BMW i3 met 8% bijtelling

12% BIJTELLING ELEKTRISCHE AUTO.

ONTDEK HET AANBOD ELEKTRISCHE BMW MODELLEN.

12% BIJTELLING ELEKTRISCHE AUTO.ONTDEK HET AANBOD ELEKTRISCHE BMW MODELLEN.

ELEKTRISCH RIJDEN MET 12% BIJTELLING.

Zoekt u een zakelijke leaseauto met lage bijtelling? Kies dan voor elektrisch rijden met de BMW. Voor de elektrische BMW i3 en later dit jaar de BMW iX3 geldt vanaf 2021 namelijk slechts 12% bijtelling. Dit lage bijtellingspercentage geldt enkel voor auto’s zonder CO2-uitstoot. BMW creëert elektrische auto's met meer vermogen en zonder emissie. Hierdoor rijdt u milieubewust en profiteert u ook nog eens van een gunstig tarief en het kenmerkende rijplezier van BMW.

Lees meer

WANNEER BETAALT U 12% BIJTELLING?

12% bijtelling, 100% elektrisch.

U betaalt slechts 12% bijtelling als u in een auto rijdt die geen CO2-uitstoot heeft. Sinds de veranderingen rondom de bijtellingsregels in 2021, is 12% bijtelling het laagste bijtellingspercentage dat door de overheid is vastgesteld. Dit bijtellingspercentage is bedoeld voor auto’s die geen CO2 uitstoot hebben. Deze auto’s worden niet aangedreven door een verbrandingsmotor, maar rijden volledig elektrisch. Elektrische auto’s zijn beter voor het milieu, waardoor u wordt beloond met het laagste bijtellingspercentage.

Het verlaagde bijtellingspercentage van 12% geldt vanaf 1 januari 2021 bij leaseauto’s met een fiscale waarde tot € 40.000,- voor het bedrag daarboven geldt het algemene bijtellingspercentage van 22%.

  • CO2 uitstoot norm 12% bijtelling

ACTIERADIUS 310 KM*.

ACTIERADIUS 310 KM*

De nieuwe BMW i3 gaat nu nog verder. Dankzij een nieuwe, krachtige accu bedraagt uw verhoogde actieradius 310* kilometer. De nieuwe accu voorziet de elektromotor ook van meer energie. En dat merkt u meteen. Want BMW zou BMW niet zijn als we geen manier hadden gevonden om deze energie direct om te zetten in meer rijplezier.

DE BMW CONCEPT iX3.

BESCHIKBAAR TWEEDE HELFT 2020.

De BMW Concept iX3 is de volgende 100% elektrische BMW en beschikbaar vanaf de tweede helft van 2020. De BMW Concept iX3 zal worden uitgerust met een krachtige 200 kW motor en een accu van meer dan 70 kWh, die een actieradius biedt van meer dan 400 kilometer.

 

 

Een unieke combinatie van het veelzijdige rijplezier waar de BMW X modellen om bekend staan en een emissievrije aandrijving met alweer de vijfde generatie BMW eDrive technologie. Zonder compromissen op het gebied van functionaliteit en comfort. Met de BMW Concept iX3 bent u klaar voor de toekomst.
 

Lees meer
4% bijtelling
bijtelling

MEER ELEKTRISCH RIJDEN.