Wild, rebels en uniek. De BMW 2 Serie Coupé bezit alle kenmerken van een sportieve coupé. Zijn onmiskenbaar atletische design verwijst naar het rijplezier dat hij biedt: u geniet van de beste rijdynamiek in dit segment. Een ideale 50 : 50 gewichtsverdeling, krachtige BMW TwinPower Turbo motoren en de slimme BMW EfficientDynamics maatregelen bepalen eveneens zijn karakter. Toppunt van dynamiek is de BMW M240i, die in 4,8 seconden van 0 naar 100 km/h accelereert. Precies volgens het credo: rijplezier. In geconcentreerde vorm.

Een ontspannen houding, compacte proporties – de kenmerken van de BMW 2 Serie Cabrio. De extraverte vormtaal met korte overhangen, krachtige lijnen en gespierde achterzijde weerspiegelt zijn zelfbewuste karakter. Met de Modellen Luxury Line, Sport Line en M Sport, alsmede het omvangrijke aanbod van BMW accessoires, slijpt u dit karakter naar eigen smaak fijn. De BMW 2 Serie Cabrio volgt niemand, hij gaat zijn eigen weg. Nog impulsiever is de BMW M240i Cabrio. Met zijn M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor laat hij niet alleen de rijwind razendsnel in kracht toenemen, maar vooral ook uw rijplezier in de BMW 2 Serie Cabrio.

Voor een enerverende rit door de bergen en comfortabel toeren in de stad: met zijn royale bagageruimte, zitplaatsen voor tot wel zeven personen en vele opbergmogelijkheden past de BMW 2 Serie Gran Tourer zich aan al uw comfortwensen aan. Daarbij is hij niet alleen doordacht, maar treedt hij met zijn dynamische design en de toerengretige 3- en 4-cilinder motoren met BMW TwinPower Turbo technologie ook nog eens bijzonder sportief voor de dag.

Lees meer