DE BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER.

DE IDEALE REISGENOOT.

DE BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER.

DE IDEALE REISGENOOT.

DE BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER.DE IDEALE REISGENOOT.

Leverbaar vanaf

€ 32.595,00

Netto bijtelling vanaf

€ 236,00

De BMW 2 Serie Active Tourer bewijst dat compacte afmetingen, functionaliteit en variabiliteit samengaan met dynamisch design en rijplezier. Daarmee is dit model de perfecte gezinsauto die is voorbereid op sportieve activiteiten, reizen en de hoge eisen die u aan dagelijks gebruik stelt – met de dynamiek die u van een BMW verwacht.

VOOR NOG MEER RIJPLEZIER.

De BMW 2 Serie Active Tourer

VOOR NOG MEER RIJPLEZIER.

Naast een standaard automaat op de BMW 2 Serie profiteert u tijdelijk van nog meer voordeel met één van onze aantrekkelijke pakketten. Kies als zakelijke rijder bijvoorbeeld voor de Corporate Lease Edition op geselecteerde modellen. Of kies voor nog meer luxe met een Executive of High Executive meeruitvoering.

Voor wie nog meer sportiviteit wenst is ook de Model M Sport voor de BMW 2 Serie nu tijdelijk in prijs verlaagd en toe te voegen aan een Executive of High Executive uitvoering.

DESIGN.

EXTERIEURDESIGN.

Het rijdende bewijs dat functionaliteit en fraai design elkaar niet hoeven uit te sluiten: het exterieur van de BMW 2 Serie Active Tourer ademt een vorm van dynamiek die in dit voertuigsegment ongekend is. Van voren bezien springen direct de scherp gelijnde voorbumper, de vlak liggende voorruit en de hoge motorkap van de Active Tourer in het oog. In het zijaanzicht zorgen geprononceerde lijnen voor een dynamisch silhouet, waardoor de BMW 2 Serie Active Tourer al in stilstand lijkt te accelereren. Bovendien bieden de hogere daklijn en de grote portieren een comfortabele instap naar alle zitplaatsen. De geraffineerde vormgeving van de achterkant met de grote L-vormige achterlichten en brede wielkuipen verleent de BMW 2 Serie Active Tourer ondanks zijn hoogte een zeer sportieve uitstraling. Tegelijkertijd biedt de grote bagageklep met lage tildrempel en brede opening comfortabel toegang tot de bagageruimte.

INTERIEURDESIGN.

Wie of wat u ook wilt vervoeren, het royale interieur van de BMW 2 Serie Active Tourer biedt altijd een ruimtelijke indruk. Bijvoorbeeld door het optioneel leverbare glazen panoramadak, dat een lichte, luchtige ambiance schept. Maar ook het gebruik van hoogwaardige materialen en accentlijsten in subtiele kleurstellingen in combinatie met grote raamoppervlakken maakt deze BMW ruimtelijk. Luchtig oogt ook het dashboard van de BMW 2 Serie Active Tourer, dat in de ruimte lijkt te zweven. De hoge zitpositie zorgt voor een nog beter rondomzicht tijdens het rijden. Het interieur van de BMW 2 Serie Active Tourer is bovendien zeer functioneel ingedeeld. Voorin bevinden zich in de markant vormgegeven middenconsole, de portieren en de optioneel leverbare middenarmsteun tal van opbergmogelijkheden. Bijvoorbeeld een afsluitbaar vak voor uw smartphone of zonnebril, alsmede opbergruimtes voor bekers en grote flessen. De optioneel leverbare neerklapbare rugleuning van de voorpassagiersstoel vergroot de flexibiliteit. In de bagageruimte zorgt de nagenoeg vlakke laadvloer voor comfortabele beladingsmogelijkheden. De driepersoons achterbank biedt optimale flexibiliteit: de rugleuning is standaard in de verhouding 40:20:40 gedeeld neerklapbaar en optioneel is elke zitplaats ook in lengterichting verstelbaar. Zo kunt u er zeker van zijn dat u uw passagiers en bagage altijd kunt vervoeren.

GLAZEN PANORAMADAK.

Het glazen panoramadak biedt fascinerende uitzichten. Bovendien onderstreept de grotere lichtinval de bijzondere ambiance van het interieur van uw BMW 2 Serie Active Tourer nog eens. Mocht de lichtinval een keer te intens zijn, dan kunt u eenvoudig en comfortabel de zwevende hemelbekleding sluiten. Met de schuif- en kantelfunctie van het voorste deel biedt het glazen panoramadak extra mogelijkheden voor ventilatie van het interieur. Zet u het glazen dak in de ventilatiestand, dan wordt de zonwering voor de nodige luchtcirculatie automatisch naar achteren geschoven. Bovendien beschermt de geïntegreerde windgeleider automatisch tegen hinderlijke wervelingen en rijwind als u met geopend panoramadak rijdt.

RIJDYNAMIEK EN EFFICIËNTIE.

BAGAGEKLEP OPEN ZONDER AANRAKING.

Wanneer u na een dagje shoppen met volle handen voor uw BMW 2 Serie Active Tourer staat en de bagageruimte wilt openen, is het lastig om eerst te moeten zoeken naar de sleutel. In een dergelijke situatie bewijst de innovatieve uitrusting Comfort Access zijn nut door de bagageklep te openen zonder dat u hem hoeft aan te raken: bij een korte, gerichte voetbeweging onder de achterbumper activeert een sensor het openingsmechanisme van de bagageklep. Daarvoor hoeft u alleen maar de autosleutel bij u te hebben. De klep wordt ontgrendeld en zwaait zelfstandig open. Op verschillende hoogtes in de achterbumper zijn sensoren aangebracht die de voetbeweging registreren. Deze innovatieve functie van Comfort Access maakt het nog eenvoudiger om de bagageruimte te openen en te beladen.

HOGERE ZITPOSITIE.

De hogere zitpositie in de BMW 2 Serie Active Tourer biedt meerdere voordelen. Zo genieten alle inzittenden van een aanzienlijk beter rondomzicht, wat de veiligheid ten goede komt. De hogere zitpositie maakt bovendien het in- en uitstappen voor alle inzittenden merkbaar comfortabeler. Ook wordt het interieur anders waargenomen, waardoor de hoogte van de auto en het royale ruimteaanbod op indrukwekkende wijze voelbaar worden.

COMFORTABEL IN- EN UITLADEN.

Goed gepakt op reis is het halve werk. Met de flexibiliteit van de BMW 2 Serie Active Tourer begint ontspannen reizen al voordat u wegrijdt. Dankzij de grote portieren en ver openende bagageklep, de als optie leverbare neerklapbare rugleuning van de voorpassagiersstoel, de variabele achterbank en de slim ruimtescheppende laadvloer kunt u uw bagage, sportuitrusting en reisbenodigdheden probleemloos opbergen in het royale interieur.

DRIVING DYNAMICS & EFFICIENCY.

BMW TWIN POWER TURBO TECHNOLOGIE.

De innovatieve BMW TwinPower Turbo benzine- en dieselmotoren in de BMW 2 Serie Active Tourer bieden een zeer temperamentvol karakter en een gretige reactie op het gaspedaal – al vanaf lage toerentallen. Tegelijkertijd springen ze bijzonder zuinig om met brandstof en houden ze de emissie beperkt. De jongste generatie motoren uit de EfficientDynamics familie combineert de nieuwste inspuittechnieken en een geheel variabele motorprestatieregeling met innovatieve turbodrukvulling voor nog meer efficiency en dynamiek.

BMW xDRIVE.

De intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving past zich ook onder ongunstige rijomstandigheden perfect aan om steeds optimale tractie te kunnen bieden. Met xDrive en de Dynamische Stabiliteits Controle (DSC) wint uw BMW 2 Serie Active Tourer aan rij- en spoorstabiliteit. Geregeld via het DSC-sensorsysteem verdeelt xDrive de aandrijfkracht razendsnel flexibel over beide assen om in bochten onderstuur of overstuur te voorkomen. Dat resulteert in een voortreffelijke spoorstabiliteit en garandeert bovendien snel en veilig accelereren, zelfs op gladde of steile ondergrond. In kritieke rijsituaties hoeft de DSC zo veel minder in te grijpen. Daarmee combineert xDrive de voordelen van vierwielaandrijving – tractie, spoorstabiliteit en veiligheid – met de superieure wendbaarheid die u van een BMW gewend bent.

ECO PRO MODUS.

De ECO PRO Modus van de BMW 2 Serie Active Tourer levert – afhankelijk van de individuele rijstijl en volgens een interne BMW verbruiksstudie – tot wel 20 procent brandstofbesparing op. Met de functies Coasting (alleen in combinatie met 8-traps Steptronic transmissie) en ECO PRO Route (alleen in combinatie met BMW navigatiesysteem Plus) kan de brandstofbesparing zelfs nog hoger uitvallen.

BMW iPERFORMANCE.

De BMW 225xe iPerformance Active Tourer biedt door de combinatie van BMW eDrive en een BMW TwinPower Turbo motor zowel elektrisch rijplezier als onbeperkte mobiliteit. Dankzij het intelligente samenspel van beide aandrijfsystemen kan de bestuurder beschikken over de elektrische xDrive. Dit systeem wordt automatisch geregeld en biedt in iedere rijsituatie maximale tractie en wendbaarheid bij minimale verbruiks- en CO2-emissiewaarden van respectievelijk 2,1 tot 2,0 l/100 km en 49 tot 46 g/km.

MODELLEN EN UITRUSTINGEN.

Configureer de BMW 2 Serie Active Tourer helemaal naar uw eigen smaak en wensen – met de extra-uitrustingen van BMW. De BMW 2 Serie Active Tourer is leverbaar als Model Luxury Line, Model Sport Line en Model M Sport. Daarnaast hebt u keuze uit diverse andere pakketten.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 2 Serie Active en Gran Tourer nieuwsbrief.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan per post.