BMW 7 Protection G73 met alarmverlichting in het donker, eenderde zijaanzicht

THE NEW 7 PROTECTION.

Welcome to a new era of protection.

THE NEW 7 PROTECTION.Welcome to a new era of protection.

DE NIEUWE BMW 7 PROTECTION

De nieuwe BMW 7 Protection is de zesde generatie van de beveiligde BMW Protection Vehicles en is gebaseerd op de luxe BMW 7 Serie Sedan. Beleef de hoogste gradatie aan veiligheid, comfort en prestaties – speciaal op uw behoeften toegesneden.

Lees meer

EEN NIEUWE MAATSTAF VOOR BEVEILIGING.

BMW 7 Protection G73 met alarmverlichting vooraanzicht geparkeerd

De nieuwe BMW 7 Protecion is bedoeld voor mensen met een bijzondere behoefte aan persoonsbeveiliging en zet daarbij nieuwe maatstaven op het vlak van elegantie en esthetiek. Ondanks zijn ondoordringbare pantsering zijn het lijnenspel, het design en het comfort nauwelijks te onderscheiden van een normale 7 Serie. Zelfs de gepantserde deuren laten zich dankzij de 'Effortless Door'-technologie niet alleen zacht maar ook volautomatisch van binnenuit via het in de deur geïntegreerde Control Display sluiten. Als u instapt en de buitengewone interieurruimte beleeft, vergeet u al snel dat de BMW 7 Protection een gepantserd voertuig is.

RIJPRESTATIES.

Als het erop aankomt kunnen acceleratie en snelheid letterlijk van levensbelang zijn. Dankzij zijn gereduceerde gewicht in combinatie met de nieuwste BMW motorgeneratie (V8) zet de nieuwe BMW 7 Protection met zijn prestaties nieuwe maatstaven in zijn klasse.

Lees meer

BEVEILIGINGSCONCEPT.

BMW 7 Serie G73 Protection eenderde zijaanzicht beschietingstest

PROTECTION CORE.


De nieuwe BMW 7 Protection biedt het hoogste beschermingsniveau bij beschietingen en explosies. Dat is aan de hand van complexe proeven vastgesteld en officieel gecertificeerd door het Duitse instituut Beschussamt. Om de auto bij een noodsituatie ondanks de sterke pantsering toch te kunnen verlaten, zijn alle passagiersdeuren met een nooduitstapfunctie uitgerust.

Lees meer
BMW 7 Serie G73 Protection tweederde vooraanzicht afslaand

NIET TE STOPPEN – ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN.


In gevaarlijke situaties niet blijven staan, is van levensbelang. Daarom is alles in de nieuwe BMW 7 Protection zo geconstrueerd dat u bij de zwaarste tegenstand toch kunt doorrijden. Ook als de auto beschadigd of beschoten wordt.

Lees meer

OMVANG VAN DE BEVEILIGING.

De nieuwe BMW 7 Protection biedt een breed pakket aan beveiligingsuitrustingen: van afneembare zwaailichten en flitslampen in de nierengrille tot aan een tweede achteruitkijkspiegel (digitaal) of een extra kogelwerende bescherming. Optioneel verkrijgbaar zijn vlaghouders aan beide zijden.
BMW 7 Serie G73 Protection Protection Core logo

BMW PROTECTION CORE.

De kernconstructie van de BMW 7 Protection is de basis voor zijn unieke beveiligingsconcept – we noemen dat: PROTECTION CORE. Deze sterke gepantserde cocon omringt de complete passagiersruimte en biedt een nog niet eerder vertoonde bescherming voor de inzittenden. Het geringe gewicht van de PROTECTION CORE verhoogt de prestaties van de auto. Toch is die zo geconstrueerd dat de binnenruimte in vergelijking met een ongepantserde 7 Serie Sedan even groot is, zodat u van evenveel ruimhartig comfort geniet.

BMW 7 Serie G73 Protection instrumentenpaneel BMW Curved Display

BMW Protection Command Touch System.

Innovatief touch control bedieningsconcept voor beveiligingsfuncties, meer bedieningscomfort: moderne, discrete en individuele bediening.

BMW 7 Serie Protection G73 20 inch lichtmetalen wielen met Runflat functie

BMW 20 inch lichtmetalen wielen met Runflat functie.

De speciaal voor de nieuwe BMW 7 Protection ontwikkelde PAX banden vallen op door een korte remweg, een verbeterde acceleratie en bochtendynamiek. De Runflat technologie in de eigen ontwikkelde banden maakt doorrijden op lekke banden mogelijk.

BMW 7 Serie Protection G73 nooduitstap deur open

Nooduitstapfunctie op alle deuren.

Als zich een noodsituatie voordoet: alle deuren kunnen van een nooduitstapfunctie worden voorzien, voor het geval u onverhoopt het voertuig verlaten moet.

BMW 7 Serie Protection G73 vlaghouders

BMW vlaggenstokhouders.

De nieuwe BMW 7 Protection oogt elegant en onopvallend. Maar het zou kunnen dat u het anders wenst: voor bijzonder representatieve ritten kan hij worden uitgerust met vlaggenstokhouders (aan beide zijden mogelijk).

BMW 7 Serie Protection G73 alarmlichten dak

BMW flitslampen en zwaailichten.

De afneembare blauwe zwaailichten zijn leverbaar in combinatie met een sirene (ECE-norm). Daarnaast zijn er aan de voor- en achterzijde blauwe en rode flitslampen mogelijk en ook blauwe flitslampen op de buitenspiegels en aan de zijkanten.

HIGHLIGHTS EXTERIEUR.

BMW 7 Serie Protection G73 Effortless Door door chauffeur geopend

BMW Effortless Door.

Zelfs de gepantserde deuren sluiten dankzij de 'Effortless Door'-technologie niet alleen zacht maar ook volautomatisch.

BMW 7 Serie Protection G73 Interieur dashboard en stuurwiel

BMW Integral Active Steering.

Stuurt nog directer en wendbaarder dankzij de BMW Integral Active Steering. Bij hoge snelheid zorgt die voor meer rijstabiliteit.

BMW 7 Serie Protection G73 vooraanzicht

BMW Parking Assistant Plus.

Meer overzicht tijdens het parkeren en manoeuvreren: met de panorama- en 3D weergaven van de omgeving van de BMW wordt zelfs manoeuvreren in krappe ruimtes gemakkelijk. Bovendien voorkomt het parkeerschades en aanrijdingen in onoverzichtelijke situaties.

BMW 7 Serie Protection G73 BMW nierengrille en knipperlicht detail

BMW nierengrille ‘Iconic Glow’.

Visueel highlight voor het exterieur: contourverlichting stelt de BMW nierengrille Iconic Glow op indrukwekkende wijze centraal, zowel bij stilstand als tijdens het rijden. De techniek is onzichtbaar als de verlichting is uitgeschakeld.

BMW 7 Serie Protection G73 BMW kristalkoplampen Iconic Glow detail

BMW kristalkoplampen 'Iconic Glow'.

Iconisch frontdesign: de BMW kristalkoplampen Iconic Glow geven de BMW een bijzondere uitstraling en esthetiek.

BMW 7 Serie Protection G73 zijaanzicht

Daarnaast zijn ook meer exterieuruitrustingen mogelijk, af fabriek en optioneel.

Meer standaard- en optionele beveiligingsuitrustingen zijn verkrijgbaar, neem met ons contact op voor verdere informatie.

HIGHLIGHTS INTERIEUR.

BMW 7 Serie Protection G73 interieur zonnescherm

BMW uitrolbaar zonnescherm.

Welkom in uw exclusieve privélounge – de wellicht veiligste en comfortabelste plek waar u kunt verblijven. Hier geniet u in de eerste plaats van: ruimte. Benut die om te ontspannen – of zo nodig: om u op de volgende taak voor te bereiden. Door de 'Spy Function' die de horizontale uitrolbare zonneschermen bieden, kunt u daarbij te allen tijde discreet naar buiten kijken.

BMW 7 Serie Protection G73 interieur multifunctionele stoelen

BMW multifunctionele stoelen voor bestuurder, bijrijder en inzittenden achterin.

Een hoge mate van zitcomfort: de BMW multifunctionele stoelen voorin en achterin bieden vele extra instelmogelijkheden. Met de elektrische verstelling van de rugleuning, hoek en hoogte van de hoofdsteun en zitdiepte kunt u de stoelen volledig naar wens aanpassen. Bij een ongeval verkleinen de actieve hoofdsteunen het risico op letsel.

BMW 7 Serie Protection G73 Sound System Bowers & Wilkins Diamond Surround luidspreker met logo

BMW Sound System Bowers & Wilkins Diamond Surround.

Het BMW Bowers & Wilkins Surround Sound System biedt een indrukwekkende audiobeleving door 28 hoge- en middentonenspeakers, een woofer en shaker en een vermogen van 1.265 watt.

BMW 7 Serie Protection G73 interieur Executive Lounge Seating rugleuningen

BMW Executive Lounge Seating.

Achteroverleunen en genieten: BMW Executive Lounge Seating biedt u als passagier achter de bijrijdersstoel een comfortabele ruststand met extra veel beenruimte. Voor nog meer ruimte achterin is de bijrijdersstoel tot 110 mm verder naar voren te schuiven.

BMW 7 Serie Protection G73 Travel & Comfort System tablethouder rugleuningen

BMW Travel & Comfort System.

Het BMW Travel & Comfort systeem met USB-C aansluiting maakt het mogelijk om uw tabler veilig te bevestigen aan de rugleuning van een voorstoel. Een flexibele oplossing, die harmonieus in het interieur past.

BMW 7 Protection G73 koelbox rugleuningen

BMW koelbox.

Elegant tussen de rugleuningen in bevindt zich de BMW koelbox. Altijd een versnapering, drankje of een snack binnen handbereik.

TECHNISCHE GEGEVENS.

Max. vermogen (kW (pk)/1/min)[1]

390 (530)/5500[2]

Acceleratie 0 tot 100 km/h (s)[1]:

6,6[2]

Brandstofverbruik gemiddeld (l/100 km)[1][3]:

14,6[2]

CO₂ emissie gemiddeld (g/km)[1][3]:

328[2]

Ledig gewicht in kg[4]:

3965

Afmetingen BMW 7 Protection G73

BMW PROTECTION MODELLEN: UW CONTACTPERSOON.

Wij staan bij al uw vragen omtrent BMW Protection modellen voor u klaar.

Omschrijf a.u.b. uw verzoek in het kort. Wij antwoorden u zo snel mogelijk. Al uw informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Wilt u liever direct contact opnemen? Richt u zich dan tot:  

Lees meer