DE VERNIEUWDE BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER.

Actief onderweg.

DE VERNIEUWDE BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER.

Actief onderweg.

De vernieuwde BMW 2 Serie Active Tourer.Actief onderweg.
 • Vind uw dealer
 • Brochure en prijslijst aanvragen
 • Proefrit aanvragen
 • Configurator en prijzen
 • Contact
 • Word teruggebeld

Leverbaar vanaf

€ 35.133,00

Netto bijtelling vanaf

€ 238,00

Bepaalt het ritme van de stad. Met plezier. Met stijl. Met karakter. De BMW 2 Serie Active Tourer hoort thuis in de metropolen van nu. Net als de pleinen en cafés, de lanen en kruisingen. Speels en met elan toont hij zich heer en meester over de uitdagingen van de stad. Dynamisch en wendbaar door smalle steegjes of veelzijdig en efficiënt volgens een strakke planning – de perfecte auto voor iedereen die actief onderweg is.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 2 Serie Active Tourer varieert tussen de 1,9 en 6,3l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 42 en 143 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2019.

TIJDELIJK AANBOD VOOR DE BMW 2 SERIE.

BMW 2 Serie Active Tourer

TIJDELIJK AANBOD VOOR DE BMW 2 SERIE.

BMW maakt rijden geweldig. Profiteer van onze tijdelijke aanbiedingen en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe BMW 2 Serie.

 • BMW Executive Edition
 • Private Lease vanaf € 439,- per maand[1]
 • BMW 225xe eDrive Edition
 • BMW i-Ready, vrij overstappen naar elektrisch

SIGHTSEEING VOOR PASSANTEN.

Niet alleen op het eerste gezicht een blikvanger: de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer is indrukwekkend vanuit elk perspectief – en met elk detail. De grote nierengrille en de doorlopende luchtinlaten in de voorbumper verraden zijn dadendrang, de LED-koplampen onderstrepen de charismatische uitstraling. En het dynamische silhouet met de horizontale taillelijn en de opvallend gecontoureerde dorpelverbreders verlenen de BMW 2 Serie een sportief en modern karakter.

"Voor mij is de BMW 2 Serie Active Tourer de meest functionele BMW, die rijplezier naar een nieuw niveau tilt."
Dr. Norbert Reithofer, voorzitter van de toezichtsraad van BMW AG

ELKE PLEK EEN TRENDY BUURT.

Veel ruimte in de stad? Als u onderweg bent met de BMW 2 Serie Active Tourer, is dat het gemakkelijkste wat er is. Deze auto biedt namelijk volop ruimte en flexibiliteit. Met tot 1.510 l variabele bagageruimte is hij altijd paraat voor nieuwe activiteiten. En tegelijk extreem uitnodigend: grote portieren zorgen voor comfortabel in- en uitstappen, de optionele zonder aanraking te openen en te sluiten bagageklep maakt het beladen nog eenvoudiger en biedt maximaal comfort. Voor alles wat op uw to-do-lijst staat.

ALTIJD ONTSPANNEN ONDERWEG.

Met BMW ConnectedDrive bent u altijd ontspannen onderweg. Gekoppelde digitale services en apps alsook de intelligente assistentiesystemen van de BMW Personal CoPilot bieden u zowel op korte als op lange ritte uitgebreide ondersteuning. Zo bereikt u veilig uw bestemming zonder nieuwe doelen uit het oog te verliezen.

Lees meer

Op alles een antwoord.

Schijnt morgen de zon in Rome? Wanneer vertrekt mijn vlucht? De Personal Assistant Service staat onderweg voor u klaar en is u met één druk op de knop van dienst bij alle vragen en wensen. Bijvoorbeeld een reservering in een restaurant, hotel of bioscoop. Zelfs ermee betalen is mogelijk. Waar u zich ook bevindt, wat u ook nodig heeft, de Personal Assistant Service staat voor u klaar.

Lees meer

Alles op een rij.

Het full-colour BMW Head-Up Display projecteert voor het rijden relevante gegevens op een doorzichtig scherm in het directe gezichtsveld van de bestuurder en voorkomt daarmee dat diens aandacht wordt afgeleid van de weg en het verkeer. Zo worden onder andere (uitrustingsafhankelijk) de actuele snelheid, aanwijzingen van het navigatiesysteem, de Speed Limit Info met herkenning van inhaalverboden en telefoon- en entertainmentlijsten weergegeven.

Lees meer

Alles op veilige afstand.

De uitrusting Driving Assistant Plus zorgt voor aanzienlijk meer veiligheid en comfort. Het omvat de Collision & Pedestrian Warning met City-remfunctie, de Lane Departure Warning, de grootlichtassistent en de Speed Limit Info, alsmede de met camera werkende Active Cruise Control met Stop & Go-functie en Traffic Jam Assistant.

Lees meer

Ontspannen van A naar B.

Stipt op tijd en ontspannen aankomen. De functie Navigate Door to Door navigeert u de laatste meters vanaf uw geparkeerde BMW naar uw bestemming en weer terug. U heeft snelle toegang tot de voetgangersnavigatie op uw smartphone, ondersteund door informatie van uw Connected Onboard Screen en push-meldingen van de BMW Connected App.

Lees meer

Altijd de juiste timing.

Kom altijd op tijd voor uw volgende afspraak. De Time to Leave notificatie van de BMW Connected App laat u tijdig via uw smartphone of een hiervoor geschikte smartwatch weten wanneer u op weg moet. Aan de hand van verkeersinformatie in real time wordt het optimale tijdstip berekend om weg te rijden en op tijd uw bestemming te bereiken.

Lees meer

Alles en nog meer.

Altijd verder komen dankzij toonaangevende connectiviteit: met BMW ConnectedDrive blijft u altijd verbonden met wie of wat u belangrijk vindt – voor een manier van reizen die nog comfortabeler is. Overtuig uzelf.
Lees meer

AAN KOP IN DE SPITS.

AAN KOP IN DE SPITS.

Met de BMW 2 Serie Active Tourer wordt elke stad een beleving. De toerengretige en efficiënte motoren zijn te porren voor iedere sprint. Tegelijk zorgen het adaptieve onderstel en de talrijke aerodynamische maatregelen voor optimaal contact met de weg. Middels de Driving Experience Control wisselt u met één druk op de knop tussen de verschillende rijprogramma's – van bijzonder comfortabel tot extreem sportief. Pure rijdynamiek, onderweg door de jungle van de grote stad.

Lees meer

ZUINIG EN SPORTIEF.

Vermogen. Power. Controle. Van de bijzonder zuinige 3-cilinder dieselmotor tot de toerengretige en koppelsterke 4-cilinder benzinemotor: de BMW 2 Serie Active Tourer laat zich op elk moment van zijn sportieve kant zien. En nog uiterst soepel ook, dankzij een sportief afgestemde 7-traps transmissie met dubbele koppeling of de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive. Voor optimale grip en meer rijplezier.

PLUG-IN HYBRIDE.

De BMW 225xe Active Tourer.

PLUG-IN HYBRIDE.

De BMW 225xe Active Tourer.

UITGERUST VOOR ELKE GELEGENHEID.

Met een ruim aanbod aan opties geeft u uw BMW 2 Serie Active Tourer precies de uitrusting die u wilt. Oplossingen om in het interieur nog meer opbergruimte te creëren, of stijlvolle accessoires voor die finishing touch – maak de perfecte uitstraling gewoon nog perfecter.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 2 Serie Active Tourer varieert tussen de 1,9 en 6,3 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 42 en 143 g/km. Data op basis van peildatum 01-01-2020.