De BMW 2 Serie Gran Coupé F44
BMW M235i xDrive Gran Coupé
Shop The Look
Leverbaar vanaf€ 41.626,00
Vermogen7,8–4,5 l/100 km
AandrijvingBenzineDiesel

THE 2

DE BMW 2 SERIE GRAN COUPÉ.

Leverbaar vanaf€ 41.626,00
Vermogen7,8–4,5 l/100 km
AandrijvingBenzineDiesel
THE 2DE BMW 2 SERIE GRAN COUPÉ.

Leverbaar vanaf

€ 41.626,00

Private lease vanaf

€ 675,00

Netto bijtelling vanaf

€ 273,00

De BMW 2 Serie Gran Coupé introduceert een nieuwe karaktervolle vorm van autoriteit in de compacte premiumklasse. Vooral met zijn compromisloos op prestaties gerichte vormgeving maakt hij zijn ambities onmiskenbaar duidelijk. In lijn met de hoogwaardige technologieën en perfect afgestemde rijdynamische kenmerken onderscheidt de BMW 2 Serie Gran Coupé zich met gemak van de massa en volgt hij zijn eigen weg.

VOOR U SAMENGESTELD.

BMW 218i Gran Coupé

STANDAARDUITVOERING

BMW 220i Gran Coupé

MODEL M SPORT

BMW M235i xDrive

EDITION COLOR VISION

VOOR U SAMENGESTELD.

BMW 218i Gran Coupé

STANDAARDUITVOERING

BMW 2 Serie Gran Coupé F44 standaarduitvoering
€ 44.593,47

BMW 220i Gran Coupé

SPORT LINE

BMW 2 Serie Gran Coupé F44 Model Sport Line
€ 50.223,75

BMW M235i xDrive Gran Coupé

EDITION COLOR VISION

BMW 2 Serie Gran Coupé F44 Model M Sport
€ 72.643,46

HET EXTERIEUR- EN INTERIEURDESIGN VAN DE BMW 2 SERIE GRAN COUPÉ.

Met wielen tpt 19 inch geeft de BMW 2 Serie Gran Coupé zijn autoriteit een extreem lichtvoetige uitstraling. De markante BMW nierengrille, LED koplampen en achterlichten, frameloze portierruiten, krachtige schouderlijn en sportieve achterzijde – pure autoriteit die zich ook in het interieur aftekent. Met verlichte interieurlijsten en optionele sportstoelen zorgt de op de bestuurder gerichte cockpit voor een zowel exclusieve als dynamische ambiance. Tegelijkertijd houden de twee 10,25 inch displays van de BMW Live Cockpit Professional u samen met het BMW Head-Up Display volledig op de hoogte.
BMW 2 Serie Gran Coupé F44 Snapper Rocks Blau metallic, driekwart vooraanzicht van boven
BMW 2 Serie Gran Coupé F44 Snapper Rocks Blau metallic BMW nierengrille in meshdesign close-up front

BMW nierengrille met roosters in meshdesign.

De BMW nierengrille met roosters in meshdesign is volledig in Ceriumgrau uitgevoerd en voorzien van specifiek ontworpen roosters. Deze door de autosport geïnspireerde roosters verlenen de voorzijde diepte en exclusiviteit en voegen een hoogwaardig en dynamisch accent toe.
BMW 2 Serie Gran Coupé F44 Snapper Rocks Blau metallic frameloze portierruiten exterieur

Frameloze portierruiten.

De elegante frameloze portierruiten sluiten aan op het dynamische lijnenspel van de BMW en benadrukken het sportieve karakter.

Uitlaateindpijpen BMW 2 Serie Gran Coupé F44 Snapper Rocks Blau metallic close-up achterzijde

Uitlaateindpijpen.

De uitlaateindpijpen maken met een diameter van 90 mm een visueel statement en benadrukken de sportieve uitstraling van de BMW.
Sportstoelen BMW 2 Serie Gran Coupé F44 interieur

Sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier.

De wangen van zitting en rugleuning van beide voorstoelen zijn hoger dan die van de standaardstoelen. Dit zorgt samen met de verstelbare bovenbeensteun voor uitstekende ergonomie en extra zijdelingse steun bij het vlottere bochtenwerk. Behalve van (mechanische) zithoogteverstelling is de bestuurdersstoel ook voorzien van (elektrische) verstelling van de rugleuningbreedte.
Interieurlijsten Illuminated Brooklyn BMW 2 Serie Gran Coupé F44 interieur

Interieurlijsten Illuminated Brooklyn.

De interieurlijsten in Illuminated Brooklyn met accent Triangle op dashboard en portierbekleding verlenen het interieur een progressieve en hoogwaardige uitstraling. Het doorschijnende patroon van de subtiel van achteren verlichte lijsten creëert een even aantrekkelijke als aangename ambiance in de auto.
Glazen panoramadak BMW 2 Serie Gran Coupé F44 bovenaanzicht

Glazen panoramadak.

Het glazen panoramadak biedt veel frisse lucht wanneer het is geopend en zorgt ook gesloten voor een aangenaam licht interieur. Met één druk op de knop of met de sleutel van de BMW kunt u het voorste deel van het panoramadak volledig automatisch openen en sluiten. Het is uitgerust met een schuif- en kantelfunctie, een zonwering en een windgeleider.

DE NIEUWE BMW 2 SERIE GRAN COUPÉ EDITION COLORVISION.

De Edition ColorVision biedt onder meer de volgende uitrustingen:
 • M Sportpakket met een met leder bekleed M Sportstuurwiel
 • exclusieve carrosseriekleur
 • 18 inch lichtmetalen M wielen in design exclusief voor deze uitvoering
BMW 2 Serie Gran Coupé F44 M135i Driekwart vooraanzicht Edition ColorVision Melbourne Rot metallic voor gebouw
BMW 2 Serie Gran Coupé F44 Edition ColorVision design voorzijde

Het design van de voorzijde.

De kenmerkende BMW nierengrille is in de Edition ColorVision onmiskenbaar het grote, verbindende element tussen de iconische BMW koplampen.

BMW 2 Serie Gran Coupé F44 Edition ColorVision design achterzijde

Design achterzijde.

De achterzijde van de nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé Edition ColorVision is onderscheidend en sportief. De vlakke, L-vormige achterlichten accentueren samen met de brede carrosserie de zelfverzekerde uitstraling van de BMW 2 Serie Gran Coupé.

BMW 2 Serie Gran Coupé F44 Edition ColorVision 18 inch lichtmetalen M wielen Bicolor

18 inch lichtmetalen M wielen Bicolor.

Met hun tweekleurige design geven de stijlvolle, gepolijste 18 inch lichtmetalen M wielen in Y-spaak styling 553 M Bicolor de BMW 2 Serie Gran Coupé Edition ColorVision in elke situatie een bijzonder dynamische uitstraling.

BMW 2 Serie Gran Coupé F44 Edition ColorVision M Sportstoelen in Edition design

M Sportstoelen in Edition design.

Door de toepassing van hoogwaardige materialen en een tweekleurig design vormen de M Sportstoelen in leder Dakota Schwarz/Magmarot of Schwarz/Elfenbeinweiß alleen al optisch een sportief accent. In de hoofdsteunen gestikte opschriften ‘Edition’ benadrukken de exclusiviteit en hoogwaardige afwerking.

BMW 2 Serie Gran Coupé F44 Edition ColorVision uitvoeringsspecifieke vloermatten

Uitvoeringsspecifieke vloermatten.

De innemende vormgeving en hoogwaardige afwerking van de BMW 2 Serie Gran Coupé Edition ColorVision zijn tot in het kleinste detail zichtbaar. De vloermatten met elegante zwarte kunstlederen randen, die specifiek voor deze uitvoering zijn, onderstrepen dat.

BMW 2 Serie Gran Coupé F44 Edition ColorVision exclusieve instaplijsten

Exclusieve instaplijsten.

Al bij het instappen maakt de BMW 2 Serie Gran Coupé Edition ColorVision zijn exclusieve karakter duidelijk. Daarvoor zorgen onder meer de door de lichtinval fluorescerende instaplijsten met geïntegreerd Edition-opschrift.

DE RIJDYNAMIEK VAN DE BMW 2 SERIE GRAN COUPÉ.

Motor, aandrijvings- en ondersteltechnologieën van de BMW 2 Serie Gran Coupé.

De BMW 2 Serie Gran Coupé neemt met dynamische uitrustingen zoals het adaptief onderstel, de transmissie met dubbele koppeling en de xDrive vierwielaandrijving op het gebied van weggedrag de leiding in zijn segment. In combinatie met de krachtige en zeer efficiënte TwinPower Turbo benzine- en dieselmotoren onderscheidt hij zich met gemak van de massa en presteert hij onder alle omstandigheden buitengewoon superieur.
M Sport Steering met Servotronic BMW 2 Serie Gran Coupé F44 cockpit

M Sport Steering.

De M Sport Steering inclusief Servotronic zorgt voor een direct en dynamisch rijgedrag met minder stuurbewegingen en minder krachtinspanning. De auto laat zich nog exacter besturen en biedt vooral op bochtige trajecten sportieve handling-eigenschappen.
8-traps Steptronic Sport transmissie BMW 2 Serie Gran Coupé F44

8-traps Steptronic Sport transmissie.

De 8-traps Steptronic Sport transmissie maakt bijzonder sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als handmatig met de transmissiehendel of de schakelpaddles aan het stuurwiel – voor comfortabel cruisen of een zeer dynamische rijstijl. In rijprogramma SPORT en met de transmissiehendel in de linkerpositie M/S is het schakelverloop afgestemd op maximale performance.
BMW 2 Serie Gran Coupé F44 met BMW xDrive close-up achterzijde

BMW xDrive.

De intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel optimaal over voor- en achterwielen – voor extra tractie, rijdynamiek en rijveiligheid in elke situatie op de weg. Voor nog betere wendbaarheid voorkomt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook het onder- of oversturen in bochten.
M Sportonderstel BMW 2 Serie Gran Coupé F44

M Sportonderstel.

Het M Sportonderstel is circa tien millimeter lager. Verder zijn kortere veren, straffer afgestelde dempers en stijvere stabilisatoren toegepast. Deze combinatie resulteert in een nog directere onderstelafstemming die een nadrukkelijk sportieve rijstijl mogelijk maakt.

ASSISTENTIESYSTEMEN EN COMFORTUITRUSTINGEN VAN DE BMW 2 SERIE GRAN COUPÉ.

De BMW 2 Serie Gran Coupé is technisch vooruitstrevend tot in het kleinste detail. Innovatieve bestuurdersassistentiesystemen zoals de Reversing Assistant bieden ondersteuning tijdens de rit, terwijl de BMW Intelligent Personal Assistant de communicatie tussen bestuurder en BMW tot een nieuw niveau brengt en het ver- en ontgrendelen van de portieren met de BMW Digital Key op de smartphone nog gemakkelijker is.
Veiligheidspakket Driving Assistant BMW 2 Serie Gran Coupé F44 interieur

Driving Assistant.

Het veiligheidspakket Driving Assistant omvat de met camera werkende systemen Front Collision Warning met remfunctie, Lane Departure Warning en Speed Limit Assist inclusief anticiperende Speed Limit Info met weergave van inhaalverboden. Verder omvat het pakket de met radarsensoren werkende uitrustingen Crossing-traffic Warning achter, Lane Change Warning en Rear Collision Warning.
Parking Assistant BMW 2 Serie Gran Coupé F44 interieur

Parking Assistant.

De uitrusting Parking Assistant maakt het eenvoudiger om de BMW te parkeren. De achteruitrijcamera zorgt voor beter zicht naar achteren. De Active Park Distance Control biedt extra bescherming tegen parkeerschade. De Parking Assistant parkeert uw BMW automatisch in parkeervakken parallel aan of haaks op de rijbaan en manoeuvreert hem uit parkeervakken parallel aan de rijbaan. De Reversing Assistant (achteruitrijassistent) ondersteunt u bij het achteruitrijden in bijvoorbeeld smalle straatjes.
Active Cruise Control met Stop & Go functie BMW 2 Serie Gran Coupé F44

Active Cruise Control.

De Active Cruise Control met Stop & Go functie houdt bij snelheden van 30 tot 160 km/h automatisch de gewenste afstand tot uw voorligger, inclusief remmen tot stilstand en weer accelereren bij het rijden in fileverkeer. Met Speed Limit Assist kunt u de ter plaatse geldende snelheidslimiet overnemen in de Cruise Control. De bij deze uitrusting inbegrepen Front Collision Warning met remfunctie reageert op stilstaande voertuigen, voetgangers en fietsers.
BMW Live Cockpit Professional BMW 2 Serie Gran Coupé F44 cockpit

BMW Live Cockpit Professional.

De BMW Live Cockpit Professional inclusief navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergave- en bedieningsconcept, bestaande uit een via aanraking bedienbaar hoge-resolutie Touch Control Display van 10,25 inch en een volledig digitaal multifunctioneel dashboard van eveneens 10,25 inch. Het bij deze uitrusting inbegrepen BMW Operating System 7 is onder meer via de iDrive Touch Controller te bedienen.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW 2 Serie Gran Coupé F44 interieur

BMW Intelligent Personal Assistant.

Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke auto-expert is? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Met natuurlijke spraakcommando's kunt u talrijke autofuncties bedienen. Bovendien kan hij u alles uitleggen over de auto en helpt hij u om uw BMW beter te leren kennen.
Ontdek meer
Remote Software Upgrade BMW 2 Serie Gran Coupé F44 interieur

Remote Software Upgrade.

Houd uw BMW up to date met Remote Software Upgrade. De upgrades zijn eenvoudig via de My BMW App of via de in de BMW geïntegreerde SIM kaart te downloaden en aansluitend te installeren. Zo kunnen ook nieuwe functies in de BMW beschikbaar worden gemaakt.

Ontdek meer
Smartphone Integratie BMW 2 Serie Gran Coupé F44

Smartphone Integratie.

U wilt in uw BMW de functies van uw smartphone niet missen en hem bedienen zoals u gewend bent? Smartphone Integratie verbindt uw smartphone draadloos met uw BMW via Apple CarPlay en Android Auto. Daardoor kunt u de functies van verschillende apps gemakkelijk bedienen via het Touch Control Display.

Ontdek meer
BMW 2 Serie Gran Coupé F44 BMW Digital Key

BMW Digital Key.

De BMW Digital Key maakt uw daarvoor geschikte smartphone* tot een volwaardige autosleutel. Voor het ontgrendelen houdt u uw smartphone tegen de portiergreep, voor vertrek legt u hem op de smartphone-pad. Verder kunt u een BMW Digital Key aan maximaal vijf andere personen sturen, waarbij u bijvoorbeeld de maximumsnelheid kunt beperken – ideaal voor jonge en onervaren bestuurders.

 

 

*De BMW Digital Key is alleen met daarvoor geschikte smartphones te gebruiken. Een lijst van de ondersteunde smartphones is te vinden op bmw.com/digitalkey. Voor gebruik van de BMW Digital Key is de uitrusting Teleservices vereist.

Ontdek meer

DE MODELLEN VAN DE BMW 2 SERIE GRAN COUPÉ.

Standaarduitvoering.

Dit model onderscheidt zich met exterieur en in het interieur door talrijke slimme uitrustingen die het comfort en de veiligheid ten goede komen.
 • Park Distance Control (PDC)
 • opbergpakket
 • Cruise Control met remfunctie
BMW 2 Serie Gran Coupé F44 standaarduitvoering Mineralweiß driekwart vooraanzicht

Model Sport Line.

Als Model Sport Line ziet de BMW er nog dynamischer uit. Markante designelementen in hoogglans zwart zorgen voor een bijzonder sportief uiterlijk. De sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier bieden daarbij maximaal comfort en optimale ondersteuning. Het lichtpakket rondt de uitrusting af.
 • specifieke BMW nierengrille met omlijsting in hoogglans chroom en verticale spijlen in hoogglans zwart
 • M hoogglans Shadow Line
 • sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier bekleding in stof/Sensatec-combinatie Anthrazit met accent in Grau (vraag uw BMW dealer naar de andere mogelijkheden)
 • met leder bekleed sportstuurwiel
BMW 2 Serie Gran Coupé F44 Model Sport Line Melbourne Rot driekwart vooraanzicht

Model M Sport.

Model M Sport verleent de BMW een nog sportievere noot. Behalve een met vele details verfijnde uitstraling van exterieur en interieur biedt Model M Sport nog meer rijplezier. Zo optimaliseren het M Sportonderstel met M Sport Steering en het M Aerodynamicapakket de rijdynamische eigenschappen merkbaar. De sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier ronden de uitrusting van Model M Sport af.
 • 18 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 819 M Bicolor (vraag uw BMW dealer naar de andere mogelijkheden)
 • M Sportonderstel (vraag uw BMW dealer naar de andere mogelijkheden) M Sport Steering
 • sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier bekleding in stof Trigon/Sensatec Schwarz (vraag uw BMW dealer naar de andere mogelijkheden)
 • met leder bekleed M Sportstuurwiel
BMW 2 Serie Gran Coupé F44 Model M Sport Misano Blau metallic driekwart vooraanzicht
 • Standaarduitvoering.
 • Model Sport Line.
 • Model M Sport.

ORIGINELE BMW ACCESSOIRES.

Een vertrouwd goed gevoel.

Alle BMW rijders genieten standaard van rijplezier. Voor uw speciale wensen zijn er de Originele BMW Accessoires. Natuurlijk met individuele toevoegingen en extra's die op gebied van kwaliteit, design en prestaties perfect op uw BMW zijn afgestemd en een maximale meerwaarde bieden – wat u ook van plan bent.
19 inch lichtmetalen M Performance wielen in Dubbelspaak styling 555 M Bicolor BMW 2 Serie Gran Coupé F44 Snapper Rocks Blau metallic exterieur

19 inch lichtmetalen M Performance wielen in Dubbelspaak styling 555 M Bicolor.

De hoogwaardige, lichtgewicht 19 inch lichtmetalen M Performance wielen in Dubbelspaak styling 555 M zijn uitgevoerd in Bicolor Jet Black matt, gepolijst en stralen tot in het kleinste detail sportiviteit uit. Complete RDC zomerwielset, wielmaat 8 J x 19 inch met bandenmaat 235/35 R 19 91Y XL.
Vind uw BMW dealer
Surfboardhouder voor dakdragers BMW 2 Serie Gran Coupé F44 Snapper Rocks Blau metallic exterieur

Surfboardhouder voor dakdragers.

De houder fixeert surfboard en mast veilig op alle BMW dakdragersystemen. Hij is voorzien van een innovatief bevestigingsconcept en daardoor eenvoudig te bedienen.
Vind uw BMW dealer
BMW LED portierprojectoren BMW 2 Serie Gran Coupé F44 Snapper Rocks Blau metallic exterieur

BMW LED portierprojectoren.

De nieuwe BMW LED portierprojectoren met verbeterde projectiekwaliteit en bovengemiddelde levensduur maken het in- en uitstappen bij uw BMW tot een unieke ervaring. Ze gaan automatisch aan bij het openen van de portieren. Ze projecteren met behulp van een dia een afbeelding op de grond naast de auto. Met uitneembare dia's kan de bestuurder zelf kiezen welke projectie wordt weergegeven, met keuze tussen het BMW logo en het BMW M logo.
Vind uw BMW dealer
BMW Allweather vloermatten voor BMW 2 Serie Gran Coupé F44 Snapper Rocks Blau metallic interieur

BMW Allweather vloermatten.

De duurzame BMW Allweather vloermatten met precieze pasvorm, verhoogde rand en aantrekkelijk design beschermen de voetenruimte voorin tegen vocht en vuil. Ze zijn uitgevoerd in zwart.
Vind uw BMW dealer
BMW Wireless Charging Station Universal BMW 2 Serie Gran Coupé F44 interieur

BMW Wireless Charging Station Universal.

Altijd en overal draadloos opladen: met de BMW Wireless Charging Station Universal is de smartphone comfortabel en efficiënt in de auto op te laden zonder gebruik van een kabel. De smartphone ligt hierbij op een stabiele en veilige plaats. Bijzonder slim: de geïntegreerde Powerbank is uitneembaar en maakt het draadloos opladen ook buiten de auto mogelijk.
Vind uw BMW dealer
BMW voorgevormde bagageruimtemat BMW 2 Serie Gran Coupé F44 Snapper Rocks Blau metallic interieur

BMW voorgevormde bagageruimtemat.

De stevige, waterbestendige en voorgevormde antislipmat voor de bagageruimte is voorzien van een hoge rand rondom. Hij ziet er mooi uit en beschermt de bagageruimte tegen vocht, vuil en beschadigingen. Hij is uitgevoerd in zwart.
Vind uw BMW dealer

TECHNISCHE GEGEVENS.

De BMW 220i xDrive.

Max. vermogen (kW (pk)/1/min): 

131 (178)/4.500–6.500

Acceleratie 0–100 km/h (s): 

7,1

Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 

6,5–7,4

CO₂ emissie in g/km (gemiddeld):

149–166

BMW 2 Serie Gran Coupé F44 Snapper Rocks Blau metallic, vooraanzicht met geopende portieren en twee personen

AANSCHAF EN LEASE.

Nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé kopen F44

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Configurator en prijzen