BMW SERVICE SCHADEHERSTEL.

Laat schade snel en vakkundig herstellen.

Voor ongevallenreparaties of kleinere schades: bij onze hooggekwalificeerde BMW dealers en BMW Erkend Service Partners is uw BMW altijd in de beste handen, want in onze BMW Erkend Schadeherstelbedrijven brengen wij uw BMW weer terug in een perfecte staat. De hoogste kwaliteitsnormen en het gebruik van originele BMW onderdelen zijn daarbij bepalend voor het waardebehoud van uw BMW.

Lees meer
BMW Service Schadeherstel.Laat schade snel en vakkundig herstellen.
  We zien een monteur die de remmen van een BMW nakijkt

  PROFESSIONELE HERSTELWERKZAAMHEDEN.

  Reparaties aan mechanische onderdelen van uw BMW, zoals remvoeringen of -schijven, of aan elektronische onderdelen zoals uw navigatiesysteem vragen om een gespecialiseerde en ervaren BMW monteur. Uw BMW dealer of BMW Erkend Service Partner beschikt over gedetailleerde knowhow en de uiterst moderne uitrusting om uw BMW weer in topconditie te brengen. Voor reparaties aan uw BMW worden uitsluitend Originele BMW onderdelen gebruikt. Deze zijn optimaal afgestemd op uw BMW model en voldoen aan de hoogste eisen voor kwaliteit en functionaliteit. Perfectie die elke kilometer merkbaar is.

  • Elektrische herstelwerkzaamheden
  • Mechanische herstelwerkzaamheden
  We zien een monteur die een BMW repareert

  CARROSSERIE- EN LAKHERSTEL.

  BMW verzorgt alle reparaties aan uw auto en waarborgt zo dat uw BMW zijn waarde behoudt. In de BMW Erkend Schadeherstelbedrijven zijn onze BMW experts opgeleid voor juist deze reparaties. Met specifieke vakkennis en moderne reparatiemethodes voeren BMW monteurs de herstelwerkzaamheden aan uw BMW op vakkundige wijze uit, zodat u weer kunt genieten van het vertrouwde gevoel van optimale veiligheid.

  Het gebruik van originele BMW onderdelen garandeert precisie en functionaliteit tot in het kleinste detail. Het exacte design en de hoogwaardige verwerking van elk origineel BMW onderdeel garanderen dat in uw BMW alle componenten perfect op elkaar zijn afgestemd – voor optimaal vermogen, maximale veiligheid en een lange levensduur.

  • Carrosserieherstel
  • Lakherstel

  COSMETISCHE HERSTELWERKZAAMHEDEN EN VERZORGING.

  Met BMW cosmetische reparaties verhelpt uw BMW dealer of BMW Erkend Service Partner kleine gebruikssporen moeiteloos, snel, nauwkeurig en volgens de gebruikelijke BMW kwaliteit. Zij zorgen ervoor dat deukjes in het plaatwerk, krasjes in de lak, scheurtjes in de bekleding of een ster in de voorruit weer snel worden verholpen. Zo behoudt uw BMW altijd zijn perfecte uitstraling én zijn waarde en behoudt u uw rijplezier. Daarnaast helpt ons uitgebreide assortiment originele BMW verzorgingsproducten de aerodynamische glans van uw BMW te beschermen. Laat u overtuigen van de waarde van professionele cosmetische reparaties en verzorging voor uw BMW.

  Lees meer
  We zien een monteur die een BMW schoonveegt

  Een kras in de lak verstoort de uitstraling van uw auto. Met BMW lakherstel verhelpt uw BMW dealer of BMW Erkend Service Partner lichte lakschade volgens de gebruikelijke BMW kwaliteit: snel, nauwkeurig en met gebruik van het milieuvriendelijke BMW ColorSystems. Een speciale lakbehandeling of het gedeeltelijk overspuiten herstelt steenslag, schrammen of krasjes in de lak zonder dat het nodig is de delen te demonteren – met een glanzend resultaat.

  Lees meer
  We zien een monteur die een BMW spuit

  Met BMW uitdeukservice is uw blikschade voordelig en zonder spuiten weer snel hersteld. Ook bij hagelschade kan uw BMW dealer of Erkend Service Partner u van dienst zijn. Met behulp van innovatieve reparatiemethoden verwijderen ze elk deukje en wordt moeiteloos een perfect resultaat behaald – volgens de gebruikelijke BMW kwaliteit. BMW uitdeukservice is met name geschikt bij:
  • hagelschade of blikschade met deuken, bulten en vervormingen
  • deuken zonder beschadiging van de originele lak
  • schade met een diameter tot 60 mm

  Lees meer
  We zien een monteur die het interieur controleert

  Met BMW interieurherstel zijn scheuren en brandgaatjes in de stoelbekleding net zo moeiteloos, en volgens BMW kwaliteit, te verhelpen als andere kleine schade aan het interieur, zoals boorgaten in kunststof delen. Al bij even niet opletten kunnen blijvende sporen achterblijven op de lederen of stoffen bekleding van de stoelen. En ook kunststof delen in het interieur lopen makkelijk een kras op. Met BMW interieurherstel is dergelijke schade snel en eenvoudig te verhelpen volgens de hoge BMW kwaliteitsnormen.

  Lees meer
  We zien een monteur die een ruit herstelt

  Een barstje in de voorruit kan snel uitgroeien tot een flinke scheur. Vervanging van de voorruit is dan onvermijdelijk. Onze speciaal opgeleide BMW experts nemen elke glasschade nauwkeurig onder de loep en verhelpen deze snel en nauwkeurig volgens de gebruikelijke BMW kwaliteit. Mocht een reparatie niet mogelijk zijn dan wordt een nieuwe, hoogwaardige originele BMW voorruit geplaatst. De nieuwste technieken en speciale materialen garanderen u een optimaal resultaat en maximale veiligheid.

  Lees meer
  We zien een monteur die beschadigd kunststof herstelt

  Een scheur of kras in de bumper is snel gemaakt. Met BMW kunststofherstel kunt u kleine beschadigingen aan externe kunststof delen weer snel laten verhelpen. Uw BMW dealer of Erkend Service Partner herstelt snel en voordelig elk beschadigd kunststof onderdeel volgens de gebruikelijke BMW kwaliteit.

  Lees meer
  We zien een monteur die een BMW velg repareert

  Als uw aandacht ook maar even is afgeleid, kan dit leiden tot beschadiging van de velgen bijvoorbeeld door de stoeprand te raken. Bij uw BMW dealer of BMW Erkend Service Partner kunt u dan terecht voor professioneel herstel van uw velgen. Doorgaans betreft het slechts een schoonheidsfoutje dat bij BMW velgherstel met een innovatieve reparatietechniek wordt gerepareerd en vervolgens gespoten. Uw BMW velg ziet er daarna weer uit als nieuw. Alleen bij ernstigere structurele schade is het noodzakelijk de velg te vervangen.

  Lees meer

  BMW TOP COVER VERZEKERING.

  BMW Schadeherstel - Voordelen Top Cover verzekering

  Uw nieuwe of gebruikte BMW optimaal verzekeren tegen schade en diefstal? Met de BMW Top Cover verzekering profiteert u van verschillende voordelen: 

   

  • Kies zelf uw dekking: WA, WA + Beperkt Casco of WA + Volledig Casco
  • Uit te breiden met diverse aanvullende verzekeringen
  • Tot 3 jaar nieuwwaarde- / aanschafwaardevergoeding
  • Mogelijkheid tot betalen per kilometer
  • Geen eigen risico bij schadeherstel door uw BMW dealer

  Benieuwd naar alle voordelen van de BMW Top Cover Verzekering? Meer informatie vindt u via onderstaande link.