BMW 4 Serie Cabrio aanschaffen

BMW 4 SERIE CABRIO. AANSCHAF EN SERVICE.

Alle informatie in één oogopslag.

BMW 4 SERIE CABRIO. AANSCHAF EN SERVICE.

Alle informatie in één oogopslag.

BMW 4 Serie Cabrio. Aanschaf en service.Alle informatie in één oogopslag.

Voor het meest actuele prijsoverzicht van de BMW 4 Serie Cabrio vraagt u hier de brochure en prijslijst aan. De prijslijst bevat altijd de meest actuele vanafprijzen, inclusief alle opties en accessoires.

Lees meer

ONBEZORGD RIJPLEZIER.

Nieuwe BMW 4 Serie kopen

Samenstellen.

Stel uw nieuwe BMW 4 Serie Cabrio volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Nu configureren
Nieuwe BMW 4 Serie Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW 4 Serie Cabrio zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW 4 Serie Cabrio te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW 4 Serie financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW 4 Serie Cabrio te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW 4 Serie Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW 4 Serie Cabrio volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag
BMW 4 Serie Cabrio prijslijst en brochure

BMW brochure en prijslijst aanvragen.

Wilt u meer informatie van de BMW 4 Serie Cabrio via de post ontvangen? Vraag de brochure en prijslijst hier aan. Of download de prijslijst als PDF. Telefonisch aanvragen kan ook: bel gratis 0800-0992234.

Voor BMW rijders.

Voor BMW rijders.

Ontdek alle Originele BMW Accessoires, onderhoudscontracten en andere services voor u als BMW rijder.
BMW i-READY

VRIJ OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH.

BMW biedt nu op Private en Operational Lease de i-Ready optie. Zo kunt u straks, na minimaal 24 maanden, boetevrij overstappen naar een elektrische of hybride BMW.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 4 Serie Cabrio varieert tussen de 4,8 en 8,3 l/100 km en de gemiddelde CO2-emissie varieert tussen de 125 en 190 g/km. Data op basis van peildatum 01-03-2019.

    Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.