BMW M Performance 5 Serie

EEN BMW MET ERIK’S KARAKTER.

BMW M PERFORMANCE PARTS.

EEN BMW MET ERIK’S KARAKTER.BMW M PERFORMANCE PARTS.

  Zelfstandig ondernemer en familieman Erik Boelsem wil graag iets anders dan de rest. Een mooie BMW 530 Touring had volgens hem nog net de finishing touch nodig. En dan komen de BMW M Performance Parts perfect tot hun recht. 

  Lees meer
  Klantverhaal MPP Erik

  BMW 5 SERIE MET DE KRACHT VAN M.

  BMW 5 Serie M Performance parts
  “Het karakter van mijn BMW is stoer, robuust en sportief.”

  HIGHLIGHTS.

  BMW 5 serie met BMW M Performance Parts
  BMW 5 serie met BMW M Performance Parts
  BMW 5 serie met BMW M Performance Parts
  BMW 5 serie met BMW M Performance Parts

  BMW M Performance Parts

  BMW 5 serie met BMW M Performance Parts

  BMW M Performance Parts

  BMW 5 serie met BMW M Performance Parts

  BMW M Performance Parts

  “Nu heb ik echt iets anders dan de rest.”

  EEN BMW MET UW KARAKTER.

  UPGRADE UW BMW MET M PERFORMANCE PARTS.

  U ziet het. Met M Performance Parts haalt u nog meer rijplezier uit uw nieuwe BMW. Het haalt de atleet in uw BMW naar boven. Wilt u weten wat er mogelijk is voor uw nieuwe BMW? Of uw BMW voorzien van M Performance Parts zelf samenstellen? Neem dan contact op met uw BMW dealer of configureer uw BMW met M Performance Parts. Wij wensen u alvast heel veel rijplezier.

  Lees meer
  BMW M Performance Parts M2

  EEN BMW MET ANDRÉ’S KARAKTER.

  De laatste 2%. Daar is coureur en ondernemer André de Vries altijd naar op zoek. Daarom kiest hij voor M Performance Parts. In dit portret vertelt hij gepassioneerd over autosport. Over de grenzen opzoeken. Over materialen. Zo vertelt hij dat de keuze voor carbon onderdelen niet alleen gaat over gewichtsbesparing, maar ook over het verlagen van het zwaartepunt. Voor André is een upgrade met M Performance Parts vanzelfsprekend, want hij zal die laatste 2% pakken. Op circuit Zandvoort laat hij dat dan ook eigenhandig zien.
  Ontdek meer
  BMW M Performance Parts M4

  DE BMW MET LOUIS’ KARAKTER.

  De droom van dance-fotograaf Louis van Baar komt uit. Een schitterende BMW M4 Competition voorzien van extra BMW M Performance Parts, zoals een met carbon ingelegd sportstuurwiel met digitaal race display. Wij gingen met Louis mee naar zijn BMW dealer voor de onthulling van zijn nieuwe BMW. En wat we alvast kunnen verklappen; zelden hebben we iemand zó zien glunderen. Rijplezier van oor tot oor.
  Ontdek meer
  De BMW 3 serie met MPP van Rick

  EEN BMW MET RICK'S KARAKTER.

  Bekijk het verhaal van ondernemer Rick Gorissen. Hij zweert bij BMW M Performance Parts. Dus ook zijn nieuwe BMW 3 Serie Sedan kreeg een M Performance upgrade. En het resultaat mag er zijn. Een prachtige, stijlvolle en nog sportievere BMW 3 Serie. En een blije, van oor tot oor glunderende Rick Gorissen. Zijn favoriete onderdeel kunnen we alvast verklappen. Volgens Rick maken de 20-inch Y-spaak wielen zijn nieuwe BMW ‘helemaal af.’
  Ontdek meer