Service op maat

GENIET VAN UW REIS MET BMW SERVICE MOTOROLIE.

Ongeacht hoe u uw leven wilt organiseren: uw BMW begeleidt u altijd en overal. Dat laat zijn sporen achter. Bescherm uw BMW daarom met originele BMW Service Motorolie en profiteer van uitmuntende prestaties en een lange levensduur. Met de originele BMW Service Motorolie en service gunt u uw BMW wat goed voor hem is – voor een motor die nog soepeler loopt.

Lees meer
GENIET VAN UW REIS MET BMW SERVICE MOTOROLIE.

  ORIGINELE BMW MOTOROLIE. TOPPRESTATIES. EFFICIENCY. BESCHERMING.

  BMW TwinPower Turbo motoroliën ondersteunen de kerneigenschappen van BMW motoren en zorgen voor een maximale krachtontplooiing bij een hoge efficiëntie: hun geoptimaliseerde viscositeit zorgt voor beter gedrag bij een koude start en maakt constante prestaties mogelijk. Originele BMW motoroliën beschikken bovendien over een geïntegreerde corrosie- en slijtagebescherming. Dat helpt de motor vrijwel even schoon te houden als toen hij uit de fabriek kwam en daarmee de levenduur te verlengen.

  Lees meer
   BMW TwinPower Turbo Silver

  BMW TwinPower Turbo Silver.

  BMW TwinPower Turbo Silver. Motoroliën voor duurzaam rijplezier: niet alleen dragen ze bij aan uitstekende motorprestaties, ze helpen ook om cruciale motoronderdelen schoon te houden en de motor optimaal te beschermen.

  Lees meer
   BMW TwinPower Turbo Gold

  BMW TwinPower Turbo Gold.

  BMW TwinPower Turbo Gold. Motoroliën voor topprestaties: motoroliën uit de categorie 'Gold' vestigen nieuwe maatstaven en dragen bij aan voortreffelijke motorperformance en hoge bescherming van de motor. Oliën met ‘FE’ op het label (= brandstofverbruik) tonen in de NEDC eveneens een brandstofbesparing vergeleken met BMW Longlife-01-motoroliën.

  Lees meer
   BMW M TwinPower Turbo

  BMW M TwinPower Turbo.

  BMW M TwinPower Turbo. Bijvullen met adrenaline: motoroliën van de categorie ‘M TwinPower Turbo’ zijn afgestemd op de specifieke eisen van de BMW M high-performance motoren en bieden een uitstekende bescherming, zelfs bij extreme prestatievereisten en in raceomstandigheden.

  Lees meer
  • 5 voordelen van Originele BMW Motoroliën.

  Vraag uw BMW dealer of BMW Erkend Service Partner bij de BMW olieservice altijd naar BMW TwinPower Turbo Engine Oil. Schaf voor alle zekerheid een handige navulflacon aan bij de dealer, zodat u nooit een andere oliesoort bij hoeft te vullen.

   

  Zoek nu een dealer bij u in de buurt of maak direct online een afspraak bij uw BMW dealer.

  Lees meer

  “MIJN BMW VERDIENT DEZELFDE SERVICE ALS IK: DE BESTE.”

  BMW Service medewerker bij BMW Olie Service

  BMW Service Motorolie. Precies wat uw BMW nodig heeft.

  Wij passen ons aan aan de feitelijke behoefte: de hoogwaardige originele BMW motorolie wordt alleen vervangen als dat echt nodig is. Uw motor blijft langdurig in optimale conditie met de inbegrepen originele BMW motorolie, oliefilter en microfilter.

  Voordelen:
  • Verbeterde prestaties en efficiënt brandstofverbruik.
  • Langere levensduur van de motor.
  • Vebeterde bescherming tegen corrosie en slijtage van essentiële onderdelen.

  VOOR EEN MOTOR DIE BLIJFT PRESTEREN.

  Originele BMW motorolie.

  Originele BMW motoroliën vullen de eigenschappen van BMW motoren perfect aan en benutten hun potentieel wat betreft prestaties, efficiëntie en levensduur perfect. Profiteer bij het onderhoud van uw BMW van originele BMW motorolie en de jarenlange expertise van onze servicespecialisten.

  Lees meer

  VOOR EEN MOTOR DIE BLIJFT PRESTEREN.

  Originele BMW motorolie.