De nieuwe BMW 7 Serie maakt maximale indruk met zijn voorkomen, topprestaties en uniek comfort. De imposante voorzijde met de kenmerkende nieren onderstreept zijn zelfverzekerde uitstraling. De Air Breathers aan de zijkanten benadrukken zijn onderscheidende karakter. Het interieur schept met zijn lederen bekleding met uitgebreide stiksels en de hoogwaardige interieurlijsten voor een uiterst luxueuze ambiance.


De BMW 7 Serie vergroot rijplezier en veiligheid met digitale en geautomatiseerde functies en assistentie. BMW Personal CoPilot omvat diverse systemen voor rijassistentie die de bestuurder helpen in verschillende situaties en bepaalde taken volledig overnemen. Met de BMW Live Cockpit Professional inclusief Operating System 7.0 is de besturing nog intuïtiever en eenvoudiger.


De BMW 7 Serie Sedan is er met BMW TwinPower Turbo 6- of de krachtige 8-cilinder benzinemotor. Maar daarnaast zijn er ook de BMW 745e/Le plug-in hybrides die de indrukwekkende prestaties van de BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn motor combineren met de vooruitstrevende efficiëntie van de nieuwste generatie hoogvoltage batterij.


De nieuwe BMW M760Li xDrive Sedan met de krachtige BMW TwinPower Turbo 12-cilinder benzinemotor brengt elegantie en sportiviteit samen. In combinatie met het M Sportpakket, de exclusieve M Performance uitrustingen en talrijke designelementen staat de passie voor dynamiek centraal.

Lees meer