BMW 2 Serie Active Tourer

DE VERNIEUWDE BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER.

Actief onderweg.

DE VERNIEUWDE BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER.

Actief onderweg.

De vernieuwde BMW 2 Serie Active Tourer.Actief onderweg.

Leverbaar vanaf

€ 34.127,00

Netto bijtelling vanaf

€ 231,00

Bepaalt het ritme van de stad. Met plezier. Met stijl. Met karakter. De BMW 2 Serie Active Tourer hoort thuis in de metropolen van nu. Net als de pleinen en cafés, de lanen en kruisingen. Speels en met elan toont hij zich heer en meester over de uitdagingen van de stad. Dynamisch en wendbaar door smalle steegjes of veelzijdig en efficiënt volgens een strakke planning – de perfecte auto voor iedereen die actief onderweg is.

TIJDELIJK AANBOD VOOR DE BMW 2 SERIE.

BMW 2 Serie Active Tourer

TIJDELIJK AANBOD VOOR DE BMW 2 SERIE.

BMW maakt rijden geweldig. Profiteer van onze tijdelijke aanbiedingen en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe BMW 2 Serie.
 

 • Nu standaard een Steptronic automaat
 • Corporate Lease Edition; zakelijk extra aantrekkelijk
 • Saphir Editions met een lage CO2-uitstoot

SIGHTSEEING VOOR PASSANTEN.

Niet alleen op het eerste gezicht een blikvanger: de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer is indrukwekkend vanuit elk perspectief – en met elk detail. De grote nierengrille en de doorlopende luchtinlaten in de voorbumper verraden zijn dadendrang, de LED-koplampen onderstrepen de charismatische uitstraling. En het dynamische silhouet met de horizontale taillelijn en de opvallend gecontoureerde dorpelverbreders verlenen de BMW 2 Serie een sportief en modern karakter.

"Voor mij is de BMW 2 Serie Active Tourer de meest functionele BMW, die rijplezier naar een nieuw niveau tilt."
Dr. Norbert Reithofer, voorzitter van de toezichtsraad van BMW AG

ELKE PLEK EEN TRENDY BUURT.

Veel ruimte in de stad? Als u onderweg bent met de BMW 2 Serie Active Tourer, is dat het gemakkelijkste wat er is. Deze auto biedt namelijk volop ruimte en flexibiliteit. Met tot 1.510 l variabele bagageruimte is hij altijd paraat voor nieuwe activiteiten. En tegelijk extreem uitnodigend: grote portieren zorgen voor comfortabel in- en uitstappen, de optionele zonder aanraking te openen en te sluiten bagageklep maakt het beladen nog eenvoudiger en biedt maximaal comfort. Voor alles wat op uw to-do-lijst staat.

ALTIJD ONTSPANNEN ONDERWEG.

Met BMW ConnectedDrive bent u altijd ontspannen onderweg. Gekoppelde digitale services en apps alsook de intelligente assistentiesystemen van de BMW Personal CoPilot bieden u zowel op korte als op lange ritte uitgebreide ondersteuning. Zo bereikt u veilig uw bestemming zonder nieuwe doelen uit het oog te verliezen.

Lees meer

Op alles een antwoord.

De Personal Assistant Service brengt u met één druk op de knop in contact met een medewerker van het BMW Callcenter. Die zoekt voor u bijvoorbeeld een bepaald restaurant, de dichtstbijzijnde geldautomaat of een nachtapotheek en stuurt de betreffende adresgegevens op verzoek direct door naar het navigatiesysteem van uw BMW.
Lees meer

Alles op een rij.

Het full-colour BMW Head-Up Display projecteert voor het rijden relevante gegevens op een scherm in het directe gezichtsveld van de bestuurder en voorkomt daarmee dat diens aandacht wordt afgeleid van de weg en het verkeer. Zo worden onder andere (uitrustingsafhankelijk) de actuele snelheid, aanwijzingen van het navigatiesysteem, de Speed Limit Info met herkenning van inhaalverboden en telefoon- en entertainmentlijsten weergegeven.
Lees meer

Alles op veilige afstand.

De uitrusting Driving Assistant Plus zorgt voor aanzienlijk meer veiligheid en comfort. Het omvat de Approach Control Warning met City-remfunctie, de Lane Departure Warning, de grootlichtassistent en de Speed Limit Info, alsmede de met camera werkende Active Cruise Control met Stop & Go-functie en de Traffic Jam Assistant. De Active Cruise Control met Stop & Go-functie houdt zelfstandig de door u gekozen afstand tot de voorligger, regelt automatisch de snelheid tot aan stilstand en accelereert ook weer automatisch zodra het verkeer dit toelaat.
Lees meer

Ontspannen van A naar B.

Stipt op tijd en ontspannen aankomen op uw afspraak: de service ‘Navigate door to door’ van de BMW Connected App maakt het mogelijk. Na aankomst op de geselecteerde bestemming wordt u via uw smartphone of een daaraan gekoppelde smartwatch vanaf de geparkeerde BMW te voet naar de uiteindelijke bestemming genavigeerd.
Lees meer

Altijd de juiste timing.

BMW Connected informeert u via een daarvoor geschikte smartphone of smartwatch over de berekende optimale vertrektijd, zodat u uw volgende bestemming op tijd bereikt. Het systeem berekent de voorgestelde optimale vertrektijd op basis van real time verkeersgegevens.
Lees meer

Alles en nog meer.

Altijd verder komen dankzij toonaangevende connectiviteit: met BMW ConnectedDrive blijft u altijd verbonden met wie of wat u belangrijk vindt – voor een manier van reizen die nog comfortabeler is. Overtuig uzelf.
Lees meer

AAN KOP IN DE SPITS.

AAN KOP IN DE SPITS.

Met de BMW 2 Serie Active Tourer wordt elke stad een beleving. De toerengretige en efficiënte motoren zijn te porren voor iedere sprint. Tegelijk zorgen het adaptieve onderstel en de talrijke aerodynamische maatregelen voor optimaal contact met de weg. Middels de Driving Experience Control wisselt u met één druk op de knop tussen de verschillende rijprogramma's – van bijzonder comfortabel tot extreem sportief. Pure rijdynamiek, onderweg door de jungle van de grote stad.

Lees meer

ZUINIG EN SPORTIEF.

Vermogen. Power. Controle. Van de bijzonder zuinige 3-cilinder dieselmotor tot de toerengretige en koppelsterke 4-cilinder benzinemotor: de BMW 2 Serie Active Tourer laat zich op elk moment van zijn sportieve kant zien. En nog uiterst soepel ook, dankzij een sportief afgestemde 7-traps transmissie met dubbele koppeling of de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive. Voor optimale grip en meer rijplezier.

PLUG-IN HYBRIDE.

De BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

PLUG-IN HYBRIDE.

De BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

UITGERUST VOOR ELKE GELEGENHEID.

Met een ruim aanbod aan opties geeft u uw BMW 2 Serie Active Tourer precies de uitrusting die u wilt. Oplossingen om in het interieur nog meer opbergruimte te creëren, of stijlvolle accessoires voor die finishing touch – maak de perfecte uitstraling gewoon nog perfecter.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 2 Serie Active en Gran Tourer nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • BMW 220i Active Tourer(1):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 5,9–5,6
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 134–127

  BMW 216d Active Tourer(3):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 4.3 [4.3]
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 112 [113]

  BMW 218d Active Tourer(3):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 4.5 [4.5]
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 119 [119]

  BMW 220d xDrive Active Tourer(3):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 4.7
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 124

  BMW 225xe iPerformance Active Tourer(3):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 2,7–2,3
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 61–52
  Stroomverbruik in kWh/100 km (gemiddeld): 14,2–13,4

  De waarden voor brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik zijn vastgesteld volgens de Europese meetprocedure (EU) 2007/715 in de actueel geldende versie. De waarden hebben betrekking op de basisuitvoering voor Nederland, de weergegeven marge houdt rekening met verschillen in de gekozen wiel- en bandenmaat en de optionele uitrusting en kan tijdens de configuratie veranderen.

  ⁽¹⁾ Voor auto's met productiedatum tot en met 31-05-18. Neem contact op met uw dealer voor de leverbaarheid.

  De waarden voor de met ⁽³⁾ gemarkeerde auto's zijn al op basis van de nieuwe WLTP-richtlijn bepaald en ter vergelijking teruggerekend naar NEDC. Voor deze modellen kunnen voor de berekening van belastingen en andere voertuiggerelateerde afdrachten die (ook) gebaseerd zijn op CO2-emissies, andere waarden gelden dan hier zijn vermeld.

  De CO2-efficiëntiewaarden worden bepaald volgens de richtlijn 1999/94/EG en de Pkw-EnVKV in de actuele versie en zijn gebaseerd op de brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van de NEDC voor classificering.

  Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.