Originele BMW Onderdelen onderdeel BMW nieuwe BMW gereviseerde onderdelen

ORIGINELE BMW ONDERDELEN.

ZODAT UW BMW EEN BMW BLIJFT.

ORIGINELE BMW ONDERDELEN. ZODAT UW BMW EEN BMW BLIJFT.

Zodat uw BMW een echte BMW blijft.

Uw BMW levert elke dag topprestaties en daarbij komt het aan op een optimaal samenspel van alle onderdelen. Kies daarom voor originele BMW onderdelen: perfecte prestaties zijn alleen mogelijk als alle onderdelen perfect zijn afgestemd op elkaar en op de eisen van uw specifieke BMW. Ongeacht of het gaat om originele BMW onderdelen of om gereviseerde originele BMW onderdelen – elk origineel BMW onderdeel voldoet aan dezelfde kwaliteitsnormen als de auto’s van BMW, van de constructie tot de kwaliteitscontrole. De nauwkeurige passing en de hoogwaardige afwerking van elk origineel BMW onderdeel waarborgen dat in uw BMW alle componenten perfect op elkaar zijn afgestemd – voor optimale prestaties en maximale veiligheid en duurzaamheid.

Lees meer

UW VOORDELEN.

 • 01 Hoogste kwaliteit in elk opzicht
 • 02 Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • 03 Gegarandeerd langdurig waardebehoud van uw BMW
 • 04 Eersteklas kennis van BMW
 • 05 Tot 24 maanden garantie*

* voor nieuwe en gereviseerde originele BMW onderdelen

Lees meer
Originele BMW Onderdelen BMW Erkend Service Partner BMW Service afspraak

UW BMW DEALER OF ERKEND SERVICE PARTNER ADVISEERT U GRAAG.

Uw BMW dealer of Erkend Service Partner geeft u graag persoonlijk advies over de producten en diensten voor uw BMW. Neem meer tijd voor de mooie dingen in het leven en maak eenvoudig een afspraak met de BMW dealer of Erkend Service Partner bij u in de buurt.

NIEUWE ORIGINELE BMW ONDERDELEN.

OMDAT ALLEEN HET BESTE GOED GENOEG IS.

Vanaf de introductie van een nieuw model tot minstens twaalf jaar na het einde van de productie ervan levert BMW in het geval van slijtage, schade of defect voor elke component exact passende nieuwe originele BMW onderdelen – en zorgt daarmee voor voortdurende betrouwbaarheid en duurzaam waardebehoud en rijplezier. Voor de gehele levensduur van de BMW.

Originele BMW Onderdelen nieuwe onderdelen remschijven remblokken

Originele BMW remschijven en -blokken.

Originele BMW remschijven en remblokken werken optimaal samen met alle andere componenten van uw BMW, zijn bestand tegen hoge belasting en bieden een lange levensduur. Ook het ABS van uw BMW is exact afgestemd op de combinatie van originele BMW remschijven en remblokken. De uitstekende remprestaties worden bereikt door onder meer de grote diameter van de remschijven, die voor elk BMW model nauwkeurig berekend is. De originele BMW remblokken kenmerken zich door hun sterke constructie en presteren daardoor ook onder zware belasting optimaal – terwijl de levensduur lang is dankzij hun slijtvastheid.

Vind uw BMW dealer
Originele BMW Onderdelen nieuwe onderdelen BMW Accu

Originele BMW accu’s met AGM technologie & originele BMW accu met calciumtechnologie.

Originele BMW accu’s met AGM technologie (AGM staat voor absorberende glasvezelmat) voldoen aan de groeiende energiebehoefte van moderne boordnetwerken en moeten worden ingebouwd in voertuigen die af fabriek zijn voorzien van AGM technologie. Voor hoge vermogenscapaciteit, ook bij extreme temperatuur en zware belasting bij de koude start: de originele BMW accu met calciumtechnologie is bijzonder geschikt voor auto’s van BMW met EfficientDynamics functies.

Vind uw BMW dealer
Originele BMW Onderdelen nieuwe onderdelen filters

Originele BMW interieurfilters, luchtfilters, brandstoffilters & fijnstoffilters.

Fijnstof, pollen en verontreinigde lucht: originele BMW interieurfilters verwijderen schadelijke stoffen en verbeteren de kwaliteit van de binnenstromende lucht aanzienlijk. De originele BMW luchtfilters zijn nauwkeurig op specifieke BMW motoren afgestemd en zorgen voor zuivere lucht in precies de juiste hoeveelheid. Benzine of diesel: de originele BMW brandstoffilters voorkomen verontreiniging van het inspuitsysteem en maken optimale vermogensafgifte van de motor mogelijk. Telkens als u instapt in uw BMW: vrij ademen en u prettig voelen. De nieuwe originele BMW fijnstoffilters met innovatieve filtertechnologie reduceren de hoeveelheid schadelijke deeltjes tot het absolute minimum.

Vind uw BMW dealer
Originele BMW Onderdelen nieuwe onderdelen ruitenwissers

Originele BMW wisserbladen.

Sneeuw, water en vuil: originele BMW wisserbladen overtuigen bij elk weer weertype met hun optimaal reinigende werking – ook nog na meer dan 300 bedrijfsuren. Originele BMW wisserbladen zijn gemaakt van twee samengestelde materialen. De hardere, duurzame lip van het wisserblad verdeelt de druk optimaal terwijl de zachtere achterkant van het wisserblad het wisserblad dempt.

Vind uw BMW dealer
Originele BMW Onderdelen nieuwe onderdelen LED achterlichten

Originele BMW LED achterlichten.

Originele BMW achterlichten met LED technologie overtuigen niet alleen door de fraaie vormgeving en duurzame, slijtvaste materialen, maar vooral door hun betrouwbaarheid en energiezuinigheid. LED technologie bespaart tot wel 50% energie tegenover conventionele gloeilampen, garandeert een langere levensduur en zorgt dat u veel beter opvalt. Door de korte reactietijd van de LED achterlichten ziet het achteropkomende verkeer direct dat u remt en kan dus sneller reageren, wat het verkeer veiliger maakt. Originele BMW achterlichten en koplampen hebben dezelfde kwaliteit als die van nieuwe auto’s van BMW en zijn voorzien van originele BMW gloeilampen die voldoen aan de wettelijke normen (ECE in Europa, SAE in de VS).

Vind uw BMW dealer
Originele BMW Onderdelen nieuwe onderdelen schokdempers

Originele BMW schokdempers.

Originele BMW schokdempers bieden maximale veiligheid en uitstekend rijcomfort. De constructie van de dubbelpijpse gasdrukschokdempers biedt door de toepassing van speciale olie belangrijke voordelen: een beter weggedrag door nauwkeurige geleiding van de wielen en snellere reacties, merkbaar minder geluidsproductie en beduidend betere stabiliteit, ook onder extreme belasting. Deze constructie en de perfecte afstemming op de specifieke BMW modellen waarborgen de voor BMW kenmerkende wegligging met optimaal comfort en maximale dynamiek. De schokdemping beschermt ook de stabiliteit van de carrosseriestructuur en beperkt bandenslijtage en de belasting van het onderstel.

Vind uw BMW dealer

GEREVISEERDE ORIGINELE BMW ONDERDELEN.

ZO GOED ALS NIEUW, MAAR VOORDELIGER.

Het basisidee is hergebruik: tot wel 90% van alle componenten kan opnieuw gebruikt worden. Gereviseerde originele BMW onderdelen voldoen aan dezelfde kwaliteitsnormen als nieuwe originele BMW onderdelen en ze hebben ook 24 maanden garantie. Van alle componenten die niet gereviseerd kunnen worden, wordt tot wel 95% gerecycled. Dat is niet alleen in uw voordeel, maar ook in het voordeel van het milieu.

Lees meer

Gereviseerde originele BMW onderdelen.

 • Gereviseerde originele BMW motoren.
 • Gereviseerde originele BMW automatische transmissies.
 • Gereviseerde originele BMW tussenbakken.
 • Gereviseerde originele BMW stuurhuizen.
 • Gereviseerde originele BMW turbocompressoren.
 • Gereviseerde originele BMW startmotoren.

HET REVISIEPROCES VAN BMW.

Originele BMW Onderdelen BMW gereviseerde onderdelen revisie proces demontage

Professionele demontage.

Geschikte onderdelen worden ofwel via het dealernetwerk weer in de omloop ingebracht, ofwel vakkundig uit gebruikte auto’s gedemonteerd.
Originele BMW Onderdelen BMW gereviseerde onderdelen revisie proces reiniging

Grondige reiniging.

Aan het begin van het revisieproces worden alle te reviseren onderdelen grondig gereinigd (bijvoorbeeld met droogijs).
Originele BMW Onderdelen BMW gereviseerde onderdelen revisie proces controle en test

Optische controle en functionele test.

Voordat de onderdelen worden gereviseerd, ondergaan ze een optische controle en een functionele test om vast te stellen of de onderdelen kunnen worden aangeboden als gereviseerde originele BMW onderdelen.

Originele BMW Onderdelen BMW gereviseerde onderdelen revisie proces werkwijze

Moderne revisiewerkwijze.

Tijdens de revisie worden alle onderdelen vakkundig gedemonteerd, gecontroleerd en getest, defecte onderdelen worden fabrieksmatig vervangen en aansluitend wordt het geheel opnieuw getest. Slijtagegevoelige onderdelen worden preventief vervangen en de elektronica wordt zo mogelijk naar de nieuwste de softwareversie geüpdatet.
Originele BMW Onderdelen BMW gereviseerde onderdelen revisie proces kwaliteitscontrole

Nauwkeurige kwaliteitscontroles.

Gereviseerde originele BMW onderdelen voldoen aan dezelfde kwaliteitseisen en hebben dezelfde tests ondergaan als nieuwe originele BMW onderdelen. Met deze kwaliteitswaarborgen en de 24 maanden garantie bent u ervan verzekerd dat de kwaliteit van de gereviseerde producten die van nieuwe onderdelen evenaart.