BMW Service schadeherstel medewerker werkplaats

HOE WILD U HET OOK MAAKT.

UW BMW WEER HELEMAAL BMW.

HOE WILD U HET OOK MAAKT.UW BMW WEER HELEMAAL BMW.

  RELAX. WE CARE.

  Of het nu gaat om een krasje of een grotere schade na een aanrijding: het dagelijkse gebruik kan zijn sporen nalaten. Wat er ook gebeurt, in onze gecertificeerde BMW schadeherstelwerkplaatsen staan onze experts voor u klaar om uw BMW snel weer als nieuw te maken. Niemand kent uw BMW immers zo goed als wij. #WhateverHappens

  Lees meer

  UW VEILIGHEID, ONZE ZORG.

  Uw veiligheid, onze zorg.

  Net als in de natuur kan het er in een autoleven soms wild aan toe gaan. De kans op bijvoorbeeld parkeerschade of een aanrijding is altijd aanwezig. Soms lijkt de schade minimaal. Maar zelfs een barstje in de voorruit of een bekraste bumper kan grote gevolgen hebben voor uw veiligheid. Uw BMW bevat namelijk tot 25 veiligheidsfuncties die met geïntegreerde sensoren en camera’s werken. Indien het herstel van de auto niet goed wordt uitgevoerd, kunnen deze essentiële veiligheidssystemen niet meer optimaal functioneren.

  BMW M2 CS Racing - BMW M Motorsport

  HOE WILD U HET OOK MAAKT.

  HOE WILD U HET OOK MAAKT.

  UW VOORDELEN OP EEN RIJ.

  • 01 Uw BMW dealer onderhoudt het contact met uw verzekeraar
  • 02 Waardebehoud dankzij gecertificeerd herstelproces.
  • 03 Perfecte werking van de BMW veiligheidssystemen is gewaarborgd.
  • 04 Alle autofuncties worden uitvoerig getest.
  • 05 De geruststelling dat uw BMW in goede handen is.
  • 06 Er worden uitsluitend originele BMW onderdelen gebruikt.

  BMW GECERTIFICEERDE SCHADEHERSTELWERKPLAATSEN.

  BMW gecertificeerde werkplaatsen voor carrosserieherstel en spuitwerk.

  De experts van uw BMW dealer of Erkend Service Partner herstellen alle mogelijke schades aan uw BMW. Zij zijn hier specifiek voor opgeleid. Met hun uitgebreide vakkennis en moderne reparatiemethodes voeren de BMW experts de herstelwerkzaamheden aan uw BMW op uiterst hoogwaardige en gecertificeerde wijze uit. Daarmee behoudt uw BMW zijn waarde. Hij voldoet na herstel door de BMW experts weer volledig aan de strenge fabrieksnormen en de meer dan 25 veiligheidssystemen in uw BMW functioneren weer optimaal. Een geruststellend gevoel.

  ORIGINELE ONDERDELEN.

  BMW gecertificeerde werkplaatsen voor carrosserieherstel en spuitwerk.

  Bij BMW worden uitsluitend originele BMW onderdelen gebruikt – de garantie voor precisie en functionaliteit tot in het kleinste detail. Het doordachte design en de hoogwaardige afwerking van elk origineel BMW onderdeel zorgen ervoor dat alle componenten in uw BMW perfect op elkaar zijn afgestemd. Alleen zo wordt uw BMW weer helemaal BMW. En geniet u blijvend van optimaal rijplezier, maximale veiligheid en een lange levensduur. Hoe wild u het ook maakt.

  BMW SERVICE SCHADEHERSTEL.

  BMW Onderhoud en reparaties BMW Schadereparaties close-up vervangen BMW nierengrille

  Een beschadiging of een ongeval zit in een klein hoekje, maar geen zorgen: onze experts ontzorgen u graag. Ook na een aanrijding met complexe schade aan carrosserie, lak, elektronica of veiligheidssystemen. Uw BMW dealer of Erkend Service Partner werkt met vakkennis en originele BMW onderdelen. Zo ziet uw BMW er niet alleen weer smetteloos uit, maar kunt u ook alle functies weer probleemloos gebruiken en zijn deze hersteld als nieuw. Kies altijd voor het origineel, zodat uw BMW een BMW blijft. 

  Lees meer
  BMW Onderhoud en reparaties carrosserieherstel medewerker werkplaats

  BMW carrosserieherstel.

  De carrosserie en veiligheidssystemen zijn van groot belang voor de bescherming van de inzittenden. Veroorzaakt een beschadiging of zelfs een ongeval schade die groter is dan alleen een deuk, dan stellen onze hooggekwalificeerde BMW experts met de modernste analyse- en diagnosetechnieken de exacte schade vast. Vervolgens herstellen ze uw auto volgens de strenge BMW kwaliteitseisen. De perfecte combinatie van innovatieve technologie en uitmuntende expertise maakt het mogelijk dat uw BMW weer doet wat hij moet doen en de gebruikelijke veiligheid biedt. 

  BMW Onderhoud en reparaties lakschadeherstel medewerker werkplaats

  BMW ColorSystem.

  Van BMW ColorSystem profiteert u als het na lakschade nodig is om uw auto weer te herstellen. Daarbij wordt de milieuvriendelijke lak op waterbasis van BMW ColorSystem gebruikt. Dit innovatieve laksysteem biedt een oplossing die identiek is aan de originele lak en zorgt op alle oppervlakken voor een glanzend resultaat, waarbij de CO2 footprint minimaal wordt belast.  Bovendien levert het BMW ColorSystem een bijdrage aan ons milieu door de emissie van organische oplosmiddelen te verlagen.

  BMW COSMETISCHE REPARATIES.

  BMW Onderhoud en reparaties cosmetische reparaties medewerker werkplaats

  Ook een kleine schade vraagt om grote expertise. Daarvoor zijn er de BMW cosmetische reparaties. Of het nu gaat om een kras in de lak of een scheur in de bekleding – met innovatieve reparatietechnieken verhelpen onze experts kleine schades snel en eenvoudig. Daarbij blijft uw BMW gegarandeerd een originele BMW.

  Lees meer
  BMW Onderhoud en reparaties BMW Ruitschade

  BMW ruitschade.

  Een barst of sterretje in de voorruit kan snel uitgroeien tot een flinke scheur. Vervanging van de voorruit is dan onvermijdelijk. Onze speciaal opgeleide BMW experts nemen elke glasschade nauwkeurig onder de loep en verhelpen deze snel en nauwkeurig volgens de gebruikelijke BMW kwaliteit. Mocht een reparatie niet mogelijk zijn dan wordt een nieuwe, hoogwaardige originele BMW voorruit geplaatst. De nieuwste technieken en speciale materialen garanderen u een optimaal resultaat en maximale veiligheid.

  BMW Onderhoud en reparaties BMW Uitdeuken medewerker werkplaats

  BMW uitdeuken zonder spuiten.

  Heeft de laatste rit zijn sporen nagelaten? Onze experts staan voor u klaar en repareren deuken met een diameter tot 60 mm uit carrosseriepanelen. Moderne uitdeuktechnieken zorgen bovendien voor schadeherstel zonder lakbeschadigingen.

  BMW Onderhoud en reparaties BMW Lakschade medewerker werkplaats

  BMW spotrepair.

  Onze experts verwijderen snel en nauwkeurig kleine lakschades, met een diameter tot 25 mm, aan randen van panelen en krassen tot 100 mm lang. Dankzij een speciale behandeling is het niet noodzakelijk om voor de reparatie onderdelen te demonteren.

  BMW Onderhoud en reparaties BMW Kunststofreparatie medewerker werkplaats

  BMW kunststofreparatie.

  Dankzij de BMW kunststofreparatie zijn kleine schades – met een diameter tot 25 mm – aan carrosseriedelen van kunststof – zoals een kleine barst in de bumper – snel een eenvoudig te herstellen. Ook krassen en schaafplekken herstellen onze experts met grote zorg.

  BMW Onderhoud en reparaties BMW Velgreparaties medewerker werkplaats

  BMW velgreparaties.

  Een moment van onoplettendheid bij het parkeren kan zorgen voor schade aan de wielen. Beschadigingen tot 1 mm diepte en niet verder dan 5 cm van de velgrand repareren onze specialisten met een innovatieve methode die optisch volledig op uw BMW is afgestemd.

  BMW Onderhoud en reparaties BMW Interieurreparaties medewerker werkplaats

  BMW interieurreparaties.

  Het leven in de BMW laat zijn sporen na. Van een scheur of gat in de bekleding tot kleine schaafplekken. Wij herstellen deze sporen, met een diameter tot 15 mm en een lengte tot 40 mm. Ook storend vuil of verkleuringen worden verholpen.

  BMW ONDERHOUD EN REPARATIES: DE BELANGRIJKSTE VRAGEN EN ANTWOORDEN.

  • Hoe bereik ik BMW Service Pechhulp?

   Bij een ongeval zijn wij slechts één telefoontje bij u vandaan: BMW Service Pechhulp regelt alles van de ongevalsmelding tot en met de afhandeling. Ook staan we 24/7 voor u klaar. Neem eenvoudig contact met ons op via het iDrive menu, via het touchscreen of bel: 0800 – 0357 voor benzine/diesel en hybride modellen en 0800 - 377 voor volledig elektrisch aangedreven modellen.

  • Wat heeft BMW Service Schadeherstel te bieden voor mij als klant?
  • Wanneer is een BMW cosmetische reparatie mogelijk?
  • Wat is BMW ColorSystem?
  • Keuzestress voor een verzekering?
  • Waarom is origineel beter?

  BMW TOP COVER VERZEKERING.

  BMW Schadeherstel - Voordelen Top Cover verzekering

  Uw nieuwe of gebruikte BMW optimaal verzekeren tegen schade en diefstal? Met de BMW Top Cover verzekering profiteert u van verschillende voordelen: 

   

  • Kies zelf uw dekking: WA, WA + Beperkt Casco of WA + Volledig Casco
  • Uit te breiden met diverse aanvullende verzekeringen
  • Tot 5 jaar nieuwwaarde/ 3 jaar aanschafwaarde
  • Mogelijkheid tot betalen per kilometer
  • Geen eigen risico bij schadeherstel door uw BMW dealer
  • Schadeherstel met originele onderdelen
  • Mogelijkheid om de premie te verlagen door vrijwillig een eigen risico te nemen
  • Gratis vervangend vervoer (ook in het buitenland)
  • Accessoires kosteloos meeverzekerd tot € 3.500,-
  • BMW Service Inclusive gratis meeverzekerd
  • Tot 80% no claimkorting
  • Gunstige alarmeisen

  Benieuwd naar alle voordelen van de BMW Top Cover Verzekering? Meer informatie vindt u via onderstaande link.

  BMW SERVICES.

  BMW Onderhoud en reparaties BMW Service Hub BMW Service medewerker met klant

  Het gehele aanbod van BMW Services.

  Bij uw BMW dealer zijn u en uw BMW in goede handen. Het uitgebreide aanbod omvat langlopende servicecontracten, aantrekkelijke totaalprijzen en veel andere individuele services.

  Bekijk alle details
  BMW Service Pechhulp BMW Onderhoud en reparaties

  BMW Service Pechhulp.

  De kosteloze BMW Service Pechhulp staat 24 uur per dag en 365 dagen per jaar tot uw beschikking. Neem contact met ons op via de telefoon, via de My BMW App of direct in uw BMW.

  Bekijk alle details
  BMW Service Garantie. vrouw met brochure in de hand

  BMW Service Garantie.

  Profiteer van ons omvangrijke aanbod aan services, zoals snelle reparatie met originele BMW onderdelen en geniet van het geruststellende gevoel op alles voorbereid te zijn.

  Bekijk alle details
  BMW Onderhoud en reparaties My BMW App vrouw met smartphone

  My BMW App.

  Afspraken voor onderhoud en service ook heel eenvoudig en snel via de My BMW App.

  Bekijk alle details