BMW Servicepakketten & onderhoudsaanbod.

BMW SERVICE & ONDERHOUD.

ALLE FOCUS OP UW RIJPLEZIER.

Geniet van zorgeloze mobiliteit met de eersteklas BMW aanbiedingen voor service en onderhoud van uw auto voor altijd faire en transparante prijzen. De voordelen voor u zijn onmiskenbaar: hoogste kwaliteitsstandaards en uitgebreide expertise van onze BMW monteurs, die met innovatieve werkplaatstechnologieën en Originele BMW Onderdelen ervoor zorgen dat uw BMW in topconditie blijft. U kiest simpelweg het servicepakket dat het beste bij u past; zo kunt u zich verheugen op jarenlang rijplezier met uw BMW.

Lees meer
BMW Service & onderhoud.ALLE FOCUS OP UW RIJPLEZIER.

STERKE ARGUMENTEN VOOR BMW SERVICE.

  • 01 Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • 02 Gebruik van alle Originele BMW onderdelen
  • 03 Servicespecialisten met BMW kennis
  • 04 Transparante en aantrekkelijke all-in prijzen
  • 05 Iedere BMW is welkom

CHECK & ONDERHOUD.

Of uw BMW nu een speciale check, onderhoud of een wettelijk verplichte keuring nodig heeft, onze ervaren BMW monteurs kennen uw auto door en door en bieden u altijd competente service. Met innovatieve diagnose- en programmeringstechnologieën houdt BMW Service Inclusive uw BMW altijd in topconditie - voor maximaal rijplezier.

Lees meer
Onderhoud

Onderhoud.

Regelmatig onderhoud aan uw BMW zorgt voor een optimaal veiligheids- en rijgevoel en levert zo een cruciale bijdrage aan uw rijplezier. Met het innovatieve onderhoudssysteem CBS* (Condition Based Service) weet uw BMW automatisch wanneer hij bijvoorbeeld toe is aan een inspectie. In combinatie met BMW Teleservices* worden de relevante gegevens rechtstreeks doorgestuurd naar uw BMW dealer of uw BMW Erkend Service Partner. Daardoor kan de BMW monteur ter plaatse het juiste onderhoud uitvoeren.
De BMW inspectie omvat o.a.:
• Microfilter vervangen
• Motorolie verversen
• Remvloeistof vervangen

* kosteloze optie bij betreffende voertuiguitvoering.
Lees meer
Voertuigcheck

Voertuigcheck.

Alleen een vakkundige voertuigcheck geeft u de zekerheid dat uw BMW in topconditie verkeert. Onze monteurs nemen uw BMW nauwkeurig onder de loep en verhelpen eventuele gebreken. Afgestemd op wat uw auto werkelijk nodig heeft, bieden wij u de volgende uitgebreide voertuigchecks aan:

• Zomercheck
• Wintercheck
• Vakantiecheck
• Aircocheck

Laat u overtuigen door onze knowhow. Onze BMW monteurs adviseren u graag en bevelen u precies de voertuigcheck aan die uw BMW nodig heeft.
Lees meer
Algemene Periodieke Keuring

Algemene Periodieke Keuring.

Uw BMW geeft zelf aan wanneer hij even naar de werkplaats wil. Alleen voor de Algemene Periodieke Keuring (APK) krijgt u een herinnering van de overheid. Dat komt omdat deze keuring niet behoort tot het voorgeschreven onderhoud: de APK is wettelijk verplicht.

Voor de APK is uw BMW dealer of BMW Erkend Service Partner het aangewezen adres. Ook wat de prijs betreft, want het gaat natuurlijk niet alleen om de APK, maar om wat eventueel nodig is voor de goedkeuring van uw BMW. En dat kan de BMW dealer of BMW Erkend Service Partner uiteindelijk goedkoper.

We doen alleen wat nodig is voor de verkeersveiligheid. Mocht er iets meer nodig zijn, dan krijgt u een heldere prijsopgave vooraf. Afspraak is afspraak. Ons tarief is inclusief btw en afmeldkosten:

 

Basistarief APK € 45,25
 

Is uw BMW ouder dan 2005, dan zijn er mogelijk speciale verplichtingen van toepassing. Vraag hiernaar bij uw BMW dealer of BMW Erkend Service Partner.

Alle BMW rijders kunnen kosteloos lid worden van BMW Privileges. BMW Privileges ‘Gold’ is standaard voor berijders van BMW’s jonger dan 5 jaar. Eigenaren van een BMW van ouder dan 5 jaar kunnen na een werkplaatsbezoek – bijvoorbeeld een APK – lid worden van BMW Privileges ‘Silver. Hiermee profiteren zij van structureel voordeel op onderhoud en exclusieve extra’s. Word kosteloos lid en ontdek alle voordelen van BMW Privileges.

Lees meer
BMW Banden Service

BMW Banden Service.

De BMW Banden Servicezorgt ervoor dat banden, wielen en onderstelcomponenten perfect op elkaar zijn afgestemd. Onze BMW dealers en Erkend Service Partners bevelen voor uw auto de optimale banden aan met een BMW Stermarkering. Alleen die banden voldoen aan de strenge BMW kwaliteitsstandaards.

Uiteraard verzorgen wij het vakkundig wisselen, controleren, onderhouden en opslaan van uw banden. Of u nu op zoek bent naar een reservewiel of naar complete wielsets - de BMW Banden Service biedt u altijd eersteklas producten en competent advies.

BMW Banden Service omvat:
• Montage van complete wielen
• Banden wisselen
• Onderhoud
• Balanceren
• Reiniging en onderhoud
• Controle
• Opslag, zo gewenst
Lees meer
BMW Olie Service

BMW Olie Service.

De BMW Olie Service zorgt ervoor dat de motor van uw BMW als gesmeerd blijft draaien. Bij de BMW Olie Service gebruiken wij uitsluitend de door BMW aanbevolen motorolie en Originele BMW Oliefilters. Werkzaamheden:

• Vakkundig vervangen van het oliefilter
• Verversen van de motorolie
• Milieuverantwoord afvoeren van oude olie en oliefilter
• Resetten van het onderhoudssysteem
Lees meer
BMW Remmen Service

BMW Remmen Service.

Uw BMW dealer of BMW Erkend Service Partner vervangt de voorste remschijven en remblokken door Originele BMW componenten die perfect op uw auto zijn afgestemd. Het optimale samenspel tussen deze twee componenten garandeert uitmuntende remprestaties en vergroot de veiligheid in elke situatie. Werkzaamheden:

• Verwijderen van de voorwielen
• Uitgebreid controleren van het remsysteem incl. remleidingen
• Zo nodig vakkundig vervangen van de versleten componenten (remschijven, remvoeringen en rembloksensoren)
• Grondig reinigen van de voorremmen
• Voorwielen monteren en remwerking controleren
Lees meer
Koelvloeistof bijvullen

Koelvloeistof bijvullen.

De koelvloeistof koelt de verbrandingsmotor af tot de juiste bedrijfstemperatuur. Wanneer er te weinig koelvloeistof in het systeem zit, kan uw motor oververhit raken. Laat daarom bij elke servicebeurt uw vloeistoffen controleren en waar nodig bijvullen.

 

Uw BMW geeft zelf in de boordcomputer en op het dashboard aan wanneer de koelvloeistof bijgevuld dient te worden. U kunt uw koelvloeistofniveau eventueel ook controleren middels het reservoir in de motorruimte. Maak zo snel mogelijk een afspraak met uw BMW Service Partner als uw koelvloeistof onder het minimale peil is.

 

Niet alle beschikbare commerciële producten zijn geschikt voor uw BMW. Onze Experts in Geweldig adviseren u graag over welke koelvloeistof geschikt is voor uw BMW.

Lees meer
 Remvloeistof vervangen

Remvloeistof vervangen.

Wij willen dat u zich volledig kunt concentreren op het rijplezier. Remmen hoort daar nou eenmaal bij. Om ervoor te zorgen dat het samenspel tussen Originele BMW Remschijven en -blokken maximale veiligheid en uitstekende remprestaties garandeert, vervangt uw BMW dealer of BMW Erkend Service Partner de remvloeistof van uw BMW en gebruikt daarvoor Originele BMW Remvloeistof.

Werkzaamheden:
• Vakkundig vervangen van de remvloeistof
• Milieuvriendelijk afvoeren van de oude remvloeistof
Lees meer
Microfilter vervangen

Microfilter vervangen.

Uw BMW dealer of BMW Erkend Service Partner vervangt het microfilter van uw BMW. Uiteraard gebruikt hij ook hiervoor een hoogwaardig Origineel BMW Microfilter. Deze reinigt de lucht in het interieur van uw BMW en biedt dankzij het mechanisch-elektrostatische filtersysteem optimale bescherming tegen schadelijke stoffen in de lucht. De aantoonbaar schonere lucht heeft direct effect op uw welbevinden, laat mensen met een allergie vrij ademen en draagt zo actief bij aan uw rijveiligheid.

Werkzaamheden:
• Vakkundig vervangen van het microfilter
• Milieuverantwoord afvoeren
Lees meer
Ruitenwisserbladen vervangen

Ruitenwisserbladen vervangen.

Uw BMW dealer of BMW Erkend Service Partner vervangt de ruitenwisserbladen van uw auto door hoogwaardige, perfect op de voorruit van uw BMW afgestemde en Originele BMW Ruitenwisserbladen. De perfecte pasvorm en hoek minimaliseren storende wisgeluiden en garanderen zelfs bij hoge snelheden en slechte weersomstandigheden optimale prestaties. U geniet van onbelemmerd zicht en het hoogste rijcomfort - ook na meer dan 300 bedrijfsuren.

Werkzaamheden:
• Vakkundig vervangen van de wisserbladen
• Milieuvriendelijk afvoeren van de oude exemplaren
Lees meer
BMW Service Inclusive

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Met BMW Service Inclusive geniet u optimaal van kenmerkend BMW rijplezier. U hoeft u zich gedurende een door u bepaalde periode geen zorgen te maken over de kosten voor alle regelmatige service, onderhoud en reparaties van slijtagedelen van uw BMW. Want met BMW Service Inclusive zijn al deze diensten inbegrepen in het betreffende servicepakket, inclusief de daarbij benodigde Originele BMW Onderdelen. En dat niet alleen in uw eigen land, maar wereldwijd bij alle deelnemende BMW dealers en bij erkende BMW Service Partners.

BMW Service Inclusive kunt u direct bij bestelling van uw BMW aanschaffen, of op een later tijdstip voor het eerste werkplaatsbezoek. Gedurende de looptijd is het BMW Service Inclusive pakket elk moment te upgraden (looptijd of kilometerstand en/of omvang). Een uitbreiding en een upgrade zijn mogelijk tot 9 maanden nadat BMW Service Inclusive is verlopen. Neem voor prijzen en meer details contact op met uw BMW dealer of uw BMW Erkend Service Partner.

 

Mocht u ooit uw BMW verkopen, dan gaat BMW Service Inclusive automatisch over op de volgende eigenaar, wat de occasionwaarde van uw auto verhoogt. De informatie van BMW Service Inclusive is door de BMW dealer of BMW Erkend Service Partner oproepbaar via de contactsleutel.

 

Welk Service Inclusive pakket biedt de beste dekking van uw behoeften?
Met BMW Service Inclusive heeft u recht op alle in het betreffende pakket inbegrepen diensten, ongeacht hoe vaak u ze gebruikt gedurende de overeengekomen looptijd dan wel kilometerstand (afhankelijk van wat als eerste wordt bereikt). Voorwaarde hiervoor is dat het intelligente onderhoudssysteem Condition Based Service deze servicebehoefte zelf aangeeft. Hierbij zijn uiteraard de benodigde Originele BMW Onderdelen incl. Originele BMW Motorolie inbegrepen.

  • Uw voordelen op een rij
  • BMW Service Inclusive werkzaamheden