale markering is altijd snel duidelijk te zien op welke as en aan welke kant de wielen horen. In sportief M Performance design.

BMW bandenreparatieset in bagageruimte

BMW bandenreparatieset.

Met de intuïtief te gebruiken BMW bandenreparatieset bent u het geval van bandenpech snel weer onderweg. Ongeacht de bandenmaat kunt u beschadigingen van het loopvlak tot een diepte van circa 4 mm repareren zodat u kunt doorrijden naar de dichtstbijzijnde BMW Service Partner.

BMW wielslotbouten voor BMW wiel

BMW wielslotbouten.

De hoogwaardige set wielslotbouten bevat vier zeer solide wielslotbouten met speciale gefreesde BMW codering. De bouten laten zich uitsluitend met de in de set inbegrepen speciale sleutel ontgrendelen en bieden zeer effectieve bescherming tegen wielendiefstal.

BMW velgenreiniger staat op een BMW wiel

BMW velgenreiniger.

De BMW velgenreiniger verwijdert moeiteloos hardnekkig vuil, zoals ingebrand remstof en olie- en rubberresten.

ONTDEK HET BESTE WIEL VOOR UW BMW.

DE GEBOREN BLIKVANGER.

21 inch lichtmetalen M Performance wielen in Kruisspaak styling 943 M in Frozen Midnight Grey, complete zomerwielset

21 inch lichtmetalen M Performance wielen in Kruisspaak styling 943 M.

21 inch lichtmetalen M Performance wielen in Kruisspaak styling 943 M in Frozen Midnight Grey. Complete zomerwielset met bandenspanningscontrole.

20 inch aerodynamische M wielen in styling 939 M Bicolor Midnight Grey, compete winterwielset

20 inch aerodynamische M wielen in styling 939 M.

20 inch aerodynamische M wielen in styling 939 M Bicolor Midnight Grey, gepolijst. Compete winterwielset met bandenspanningscontrole, bandenmaat 8,5 J x 20.

19 inch lichtmetalen M Performance wielen in Y-spaak styling 942 M Jet Black mat, complete zomerwielset

19 inch lichtmetalen M Performance wielen in Y-spaak styling 942 M.

19 inch lichtmetalen M Performance wielen in Y-spaak styling 942 M Jet Black mat. Complete zomerwielset met bandenspanningscontrole.

19 inch lichtmetalen BMW wielen in Triplex spaak styling 933 Refined Silver, complete winterwielset

19 inch lichtmetalen BMW wielen in Triplex spaak styling 933.

19 inch lichtmetalen BMW wielen in Triplex spaak styling 933 Refined Silver. Complete winterwielset met bandenspanningscontrole, geschikt voor sneeuwkettingen, bandenmaat 8,5 J x 19.

Originele complete BMW wielset, 19 inch lichtmetalen M wielen in Y-spaak styling 859 M Bicolor

19 inch lichtmetalen M wielen in Y-spaak styling 859 M.

Exclusieve 19 inch lichtmetalen M wielen in Y-spaak styling 859 M, uitgevoerd in Bicolor jet black, gepolijst. Complete set winterwielen met bandenspanningscontrolesysteem.

Originele complete BMW wielset, 20 inch lichtmetalen M Performance wielen in Dubbelspaak styling 868 M Bicolor

20 inch lichtmetalen M Performance wielen in Dubbelspaak styling 868 M.

Exclusieve 20 inch lichtmetalen M Performance wielen in Dubbelspaak styling 868 M in Bicolor Night Gold, glanzend gefreesd. Complete zomerwielset met bandenspanningscontrolesysteem.

Originele complete BMW wielset, 18 inch Aerodynamische M wielen in Dubbelspaak styling 858 M Bicolor

18 inch aerodynamische M wielen in Dubbelspaak styling 858 M.

18 inch aerodynamische M wielen in Dubbelspaak styling 858 M, uitgevoerd in Bicolor Midnight Grey, gepolijst. Complete set winterwielen geschikt voor sneeuwkettingen en voorzien van bandenspaningscontrolesysteem.

21 inch lichtmetalen M Performance wielen in Dubbelspaak styling 877 M Bicolor Jet Black, gepolijst, complete zomerwielset

21 inch lichtmetalen M Performance wielen in Dubbelspaak styling 877 M.

21 inch lichtmetalen M Performance wielen in Dubbelspaak styling 877 M Bicolor Jet Black, gepolijst. Complete zomerwielset met bandenspanningscontrole.

19 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 871 M Jet Black, complete winterwielset

19 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 871 M.

19 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 871 M Jet Black. Complete winterwielset met bandenspanningscontrole.

18 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 838 M Bicolor Midnight Grey, gepolijst, complete winterwielset

18 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 838 M.

Exclusieve 18 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 838 M Bicolor Midnight Grey, gepolijst. Complete winterwielset met bandenspanningscontrole.

17 inch lichtmetalen BMW wielen in Y-spaak styling 896 Refined Silver, complete winterwielset

17 inch lichtmetalen BMW wielen in Y-spaak styling 896.

17 inch lichtmetalen BMW wielen in Y-spaak styling 896 Refined Silver. Complete winterwielset met bandenspanningscontrole, geschikt voor sneeuwkettingen, bandenmaat 7 J x 17.

PRODUCTIE.

DE REIS BEGINT HIER.

We willen het wiel niet opnieuw uitvinden – maar het wel perfectioneren. Deze gedachte zit achter ieder origineel BMW wiel. Het wiel ondergaat een uitgebreid productieproces en wordt onderworpen aan strikte criteria voor een lange levensduur. Zo voldoet het aan drempelwaardes die veel strenger zijn dan de wettelijke vereisten op het gebied van dynamische, statische en simulatietests. Het resultaat is een wiel van de hoogste kwaliteit, waarop u in iedere situatie kunt vertrouwen – elegant in stijl en compromisloos in prestaties.
Originele BMW wielen na het gieten (gegoten aluminium)

Gieten.

Originele BMW wielen worden gegoten uit gesmolten aluminium. Het vloeibare metaal vult een vorm, waarin het onder strenge controle van de modernste computertechnologie afkoelt. Zo is de hoge kwaliteit van onze wielen gegarandeerd. Dit gietproces verlaagt de kosten en maakt een hogere mate van precisie en vrijheid in vormen mogelijk. Gegoten wielen hebben een lager gewicht, maar zijn tegelijkertijd zeer sterk.

Close-up van een origineel gesmeed BMW wiel

Smeden en frezen.

Bij het smeden wordt het wiel gevormd uit een massief stuk aluminium. De technisch meest geavanceerde oplossing is om de gehele spaakconstructie te frezen na het smeden van het basismateriaal. Gesmede aluminiumwielen zijn 10 tot 20 procent lichter dan wielen van gegoten aluminium en maken een nog verfijder design van de spaken mogelijk.

Flow Forming productie van een origineel BMW wiel

Drukrollen.

Het cilinderdrukrollen is een drukvormingsproces. Bij het draaien wordt druk uitgeoefend op de binnenste wand van het gegoten wiel. Dit strekt het aluminium uit en comprimeert het. Dit verhoogt de trekvastheid, zodat bijzonder dunne wanden mogelijk zijn. Het resultaat is een bijzonder licht en stabiel wiel. Het biedt aanzienlijke voordelen op gebied van slagvastheid, drukverwerking en draagkracht.

Close-up van een gefreesd BMW wiel

Snijden.

Dit proces kan zowel voor gesmede als gegoten wielen worden gebruikt. Hierbij worden de niet-dragende delen van het wiel geminimaliseerd door materiaal van de spaken te verwijderen. Dit reduceert het gewicht van het wiel nog meer. Bovendien maakt deze techniek hoogwaardige stijlelementen met 3D effect mogelijk.

Voltooide originele BMW wielen

Oppervlaktebehandeling.

Ongeacht de productietechniek kunnen de oppervlakken van de originele lichtmetalen BMW wielen op diverse manieren worden bewerkt. Het basisproces – poedercoating – maakt het wiel bestand tegen invloeden van buitenaf, zoals strooizout. Vroeger werden lichtmetalen wielen vaak zilverkleurig gespoten en met een transparante lak afgewerkt. Tegenwoordig bestaat het BMW portfolio uit talrijke designs en afwerkingen die om een uitgekiend bewerkingsproces vragen.

MEER INFORMATIE.

ONTDEK DE FASCINERENDE TECHNOLOGIEËN.

MINDER GELUIDSPRODUCTIE, MEER RIJPLEZIER.

BMW banden, loopvlak met geluidsisolatie

Originele lichtmetalen BMW wielen zijn voorzien van innovatieve banden met geïntegreerde geluidsdemping. Een schuimlaag aan de binnenkant van het loopvlak van de band absorbeert de geluiden die door de trillingen in de holle, met lucht gevulde band ontstaan. Zo wordt het geluidsniveau in het interieur merkbaar verlaagd voor een nog beter akoestisch comfort.

GEAVANCEERDE ELEGANTIE, AERODYNAMISCH GEOPTIMALISEERD.

BMW wielen, driekwart vooraanzicht BMW iX (i20) op nat wegdek

Aerodynamisch geoptimaliseerde lichtmetalen wielen dragen bij aan een lager gewicht en een lagere luchtweerstand. Daardoor wordt de BMW nog efficiënter. Het grotendeels gesloten oppervlak beperkt effectief de luchtwervelingen rond het wiel.

BMW DIGITALE BANDENDIAGNOSE.

BMW banden

De BMW digitale bandendiagnose maakt een intelligente berekening van de conditie van de banden (originele BMW banden met stermarkering). De sensoren van het systeem verzamelen de gegevens over bandenspanning, bandentemperatuur en snelheidsindex en voorspellen op basis daarvan de resterende levensduur van iedere band afzonderlijk. Deze informatie wordt getoond op het Touch Control Display en in de My BMW App. Dit verbetert het bandenspanningscontrolesysteem, door tekenen van schade aan de banden en langzaam drukverlies tijdig te herkennen. Zo wordt het risico op bandenpech verkleind.

OP DIT EU BANDENLABEL KUNT U VERTROUWEN.

BMW banden, bandenprofiel met label

Alle banden die in de EU worden verkocht hebben een label dat aantoont dat de banden voldoen aan EU standaarden (van A tot E, waarbij A het beste is). Dit maakt het voor u gemakkelijker om prestaties te vergelijken wanneer u nieuwe banden koopt. BRANDSTOFEFFICIËNTIE: hoe beter deze prestatieklasse, hoe lager de rolweerstand en daarmee het verbruik en de emissie van uw BMW. GRIP OP NAT WEGDEK: hoe beter de grip op nat wegdek, hoe korter de remweg. GELUIDSPRODUCTIE: het externe rolgeluid tijdens het rijden wordt gemeten in decibel. Geluidsklassen zijn A (minste geluid) en B (meer geluid).

BMW wielsets - BMW After Sales - Aftersales - Rode BMW G22

BMW WIELSETS.

Bent u benieuwd naar de volledige collectie zomer- en winterwielsets? Bekijk alle sets voor uw BMW.

GOED OM TE WETEN.

VEELGESTELDE VRAGEN.

BMW banden, tabel met verhouding prestaties en temperatuur

Zodra de temperatuur onder de 7° komt, bieden winterbanden al meer veiligheid dan zomerbanden. En dat is in Nederland al gauw 5 maanden per jaar. Maar met de juiste banden is er geen vuiltje aan de lucht. Bij BMW heeft u de keus uit een groot assortiment BMW winterwielsets, met de exclusieve BMW stermarkering. Zo bent u in alle weersomstandigheden verzekerd van rijplezier én veiligheid. 

Lees meer
BMW banden, close-up van bandenprofiel

De mate van grip en handling die banden bieden, is in grote mate afhankelijk van de profieldiepte. BMW adviseert een minimale diepte van 3 mm voor zomerbanden en 4 mm voor winterbanden. Dat zorgt voor een veilig en prettig gevoel tijdens het rijden. Talrijke groeven in de lengterichting, een breed profielblok, de optimale rubbersamenstelling voor warme temperaturen en een voldoende profieldiepte: Originele BMW zomerbanden zijn de juiste keuze voor het reizen in de zomer.

Lees meer
BMW banden, vergelijk van banden met en zonder runflat technologie

BMW banden met runflat technologie laten u bij bandenpech niet in de steek. Het bandenspanningscontrolesysteem van uw BMW informeert u direct. In plaats van direct te moeten stoppen, kunt u met een snelheid tot 80 km/h nog een afstand van 80 km afleggen. De versterkte wangen van de band stabiliseren de BMW en houden hem op de juiste koers, zodat u veilig naar de dichtstbijzijnde BMW Partner kunt rijden.

Lees meer

VRAGEN OVER UW BANDEN? WIJ HEBBEN DE ANTWOORDEN.

 • Zijn winterbanden ook nodig op een elektrische BMW?
 • Wat is de juiste bandenspanning?
 • Wanneer en hoe vaak moet ik de bandenspanning controleren?
 • Wat zijn BMW banden met stermarkering?
 • Hoe vind ik de juiste banden voor mijn BMW?
 • Welke voordelen biedt de BMW bandenverzekering?
 • Hoe kan ik de wielen het beste schoonmaken?

BMW SERVICES.

SERVICE EN ONDERSTEUNING VOOR BMW WIELEN EN BANDEN.

BMW Service Inclusive man voor BMW i4 (G26)

BMW Service Inclusive.

Betaal eenmalig een vast bedrag en alle toekomstige services en onderhoud zijn gedekt gedurende de termijn die u heeft gekozen.

Ontdek meer
Gloeiende remschijf met vonken tijdens zwaar gebruik, die hier als Origineel BMW Onderdeel tegen bestand is.

Originele BMW Onderdelen.

Vertrouw altijd op Originele BMW Onderdelen, zodat uw BMW een echte BMW blijft. Onze onderdelen bieden de beste kwaliteit, zorgen voor optimale prestaties en verhogen de restwaarde.

Ontdek meer
BMW Service man en vrouw voor BMW iX bij BMW Service Partner

De volledige omvang van BMW Services.

Ontdek voor meer zorgeloos en puur rijplezier onze andere aantrekkelijke services en vind de service die perfect past bij uw BMW en uw individuele behoeften.

Ontdek meer