BMW 7 Protection G73 met alarmverlichting in het donker, eenderde zijaanzicht

DE 7 PROTECTION.

Welcome to a new era of protection.

DE 7 PROTECTION.Welcome to a new era of protection.

DE 7 PROTECTION.

De BMW 7 Protection vertegenwoordigt de 6e generatie van gepantserde BMW voertuigen en is gebaseerd op de BMW 7 Serie Sedan. Ervaar een hoge mate aan veiligheid, comfort en vermogen - speciaal afgestemd op uw behoeften.

Lees meer

EEN NIEUWE MAATSTAF VOOR BEVEILIGING.

BMW 7 Protection G73 met alarmverlichting vooraanzicht geparkeerd

De BMW 7 Protection is bedoeld voor mensen met een specifieke veiligheidsbehoefte en zet daarbij nieuwe maatstaven op het gebied van elegantie en esthetiek. Ondanks zijn ondoordringbare bepantsering zijn het lijnenspel, het design en het comfort vrijwel niet te onderscheiden van de gewone 7 Serie. Zelfs de gepantserde portieren kunnen dankzij de ‘Effortless Door’-technologie niet alleen zacht, maar ook volautomatisch van binnenuit via de in het portier geïntegreerde controledisplay worden gesloten. Zodra u plaatsneemt in het interieur vergeet u al snel dat de BMW 7 Protection een gepantserd voertuig is en kunt u genieten van de buitengewone ruimtelijkheid.

RIJPRESTATIES.

Als het erop aankomt, kunnen acceleratie en snelheid van levensbelang zijn. Dankzij de combinatie van zijn verlaagde gewicht en de nieuwste BMW motorgeneratie (V8) zijn de rijprestaties van de BMW 7 Protection in zijn klasse van ongeëvenaard niveau.

Lees meer

BEVEILIGINGSCONCEPT.

BMW 7 Serie G73 Protection eenderde zijaanzicht beschietingstest

PROTECTION CORE.

De BMW 7 Protection biedt optimale bescherming tegen ballistische aanvallen en explosies. Dit is getest tijdens uitgebreide onderzoeken en officieel bevestigd door het Duitse Beschussamt. Om het voertuig ondanks de sterke bepantsering in een noodsituatie toch te kunnen verlaten, zijn alle passagiersdeuren uitgerust met een nooduitstapfunctie.

Lees meer
BMW 7 Serie G73 Protection tweederde vooraanzicht afslaand

NIET TE STOPPEN – ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN.

Het is van levensbelang om in gevaarlijke situaties niet stil te blijven staan. Daarom is alles in de BMW 7 Protection zo ontworpen dat u ook in zware omstandigheden verder kunt rijden. Zelfs als het voertuig beschadigd of beschoten is.

Lees meer

OMVANG VAN DE BEVEILIGING.

De BMW 7 Protection biedt een breed pakket aan beveiligingsuitrustingen voor gebruik onderweg: van afneembare zwaailichten en flitslampen voor de radiateurgrille tot een tweede binnenspiegel (digitaal) of een extra ballistische bescherming. Voor beide zijden zijn optioneel standaardhouders verkrijgbaar.
BMW 7 Serie G73 Protection Protection Core logo

BMW PROTECTION CORE.

De kernconstructie van de BMW 7 Protection vormt de basis voor een uniek beveiligingsconcept - wij noemen dat: DE PROTECTION CORE. De sterk gepantserde cocon omsluit het hele inzittendencompartiment en biedt een tot nu toe ongekende bescherming aan de inzittenden. Het lage gewicht van de PROTECTION CORE verhoogt de rijprestaties van het voertuig. Bovendien is die zo geconstrueerd dat zijn afmetingen het interieur vergeleken met een ongepantserd seriemodel niet kleiner maakt, zodat u evenveel ruimte heeft als in een Sedan uit de BMW 7 Serie.

BMW 7 Serie G73 Protection instrumentenpaneel BMW Curved Display

BMW Protection Command Touch System.

Innovatief touch control bedieningsconcept voor beveiligingsfuncties, meer bedieningscomfort: moderne, discrete en individuele bediening.

BMW 7 Serie Protection G73 20 inch lichtmetalen wielen met Runflat functie

BMW 20 inch lichtmetalen wielen met Runflat functie.

De speciaal voor de BMW 7 Protection ontwikkelde PAX-banden weten te overtuigen met hun korte remweg, verbeterde acceleratie en bochtendynamiek. De Runflat-technologie in deze zelf ontwikkelde banden zorgt ervoor dat de wagen kan doorrijden na verlies van de bandenspanning.

BMW 7 Serie Protection G73 nooduitstap deur open

Nooduitstapfunctie op alle deuren.

Als zich een noodsituatie voordoet: alle deuren kunnen van een nooduitstapfunctie worden voorzien, voor het geval u onverhoopt het voertuig verlaten moet.

BMW 7 Serie Protection G73 vlaghouders

BMW vlaggenstokhouders.

De BMW 7 Protection heeft een elegant en onopvallend uiterlijk. Behalve als u andere wensen heeft: voor speciale representatieve ritten kan het voertuig worden voorzien van standaardhouders (voor beide zijden beschikbaar).

BMW 7 Serie Protection G73 alarmlichten dak

BMW flitslampen en zwaailichten.

De afneembare blauwe zwaailichten zijn leverbaar in combinatie met een sirene (ECE-norm). Daarnaast zijn er aan de voor- en achterzijde blauwe en rode flitslampen mogelijk en ook blauwe flitslampen op de buitenspiegels en aan de zijkanten.

HIGHLIGHTS EXTERIEUR.

BMW 7 Serie Protection G73 Effortless Door door chauffeur geopend

BMW Effortless Door.

Zelfs de gepantserde deuren sluiten dankzij de 'Effortless Door'-technologie niet alleen zacht maar ook volautomatisch.

BMW 7 Serie Protection G73 Interieur dashboard en stuurwiel

BMW Integral Active Steering.

Stuurt nog directer en wendbaarder dankzij de BMW Integral Active Steering. Bij hoge snelheid zorgt die voor meer rijstabiliteit.

BMW 7 Serie Protection G73 vooraanzicht

BMW Parking Assistant Plus.

Meer overzicht tijdens het parkeren en manoeuvreren: met de panorama- en 3D weergaven van de omgeving van de BMW wordt zelfs manoeuvreren in krappe ruimtes gemakkelijk. Bovendien voorkomt het parkeerschades en aanrijdingen in onoverzichtelijke situaties.

BMW 7 Serie Protection G73 BMW nierengrille en knipperlicht detail

BMW nierengrille ‘Iconic Glow’.

Visueel highlight voor het exterieur: contourverlichting stelt de BMW nierengrille Iconic Glow op indrukwekkende wijze centraal, zowel bij stilstand als tijdens het rijden. De techniek is onzichtbaar als de verlichting is uitgeschakeld.

BMW 7 Serie Protection G73 BMW kristalkoplampen Iconic Glow detail

BMW kristalkoplampen 'Iconic Glow'.

Iconisch frontdesign: de BMW kristalkoplampen Iconic Glow geven de BMW een bijzondere uitstraling en esthetiek.

BMW 7 Serie Protection G73 zijaanzicht

Daarnaast zijn ook meer exterieuruitrustingen mogelijk, af fabriek en optioneel.

Meer standaard- en optionele beveiligingsuitrustingen zijn verkrijgbaar, neem met ons contact op voor verdere informatie.

HIGHLIGHTS INTERIEUR.

BMW 7 Serie Protection G73 interieur zonnescherm

BMW uitrolbaar zonnescherm.

Welkom in uw exclusieve privélounge – de wellicht veiligste en comfortabelste plek waar u kunt verblijven. Hier geniet u in de eerste plaats van: ruimte. Benut die om te ontspannen – of zo nodig: om u op de volgende taak voor te bereiden. Door de 'Spy Function' die de horizontale uitrolbare zonneschermen bieden, kunt u daarbij te allen tijde discreet naar buiten kijken.

BMW 7 Serie Protection G73 interieur multifunctionele stoelen

BMW multifunctionele stoelen voor bestuurder, bijrijder en inzittenden achterin.

Een hoge mate van zitcomfort: de BMW multifunctionele stoelen voorin en achterin bieden vele extra instelmogelijkheden. Met de elektrische verstelling van de rugleuning, hoek en hoogte van de hoofdsteun en zitdiepte kunt u de stoelen volledig naar wens aanpassen. Bij een ongeval verkleinen de actieve hoofdsteunen het risico op letsel.

BMW 7 Serie Protection G73 Sound System Bowers & Wilkins Diamond Surround luidspreker met logo

BMW Sound System Bowers & Wilkins Diamond Surround.

Het BMW Bowers & Wilkins Surround Sound System biedt een indrukwekkende audiobeleving door 28 hoge- en middentonenspeakers, een woofer en shaker en een vermogen van 1.265 watt.

BMW 7 Serie Protection G73 interieur Executive Lounge Seating rugleuningen

BMW Executive Lounge Seating.

Achteroverleunen en genieten: BMW Executive Lounge Seating biedt u als passagier achter de bijrijdersstoel een comfortabele ruststand met extra veel beenruimte. Voor nog meer ruimte achterin is de bijrijdersstoel tot 110 mm verder naar voren te schuiven.

BMW 7 Serie Protection G73 Travel & Comfort System tablethouder rugleuningen

BMW Travel & Comfort System.

Het BMW Travel & Comfort systeem met USB-C aansluiting maakt het mogelijk om uw tabler veilig te bevestigen aan de rugleuning van een voorstoel. Een flexibele oplossing, die harmonieus in het interieur past.

BMW 7 Protection G73 koelbox rugleuningen

BMW koelbox.

Elegant tussen de rugleuningen in bevindt zich de BMW koelbox. Altijd een versnapering, drankje of een snack binnen handbereik.

TECHNISCHE GEGEVENS VAN DE 7 PROTECTION.

Max. vermogen (kW (pk)/1/min)[1]

390 (530)/5500[2]

Acceleratie 0 tot 100 km/h (s)[1]:

6,6[2]

Brandstofverbruik gemiddeld (l/100 km)[1][3]:

14,6[2]

CO₂ emissie gemiddeld (g/km)[1][3]:

328[2]

Stationair geluid in dB(A)/1/min[4]:

–/–[2]

Passeergeluid in dB(A)[4]:

[2]

Ledig gewicht in kg[5]:

3965

Afmetingen BMW 7 Protection G73

BMW PROTECTION MODELLEN: UW CONTACTPERSOON.

Wij staan bij al uw vragen omtrent BMW Protection modellen voor u klaar.

Omschrijf a.u.b. uw verzoek in het kort. Wij antwoorden u zo snel mogelijk. Al uw informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Wilt u liever direct contact opnemen? Richt u zich dan tot:  

Lees meer