De nieuwe BMW 6 serie. Een markant statement.

DE NIEUWE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO.

EEN MARKANT STATEMENT.

DE NIEUWE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO.

EEN MARKANT STATEMENT.

DE NIEUWE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO.EEN MARKANT STATEMENT.

Leverbaar vanaf

€ 74.237,00

Netto bijtelling vanaf

€ 546,00

De BMW 6 Serie Gran Turismo overtuigt door zijn unieke esthetiek en het even royale als luxueuze interieur. Zijn superieure rijeigenschappen zorgen voor sportieve dynamiek – en voor maximaal reiscomfort op lange ritten. Deze BMW is een expressief statement – van modern design en de geneugten van het grote reizen.

"De BMW 6 Serie Gran Turismo richt zich op veeleisende klanten die waarde hechten aan individualiteit, esthetiek en uitzonderlijk rijcomfort."
ADRIAN VAN HOOYDONK, HOOFD BMW GROUP DESIGN

IN PERFECT SHAPE.

Het exterieur van de BMW 6 Serie Gran Turismo.

IN PERFECT SHAPE.

Het exterieur van de BMW 6 Serie Gran Turismo.

Sculpturale vormen en een langgerekt silhouet verlenen de BMW 6 Serie Gran Turismo een indrukwekkende uitstraling. Strak vormgegeven vlakken vormen een fraai contrast met de licht dalende daklijn, die getuigt van elegantie en sportiviteit. De markante achterzijde benadrukt de dynamiek van dit uitzonderlijke autoconcept.

REISGENOOT MET STIJL.

Het reiscomfort van de BMW 6 Serie Gran Turismo.

REISGENOOT MET STIJL.

Het reiscomfort van de BMW 6 Serie Gran Turismo.

De combinatie van esthetiek, ruimte en comfort maakt de BMW 6 Serie Gran Turismo tot een meester in stijlvol rijden over lange afstanden. Actieve ondersteltechnologieën zorgen voor optimale rijeigenschappen – en voor indrukwekkende wendbaarheid bij elke snelheid.

"De BMW 6 Serie Gran Turismo vormt een modern, alternatief autoconcept."
MICHAEL MARKEFKA, HOOFD EXTERIEUR DESIGN BMW AUTOMOBILE

BMW PERSONAL COPILOT.

De intelligente assistentiesystemen van BMW.

BMW PERSONAL COPILOT.

De intelligente assistentiesystemen van BMW.

Alles in het vizier: met de Driving Assistant Plus van BMW Personal CoPilot heeft u uw persoonlijke assistent altijd aan boord. Dit pakket intelligente assistentiesystemen biedt ondersteuning bij het rijden in eentonige of onoverzichtelijke rijsituaties en verhoogt de veiligheid en het comfort in uw BMW 6 Serie Gran Turismo.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 6 Serie nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

  • Getoond model: BMW 640i xDrive Gran Turismo
    Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 8,2-7,7
    CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 187–177

  • Waarden op basis van de ECE-testcyclus, afhankelijk van de gekozen bandenmaat. De afgebeelde modellen zijn voorzien van extra-uitrustingen.

    Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.

    De gegevens hebben geen betrekking op een specifiek exemplaar en maken geen deel uit van het aanbod, maar dienen ter vergelijking van de verschillende modellen onderling. CO2-emissie die ontstaat bij het produceren en leveren van de brandstof of andere energiedragers, wordt bij het bepalen van de CO2-emissie overeenkomstig Richtlijn 1999/94/EG buiten beschouwing gelaten.