Service op maat

APK: UW BMW SNEL EN VOORDELIG GOEDGEKEURD.

MET DE KNOW HOW EN DE APPARATUUR VAN BMW.

APK: UW BMW SNEL EN VOORDELIG GOEDGEKEURD.MET DE KNOW HOW EN DE APPARATUUR VAN BMW.

Voor de Algemene Periodieke Keuring (APK) krijgt u een herinnering van de overheid. Ook voor de APK is uw BMW dealer of BMW Erkend Service Partner het aangewezen adres. We doen alles wat nodig is voor de verkeersveiligheid. Mocht er iets meer nodig zijn, dan krijg u een heldere prijsopgave vooraf. Afspraak is afspraak. 

 

Onze tarieven zijn inclusief btw, exclusief € 7,75 afmeldkosten en afhankelijk van de datum van eerste toelating van uw BMW:

Lees meer
  • BMW ná 31-12-2005

    Als uw BMW van ná 31-12-2005 is, dan bedraagt het basistarief voor de APK € 36,50,-. Dit bedrag is inclusief het wettelijk verplichte uitlezen van het storingsgeheugen (EOBD). Als er geen foutcodes zijn, dan is een viergastest of roetmeting niet nodig.

  • BMW vóór 31-12-2005

    Als uw BMW van vóór 31-12-2005 is, dan bedraagt het basistarief voor de APK € 27,50,-. Een viergastest (benzine) kost € 42,50,- en een roetmeting (diesel) € 51,50,-.

Heeft uw BMW de leeftijd van 5 – maar nog geen 10 – jaar bereikt, dan kunt u na de APK voor een periode van 12 maanden BMW pechhulp (Extended Mobile Care) voor slechts € 55,- aanschaffen. Zoek nu een dealer bij u in de buurt of maak direct online een afspraak bij uw BMW dealer.

 

Lees meer

Zelf direct online uw BMW Verlengde Pechhulp afsluiten? Voor slechts €89,- per jaar rijdt u onbezorgd door Europa en bent u als BMW-rijder met BMW Verlengde Pechhulp 45% voordeliger uit dan bij vergelijkbare pechhulp aanbieders. 

 

Lees meer