Service op maat

ORIGINELE BMW MOTOROLIE.‎

Prestatie door innovatie.

ORIGINELE BMW MOTOROLIE.‎

Prestatie door innovatie.

Originele BMW Motorolie.‎ Prestatie door innovatie.

Speciaal ontwikkeld voor BMW motoren. De Originele BMW Motorolie voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen die nodig zijn om BMW motoren optimaal te laten presteren. Het gebruik van deze olie houdt de motor schoon en efficiënt. Verbeter de prestaties van uw BMW met Originele BMW Motorolie.

  • BMW TwinPower Turbo Silver

    BMW TwinPower is motorolie voor duurzaam rijplezier. Deze olie zorgt niet alleen voor excellente motorprestaties, de Active Cleansing Technologie zorgt ook nog eens voor een schone en beschermde motor.

  • BMW TwinPower Turbo Gold

    Met BMW TwinPower Turbo Gold bent u verzekerd van motorolie voor prestaties van wereldformaat. Motorolie in de categorie 'Gold' zet nieuwe normen met uitstekende motorprestaties en een goede bescherming van uw motor.

  • BMW M TwinPower Turbo

    De bekroonde BMW TwinPower Turbo-motoren blinken uit qua topprestaties en hoge efficiëntie. Motorolie in de categorie 'M TwinPower Turbo' is perfect afgestemd op deze motoren en biedt een exceptionele bescherming onder extreme prestaties.

Vraag uw BMW dealer of BMW Erkend Service Partner bij de BMW Olieservice altijd naar BMW TwinPower Turbo Engine Oil. Schaf voor alle zekerheid een handige navulflacon aan bij de dealer, zodat u nooit een andere oliesoort bij hoeft te vullen.

 

Zoek nu een dealer bij u in de buurt of maak direct online een afspraak bij uw BMW dealer.