BMW 6 Serie Gran Turismo 640i xDrive G32 Berninagrau driekwart vooraanzicht stilstaand
Leverbaar vanaf€ 80908.000
AandrijflijnBenzineDiesel

THE 6

DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO.

Leverbaar vanaf€ 80908.000
AandrijflijnBenzineDiesel
THE 6DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO.

Verfijnd in elk opzicht. De BMW 6 Serie Gran Turismo staat voor elegant en uniek design, hoogstaand reiscomfort en uitstekende rijdynamiek. Het opvallende exterieur benadrukt met een nieuwe BMW nierengrille en een aangepast lichtontwerp de individuele uitstraling van de BMW en komt nog progressiever over. Het interieur biedt een luxueuze ruimte, veredelt met hoogwaardige materialen en innovatieve uitrusting. In combinatie met perfect afgestemde rijdynamiek kan de reis met de BMW 6 Serie Gran Turismo niet lang genoeg duren.

HET DESIGN VAN DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO.

Unieke elegantie: het exterieurdesign van de BMW 6 Serie Gran Turismo maakt indruk met een dynamische uitstraling en een buitengewoon karakter. Een hoekiger BMW nierengrille en een aangepast lichtontwerp aan de voorzijde zorgen voor een opvallende voorzijde en een vlijmscherpe blik. Ondanks de royale interieurruimte zijn in het vloeiende lijnenspel en de krachtige vormtaal de sportieve ambities van de BMW 6 Serie Gran Turismo duidelijk zichtbaar. Dat wordt via de coupé-achtige daklijn en brede achterzijde voortgezet tot aan de vrij gevormde uitlaateindpijpen. Het hoogwaardige en ruime interieur biedt het hoogste comfort en is met hoogwaardige details zoals het met leder beklede sportstuurwiel of de bedieningselementen in hoogglans zwart voorzien van zowel dynamische als elegante highlights.

Lees meer

INDRUKWEKKENDE DESIGNUITRUSTINGEN.

Glazen panoramadak BMW 6 Serie Gran Turismo 640i xDrive G32 interieur

Glazen panoramadak.

Het glazen panoramadak biedt veel frisse lucht wanneer het is geopend en zorgt ook gesloten voor een aangenaam licht interieur. Met één druk op de knop in de hemelbekleding of met de sleutel van de BMW is het voorste deel van het panoramadak volledig automatisch te openen en te sluiten. Het panoramadak is uitgerust met een schuif- en kantelfunctie voor het voorste deel, een zonwering en een windgeleider.
M Sportremsysteem BMW 6 Serie Gran Turismo 640i xDrive G32 close-up wiel

M Sportremsysteem.

Het M Sportremsysteem met meerzuiger remklauwen in donkerblauw voorzien van M logo beschikt over bijzonder hoge remkracht. Het systeem is perfect afgestemd op het bijzonder hoge dynamisch potentieel van de BMW en garandeert ook bij een zeer sportieve rijstijl en op nat wegdek een voortreffelijke vertraging.
Keramiekapplicaties voor bedieningselementen BMW 6 Serie Gran Turismo 640i xDrive G32 interieur

Keramiekapplicaties voor bedieningselementen.

Exclusieve keramiekapplicaties op bedieningselementen zoals transmissiehendel en volume- en temperatuurregelaars creëren een hoogwaardige en luxueuze uitstraling.

DE DIGITALE TECHNOLOGIEËN VAN DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO.

Entertainment, zakelijke functies, communicatie, digitale services en intelligente bestuurdersassistentiesystemen.

Informatiedisplay BMW 6 Serie Gran Turismo G32 interieur
Driving Assistant Professional BMW 6 Serie Gran Turismo G32 interieur

Driving Assistant Professional.

De uitrusting Driving Assistant Professional biedt optimaal comfort en maximale veiligheid in kritieke of monotone verkeerssituaties. Behalve de functionaliteiten van de uitrusting Safety Pack omvat de Driving Assistant Professional onder meer ook de Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide functieomvang en Side Collision Warning met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen.
Reversing Assistant BMW 6 Serie Gran Turismo G32 interieur

Reversing Assistant (achteruitrijassistent).

De Reversing Assistant (achteruitrijassistent) slaat bij vooruitrijden met maximaal 35 km/h de laatste 50 meter van het gereden traject op, om deze desgewenst weer exact in omgekeerde richting achteruit te rijden. Daarbij wordt het sturen van u overgenomen en kunt u zich concentreren op gasgeven en remmen en het in de gaten houden van de omgeving van uw BMW.
BMW Laserlight BMW 6 Serie Gran Turismo 640i xDrive G32 Berninagrau

BMW Laserlight.

BMW Laserlight schijnt in de laser grootlichtmodus met tot wel 650 meter bijna dubbel zo ver als conventionele koplampen. Door het betere zicht in het donker neemt de veiligheid aanzienlijk toe. Blauwe accenten en het opschrift 'BMW Laser' in de koplampunits wijzen op de zeer geavanceerde technologie en onderstrepen bovendien het sportieve karakter van de BMW.
BMW Live Cockpit Professional BMW 6 Serie Gran Turismo G32 interieur

BMW Live Cockpit Professional.

De uitrusting BMW Live Cockpit Professional inclusief navigatiefunctie omvat een hoogwaardige weergavencombinatie, bestaande uit een via aanraking bedienbaar, hoge-resolutie Touch Control Display van 12,3 inch en een volledig digitaal multifunctioneel instrumentenpaneel van eveneens 12,3 inch. Het bij deze uitrusting inbegrepen BMW Operating System 7 is onder meer via de iDrive Touch Controller* te bedienen.

*Voor dit model kan de aanraakfunctie van de iDrive Touch Controller tijdelijk niet worden aangeboden.

BMW Connected Pack Professional BMW 6 Serie Gran Turismo G32 interieur

BMW Connected Pack Professional.

Personal Assistant Service, Remote Services, BMW Maps, Smartphone Integratie met Apple CarPlay en Android Auto of toch In-Car Experiences? Waarom kiezen als dat helemaal niet hoeft? Met het BMW Connected Pack Professional krijgt u deze services van BMW ConnectedDrive in één pakket.
Remote Software Upgrade BMW 6 Serie Gran Turismo G32 interieur

Remote Software Upgrade.

Houd uw BMW up to date met Remote Software Upgrade. De upgrades zijn eenvoudig via de My BMW App of via de in de BMW geïntegreerde SIM kaart te downloaden en aansluitend te installeren. Zo kunnen ook nieuwe functies in de BMW beschikbaar worden gemaakt.

Smartphone integratie BMW 6 Serie Gran Turismo G32 interieur

Smartphone integratie.

U wilt in uw BMW de functies van uw smartphone niet missen en hem bedienen zoals u gewend bent? Met de Smartphone Integratie ondersteunt uw BMW Apple CarPlay® en Android Auto® via een draadloze verbinding. Daardoor kunt u in de auto comfortabel gebruikmaken van diverse apps.
BMW 6 Serie Gran Turismo G32 BMW Digital Key

BMW Digital Key.

De BMW Digital Key maakt uw daarvoor geschikte smartphone* tot een volwaardige autosleutel. Om de BMW te ontgrendelen houdt u uw smartphone bij de portiergreep. Zodra de smartphone in het opbergvak voorin ligt kunt u de motor starten met de start-/stopknop. Verder kunt u een BMW Digital Key aan maximaal vijf andere personen sturen, waarbij u bijvoorbeeld de topsnelheid kunt beperken – ideaal voor onervaren bestuurders.

* De BMW Digital Key is alleen met daarvoor geschikte smartphones te gebruiken. Een lijst van de ondersteunde smartphones is te vinden op bmw.com/digitalkey. Voor gebruik van de BMW Digital Key is de uitrusting Teleservices (S6AEA) vereist.

DE RIJDYNAMIEK VAN DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO.

Overzicht van de efficiënte motoren, intelligente vierwielaandrijving en comfortabele ondersteltechnologieën.

Buitengewoon dynamisch en comfortabel. De BMW 6 Serie Gran Turismo combineert perfect afgestemde onderstelcomponenten met een toekomstgerichte technologie. In combinatie met een efficiënte en evenwichtige 6-cilinder dieselmotor of de 6-cilinder benzinemotor die graag hoog in de toeren doortrekt, is rijplezier op zowel korte als lange ritten gegarandeerd.
Adaptieve luchtvering op voor- en achteras BMW 6 Serie Gran Turismo G32 driekwart vooraanzicht

Adaptieve luchtvering op voor- en achteras.

De adaptieve luchtvering op voor- en achteras maakt zeer comfortabel rijden mogelijk bij hoge rijdynamiek. In tegenstelling tot stalen veren bestaat de luchtvering uit met perslucht gevulde rubberen luchtbalgen, die de carrosserie van de BMW ook bij zware belading, afhankelijk van het rijprogramma, door permanente drukvereffening op een constante hoogte houden.
Integral Active Steering BMW 6 Serie Gran Turismo G32 driekwart vooraanzicht rijdend

Integral Active Steering.

De Integral Active Steering combineert een variabele stuuroverbrenging op de vooras met meesturende achterwielen. Doordat de achterwielen bij lagere snelheden tegengesteld aan de voorwielen sturen, biedt dit systeem extra wendbaarheid en dynamiek. Vanaf 60 tot 80 km/h sturen de achterwielen in dezelfde richting als de voorwielen, om de rijstabiliteit en het comfort te verhogen.
xDrive BMW 6 Serie Gran Turismo G32 close-up

BMW xDrive.

De intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel optimaal over voor- en achterwielen – voor extra tractie, rijdynamiek en rijveiligheid in elke situatie op de weg. Voor nog betere wendbaarheid voorkomt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook het onder- of oversturen in bochten.

MODELLEN VAN DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO.

Standaarduitvoering.

De BMW 6 Serie Gran Turismo is al in Standaarduitvoering bijzonder aantrekkelijk door zijn veelzijdigheid en diverse functionele voorzieningen, die het comfort en de veiligheid ten goede komen.
BMW 6 Serie Gran Turismo G32 620d Standaarduitvoering in Mineralweiß metallic

Luxury Line.

De Luxury Line toont de BMW van zijn meest elegante kant. Verfijnde designelementen in hoogglans chroom verlenen het exterieur zijn exclusieve uitstraling. De stijlvolle aankleding wordt voortgezet in het interieur. Hier maken de fraaie lederen bekleding en hoogwaardige interieurlijsten het luxueuze karakter zicht- en tastbaar.
BMW 6 Serie Gran Turismo G32 640d xDrive Luxury Line Dravitgrau driekwart vooraanzicht

M Sportpakket.

Het M Sportpakket verleent de BMW 6 Serie Gran Turismo een bijzonder sportieve uitstraling. De sportieve designelementen aan voor- en achterzijde benadrukken dit nog eens. Afgerond wordt het dynamische profiel door exclusieve carrosseriekleuren, sportieve lichtmetalen M wielen en talrijke details in het interieur.
BMW 6 Serie Gran Turismo G32 640i xDrive M Sportpakket Berninagrau Bernsteineffekt driekwart vooraanzicht
 • Standaarduitvoering.
 • Luxury Line.
 • M Sportpakket.

ORIGINELE BMW ACCESSOIRES EN BMW M PERFORMANCE PARTS VOOR DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO.

Een vertrouwd goed gevoel.

Met BMW M Performance Parts verleent u uw BMW 6 Serie Gran Turismo een maximaal autosportkarakter. Maak uw keuze uit sportieve designuitrustingen voor exterieur en interieur zoals attractieve gesmede en lichtmetalen wielen. Met Originele BMW Accessoires past u de BMW aan uw persoonlijke wensen aan: de producten zijn qua kwaliteit, design en prestaties perfect op de BMW 6 Serie Gran Turismo afgestemd.
BMW fietsendrager Pro 2.0 BMW 6 Serie Gran Turismo G32 close-up

BMW Fietsendrager Pro 2.0.

De BMW fietsendrager Pro 2.0 is licht, maar toch stabiel en belastbaar met maximaal 60 kg. Hij is buitengewoon handig in gebruik en kan twee fietsen of e-bikes dragen (kan worden uitgebreid om plaats te bieden aan drie fietsen). De kantelfunctie maakt op ieder moment eenvoudige toegang tot de bagageruimte mogelijk.
Vind uw BMW dealer
BMW kledinghanger in zwart Travel & Comfort BMW 6 Serie Gran Turismo G32 close-up

BMW kledinghanger in zwart, Travel & Comfort.

Met de BMW kledinghanger kunt u kledingstukken ophangen aan de achterzijde van de rugleuning. Met een steekkoppeling is de BMW kledinghanger eenvoudig en stevig aan een separaat leverbare basisdrager of aan de optionele uitrusting Travel & Comfort te bevestigen. Dankzij de hotelfunctie (in de handel verkrijgbare kledinghanger) kan deze ook buiten de BMW worden gebruikt.
Vind uw BMW dealer
BMW Wireless Charging hoes BMW 6 Serie Gran Turismo G32 close-up

BMW Wireless Charging hoes.

De BMW Wireless Charging hoes maakt het mogelijk om de Apple apparaten iPhone™ 5/5s/SE draadloos op te laden via inductie. De innovatieve smartphonehoes is compatibel met alle Qi gecertificeerde opladers en dient tegelijkertijd ter bescherming van de iPhone.
Vind uw BMW dealer
M Performance stuurwiel BMW 6 Serie Gran Turismo G32 close-up

M Performance stuurwiel.

Sterke argumenten: dankzij de met Alcantara beklede handgrepen ligt het M Performance stuurwiel bijzonder aangenaam en vast in de hand – voor een directer stuurgevoel. Het opvallende ontwerp en de rood lederen 12 uur markering versterken de individuele autosport-uitstraling.
Vind uw BMW dealer
M Performance buitenspiegelkappen Carbon BMW 6 Serie Gran Turismo G32 close-up

M Performance buitenspiegelkappen Carbon.

Minutieus met de hand vervaardigd uit carbon: de markante BMW M Performance buitenspiegelkappen onderstrepen het hightech karakter van de auto. Het dynamische design is ideaal om uw BMW te personaliseren en sportieve accenten toe te voegen.
Vind uw BMW dealer
M Performance folie sideskirts in Frozen Black BMW 6 Serie Gran Turismo G32 close-up

M PERFORMANCE ZELFKLEVENDE FOLIE SIDESKIRTS IN FROZEN BLACK.

Sportief in alle opzichten: de M Performance zelfklevende folie voor de sideskirts in Schwarz/Grau mat verlenen de BMW een bijzonder individueel en dynamisch karakter. De positionering boven langs de dorpels accentueert de typische designkenmerken en de proporties van de BMW.
Vind uw BMW dealer

TECHNISCHE GEGEVENS.

De BMW 640i xDrive Gran Turismo.

Max. vermogen kW (pk):

245 (333)

Acceleratie 0–100 km/h (s):

5,4

Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld):

6,0–5,4

CO2 emissie in g/km (gemiddeld): 

201–187

BMW 6 Serie Gran Turismo G32 technische gegevens schets

BMW SERVICES.

ONDERSTEUNING EN SERVICES.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Zorgeloos elektrisch op weg: dit pakket biedt volledige transparantie en eenvoudige planmogelijkheden. Kies zelf de looptijd van 4 of 6 jaar – of 3 jaar voor lease. De dienstverlening:
 • onderhoud volgens BMW richtlijnen
 • service interieurfilter(s)
 • remvloeistof
Ontdek meer
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Met de innovatieve BMW Teleservices van BMW ConnectedDrive heeft u geen zorgen over uw BMW. Als uw BMW onderhoud nodig heeft of in het geval van een storing, dan voorziet hij de BMW dealer van uw voorkeur van alle relevante voertuiginformatie. Die neemt vervolgens contact met u op voor een afspraak. Zo heeft u toegang tot snelle, eenvoudige service en hoeft u niet zelf overal aan te denken. De enige vereiste: u heeft uw BMW online geregistreerd in het BMW ConnectedDrive portal en een BMW dealer geselecteerd. Ontdek nu hoe BMW Teleservices uw leven comfortabeler maken.
Ontdek meer
BMW Mobile Service en pechhulp

BMW Mobile Service en pechhulp.

De gratis BMW Mobile Service staat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar voor iedere BMW rijder. Een oproep en onze bekwame experts zijn u van dienst – per telefoon of ter plaatse.
Ontdek meer
 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 6 Serie Gran Turismo varieert tussen de 8,8 en 5,4 l/100 km en de gemiddelde CO2 emissie varieert tussen de 201 en 141 g/km. Data op basis van peildatum 1 januari 2023. 

   

  Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW Dealer, hij is u graag van dienst.

   

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 6 Serie Gran Turismo varieert tussen de 6,0 en 5,4 l/100 km en de gemiddelde CO₂ emissie varieert tussen de 156 en 141 g/km. Data op basis van peildatum 1 juni 2023.

  Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW configurator op deze website of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.