BMW Value Service man en vrouw bij BMW X5

BMW SERVICE VALUE.

AANTREKKELIJK SERVICE-AANBOD VOOR OUDERE BMW MODELLEN.

BMW SERVICE VALUE.AANTREKKELIJK SERVICE-AANBOD VOOR OUDERE BMW MODELLEN.

   

   

  BMW Service Value is speciaal ontwikkeld voor BMW modellen vanaf 5 jaar en ouder en biedt u de ideale oplossing voor onderhoud, veiligheid en het waardebehoud van uw BMW. Dit alles tegen een lagere prijs dan u zou verwachten. Alleen originele BMW onderdelen worden gebruikt, zodat uw BMW de service krijgt die hij verdient. Profiteer van aantrekkelijke voorwaarden en het prettige idee dat uw BMW in de beste handen is. 

  Lees meer

  UW EXCLUSIEVE BMW SERVICE VALUE VOORDELEN.

  • 01 Geselecteerde services tegen een scherp tarief
  • 02 Onderhoud van de hoogste kwaliteit door BMW specialisten
  • 03 Langdurig waardebehoud van uw BMW
  • 04 Montage en gebruik van originele BMW onderdelen

  WAT IS BMW SERVICE VALUE?

  BMW Service Value is een exclusief service-aanbod voor oudere BMW modellen. Of het nu gaat om het verversen van de olie, vervangen van de remmen of een voertuigcontrole: u profiteert van voordeel op geselecteerde services. Bent u benieuwd of uw BMW in aanmerking komt voor BMW Service Value? Neem contact op met uw BMW dealer en vraag naar de mogelijkheden.

  Lees meer
  BMW Value Service olieserivce

  OLIESERVICE.

  Tijdens de olieservice zal het oliepeil van uw voertuig worden geïnspecteerd en indien nodig ververst. Alleen originele BMW motorolie wordt hierbij gebruikt. Ook het oliefilter wordt vervangen, ongeacht de staat ervan. 

  BMW Value Service monteur werkt aan BMW

  ONDERHOUD EN SLIJTAGE.

  Ook kwalitatief hoogwaardige onderdelen slijten een keer. Daarom testen wij voor u bijvoorbeeld de remmen, het microfilter en de ruitenwisserbladen – en vervangen die indien nodig met originele BMW onderdelen.

  IS BMW SERVICE VALUE BESCHIKBAAR VOOR MIJN BMW MODEL?

  BMW Service Value is beschikbaar voor geselecteerde BMW modellen ouder dan vijf jaar. Informeer bij uw BMW dealer of uw BMW in aanmerking komt voor BMW Service Value.

  Lees meer
  BMW Service | Inclusive

  BMW Service Inclusive.

  Wilt u zorgeloos genieten? Dankzij het onderhoudscontract BMW Service Inclusive kunt u op lange termijn besparen op onderhoudskosten. Betaal eenvoudig en eenmalig een vaste prijs en al het onderhoud binnen de gekozen periode is gedekt.
  BMW Services man en vrouw voor BMW iX

  COMPLETE AANBOD BMW SERVICES.

  Ontdek het gehele aanbod van BMW Services voor meer zorgeloos rijplezier en vind precies de services die bij uw BMW en uw behoeften passen.

  BMW SERVICE VALUE: DE BELANGRIJKSTE VRAGEN EN ANTWOORDEN.

  • Wat is BMW Service Value?
  • Welke BMW Services zijn er behalve BMW Service Value nog meer voor gebruikte BMW modellen?
  • Waarom is het zo belangrijk om bij het onderhoud van BMW Service Value nog steeds Originele BMW Onderdelen te gebruiken en geen generieke onderdelen?