Diverse BMW M modellen in diverse kleuren in V-formatie

BMW INDIVIDUAL.

STYLE AGAINST ORDINARY.

U wenst stijl, van buitengewone klasse. En u houdt evenveel van het onverwachte als van het unieke. Dat kunt u laten zien. Met een BMW die exact voldoet aan uw wensen. Want met BMW Individual geeft u op een exclusieve wijze uiting van uw karakter, ofwel met een ​​fascinerende carrosseriekleur, een indrukwekkend volledig met leder bekleed interieur of met perfect op elkaar afgestemde, hoogwaardige details. Zo onderscheidt u zich met uw persoonlijke stijl en brengt u individuele accenten aan, die zowel in het interieur als het exterieur direct zichtbaar zijn. Uiteindelijk is stijl ook een kwestie van karakter.

Lees meer
BMW INDIVIDUAL.STYLE AGAINST ORDINARY.

  VRIJHEID VAN STIJL HEEFT EEN NAAM.

  De exclusieve kunst om karakter te tonen: beleef fascinerende unieke kenmerken, perfecte edities en inspirerende BMW Individual uitrustingen – en ontdek de uitgebreide mogelijkheden van BMW Individual aan de hand van geselecteerde voorbeelden.

  Lees meer
  BMW M3 Sedan G80 BMW Individual Verde Mantis en BMW M3 Sedan G80 BMW Individual Mintgrün neus-aan-neus close-up in vogelperspectief

  BMW INDIVIDUAL CARROSSERIEKLEUREN: VEELZIJDIGE UITDRUKKING VAN UW KARAKTER.

  Laat uw creativiteit de vrije loop: met BMW Individual heeft u keuze uit meer dan honderd fascinerende carrosseriekleuren – voor de exclusieve, persoonlijke uitvoering van uw BMW. Van Macau Blau tot Lime Rock Grau. Van Feuerorange tot Frozen Black. Ongeacht of het mat, metallic, imposant of extravagant moet zijn – alle carrosseriekleuren maken indruk door de perfecte glans en indrukwekkende kleurintensiteit. Het resultaat: de eersteklas kwaliteit van onze lakken plaatst uw BMW vanuit elk perspectief in de schijnwerpers. Ongeacht of uw BMW voor het huis staat, rijdt op een bochtig bergweggetje in de Alpen of op een met palmbonen omzoomde boulevard aan de Rivièra. Altijd in stijl en karaktervol.

  SCHITTERENDE METALLIC KLEUREN.

  BMW M4 Competition Coupé G82 BMW Individual Thundernight metallic driekwart vooraanzicht close-up van boven

  Schitterende perspectieven voor een krachtig voorkomen: metallic carrosseriekleuren van BMW Individual accentueren door de breking van het licht vooral in de volle zon perfect de markante lijnen van uw BMW. Beleef bovendien de fascinerende, steeds veranderende kleurenschakeringen bij verschillende lichtinval in combinatie met een prachtige, diepe glans. Talrijke krachtige kleuren geven uw BMW – passend bij uw persoonlijke stijl – net dat beetje extra.

  FASCINERENDE MATTE KLEUREN.

  BMW M4 Competition Coupé G82 Frozen Dark Grey metallic driekwart vooraanzicht close-up van boven

  Vestig de aandacht nog meer op uw BMW met de matte carrosseriekleuren van BMW Individual. Die onderstrepen ongeëvenaard de krachtige, atletische vormtaal van uw BMW en geven hem een ultramodern uiterlijk. En het mooiste: matte carrosseriekleuren maken in bijna alle lichtomstandigheden het spannende samenspel van de nauwkeurig gevormde lijnen en oppervlakken optimaal zichtbaar – voor maximale expressie van elk detail.

  BMW Individual is het exclusieve aanbod van individualiseringsmogelijkheden van BMW M, waarmee u verrassende, unieke effecten kunt bereiken en optimaal uw persoonlijkheid tot uitdrukking brengt!
  Markus Flasch, Chief Executive Officer, BMW M GmbH

  BMW INDIVIDUAL CARROSSERIEKLEUREN: VOOR BMW X MODELLEN.

  Vier BMW X modellen op een provinciale weg

  Met de exclusieve en hoogwaardige BMW Individual carrosseriekleuren geeft u uw BMW X model een zeer bijzonder uiterlijk. Of bijzonder opvallend met de kleuren Atlantis, Le Mans Blau en Javagrün, of juist fascinerend mat in Frozen Black of Frozen Marina Bay Blue: geef het sportieve exterieur eenvoudig nog meer glans met de kleur van uw keuze en bezorg uw SAC of SAV een nog persoonlijker, dynamischer of exclusiever uiterlijk. Nieuwsgierig? De BMW Individual Visualizer geeft u een eerste, veelzeggende indruk.

  BMW M4 Competition Edition x KITH met BMW Individual Vollederuitrusting Merino Schwarz en M Carbon kuipstoelen in M Tri-Color

  BMW INDIVIDUAL LEDERUITRUSTINGEN: OVERTUIGENDE INNERLIJKE KWALITEITEN.

  Laat uw stijl zien. En wel in de beste kwaliteit. Met het perfecte BMW Individual leder Merino Feinnarbe. Daarmee maakt u in het interieur van uw BMW een zowel exclusief als persoonlijk statement. En het mooiste: BMW Individual biedt u een indrukwekkend assortiment van materialen, kleuren en combinatiemogelijkheden.
  Van bijzonder sportief tot sportief elegant en luxueus tot uni- of bicolor: met bescheiden of een exclusief contrasterend stiksel tot aan combinaties met het fijnste Alcantara. Met de uitgebreide keuze uit exclusieve lederuitrustingen kunt u uw BMW tot in detail uitrusten naar uw voorkeuren.

  BMW Individual maakt het voor onze klanten mogelijk om absoluut in stijl tegen de stroom in te zwemmen, normen te doorbreken en daarbij het eigen karakter nadrukkelijk tot uiting te brengen.
  Lothar Schupet, Hoofd Klantenservice, BMW M
  BMW Individual edelhoutuitvoering Fineline Schwarz met aluminium inzetten close-up

  BMW INDIVIDUAL INTERIEURLIJSTEN: PERFECTE AFWERKING.

  Niet alleen oppervlakkig bekeken een echte blikvanger: met de indrukwekkende interieurlijsten van BMW Individual voegt u aan het interieur van uw BMW uw eigen – exclusieve, sportieve of edele – accenten toe. Volledig naar uw eigen smaak en passend bij het karakter van uw BMW. Daarbij hebben alle interieurlijsten iets met elkaar gemeen: ze zijn allemaal gemaakt van de beste materialen, zijn vakkundig bewerkt en maken indruk met de perfecte afwerking. Of het nu gaat om Aluminiumgewebe, carbon of edelhout, u brengt spannende contrasten aan in het interieur van uw BMW en bereikt harmonieuze effecten met interieurlijsten en lederen bekleding.

  BMW Individual M koplampen Shadow Line close-up
  BMW Individual instaplijsten BMW M Town close-up
  BMW M5 Sedan M nierengrille M hoogglans Shadow Line

  PERFECT OP ELKAAR AFGESTEMDE HIGHLIGHTS.

  Geef uw BMW een zeer persoonlijke touch. Met exclusieve desingelementen van BMW Individual. Bijvoorbeeld met opvallende lichtmetalen wielen met kleuraccenten, geïndividualiseerde instaplijsten, en in het interieur met decoratief stiksel op de hoofdsteunen, extravagante bekleding in bi- of tri-color en een met Alcantara bekleed stuurwiel dat evenveel grip als verfijning biedt. Of kies uit de M hoogglans Shadow Line collectie, perfect passend bij de carrosseriekleur details in hoogglans zwart – zoals de nierengrille, de buitenspiegelkappen en de achterspoiler. Net zo spectaculair en herkenbaar zijn de M koplampen Shadow Line met een zwarte afwerking van alle normaliter verchroomde componenten in de lichtunit. Wat u ook kiest: de hoogwaardige BMW Individual optionele uitrustingen leggen bijzondere accenten en vervolmaken het uiterlijk van de geheel naar uw wensen uitgevoerde BMW.

  EXCLUSIEVE SPECIALE EDITIES BMW M.

  De BMW M4 Competition x KITH en de BMW M2 Edition designed by FUTURA 2000 waren twee uitzonderlijke en vooral speciale modellen van BMW M die in kleine oplagen beschikbaar waren en die zowel de vakpers als het publiek volledig overtuigd hebben. Hoewel beide speciale modellen in recordtijd waren uitverkocht, is het interessant om te zien welke rol BMW Individual daarin heeft gespeeld.

  Lees meer