BMW M2 CS racing - BMW Motorsport

BMW M MOTORSPORT.

BMW M MOTORSPORT DEALERS EN DE BMW M2 CS RACING.

De autosport is een spannende wereld die wordt gekenmerkt door passie, actie en adrenaline. Succesvol zijn in de autosport is onderdeel van het DNA van BMW M Motorsport. Het racen is de belichaming van de sportieve prestaties van het merk, de perfectie van de ingenieurskunst en het rijplezier. Met autosport is BMW op circuits over de hele wereld succesvol vertegenwoordigd. Autosport, zoals BMW M Motorsport laat zien, is ‘echt racen’. Al bijna 90 jaar lang behalen BMW rijders en teams successen over de hele wereld. In München, de thuisbasis van BMW M Motorsport, werken de ingenieurs er hard aan om dit succesverhaal voort te zetten. Of dat nu is in de DTM, het IMSA of in talrijke langeafstandsklassiekers, ook in 2021 zal BMW M Motorsport het op topniveau opnemen tegen de concurrentie.

Lees meer
BMW M MOTORSPORT.BMW M MOTORSPORT DEALERS EN DE BMW M2 CS RACING.

BMW M MOTORSPORT DEALERS.

BMW dealers Van Poelgeest Amstelveen, De Maassche Echt en Renova Tilburg zijn aangesteld tot officiële BMW M Motorsport dealer. Vanaf heden kan de BMW M2 CS Racing besteld worden bij de BMW M Motorsport dealer en kan het voertuig onderhouden worden. Met deze auto kan vervolgens aan diverse raceklassen deelgenomen worden, waaronder de onlangs aangekondigde BMW M2 CS Racing Cup Benelux. BMW brengt hiermee dit jaar het concept van ‘customer racing’ naar circuits in Nederland en België. Later dit jaar volgt de première van de BMW M4 GT3 die in 2022 leverbaar wordt en uiteraard ook bij de BMW M Motorsport dealers te bestellen is.
BMW M Motorsport dealer - Van Poelgeest Amstelveen

VAN POELGEEST AMSTELVEEN.

Marcel Stroetenga, Manager Van Poelgeest M Motorsport: “BMW M Motorsport is pure passie voor klanten en natuurlijk ook voor onszelf. Met Circuit Zandvoort in de achtertuin is BMW M Motorsport een ultieme combinatie met Van Poelgeest. Waanzinnig om hier als Van Poelgeest mee aan de slag te gaan.”
Ontdek meer
BMW M Motorsport dealer - Renova Tilburg

RENOVA TILBURG.

Jan Hein Alkemade, directeur Renova: “Het BMW M Motorsport dealerschap voor Nederland opent de deuren voor coureurs en privérijders tot het Customer Racing programma van BMW. Het is een unieke kans om de diverse raceklassen waaronder het cupracen nieuw leven in te blazen en daarmee actief deel uit te maken van de dynamische wereld van BMW M Motorsport. Met prachtige, nieuwe fabrieksproducten zoals de BMW M2 CS Racing en de BMW M4 GT3, vanaf 2022, hebben we absolute winnaars in ons midden. Autosport zit al jaren in het DNA van Renova, dé reden voor ons om direct in te tekenen voor het BMW M Motorsport dealerschap.”
Ontdek meer
BMW M Motorsport dealer - De Maassche Echt

DE MAASSCHE ECHT.

Claude L’Ortye, directeur De Maassche BMW Echt: “Met de toevoeging van BMW M Motorsport kunnen we onze klanten nóg een extra stap in sportiviteit en uitdaging rondom BMW M aanbieden.”
Ontdek meer
Iedereen weet dat BMW en autosport onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.
Klaus Fröhlich, Lid van de Raad van Bestuur BMW AG, Development
BMW M2 CS Racing - BMW M Motorsport

BMW M2 CS VS. BMW M2 CS RACING.

BMW M2 CS VS. BMW M2 CS RACING.

BMW M2 CS RACING.

BMW M2 CS racing op circuit - BMW M Motorsport

Ook eenvoudig te besturen voor minder ervaren coureurs.

Met de voor het circuit ontwikkelde BMW M2 CS Racing zet BMW M Motorsport de traditie voort van raceauto’s die nauw verwant zijn aan de productiemodellen. Net als zijn twee voorgangers maakt deze nieuwste sportauto in het aanbod van BMW M het voor ambitieuze teams en coureurs mogelijk om door te breken in de autosport. Er is ook een ‘Competition’-versie van de BMW M2 Racing beschikbaar, dit model heeft 450pk en is voorzien van race-ABS en raceESP. 

BMW M2 CS RACING CUP BENELUX.

BMW M2 CS Racing Cup Benelux - BMW M Motorsport

Next level.

De eerste stappen zetten in een racewereld of je carrière in autosport naar een hoger niveau tillen? De BMW M2 CS Racing Cup Benelux is een kampioenschap voor amateurs en jonge talenten uit de kartwereld. De BMW M2 CS Racing Cup Benelux zal bestaan uit evenementen in Nederland en België. Spannende evenementen, spannende racebanen en eerlijke maar close-races zijn waar deze nieuwe beker over gaat. BMW M2 CS Racing Cup Benelux is een nieuw BMW sprintkampioenschap voor de nieuwste BMW M2 CS Racing. 

MEER BMW M MOTORSPORT.

Wilt u niks missen omtrent BMW M Motorsport en altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Bekijk meer via onderstaande button. 

Lees meer