BMW FINANCIAL SERVICES.

Werken of stage lopen bij BMW Financial Services in Rijswijk.

BMW Group Financial Services is evenals BMW Group Nederland een dochteronderneming van BMW AG. Als de 'lease- en financieringsmaatschappij van het huis' werkt BMW Group Financial Services hecht samen met de Nederlandse BMW en MINI dealerorganisaties. De maatschappij is een gespecialiseerd financieel dienstverlener met een breed productaanbod voor zowel BMW en MINI dealers als liefhebbers van deze merken. Er is keuze uit alle denkbare vormen van leasing, financiering en verzekeringen.

Lees meer

Vacatures.

Werken bij BMW Financial Services

Vacatures.

Werken.

BMW Group Financial Services kent de reparatie- en onderhoudscijfers, het afschrijvingsverloop en de restwaarde van de verschillende modellen van zeer nabij. Dat maakt het mogelijk om scherp te calculeren en op maat te offreren.

Stage lopen.

Bij BMW Group Financial Services, de 'lease- en financieringsmaatschappij van het huis', zijn er verschillende uitdagende stagemogelijkheden. Een stage- of afstudeeropdracht betreft altijd een concrete opdracht die je zelfstandig, dus niet als duo, kunt uitvoeren. Denk daarbij aan marktonderzoeken, aan onderzoeken naar nieuwe producten en diensten, of aan opdrachten op het gebied van internet, organisatiebeleid of Sales & Accountmanagement richting grootzakelijk markt en speciale doelgroepen.

 • Stagiair Marketing

  Zoek jij een Marketing meewerkstage? Ben jij een creatieve student die graag zelfstandig werkt in een dynamische internationale organisatie met veel vrijheid? Dan is deze stagevacature perfect voor jou.  

  Wat ga je doen?

  Je gaat de afdeling Marketing & Sales Services ondersteunen. Je komt in een informeel en enthousiast team terecht, waar jij veel van kan leren. Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen:

  • Optimaliseren van websites en online tools;
  • Customer Journeys en Experience;
  • Marktonderzoek;
  • Product Management;
  • Interne en externe communicatie;
  • Incentives & Evenementen.

  Dus lekker meedraaien in veel verschillende projecten en werkzaamheden!  De hele marketing mix komt voorbij en je werkt ook nauw samen met het Sales team. Je ondersteunt jouw directe collega’s en krijgt de kans om zelfstandig projecten uit te voeren. Kortom; je wordt echt gezien als lid van het team. 


  Wie ben jij?

  Je bent een derde- of vierdejaars student(e) met een commerciële HBO of WO studie of je bent net afgestudeerd, liefst in de richting van Sales of Marketing. 

  Herken jij jezelf in onderstaande eigenschappen?

  • Flexibel, communicatief vaardig en stressbestendig;
  • Nauwkeurig en goed oog voor details;
  • Initiatiefrijk en je durft jouw input te geven;
  • Je hebt een duidelijke ‘Can do’ en ‘Will do’ mentaliteit;
  • Goede beheersing van de Engelse taal;
  • Zowel Excel als PowerPoint hebben geen geheimen voor jou.

  Je zoekt een stage voor 5 à 6 maanden voor 5 dagen per week. Het is ook mogelijk om een afstudeeropdracht te doen binnen deze stage, maar je moet dit wel in je eigen tijd uitwerken. Natuurlijk kan je wel gebruik maken van de beschikbare informatie.

  Ben je geïnteresseerd?

  Tijdens deze stage ga je enorm veel ervaring op doen, zelfstandig werken, maar ook in teamverband. Je krijgt goede begeleiding en krijgt de kans om te zien hoe het eraan toe gaat op een dynamische commerciële afdeling. En natuurlijk als bonus de toevoeging van één van de mooiste premium automerken ter wereld op jouw CV. Ook niet onbelangrijk; je ontvangt € 500,- stagevergoeding. Daarnaast krijg je 2,5 vakantiedagen per maand. 

  Procedure

  Sluit deze stage perfect aan bij jouw wensen en interesses? Solliciteer dan snel via de solliciteerbutton op onze website. Wellicht tot snel!

 • Meewerkende Customer Interaction Center stagiair

  Wij zoeken een meewerkende CIC stagiair.

  Ben jij een student met een service- en klantgerichte houding, die flexibel en communicatief vaardig is? Dan ben jij onze nieuwe stagiair voor de afdeling Customer Interaction Center.
   

  Wie ben jij?

  Wij zoeken een stagiair die graag wil leren, maar ook zijn mening durft te geven. Je hebt al enige ervaring opgedaan in het werkgebied en hebt veel geleerd op school. Wij vinden het leuk om jou wat te leren, maar ook om van jou te leren. Op dit moment ben je bezig met jouw HBO en zoek je een stage voor 5/6 maanden voor 4 tot 5 dagen per week. Je hebt kennis van Microsoft Office en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk).
   

  Wie zijn wij?

  Wij zijn BMW Group Financial Services gevestigd in Rijswijk. Met ongeveer 100 mannen en vrouwen zijn wij dé financiële dienstverlener voor BMW en MINI in Nederland. Wij bieden leasing, financiering en verzekeringen aan. Net als BMW Group Nederland (de importeur) zijn wij een dochteronderneming van BMW AG. Met BMW AG bedoelen wij ons hoofdkantoor in München, Duitsland. Wij werken nauw samen met BMW Group Nederland en de Nederlandse BMW en MINI dealerorganisaties. Daarnaast zijn de meeste van ons ook enorm liefhebber van onze merken. Als die liefde er in het begin nog niet is, dan komt dat zeker te weten gedurende jouw stageperiode. Naast onze prachtige producten, bieden we je graag een blik in de keuken van onze organisatie.
   

  Wat ga je allemaal doen?

  Je gaat de afdeling CIC de komende 5/6 maanden ondersteunen. De afdeling is verantwoordelijk voor vrijwel alle handelingen rond een lease- en financieringscontract. Tijdens je stage ga je dan ook zelfstandig leaseoffertes opstellen, de klantdata bijhouden in het contract management systeem en onderhoud je contact met klanten en dealers via telefoon en mail. Je bent daarnaast bezig met het optimaliseren van bestaande procedures en werkinstructies en maakt offertes compleet, zodat de andere collega’s onze klanten zo goed mogelijk kunnen helpen. Er heerst een goede sfeer, die ervoor zorgt dat het team ook daadwerkelijk als één samenwerkt. Jij gaat daar ook jouw bijdrage aan leveren.

  What’s in it for you?

  Tijdens deze stage ga je enorm veel ervaring op doen, zelfstandig werken, maar ook in teamverband. Je krijgt goede begeleiding en krijgt de kans om te zien hoe het eraan toe gaat op een Klantenservice afdeling. En natuurlijk een toevoeging van één van de beste Premium automerken in de wereld op jouw CV. Ook niet onbelangrijk; je ontvangt een stagevergoeding die marktconform is. Daarnaast krijg je 2,5 vakantiedagen per maand.

  Helaas is afstuderen niet mogelijk voor deze vacature. We hebben iemand nodig die zijn handen uit zijn mouwen steekt en met ons samen aan de slag gaat.
   

  Procedure

  Lijkt deze stage precies aan te sluiten bij jouw wensen en interesses? Solliciteer dan snel via onderstaande solliciteerbutton. Wellicht tot snel!

 • Stagiair Sales

  Wij zoeken een meewerkende Sales stagiair.

  Ben jij een enthousiaste student met een hands-on mentaliteit, die graag veel wil leren in een dynamische organisatie? Dan hoor jij bij onze BMW en MINI familie.
   

  Wie ben jij?

  Wij zoeken een stagiair die graag wil leren, maar ook zijn mening durft te geven. Je hebt al enige ervaring opgedaan in het werkgebied en hebt veel geleerd op school. Wij vinden het leuk om jou wat te leren, maar ook om van jou te leren. Op dit moment ben je bezig met jouw HBO of WO opleiding richting Marketing, Commerciële Economie, Bedrijfskunde of Bedrijfseconomie en zoek je een stage voor 5 à 6 maanden voor 4 tot 5 dagen per week. De voertaal in onze organisatie is Nederlands. Toch vinden wij het belangrijk dat je een goede beheersing van de Engelse en/of Duitse taal hebt, aangezien wij onderdeel zijn van een internationaal concern zijn.
   

  Wie zijn wij?

  Wij zijn BMW Group Financial Services gevestigd in Rijswijk. Met ongeveer 100 medewerkers zijn wij dé financiële dienstverlener voor BMW en MINI in Nederland. Wij bieden leasing, financiering en verzekeringen aan. Net als BMW Group Nederland (de importeur) zijn wij een dochteronderneming van BMW AG. Met BMW AG bedoelen wij ons hoofdkantoor in München, Duitsland. Wij werken nauw samen met BMW Group Nederland en de Nederlandse BMW en MINI dealerorganisatie. Daarnaast zijn de meesten van ons ook enorm liefhebber van onze merken. Als die liefde er in het begin nog niet is, dan ontstaat die zeker te weten gedurende jouw stageperiode. Naast onze prachtige producten, bieden we je graag een blik in de keuken van onze organisatie.
   

  Wat ga je allemaal doen?

  Je gaat de afdeling Sales de komende 5 à 6 maanden ondersteunen. Zo help je mee aan het bedenken, verwerken en implementeren van sales campagnes. Je maakt zelf calculaties voor lease-financieringsproducten en je biedt ondersteuning bij sales incentives. Ons management team
  wil graag updates krijgen over de sales situatie van onze organisatie, daarvoor maak jij de (PowerPoint) presentaties en rapportages. Ook houd je de werkinstructies en procedures bij, zodat de stagiair na jou ook weet wat hij/zij moet doen. Excel en PowerPoint worden bij ons veel gebruikt. Daar moet je dus goed mee overweg kunnen en ook zin in hebben ermee aan de slag te gaan.

  Een van de taken is het monitoren van onze marktsituatie. Hoe doet de concurrentie het? Wat kunnen wij verbeteren? Dit pak je vervolgens op met de Marketing afdeling, zodat we onze concurrentiepositie voortdurend kunnen versterken en tevens onze aanwezigheid in de showroom van de dealers kunnen verbeteren.

  What’s in it for you?

  Tijdens deze stage ga je enorm veel ervaring op doen, zelfstandig werken, maar ook in teamverband. Je krijgt goede begeleiding en krijgt de kans om te zien hoe het eraan toe gaat op een dynamische commerciële afdeling. En natuurlijk als bonus de toevoeging van één van de mooiste premium automerken ter wereld op jouw CV. Ook niet onbelangrijk; je ontvangt een stagevergoeding die marktconform is. Daarnaast krijg je 2,5 vakantiedagen per maand.

  Helaas is afstuderen niet mogelijk voor deze vacature. We hebben iemand nodig die zijn handen uit zijn mouwen kan steken en met ons samen aan de slag gaat.
   

  Procedure

  Sluit deze stage perfect aan bij jouw wensen en interesses? Solliciteer dan snel via onderstaande solliciteerbutton. Wellicht tot snel!

 • Meewerkende Collections stagiair

  Wij zoeken een meewerkende Collections stagiair.

  Ben jij een student die analytisch is, planmatig kan werken en stressbestendig is? Dan is onze Collections stage wat voor jou.
   

  Wie ben jij?

  Wij zoeken een stagiair die graag wil leren, maar ook zijn mening durft te geven. Je hebt al enige ervaring opgedaan in het werkgebied en hebt veel geleerd op school. Wij vinden het leuk om jou wat te leren, maar ook om van jou te leren. Je bent op zoek naar een stage voor 5/6 maanden, 4 tot 5 dagen per week. Op dit moment ben je bezig met jouw HBO opleiding richting Juridisch of Financieel. Je hebt kennis van Microsoft Office en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk).
   

  Wie zijn wij?

  Wij zijn BMW Group Financial Services gevestigd in Rijswijk. Met ongeveer 100 mannen en vrouwen zijn wij dé financiële dienstverlener voor BMW en MINI in Nederland. Wij bieden leasing, financiering en verzekeringen aan. Net als BMW Group Nederland (de importeur) zijn wij een dochteronderneming van BMW AG. Met BMW AG bedoelen wij ons hoofdkantoor in München, Duitsland. Wij werken nauw samen met BMW Group Nederland en de Nederlandse BMW en MINI dealerorganisaties. Daarnaast zijn de meeste van ons ook enorm liefhebber van onze merken. Als die liefde er in het begin nog niet is, dan komt dat zeker te weten gedurende jouw stageperiode. Naast onze prachtige producten, bieden we je graag een blik in de keuken van onze organisatie.
   

  Wat ga je allemaal doen?

  Je gaat de afdeling Collections de komende 5/6 maanden ondersteunen. Zo help je het Collections team van 4 medewerkers op administratief- en commercieel gebied. Daarnaast word je betrokken in verschillende tender processen voor de afdeling, waarin je de mogelijkheid krijgt veel te leren en ook eigen initiatieven te nemen. Ook ga je jouw toegewezen debiteurenportefeuille zelf beheren, wat zorgt voor veel verantwoordelijkheden. Natuurlijk word je hierbij goed geholpen door jouw stagebegeleider.
   

  What’s in it for you?

  Tijdens deze stage ga je enorm veel ervaring op doen, zelfstandig werken, maar ook in teamverband. Je krijgt goede begeleiding en krijgt de kans om te zien hoe het eraan toe gaan bij een Collections afdeling. En natuurlijk een toevoeging van één van de beste Premium automerken in de wereld op jouw CV. Ook niet onbelangrijk; je ontvangt een stagevergoeding die marktconform is. Daarnaast krijg je 2,5 vakantiedagen per maand.

  Helaas is afstuderen niet mogelijk voor deze vacature. We hebben iemand nodig die zijn handen uit zijn mouwen steekt en met ons samen aan de slag gaat.

  Procedure

  Zie jij jezelf als de geschikte kandidaat? Solliciteer dan snel via onderstaande solliciteerbutton. Tot snel!

Beloningsbeleid.

BMW Group Financial Services hecht grote waarde aan integriteit en zorgvuldigheid en heeft daarom een beloningsbeleid opgesteld voor alle personen die onder de verantwoordelijkheid van BMW Group Financial Services werkzaam zijn. BMW Group Financial Services beloont haar werknemers door een vaste beloning aangevuld met een variabele beloning. De variabele beloning is gemiddeld nooit meer dan 20% van de totale vaste beloning van alle werknemers en per individu nooit meer dan 100% van de vaste beloning op jaarbasis. De variabele beloning wordt bepaald aan de hand van bedrijfsresultaten van de hele groep en aan de hand van persoonlijke prestaties. De variabele beloning is voor 50% afhankelijk van niet-financiële doelstellingen. Bij niet-financiële doelstellingen kan gedacht worden aan het klantbelang centraal stellen, positie van de dealer versterken, klanttevredenheid of product- en financieringsvoorlichting.

Geen van de werknemers van BMW Group Financial Services ontvangt een jaarlijkse totale beloning van meer dan EUR 1.000.000,-. Over het jaar 2017 heeft BMW Group Financial Services in totaal EUR 1.093.032,87 aan variabele beloning uitgekeerd. Dit bedrag is uitgekeerd aan 75 voor BMW Group Financial Services werkzame personen.

Het beloningsbeleid van BMW Group Financial Services wordt periodiek geëvalueerd en waar nodig gewijzigd.

Lees meer