BMW Accessoires Interieur

BMW ACCESSOIRES INTERIEUR.

BMW Accessoires Interieur.

  RIJPLEZIER VAN BINNEN.

  Onderstaand een selectie uit ons assortiment BMW Accessoires-interieur. Voor meer informatie of het aanschaffen van een product kunt u terecht bij uw BMW dealer of een Erkend Service Partner. 

  Lees meer

  OPLADEN.

  BMW Wireless Charging Station Universal

  BMW Wireless Charging Station Universal.

  De Wireless Charging-tray is een veilige, stabiele opbergmogelijkheid voor de mobiele telefoon. Hiermee kan de mobiele telefoon draadloos worden opgeladen en inductief worden gekoppeld met de buitenantenne van de auto. De Wireless Charging-tray kan optimaal in de auto worden geïntegreerd. De laadfunctie kan worden gebruikt voor alle mobiele telefoons die Qi-laadtechnologie ondersteunen.
  Vind uw BMW dealer
  BMW Wireless Charging Station, Universal

  BMW Wireless Charging Station, Universal.

  Wireless Charging – overal draadloos opladen. In de auto, onderweg, thuis. Het Wireless Charging Station Universal is de perfecte en snelle inbouwoptie voor draadloos opladen in de auto. Het Wireless Charging Station Universal, dat in de bekerhouder wordt gemonteerd, fungeert als veilige, stabiele bewaarplek voor de mobiele telefoon en maakt efficiënt, draadloos opladen mogelijk met Qi-technologie. Dankzij de geïntegreerde en uitneembare powerbank is dit product de optimale metgezel voor onderweg, want hiermee kan ook buiten de auto inductief worden opgeladen, ongeacht of dat thuis, op het werk of op vakantie is.
  Vind uw BMW dealer

  BMW Acculader ECE.

  BMW Acculader ECE

  De acculader is geschikt voor onderhoudslading van 1,2 ampère-uur (Ah) tot 160 ampère-uur (Ah) en het geoptimaliseerd opladen van 12V-AGM-, loodzuuraccu’s en lithium-ion-accu's. Daarmee kan de accu voor alle BMW en MINI modellen worden gebruikt. Dankzij een speciale adapter en laadprogramma’s voor motorfietsen kan de acculader ook voor BMW motorfietsen worden gebruikt – heel comfortabel en zonder de accu uit te bouwen. De lader voorziet in een geheel automatische oplading met acht stappen, waarbij ook zwaar ontladen accu’s met de juiste spanning en laadstroom worden opgeladen. De lader is tevens effectief beschermd tegen vonken, kortsluiting en ompoling, alsmede stof en spatwater (IP65). Het apparaat overtuigt door zijn eenvoudige bediening en een statusindicatie waarmee u het complete laadproces kunt volgen.

  BMW Batterijlader.

  Acculader

  De batterijlader kan worden gebruikt om batterijen gemakkelijk en betrouwbaar op te laden tot de volledige capaciteit. Naast het bieden van volledig automatisch laden op 8 niveaus, kan het worden gebruikt voor de diagnose van batterijen en het opladen van diep ontladen batterijen.

  BMW Dual USB oplader.

  BMW Dual USB oplader

  De dubbele USB-laadadapter wordt eenvoudig in de sigarettenaansteker gestoken. Hierdoor kunnen twee externe mobiele apparaten eenvoudig en gemakkelijk tegelijkertijd worden opgeladen. De hoge laadstroom van maximaal 2x3 ampère met maximaal 2x18 watt vermogen maakt extreem snel opladen mogelijk. Oververhitting wordt voorkomen door de geïntegreerde elektronica.

  SNAP-IN ADAPTERS EN ADAPTERS.

  Snap-in adapter Universeel

  Snap-in adapter Universeel.

  Met de BMW Snap-In-adapter kunnen apparaten veilig worden gekoppeld en snel worden opgeladen, evenals de muziek die erop is opgeslagen. Afhankelijk van de auto en de uitrusting kunnen albumhoezen ook worden weergegeven op het voertuigdisplay.
  Vind uw BMW dealer
  Snap-in adapter voor Apple

  Snap-in adapter voor Apple.

  De snap-in adapter is een dockingsysteem voor recente telefoons van onder meer Apple, Samsung, Nokia, Motorola en andere merken. Het toestel ligt op een veilige plek en wordt tegelijk opgeladen. Voor een optimale ontvangst gebruikt de telefoon via de adapter de buitenantenne van de auto. Afhankelijk van het automodel en de uitrusting kiest u voor een snap-in adapter van het type Basic, Music, Media of Connect. Daarmee is het ook mogelijk om muziek die op de telefoon staat via de autoluidsprekers te beluisteren. De bediening verloopt comfortabel via de iDrive Controller, multifunctioneel stuurwiel of radio.
  Vind uw BMW dealer
  Music/Media adapter voor Apple iPod/iPhone

  Music/Media adapter voor Apple iPod/iPhone.

  Om individueel van ontspanning en muziek te genieten kunnen via de Music/Media Adapter compatibele externe Apple-toestellen zoals iPod™ en iPhone™ in de wagen worden aangesloten en opgeladen. Behalve muziek kunnen zo ook video's en Cover Art worden weergegeven. De bediening gebeurt rechtstreeks via het bedieningssysteem van de wagen.
  Vind uw BMW dealer
  BMW adapterkabel voor Apple iPhone / iPod

  BMW adapterkabel voor Apple iPhone/iPod.

  De adapterkabel met massieve metalen pluggen vergemakkelijkt geïndividualiseerd luisterplezier in het voertuig. Compatibele Apple iPod ™ - of iPhone ™ -modellen kunnen in de auto worden geïntegreerd en tegelijkertijd worden opgeladen. Zo maakt de USB-adapter het mogelijk om muziek die beschikbaar is op het apparaat eenvoudig af te spelen via de luidsprekers van de auto. De externe muziekbronnen kunnen worden bediend via iDrive Controller, multifunctionele knoppen op het stuur of radio.
  Vind uw BMW dealer

  VLOERMATTEN.

  All weather vloermatten.

  All weather vloermatten

  De exact passende en sterke all weather automatten hebben een fraai design. Deze matten met hoge rand beschermen de voetenruimtes achterin tegen vuil en vocht en beschermen de voeten tegen water. 

  BMW M Performance Vloermatten.

  BMW M Performance Vloermatten

  Hoogwaardige look, uitstekende grip: de BMW M Performance voetmatten achteraan zijn perfect afgewerkt en verlenen de wagen ook in de voetruimte een individueel sportief karakter. Met BMW M logo en BMW M Performance opschrift in licht zilver.

  ETUIS.

  BMW Display Key etui

  BMW Display Key etui.

  Het exact passende sleuteletui van hoogwaardig zwart nappaleder beschermt de BMW Display Key doeltreffend tegen vuil en beschadigingen.
  Vind uw BMW dealer
  BMW M Performance Sleuteletui, Alcantara/Carbon

  BMW M Performance Sleuteletui, Alcantara/Carbon.

  Het sleuteletui bekoort met zijn materiaalmix van openporig carbon en Alcantara. De sleutel is veilig aan het etui bevestigd met een zeskantschroef in BMW M Blauw. Tijdloos elegant, technisch doordacht – en een duidelijk statement voor de autosport.
  Vind uw BMW dealer

  PARFUM.

  BMW Natural Air Interieurparfum Startset.

  BMW Natural Air Interieurparfum Startset

  De startset van de parfumlijn BMW Natural Air verspreidt een aangename geur in uw BMW. De set bestaat uit een hoogwaardige parfumhouder die op de ventilatieroosters past en een verwisselbare geurstick met parfum Sparkling Raindrops.

  BMW Ambient Air "Authentic Suite No. 1".

  BMW Ambient Air "Authentic Suite No. 1"

  De rustgevende geur Authentic Suite No. 1 is exclusief samengesteld voor het BMW Ambient Air geurconcept. Het verenigt warme houtaccenten, amber en koffiearoma met de elegantie van stijlvolle ledernuances. Het geurpatroon past perfect in de geurdispenser die zich, bij een aantal BMW modellen, bevindt in het dashboardkastje.

  INTERIEUR.

  IJskrabber klein

  IJskrabber klein.

  Met de ijskrabber in 2K-techniek kunnen sneeuw en ijs grondig worden verwijderd. Voor keiharde ijsafzetting op het glas is de krabber voorzien van zeer sterke tanden. Dankzij de speciale softgrip ligt de ijskrabber vast in de hand.
  Vind uw BMW dealer
  BMW banden mobility set

  BMW banden mobility set.

  Het gebruik van de Mobility Set wijst haast vanzelf. Daardoor kunt u na bandenpech eenvoudig weer op weg. Ongeacht de bandenmaat zijn beschadigingen van het loopvlak tot ca. 4 mm ermee te repareren, waarna u verder kunt rijden naar de dichtstbijzijnde BMW Service Partner.
  Vind uw BMW dealer
  EHBO-set

  EHBO-set.

  De compacte EHBO-set bevat alle relevante middelen voor snelle eerste hulp bij een ongeval. De set is uitgerust met een praktische klittenbandsluiting aan de achterzijde en dankzij een driezijdige rits gemakkelijk toegankelijk.
  Vind uw BMW dealer

  HOUDERS.

  Gordelhouder.

  Gordelhouder

  De praktische gordelhouders helpen om vanuit elke zitpositie gemakkelijk bij de veiligheidsgordels te komen. De houders zijn eenvoudig aan de hoofdsteunstangen van de voorstoelen te bevestigen. De zwarte kleur past goed bij de rest van het auto-interieur.

  Bekerhouder.

  Bekerhouder

  De bekerhouder biedt stevig houvast aan de meest uiteenlopende flessen en bekers met of zonder oor. De bekerhouder wordt aan de bestuurderszijde in de middenconsole gemonteerd, beperkt de autofuncties niet en kan eenvoudig worden ingeschoven als deze niet wordt gebruikt.

  BMW Universele Tablet houder met safety case.

  BMW Universele Tablet houder met safety case

  De praktische universele houder is verstelbaar en wordt in de apart verkrijgbare basisdrager van het Travel & Comfort System vastgeklikt. Hij houdt elke Apple of Samsung tablet met Travel & Comfort Tablet Safety Case van 7 tot 11" stevig op zijn plaats en kan dankzij het 360° draaibare frame en de kantelmogelijkheid in de gewenste positie worden vastgezet.

  OVERIGE ACCESSOIRES.

  Afzonderlijke LED voor interieurverlichting

  Afzonderlijke LED voor interieurverlichting.

  De LED lampjes gaan lang mee en verbruiken zeer weinig stroom. Ze vervangen de gloeilampjes van de interieurverlichting aan het plafond. Dankzij een speciale lens geven ze hetzelfde schijnsel als gloeilampen, wat prettig is voor de ogen, maar de lichtkleur is modern helder wit.
  Vind uw BMW dealer
  Leuningbeschermer en onderlegger voor kinderzitjes

  Leuningbeschermer en onderlegger voor kinderzitjes.

  Ideaal om met kinderen te reizen. De leuningbeschermer wordt tegen de achterkant van de voorzetel bevestigd en beschermt de rugleuning tegen vuil en beschadiging, terwijl de onderlegger voor kinderzitjes de achterbank efficiënt tegen verontreiniging en indrukking door een kinderzitje beschermt.
  Vind uw BMW dealer
  Travel & Comfort System - Basisdrager

  Travel & Comfort System - Basisdrager.

  De drager wordt op de spijlen van de hoofdsteunen in de voorzetels bevestigd en vormt een veilige houder voor alle elementen van het modulaire Travel & Comfort System. Kleerhangers, klaptafeltjes, universele haken, de houder voor GoPro-camera’s of de houders voor de Apple iPad™ of Samsung Galaxy Tab kunnen daar dankzij de steekkoppeling eenvoudig op vastgeklikt worden.
  Vind uw BMW dealer