BMW op bosweg met man en vrouw

“WEER OF GEEN WEER: ONZE BANDEN KUNNEN HET AAN”

Take control. Originele BMW wielen en banden met stermarkering.

Lekker onderweg, genietend van luide muziek uit de speakers en ineens begint het te stortregenen? Behoud de controle en kies voor Originele BMW wielen en banden met stermarkering. Volledig betrouwbaar – voor meer zekerheid bij ruig weer, onder alle rijomstandigheden en op alle soorten wegdek. Rijplezier en veiligheid – voor een absoluut goed gevoel.

Lees meer
“WEER OF GEEN WEER: ONZE BANDEN KUNNEN HET AAN”Take control. Originele BMW wielen en banden met stermarkering.

DRIE OVERTUIGENDE ARGUMENTEN.

Ontspannen op weg: BMW wielen en banden met stermarkering.

Draaiend wiel met wielkuip, BMW M
Draaiend wiel met wielkuip, BMW M

OP MAAT.

Close-up van Stermarkering, BMW Band
Close-up van Stermarkering, BMW Band

GETEST.

Draaiend BMW Wiel met BMW logo
Draaiend BMW Wiel met BMW logo

VEILIG.

“WIJ TESTEN ALLES, ZODAT U NIET OP DE PROEF WORDT GESTELD.”

Originele BMW wielen en banden met stermarkering.

De stermarkering laat zien dat een band speciaal voor BMW is gemaakt – en dat volgens de hoogste BMW kwaliteitscriteria. Al vroeg in het ontwikkelingsproces van de auto begint ook de ontwikkeling van de banden. Dit duurt tot drie jaar en wordt afgesloten met een uitvoerig testprogramma. Banden met stermarkering zijn beproefd op zes hoofdthema’s: veiligheid, slijtage, comfort, efficiëntie en – kenmerkend voor BMW ook twee thema’s die bijdragen aan rijplezier – rijeigenschappen en sportief gedrag. Het ontwikkelingsproces gaat in nauwe samenwerking met geselecteerde premium-bandenfabrikanten (bijv. Dunlop/Goodyear, Bridgestone, Michelin en Pirelli). Vraag uw BMW Erkend Service Partner naar de banden met stermarkering – ze passen precies, zijn getest en heel veilig.

BMW Band met Stermarkering, close-up
Man en vrouw in het bos met handen omhoog

Op maat.

Alle Originele BMW Wielen en Banden zijn ontwikkeld voor de rijdynamiek en volgens de designtaal van een specifiek BMW model.
Foto van achteren van man en vrouw in het bos

Getest.

Elke band is onderworpen aan zware tests met tot wel 50 verschillende kwaliteitscriteria (voor het bandenlabel van de EU zijn maar drie criteria vereist).
Lachend meisje voor bergpanorama

Veilig.

Banden met stermarkering overtuigen met hun extra lange levensduur, de beste veiligheidsbeoordeling en geavanceerde runflattechnologie.

VEILIG EN HELEMAAL IN STIJL.

Originele BMW Complete Wielsets.

Waarom kiezen als u alles kunt hebben? Met Originele BMW Complete Wielsets gaan veiligheid en een bijpassende styling hand in hand. Originele BMW Complete Wielsets worden compromisloos getest: in uitgebreide simulaties en de zwaarste praktijksituaties moeten ze bij alle rijomstandigheden bewijzen dat ze de titel ‘Origineel BMW’ verdienen. Dankzij het grote aanbod van verschillende stylings is er een ideale wielset voor iedereen.

BMW Wiel, close-up
20 inch gesmede M Performance wielen Y-spaak (styling 795 M)

795 M.

Hoogwaardige 20 inch gesmede M Performance wielen Y-spaak (styling 795 M) in Jet Black matt. Complete BMW Zomerwielset met RDC sensoren en runflatbanden (achter breder).
Ontdek meer
20 inch lichtmetalen BMW M Performance Wielen

624 M.

20 inch lichtmetalen BMW M Performance Wielen, gesmeed, in Bicolor Zwart mat en gefreesd. Met BMW M logo. Complete wielset met runflatbanden (achter breder).
Ontdek meer
20 inch lichtmetalen BMW M Performance Wielen

669 M.

20 inch lichtmetalen BMW M Performance Wielen, gesmeed, in Bicolor Zwart mat, buitenzijde gefreesd en gepolijst. Complete wielset met runflatbanden (achter breder).
Ontdek meer
20 inch gesmede BMW M Performance Wielen Multispaak (styling 732 M)

732 M.

Hoogwaardige 20 inch gesmede BMW M Performance Wielen Multispaak (styling 732 M) in Bicolor Night Gold, gepolijst. Complete BMW Zomerwielset met RDC sensoren en runflatbanden (achter breder).
Ontdek meer
22 inch lichtmetalen BMW M Performance Wielen Sterspaak (styling 749 M)

749 M.

22 inch lichtmetalen BMW M Performance Wielen Sterspaak (styling 749 M), geoptimaliseerd gewicht, in Bicolor Jet Black, gepolijst. Complete BMW Zomerwielset met RDC sensoren en bredere achterbanden.
Ontdek meer
18 inch lichtmetalen BMW M Performance Wielen Dubbelspaak (styling 796 M)

796 M.

18 inch lichtmetalen BMW M Performance Wielen Dubbelspaak (styling 796 M) in Jet Black matt, geschikt voor sneeuwkettingen. Complete BMW Winterwielset met RDC sensoren en runflatbanden (achter breder).
Ontdek meer
20 inch lichtmetalen M Wielen Dubbelspaak (styling 648 M)

648 M.

20 inch lichtmetalen M Wielen Dubbelspaak (styling 648 M) in Bicolor Orbit Grey, gepolijst. Complete BMW Winterwielset met RDC sensoren en runflatbanden (achter breder).
Ontdek meer
19 inch gesmede BMW M Performance Wielen Dubbelspaak (styling 786 M)

786 M.

19 inch gesmede BMW M Performance Wielen Dubbelspaak (styling 786 M) in Jet Black matt met runflatbanden, geschikt voor sneeuwkettingen. Complete BMW Winterwielset met RDC sensoren.
Ontdek meer
19 inch lichtmetalen M Wielen Dubbelspaak (styling 727 M)

727 M.

Hoogwaardige 19 inch lichtmetalen M Wielen Dubbelspaak (styling 727 M) in Bicolor Orbit Grey, gepolijst. Complete BMW Winterwielset met RDC sensoren en runflatbanden (achter breder).
Ontdek meer
20 inch lichtmetalen M Wielen Sterspaak (styling 748 M)

748 M.

Hoogwaardige 20 inch lichtmetalen M Wielen Sterspaak (styling 748 M) in Jet Black matt. Complete BMW Winterwielset met RDC sensoren en runflatbanden.
Ontdek meer
BMW Ventieldopjes van aluminium

Ventieldopjes.

Hoogwaardige ventieldopjes van aluminium voor effectieve bescherming van aluminium RDC ventielen. Met BMW logo.
Naafdoppen

Naafdoppen.

De vaststaande naafdoppen zijn voorzien van het BMW logo dat niet met het wiel meedraait, maar rechtop blijft staan.
Wielslotbouten

Wielslotbouten.

De hoogwaardige set bevat vier zeer betrouwbare wielslotbouten met speciaal gefreesde BMW codering.
Sneeuwkettingen

Sneeuwkettingen.

De sneeuwkettingen ‘Disc’ zijn dankzij stalen veerbeugels en een automatische sluiting heel eenvoudig en snel te monteren.
 • Voordelen Complete BMW Wielset
 • Voordelen lichtmetalen wielen

BMW WINTERWIELSETS.

BMW Winterwielsets

Meer veiligheid en meer rijplezier door BMW winterwielsets. Bekijk ons aanbod.

Man en vrouw in een dal, achteraanzicht

VEILIGHEID ONTMOET DYNAMIEK.

Originele BMW Complete Wielen en Banden

Als het gaat om handling op elk wegdek is iedereen het erover eens dat maximale grip het belangrijkst is. Maar daar bestaat geen universele oplossing voor. Ieder model auto gedraagt zich anders en vereist daarom een andere benadering. Alleen BMW heeft gedetailleerde kennis van de unieke rijdynamiek en de designtaal van elk BMW model en past zijn banden daarop aan. Wat u kunt doen: uw banden regelmatig wisselen. Uw BMW Dealer staat altijd voor u klaar bij vragen en adviseert u over passende services.

Lees meer

VEILIGHEID ONTMOET DYNAMIEK.

Originele BMW Complete Wielen en Banden

Bandenprofiel zomerbanden, close-up

Zomerbanden.

De ideale band voor de warme maanden: zomerbanden zijn optimaal qua comfort, akoestiek en rolweerstand. De speciale structuur van het bandenprofiel is gemaakt van een rubbermix die ook bij zeer hoge temperaturen niet te zacht wordt. Met grotere profielblokken en minder lamellen voorkomen ze op een betrouwbare manier aquaplaning en bieden ze zelfs bij hoge snelheden extra rijstabiliteit en stuurprecisie. Daardoor rijdt u niet alleen veiliger, maar krijgt u ook bij hoge snelheden eersteklas rijcomfort en een uitstekende handling. Goed om te weten: vanaf temperaturen boven de 7 °C moeten de winterbanden worden verwisseld voor zomerbanden.

Lees meer
Schets van weg winterbanden en zomerbanden

Winterbanden.

Perfect voor winterse wegcondities: winterbanden bieden dankzij hun speciale rubbermix bij temperaturen onder de 7 °C meer grip op de weg. Ze zijn voorzien van extra rechte en dwarse lamellen in het loopvlak die tijdens het rijden open gaan. Daardoor vormen zich gripranden die bij sneeuw en modder zorgen voor hoge tractie en rijstabiliteit – een doorslaggevende factor voor de veiligheid. Nog een veiligheidsvoordeel: de verkorte remweg ten opzichte van zomerbanden. Bij regen is die tot 10% korter en bij ijs en sneeuw tot 50%.

Lees meer
Schets van remweg verschillende bandenprofielen

Remweg.

Grote verschillen in de remweg bij hetzelfde model ontstaan niet alleen door producteigenschappen, maar ook door de kwaliteit van het wegdek. Zo kan de remweg bij gladheid bijvoorbeeld tien keer langer worden. Om de remweg zo kort mogelijk te houden, adviseren wij de Originele BMW Complete Wielsets en Banden met Stermarkering, die optimaal zijn afgestemd op de BMW. Extra belangrijk voor de geschiktheid van een band is de profieldiepte: experts raden aan de banden te wisselen als de profieldiepte minder is dan 4 mm.

Lees meer

36 MAANDEN VERZEKERING VOOR BANDEN MET STERMARKERING.

Ga veilig op weg met terugbetaling tot 100%.
100 % - in het eerste jaar.
 75 % - in het tweede jaar.
 50 % - in het derde jaar.

Bij de aanschaf van een fabrieksnieuwe BMW of Originele BMW Wielen en Banden met stermarkering, ontwikkeld in samenwerking met geselecteerde, vooraanstaande fabrikanten, profiteert u automatisch van een bandenverzekering van 36 maanden zonder extra kosten.

 

 

De verzekeringsperiode van 36 maanden gaat in op de aanschafdatum van de Originele BMW Wielen en Banden met stermarkering of de registratiedatum van een fabrieksnieuwe BMW.

 

De bandenverzekering van BMW omvat:

 • Schade veroorzaakt door een scherp voorwerp (bijvoorbeeld een spijker of gebroken glas)
 • Schade door het raken van een stoeprand
 • Schade als gevolg van vandalisme
 • Diefstal van banden

 

 • De BMW Bandenverzekering geldt ook voor Originele BMW Banden, die zonder BMW Wielen gekocht worden, bij de deelnemende BMW dealers en Erkend Service Partners:

De bandenverzekering van BMW geldt voor origineel gemonteerde banden en voor alle banden en wielen die zijn aangeschaft via uw BMW Servicepartner. Velgen en arbeidsloon zijn niet inbegrepen. Wilt u meer informatie over de bandenverzekering van BMW? Neem dan contact op met uw BMW Servicepartner, of controleer uw verzekeringspolis. De BMW Bandenverzekering is een product van Allianz Versicherungs-AG. Voor de algemene bepalingen van de BMW Bandenverzekering verwijzen wij u naar het PDF bestand.

 

Lees meer

BMW WIELEN- EN BANDENGIDS.

De gids geeft definities voor alles wat met wielen en banden te maken heeft.

 • Bandenopbouw
 • Bandwang
 • RDC sensoren
 • Allweatherbanden
 • Profieldiepte
 • Runflat
 • Soorten banden
BMW wielen en banden EU bandenlabel close-up

BMW WIELEN EN BANDEN.

De banden voor onze modellen ondergaan strenge tests met tot wel vijftig kwaliteitscriteria – aanzienlijk meer dan de EU voorschrijft voor de wettelijk vereiste bandenlabels. Hier vindt u alle informatie over de eigenschappen van de door BMW gemonteerde banden.