DE BMW 7 SERIE.

DE BMW 7 SERIE.

Driving Luxury.

DE BMW 7 SERIE.

Driving Luxury.

DE BMW 7 SERIE.Driving Luxury.

Leverbaar vanaf

€ 108.611,00

Netto bijtelling vanaf

€ 748,00

BMW Group kent een lange traditie in het vormgeven van de automobiele toekomst. Wij geloven dat de toekomst het beste te voorspellen is als we deze zelf creëren. En met de BMW 7 Serie creëren wij vandaag al de luxe van morgen. Met toonaangevende innovaties, maatstaven vestigend comfort, eigentijds design en een dynamiek die niet alleen indrukwekkend, maar ook uiterst efficiënt is.


Ontdek de BMW 7 Serie met alle leverbare uitrustingen in de BMW Configurator.

KAMPIOENEN IN HUN KLASSE. VAN 448 KW (610 PK) TOT 49 G CO₂/KM.

ONTDEK DE BMW 7 SERIE.

Design.

"De nieuwe BMW 7 Serie vertegenwoordigt onze visie op moderne luxe. Technische innovaties en een hoge kwaliteit van alle details zijn daarbij net zo essentieel als de emotionele vormtaal en de aangename ambiance in het interieur. Tijdens het designproces hebben wij gewerkt met het begrip 'Technological Poetry' – het gevoel van het perfecte samenspel van vooruitstrevende technologie en de vertaling daarvan in design." Karim Habib, hoofd Design BMW automobielen
Lees meer

Innovatieve functies.

De zoektocht naar toonaangevende innovaties is voor BMW ingenieurs een drijvende kracht. Met functies zoals BMW Gesture Control, BMW Laserlight of Remote Parking vestigen zij in de BMW 7 Serie opnieuw toekomstgerichte maatstaven. Daarnaast is met BMW Touch Command voor het eerst een tablet in een BMW geïntegreerd, waarmee belangrijke functies te bedienen zijn.
Lees meer

Comfort en ambiance.

De BMW 7 Serie breidt het voor BMW kenmerkende rijplezier uit met het genot van u laten rijden. Passagiers die plaatsnemen op de luxueuze zitplaatsen achterin genieten van royale ruimte. Terwijl de actieve ondersteltechnologie van de uitrusting Executive Drive Pro in elke rijsituatie een onbeperkt comfortabele en dynamische rijbeleving biedt, zorgen de lichtbronnen van de ambianceverlichting en de innovatieve comfort- en entertainmentfuncties voor ontspannen reisgenot van het hoogste niveau.
Lees meer

BMW EfficientDynamics.

Innovatieve lichtgewicht constructie, toonaangevende aandrijvingen en een uiterst intelligent energiemanagement zijn de beste voorbeelden: de innovaties van de BMW EfficientDynamics ingenieurs vestigen maatstaven. In de BMW 7 Serie worden ze in meesterlijke perfectie verenigd. Met als resultaat een optimale combinatie van rijcomfort, dynamiek en efficiency.
Lees meer

BLIJF OP DE HOOGTE.

Meld u aan voor de BMW 7 Serie nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂-EMISSIE.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 7 Serie varieert tussen de 2,3 en 6,4 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 51 en 169 g/km. Data op basis van peildatum 01-11-2018.