BMW 4 Serie Cabrio

DE BMW 4 SERIE CABRIO. FOUR MEANS MORE.

ATLETISCH+

DE BMW 4 SERIE CABRIO. FOUR MEANS MORE.

ATLETISCH+

De BMW 4 Serie Cabrio. Four means more.ATLETISCH+

Leverbaar vanaf

€ 58.532,00

Netto bijtelling vanaf

€ 400,00

De nieuwe BMW 4 Serie Cabrio: rij de zon achterna, voel de rijwind en beleef bijzondere rijmomenten. Met sportieve wendbaarheid en meeslepende dynamiek – onder begeleiding van een indrukwekkend, aerodynamisch design en een stijlvolle uitrusting met talrijke innovatieve functionaliteiten. Voor een eigentijdse interpretatie van de ultieme automobiele vrijheid.

BMW Executive Editions BMW 4 serie Cabrio

DE BMW EXECUTIVE EDITIONS.

De BMW Executive Editions zitten vol extra opties die het verschil maken. Die bij elkaar opgeteld zorgen voor meer rijplezier. En kiest u nu voor een BMW 4 Serie Cabrio Executive Edition dan kunt u rekenen op extra voordeel.

OPWINDENDE DYNAMIEK.

Ervaar pure vrijheid met dynamiek in een vorm zoals alleen de BMW 4 Serie Cabrio die biedt. Bijzonder krachtige en efficiënte motoren, de BMW typerende achterwielaandrijving, een perfecte gewichtsverdeling en de optionele 8-traps Steptronic transmissie zorgen voor een uniek dynamisch rijgevoel. Perfecte wegligging en eersteklas rijcomfort zijn uiteraard inbegrepen.

“Wij maken zeer emotioneel design dat authentiek en toekomstgericht is.”
ADRIAN VAN HOOYDONK, HOOFD BMW GROUP DESIGN

FASCINEREND DESIGN.

PERFECTE VORM.

Het design van de nieuwe BMW 4 Serie Cabrio fascineert zowel open als met gesloten hardtop met een unieke combinatie van sportieve uitstraling, harmonieuze belijning en krachtige dynamiek. Voor een zelfbewust statement bij elke rit.
Lees meer

SPORTIEVE VOORZIJDE.

Innovatieve sportiviteit verkondigt de BMW 4 Serie Cabrio al aan zijn voorzijde: scherp gemodelleerde LED-koplampen flankeren de voor BMW typerende dubbele nierengrille en onderstrepen daarmee zijn krachtige en atletische uitstraling. Het dynamische verschijningsbeeld wordt perfect afgerond door de grote luchtinlaten met geïntegreerde LED-mistlampen.
Lees meer

ATLETISCH CABRIO-SILHOUET.

De gestrekte belijning met de gecontoureerde flanken onderstreept de sportieve elegantie van de BMW 4 Serie Cabrio. Het wigvormige silhouet loopt uit in een expressieve achterzijde en creëert een meeslepende dynamiek. Zowel open als met gesloten hardtop.
Lees meer

EXPRESSIEVE ACHTERZIJDE.

Aan de achterzijde inspireert de BMW 4 Serie Cabrio door een stevige, stabiele stand op de weg en een krachtig gevormde bumper met geïntegreerde uitlaateindpijpen. De nieuw vormgegeven, tweedelige LED-achterlichten benadrukken de aantrekkelijke breedtewerking en onderstrepen duidelijk het dynamische design.
Lees meer

UITRUSTINGEN EN MODELLEN VOOR DE BMW 4 SERIE CABRIO.

U wilt de uitstraling van uw nieuwe BMW 4 Serie Cabrio nog exclusiever maken? Diverse Modellen en uitrustingen, alsook BMW Individual, bieden indrukwekkende mogelijkheden om uw BMW te personaliseren. Precies volgens uw smaak.

MEER DAN EEN INTERIEUR.

ELEGANT EN SPORTIEF.

Het exclusieve interieur van de BMW 4 Serie Cabrio combineert sportiviteit met moderne functionaliteit. Talrijke informatie- en communicatieoplossingen en een perfect op de bestuurder afgestemd interieur met hoogwaardige materialen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van comfort. Daarnaast creëert de ambianceverlichting een unieke sfeer.
Lees meer

AFGESTEMD OP DE BESTUURDER.

Het standaard met leder beklede multifunctionele sportstuur staat centraal in de op de bestuurder afgestemde cockpit. Het BMW Head-Up Display en het multifunctionele instrumentenpaneel geven een overzichtelijke presentatie van talrijke voor het rijden relevante gegevens. En met het BMW navigatiesysteem Professional bent u optimaal verbonden – net als met de BMW Connected App, die uw smartphone laat versmelten met uw BMW 4 Serie Cabrio.
Lees meer

PERFECT AFGEWERKT.

De elegante interieuruitrusting van de BMW 4 Serie Cabrio overtuigt door de toepassing van hoogwaardige materialen met een eersteklas afwerking. Geniet van perfect zitcomfort, naar wens met sportstoelen in fijn leder met SunReflective Technology en optionele nekwarmers. Deze aangename ambiance wordt verder versterkt door aantrekkelijke interieur- en accentlijsten, de stijlvolle details in chroom en het contraststiksel op het dashboard.
Lees meer

RIJDYNAMIEK.

LICHTDESIGN.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 4 Serie nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

RIJPLEZIER IS EEN FAMILIEKWESTIE.

RIJPLEZIER IS EEN FAMILIEKWESTIE.

Ontdek de pure sportiviteit, het progressieve design en het exclusieve comfort van de complete BMW 4 Serie. Ervaar nog meer dynamiek bij de BMW M4 en M3 met hun fascinerende autosportgenen.

Lees meer

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂ -EMISSIE.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 4 Serie Cabrio varieert tussen de 4,9 en 8,3 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 129 en 188 g/km. Data op basis van peildatum 01-11-2018.