DE NIEUWE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO.

EEN MARKANT STATEMENT.

DE NIEUWE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO.

EEN MARKANT STATEMENT.

DE NIEUWE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO.EEN MARKANT STATEMENT.
 • Vind uw dealer
 • Brochure en prijslijst aanvragen
 • Proefrit aanvragen
 • Configurator en prijzen
 • Contact
 • Word teruggebeld

Leverbaar vanaf

€ 73.179,00

Netto bijtelling vanaf

€ 502,00

De BMW 6 Serie Gran Turismo overtuigt door zijn unieke esthetiek en het even royale als luxueuze interieur. Zijn superieure rijeigenschappen zorgen voor sportieve dynamiek – en voor maximaal reiscomfort op lange ritten. Deze BMW is een expressief statement – van modern design en de geneugten van het grote reizen.

Het brandstofverbruik van de BMW 6 Serie Gran Turismo varieert tussen de 5,5 en 8,2 l/100 km en de CO2-emissie varieert tussen de 142 en 187 g/km. Data op basis van peildatum 01-03-2018.

BMW Executive Editions BMW 6 serie

DE BMW EXECUTIVE EDITIONS.

De BMW Executive Editions zitten vol extra opties die het verschil maken. Die bij elkaar opgeteld zorgen voor meer rijplezier. En kiest u nu voor een BMW 6 Serie Executive Edition dan kunt u rekenen op extra voordeel.
BMW i-READY

VRIJ OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH.

BMW biedt nu op Private en Operational Lease de i-Ready optie. Zo kunt u straks, na minimaal 24 maanden, boetevrij overstappen naar een elektrische of hybride BMW.
"De BMW 6 Serie Gran Turismo richt zich op veeleisende klanten die waarde hechten aan individualiteit, esthetiek en uitzonderlijk rijcomfort."
ADRIAN VAN HOOYDONK, HOOFD BMW GROUP DESIGN

IN PERFECT SHAPE.

Het exterieur van de BMW 6 Serie Gran Turismo.

IN PERFECT SHAPE.

Het exterieur van de BMW 6 Serie Gran Turismo.

Sculpturale vormen en een langgerekt silhouet verlenen de BMW 6 Serie Gran Turismo een indrukwekkende uitstraling. Strak vormgegeven vlakken vormen een fraai contrast met de licht dalende daklijn, die getuigt van elegantie en sportiviteit. De markante achterzijde benadrukt de dynamiek van dit uitzonderlijke autoconcept.

Lees meer

REISGENOOT MET STIJL.

Het reiscomfort van de BMW 6 Serie Gran Turismo.

REISGENOOT MET STIJL.

Het reiscomfort van de BMW 6 Serie Gran Turismo.

De combinatie van esthetiek, ruimte en comfort maakt de BMW 6 Serie Gran Turismo tot een meester in stijlvol rijden over lange afstanden. Actieve ondersteltechnologieën zorgen voor optimale rijeigenschappen – en voor indrukwekkende wendbaarheid bij elke snelheid.

Lees meer

* Het getoonde model kan afwijken van het huidige model.

Lees meer
"De BMW 6 Serie Gran Turismo vormt een modern, alternatief autoconcept."
MICHAEL MARKEFKA, HOOFD EXTERIEUR DESIGN BMW AUTOMOBILE

BMW PERSONAL COPILOT.

De intelligente assistentiesystemen van BMW.

 • Bekijk video

BMW PERSONAL COPILOT.

De intelligente assistentiesystemen van BMW.

Alles in het vizier: met de Driving Assistant Plus van BMW Personal CoPilot heeft u uw persoonlijke assistent altijd aan boord. Dit pakket intelligente assistentiesystemen biedt ondersteuning bij het rijden in eentonige of onoverzichtelijke rijsituaties en verhoogt de veiligheid en het comfort in uw BMW 6 Serie Gran Turismo.

Lees meer
 • Bekijk video

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

 • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

   

 • Het brandstofverbruik van de BMW 6 Serie Gran Turismo varieert tussen de 4,8 en 7,8 l/100 km en de CO2-emissie varieert tussen de 127 en 177 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2019.