Originele BMW onderdelen

ORIGINELE BMW ONDERDELEN.

OPDAT UW BMW EEN BMW BLIJFT.

ORIGINELE BMW ONDERDELEN.

OPDAT UW BMW EEN BMW BLIJFT.

Originele BMW Onderdelen.OPDAT UW BMW EEN BMW BLIJFT.

Uw BMW levert dag na dag topprestaties en voor de volle functionaliteit is het samenspel van alle onderdelen belangrijk. Kies daarom voor Originele BMW Onderdelen: perfecte prestaties kunnen enkel worden bereikt door de exacte afstemming van alle onderdelen van elk individueel BMW model. Zo krijgt u topkwaliteit en optimale veiligheid.

Lees meer
  • Vind uw dealer
  • Brochure en prijslijst aanvragen
  • Proefrit aanvragen
  • Configurator en prijzen
  • Contact
  • Word teruggebeld

BMW FIJNSTOFFILTER.

De lucht in uw BMW – schoner en frisser dan ooit. Vanaf nu kunt u tijdens het autorijden genieten van echt zuivere lucht. Stap in uw BMW en haal diep adem – voor een verfrist en ontspannen gevoel. Dankzij het nieuwe BMW Fijnstoffilter en zijn innovatieve filtertechnologie wordt het aantal schadelijke deeltjes dat via de lucht uw auto binnendringt tot een absoluut minimum beperkt. Hoe sterk de luchtvervuiling buiten ook is.

Kleine verschillen, verrassende effecten
BMW Micro Filter
BMW Fijnstoffilter

ORIGINELE BMW ONDERDELEN.

BMW accu met AGM-technologie.

BMW accu met AGM-technologie.

BMW Accu's met AGM-technologie (AGM staat voor 'Absorbent Glass Mat' – absorberende glasvezelmat) voldoen aan de groeiende energiebehoefte van moderne boordnetwerken en moeten altijd worden ingebouwd bij voertuigen die vanuit de fabriek zijn uitgerust met AGM-technologie. Dankzij hun hogere vermogenscapaciteit ondersteunen deze accu's belangrijke BMW EfficientDynamics maatregelen, zoals de Auto Start Stop functie. Ze zijn zeer bestand tegen corrosie en interne kortsluiting en gaan langer mee dan conventionele accu's – ook bij extreme temperaturen. Het zuur in een accu met AGM-technologie is 100% gebonden in glasvezelmatten, voor optimale recyclebaarheid en een laag milieurisico bij ongevallen.
Lees meer
BMW Bougies

BMW Bougies.

BMW Bougies zijn optimaal afgestemd op de eisen van uw motor. Hun behuizing bestaat uit staal met een speciale oppervlaktebehandeling. Dat voorkomt zelfs na langdurig gebruik dat de schroefdraad vastloopt, zodat de aluminium cilinderkop onbeschadigd blijft. Hoogwaardige materialen en een exacte warmtewaarde garanderen maximale betrouwbaarheid van de ontsteking: bij een koude start, tijdens acceleratie of het veeleisende filerijden. In samenspel met de maatregel van BMW EfficientDynamics High Precision Injection waarborgt een exact op de motor afgestemde bougie optimale verbranding van de brandstof. Zo leidt de eersteklas verbrandingstechniek van de bougies tot lager brandstofverbruik en minder CO2-uitstoot.
Lees meer
BMW Wisserbladen

BMW Wisserbladen.

Sneeuw, water of vuil: BMW Wisserbladen overtuigen bij elk weertype door hun optimaal reinigende werking – ook na meer dan 300 bedrijfsuren. In tegenstelling tot normaal rubber draait het innovatieve synthetische rubber steeds om samen met de wisrichting en wordt zo over de ruit getrokken. Het resultaat: maximale reiniging bij minimaal wisgeluid. BMW Wisserbladen zijn perfect aangepast op de pasvorm en hoek van de voorruit en wissen betrouwbaar en doeltreffend, ook bij hoge snelheden. Een spoiler op het wisserblad zorgt dat hij door de langsstromende rijwind extra wordt aangedrukt en niet loskomt van de voorruit. Geniet met BMW Wisserbladen van helder zicht – in elk opzicht.
Lees meer
BMW Remschijven

BMW Remschijven.

BMW Remschijven zijn optimaal ingespeeld op de componenten van de remunit en garanderen een krachtige en betrouwbare remwerking. Ook de ABS van uw BMW is exact afgestemd op de combinatie met BMW Remschijven. Het uitmuntende remvermogen is onder meer te danken aan de grote diameter van de remschijf, die voor elk BMW model precies wordt berekend. Strenge richtlijnen van BMW voor afmetingen en toleranties garanderen de nauwkeurige geometrische vorm. Dankzij de speciale materiaalcombinatie gaan BMW Remschijven bijzonder lang mee en zijn zeer bestendig. Om te zorgen dat dit ook zo blijft, worden alle elementen en gegevens voortdurend gecontroleerd – zelfs na de start van de productie.
Lees meer
BMW Filters

BMW Interior Filter, BMW Air Filter & BMW Fuel Filter.

Particulate matter, pollen or pollutants: BMW Interior Filters remove all of these dangerous elements and markedly improve the air in the vehicle’s interior. The BMW Air Filters are precisely tailored to the relevant BMW engines and provide them with the right amount of purified air. Whether your engine is petrol or diesel, the BMW Fuel Filter enables the engine to unleash its power to the optimum and counteracts contamination of the injection system.
Lees meer

ZOEKEN EN VINDEN

  De BMW elektronische onderdelencatalogus.

ZOEKEN EN VINDEN

De BMW elektronische onderdelencatalogus.

Of u nu op zoek bent naar een bagagebox, een nieuwe koppeling of remblokken: met de Elektronische Onderdelencatalogus (ETK) van BMW vindt u snel en betrouwbaar de juiste onderdelen en accessoires voor uw BMW.