BMW 4 Serie Cabrio

DE BMW 4 SERIE CABRIO. FOUR MEANS MORE.

ATLETISCH+

DE BMW 4 SERIE CABRIO. FOUR MEANS MORE.

ATLETISCH+

De BMW 4 Serie Cabrio. Four means more.ATLETISCH+

Leverbaar vanaf

€ 58.635,00

Netto bijtelling vanaf

€ 430,00

De nieuwe BMW 4 Serie Cabrio: rij de zon achterna, voel de rijwind en beleef bijzondere rijmomenten. Met sportieve wendbaarheid en meeslepende dynamiek – onder begeleiding van een indrukwekkend, aerodynamisch design en een stijlvolle uitrusting met talrijke innovatieve functionaliteiten. Voor een eigentijdse interpretatie van de ultieme automobiele vrijheid.

NU STANDAARD EEN STEPTRONIC AUTOMAAT.

De BMW 4 Serie Cabrio

NU STANDAARD EEN STEPTRONIC AUTOMAAT.

Uw BMW 4 Serie wordt nog aantrekkelijker met de Steptronic automaat. Efficiënter, sportiever en vooral slimmer. Want dankzij de geavanceerde koppeling met alle andere systemen in uw auto, schakelt de Steptronic automatisch naar de settings die optimaal zijn voor uw situatie.

OPWINDENDE DYNAMIEK.

Ervaar pure vrijheid met dynamiek in een vorm zoals alleen de BMW 4 Serie Cabrio die biedt. Bijzonder krachtige en efficiënte motoren, de BMW typerende achterwielaandrijving, een perfecte gewichtsverdeling en de optionele 8-traps Steptronic transmissie zorgen voor een uniek dynamisch rijgevoel. Perfecte wegligging en eersteklas rijcomfort zijn uiteraard inbegrepen.

“Wij maken zeer emotioneel design dat authentiek en toekomstgericht is.”
ADRIAN VAN HOOYDONK, HOOFD BMW GROUP DESIGN

FASCINEREND DESIGN.

PERFECTE VORM.

Het design van de nieuwe BMW 4 Serie Cabrio fascineert zowel open als met gesloten hardtop met een unieke combinatie van sportieve uitstraling, harmonieuze belijning en krachtige dynamiek. Voor een zelfbewust statement bij elke rit.

SPORTIEVE VOORZIJDE.

Innovatieve sportiviteit verkondigt de BMW 4 Serie Cabrio al aan zijn voorzijde: scherp gemodelleerde LED-koplampen flankeren de voor BMW typerende dubbele nierengrille en onderstrepen daarmee zijn krachtige en atletische uitstraling. Het dynamische verschijningsbeeld wordt perfect afgerond door de grote luchtinlaten met geïntegreerde LED-mistlampen.

ATLETISCH CABRIO-SILHOUET.

De gestrekte belijning met de gecontoureerde flanken onderstreept de sportieve elegantie van de BMW 4 Serie Cabrio. Het wigvormige silhouet loopt uit in een expressieve achterzijde en creëert een meeslepende dynamiek. Zowel open als met gesloten hardtop.

EXPRESSIEVE ACHTERZIJDE.

Aan de achterzijde inspireert de BMW 4 Serie Cabrio door een stevige, stabiele stand op de weg en een krachtig gevormde bumper met geïntegreerde uitlaateindpijpen. De nieuw vormgegeven, tweedelige LED-achterlichten benadrukken de aantrekkelijke breedtewerking en onderstrepen duidelijk het dynamische design.

UITRUSTINGEN EN MODELLEN VOOR DE BMW 4 SERIE CABRIO.

U wilt de uitstraling van uw nieuwe BMW 4 Serie Cabrio nog exclusiever maken? Diverse Modellen en uitrustingen, alsook BMW Individual, bieden indrukwekkende mogelijkheden om uw BMW te personaliseren. Precies volgens uw smaak.

MEER DAN EEN INTERIEUR.

ELEGANT EN SPORTIEF.

Het exclusieve interieur van de BMW 4 Serie Cabrio combineert sportiviteit met moderne functionaliteit. Talrijke informatie- en communicatieoplossingen en een perfect op de bestuurder afgestemd interieur met hoogwaardige materialen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van comfort. Daarnaast creëert de ambianceverlichting een unieke sfeer.

AFGESTEMD OP DE BESTUURDER.

Het standaard met leder beklede multifunctionele sportstuur staat centraal in de op de bestuurder afgestemde cockpit. Het BMW Head-Up Display en het multifunctionele instrumentenpaneel geven een overzichtelijke presentatie van talrijke voor het rijden relevante gegevens. En met het BMW navigatiesysteem Professional bent u optimaal verbonden – net als met de BMW Connected App, die uw smartphone laat versmelten met uw BMW 4 Serie Cabrio.

PERFECT AFGEWERKT.

De elegante interieuruitrusting van de BMW 4 Serie Cabrio overtuigt door de toepassing van hoogwaardige materialen met een eersteklas afwerking. Geniet van perfect zitcomfort, naar wens met sportstoelen in fijn leder met SunReflective Technology en optionele nekwarmers. Deze aangename ambiance wordt verder versterkt door aantrekkelijke interieur- en accentlijsten, de stijlvolle details in chroom en het contraststiksel op het dashboard.

RIJDYNAMIEK.

LICHTDESIGN.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 4 Serie nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

RIJPLEZIER IS EEN FAMILIEKWESTIE.

RIJPLEZIER IS EEN FAMILIEKWESTIE.

Ontdek de pure sportiviteit, het progressieve design en het exclusieve comfort van de complete BMW 4 Serie. Ervaar nog meer dynamiek bij de BMW M4 en M3 met hun fascinerende autosportgenen.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

  • Getoond model: BMW 430i Cabrio
    Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 7,0-6,6
    CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 162-154 

  • Waarden op basis van de ECE-testcyclus, afhankelijk van de gekozen bandenmaat. De afgebeelde modellen zijn voorzien van extra-uitrustingen.

    Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.

    De gegevens hebben geen betrekking op een specifiek exemplaar en maken geen deel uit van het aanbod, maar dienen ter vergelijking van de verschillende modellen onderling. CO2-emissie die ontstaat bij het produceren en leveren van de brandstof of andere energiedragers, wordt bij het bepalen van de CO2-emissie overeenkomstig Richtlijn 1999/94/EG buiten beschouwing gelaten.