PROFESSIONELE HERSTELWERKZAAMHEDEN.

UW BMW – NET ZO STRALEND ALS OP DE EERSTE DAG.

Voor ongevallenreparaties of kleinere schades: bij onze hooggekwalificeerde BMW dealers en BMW Erkend Service Partners is uw BMW altijd in de beste handen. In onze erkende spuit- en carrosseriewerkplaatsen brengen wij uw BMW weer terug in een perfecte staat. De hoogste kwaliteitsnormen en het gebruik van Originele BMW Onderdelen zijn daarbij bepalend voor het waardebehoud van uw BMW.

Lees meer
Professionele herstelwerkzaamheden.UW BMW – NET ZO STRALEND ALS OP DE EERSTE DAG.
We zien een monteur die de remmen van een BMW nakijkt

PROFESSIONELE HERSTELWERKZAAMHEDEN.

Reparaties aan mechanische onderdelen van uw BMW, zoals remvoeringen of -schijven, of aan elektronische onderdelen zoals uw navigatiesysteem vragen om een gespecialiseerde en ervaren BMW monteur. Uw BMW dealer of BMW Erkend Service Partner beschikt over gedetailleerde knowhow en de uiterst moderne uitrusting om uw BMW weer in topconditie te brengen. Voor reparaties aan uw BMW worden uitsluitend Originele BMW Onderdelen gebruikt. Deze zijn optimaal afgestemd op uw BMW model en voldoen aan de hoogste eisen voor kwaliteit en functionaliteit. Perfectie die elke kilometer merkbaar is.

  • Elektrische herstelwerkzaamheden
  • Mechanische herstelwerkzaamheden
We zien een monteur die een BMW repareert

CARROSSERIE- EN LAKHERSTEL.

BMW verzorgt alle reparaties aan uw auto en waarborgt zo dat deze zijn waarde behoudt. In onze erkende carrosserie- en spuitwerkplaatsen zijn de BMW monteurs toegerust op juist deze nauwkeurige reparaties. Met specifieke vakkennis en moderne reparatiemethodes voeren BMW monteurs de herstelwerkzaamheden aan uw BMW op vakkundige wijze uit, zodat u weer kunt genieten van het vertrouwde gevoel van optimale veiligheid.

Het gebruik van Originele BMW Onderdelen garandeert precisie en functionaliteit tot in het kleinste detail - volgens dezelfde kwaliteitseisen als bij BMW's zelf. Het exacte design en de hoogwaardige verwerking van elk Origineel BMW Onderdeel garanderen dat in uw BMW alle componenten perfect op elkaar zijn afgestemd – voor optimaal vermogen, maximale veiligheid en een lange levensduur.

  • Carrosserieherstel
  • Lakherstel

COSMETISCHE HERSTELWERKZAAMHEDEN EN VERZORGING.

Met BMW Cosmetische reparaties en verzorging vereffent uw BMW dealer of BMW Erkend Service Partner kleine gebruikssporen moeiteloos, snel, nauwkeurig en volgens de gebruikelijke BMW kwaliteit. Hij zorgt ervoor dat deukjes in het plaatwerk, krasjes in de lak, scheurtjes in de bekleding of een ster in de voorruit weer snel worden verholpen. Zo behoudt uw BMW altijd zijn perfecte uitstraling én zijn waarde, en behoudt u uw rijplezier. Daarnaast helpt ons uitgebreide assortiment originele BMW CareProducts de aerodynamische glans van uw BMW te beschermen. Laat u overtuigen van de waarde van professionele cosmetische reparaties en verzorging voor uw BMW.

Lees meer
We zien een monteur die een BMW schoonveegt

Een kras in de lak verstoort de uitstraling van uw auto. Met BMW Lakherstel verhelpt uw BMW dealer of BMW Erkend Service Partner lichte lakschade volgens de gebruikelijke BMW kwaliteit: snel, nauwkeurig en met gebruik van het milieuvriendelijke BMW ColorSystems. Een speciale lakbehandeling of gedeeltelijk overspuiten herstelt steenslag, schrammen of krasjes in de lak zonder dat het nodig is de delen te demonteren – met een glanzend resultaat.

Lees meer
We zien een monteur die een BMW spuit

Met BMW Uitdeukservice is uw blikschade voordelig en zonder spuiten weer snel hersteld. Ook bij hagelschade kan uw BMW dealer of Erkend Service Partner u van dienst zijn. Met behulp van innovatieve reparatiemethoden verwijdert hij elk deukje en bereikt moeiteloos een perfect resultaat – volgens de gebruikelijke BMW kwaliteit. BMW Uitdeukservice is met name geschikt bij:
• hagelschade of blikschade met deuken, bulten en vervormingen
• deuken zonder beschadiging van de originele lak
• schade met een diameter tot 60 mm

Lees meer
We zien een monteur die het interieur controleert

Met BMW Interieurherstel zijn scheuren en brandgaatjes in de stoelbekleding net zo moeiteloos volgens BMW kwaliteit te verhelpen als andere kleine schade aan het interieur, zoals boorgaten in kunststof delen. Al bij even niet opletten kunnen blijvende sporen achterblijven op de lederen of stoffen bekleding van de stoelen. En ook kunststof delen in het interieur lopen makkelijk een kras op. Met BMW Interieurherstel is dergelijke schade snel en eenvoudig te verhelpen volgens de hoge BMW kwaliteitsnormen.

Lees meer
We zien een monteur die een ruit herstelt

Een barstje in de voorruit kan snel uitgroeien tot een flinke scheur. Vervanging van de voorruit is dan onvermijdelijk. Speciaal opgeleide BMW monteurs nemen elke glasschade nauwkeurig onder de loep en verhelpen die met BMW Ruitherstel zo mogelijk snel en betrouwbaar volgens de gebruikelijke BMW kwaliteit. Mocht reparatie niet mogelijk zijn, dan wordt een nieuwe, hoogwaardige Originele BMW voorruit geplaatst. De nieuwste techniek en speciale materialen garanderen u daarbij een optimaal resultaat en maximale veiligheid.

Lees meer
We zien een monteur die beschadigd kunststof herstelt

Een scheur of kras in de bumper is snel gemaakt. Met BMW Kunststofherstel kunt u kleine beschadigingen aan externe kunststof delen weer snel laten verhelpen. Uw BMW dealer of Erkend Service Partner herstelt snel en voordelig elk beschadigd kunststof onderdeel tot de gebruikelijke BMW kwaliteit.

Lees meer
We zien een monteur die een BMW velg repareert

Als uw aandacht ook maar even is afgeleid, kan dit leiden tot beschadiging van de velgen, bijvoorbeeld door de stoeprand te raken. Bij uw BMW dealer of BMW Erkend Service Partner kunt u dan terecht voor professioneel herstel van uw velgen. Doorgaans betreft het slechts een schoonheidsfoutje, dat bij BMW Velgherstel met een innovatieve plamuurpasta wordt gerepareerd en vervolgens gespoten. Uw BMW velg ziet er weer uit als nieuw. Alleen bij ernstigere structurele schade is het noodzakelijk de velg te vervangen.

Lees meer