DE NIEUWE BMW M760Li xDRIVE: 610 PK, 448 KW.*

DE NIEUWE BMW M760LI XDRIVE: 610 PK, 448 KW.

ALLES IN EEN: LUXE EN ADRENALINE.

DE NIEUWE BMW M760LI XDRIVE: 610 PK, 448 KW.

ALLES IN EEN: LUXE EN ADRENALINE.

DE NIEUWE BMW M760Li xDRIVE: 610 PK, 448 KW.ALLES IN EEN: LUXE EN ADRENALINE.

Met de BMW M760Li xDrive presenteert BMW M GmbH het eerste M Performance model op basis van de BMW 7 Serie. Het topmodel uit de serie is uitgerust met de M Performance TwinPower Turbo 12-cilinder benzinemotor en beschikt over verfijnde exterieur- en interieurcomponenten uit het BMW Individual portfolio. Hiermee is een auto ontstaan die inspireert met pure dynamiek en unieke luxe.

Lees meer
Design

HET M PERFORMANCE DESIGN VAN DE BMW M760LI XDRIVE.

De componenten van het M Sportpakket verlenen de stijlvolle uitstraling van de BMW M760Li xDrive een duidelijk sportief accent. Dit wordt aangevuld door exclusieve designkenmerken van M Performance. In tal van technische en optische modificaties is de signatuur van BMW M GmbH herkenbaar. Maximale dynamiek, minimale luchtweerstand en ultiem rijcomfort zijn de doelstellingen. De indrukwekkende présence van deze luxueuze sedan is uitgebreid met een wendbaar karakter, dat sportieve bestuurders zullen waarderen.

EXCLUSIEVE KENMERKEN VAN DE BMW M760Li xDRIVE.

Designelementen

Designelementen in accentkleur.

De gemodificeerde voorzijde met vergrote luchtinlaten omvat exclusieve elementen van M Performance. Omlijsting van de nierengrille en de voorzijde van de grillespijlen zijn evenals de Aeroblades uitgevoerd in Cerium Grey.
Lees meer
M wielen in dubbelspaak styling

20-inch M wielen in dubbelspaak styling 760 M.

In combinatie met het 19-inch M sportremsysteem met blauwe remklauwen draagt het lichtmetalen wiel in Cerium Grey, dat mat is gepolijst, acceleratie- en remmanoeuvres optimaal over op het asfalt.
Lees meer
M Performance insignes

Stijlvolle M Performance insignes.

Op de flanken zijn het M logo, het V12 logo, de spiegelkappen, de Air Breather en de sierelementen op portier en portiergrepen uitgevoerd in Cerium Grey.
Lees meer
Indrukwekkend M sportuitlaatsysteem.

Indrukwekkend M sportuitlaatsysteem.

Met exclusieve uitlaateindpijpen met divider in dubbele-eindpijpdesign in Cerium Grey is het M sportuitlaatsysteem van de M760Li xDrive geoptimaliseerd voor een sportief-charismatische sound.
Lees meer
Achterzijde

Onmiskenbare achterzijde.

Exclusief voor M Performance: de sierlijst van de bagageklep en de modelaanduiding in Cerium Grey. De optionele M achterspoiler benadrukt het bijzonder sportieve karakter nog eens extra.
Lees meer
Individuele dorpellijsten.

Individuele dorpellijsten.

De verlichte dorpellijsten met V12 logo wijzen bestuurder en voorpassagier erop dat hen een buitengewone rijbeleving te wachten staat.
Lees meer

BMW M760Li xDRIVE MODEL V12 EXCELLENCE.

Degenen die hun BMW M760Li xDrive consequent luxueus willen uitrusten, zien hun wensen vervuld in het karakter van de BMW M760Li xDrive Model V12 Excellence. Bij dit model ligt het accent op exclusief comfort, elegante luxe en een uitstraling die in het oog springt.

 • Exterior Design Pure Excellence

  Bij deze uitvoering sluit de uitstraling aan op het Exterior Design Pure Excellence. Dit pakket omvat tevens remmen met zilver geanodiseerde remklauwen en applicatie met opschrift BMW. Aan de voorzijde is de BMW M760Li xDrive met model V12 Excellence voorzien van een applicatie in chroom in het luchtinlaatrooster. De nierengrillespijlen zijn uitgevoerd in zilver met verchroomde voorzijde en omlijsting. De zijruitomlijstingen, Air Breather met decoratief portierelement en het V12 logo op de C-stijl zijn eveneens uitgevoerd in licht chroom. Aan de achterzijde glanst boven de verchroomde sierlijst de xDrive badge links op het kofferdeksel, terwijl rechts het V12 embleem de plaats inneemt van de modelaanduiding.

 • Interior Design Pure Excellence

  Ook het interieur ademt het karakter van het Interior Design Pure Excellence. Zo is de hemelbekleding in Alcantara gecombineerd met dorpellijsten in Aluminium Feinschliff met verlichte V12 aanduiding. Inlegwerk van edelhout voor de autogordelopeningen, de armsteun en de dakhandgrepen achterin, evenals het met leder beklede BMW stuur met houtapplicatie vestigen elegante accenten. Met het inschakelen van het contact verschijnt centraal in de instrumentencombinatie een V12 logo, ten teken dat een onvergetelijke, luxueuze rijbeleving op het punt staat om te beginnen.

M PERFORMANCE TWINPOWER TURBO 12-CILINDER BENZINEMOTOR.

Deze motor zet maatstaven in zijn segment. De M Performance TwinPower Turbo 12-cilinder benzinemotor combineert een indrukwekkend vermogen met een aandrijfkracht die aanhoudt tot in de hoogste toerentallen. Al vanaf 1.500/min staat het maximale koppel van 800 Nm ter beschikking. Zijn maximum vermogen van 448 kW (610 pk) genereert de 6,6-liter bij 5.250 tot 6.000/min. De acceleratie van 0 naar 100 km/h voltooien de BMW 7 Serie 12-cilinder modellen in slechts 3,7 seconden.

 • Aangepast uitlaatsysteem

  De exclusieve soundbeleving van het nieuw ontwikkelde M sportuitlaatsysteem met klepregeling varieert afhankelijk van het rijgedrag van discreet en elegant tot de emotionele sound van een 12-cilinder, die het dynamische karakter van de BMW M760Li xDrive onderstreept.

  In de BMW M760Li xDrive Model V12 Excellence genereert het op comfort gerichte uitlaatsysteem een subtiele, gecultiveerde klank. De twee verchroomde uitlaateindpijpen in de achterbumper worden omlijst door een extra applicatie in chroom en zijn optisch met elkaar verbonden.

M PERFORMANCE RIJDYNAMIEK.

De BMW M760Li xDrive beschikt over de actieve onderstelregeling Executive Drive Pro met luchtvering aan voor- en achteras, het adaptieve onderstel evenals Integral Active Steering en de intelligente vierwielaandrijving xDrive. Dankzij een voor de M Performance modellen specifieke afstemming zorgen deze systemen voor buitengewone rijdynamiek en tegelijk voor zeer veel rijcomfort.    

 • Meer wendbaarheid: de Integral Active Steering

  De Integral Active Steering komt de rijdynamiek ten goede, omdat het de stuurhoek van de voor- en achterwielen aanpast aan de snelheid en zo de handling evenals de spoorstabiliteit nog verder verbetert. Met onnavolgbare wendbaarheid voert dit systeem snel bochtenwerk en snel wisselen van rijstrook uit. De verschillende parameters van de stuurelektronica zijn direct gekoppeld aan de Driving Experience Control. Deze worden geactiveerd door selectie van het betreffende rijprogramma en zijn speciaal afgestemd op het dynamische karakter van de BMW M760Li xDrive.

 • Meer tractie: de vierwielaandrijving BMW xDrive

  Permanente vierwielaandrijving is standaard voor de BMW M760Li xDrive. Het intelligente systeem verdeelt het koppel volledig variabel over voor- en achteras. Meer dynamiek, meer wendbaarheid en merkbaar betere tractie hebben een positief effect op het sportieve rijplezier. Om het competitieve M Performance karakter van de BMW M760Li xDrive verder aan te scherpen, ligt bij de aandrijving nog meer focus op de achterwielen en daarmee op nog preciezere dynamiek.

IN ACTIE.

De M Performance modellen BMW M760Li xDrive en BMW M760Li xDrive Model V12 Excellence.

Lees meer

MEER COMFORT: EXECUTIVE DRIVE PRO.

Door de samenwerking met de luchtvering aan voor- en achteras en de Dynamic Damper Control zorgt deze actieve onderstelregeling voor uitzonderlijk hoog rijcomfort. De overhelstabilisatie Dynamic Drive is verder ontwikkeld. Met zijn verings-, dempings- en trillingscomfort treft deze M Performance limousine de perfecte balans tussen sportief en comfortabel. Bij het snel veranderen van koers wordt overhellen van de auto direct gecompenseerd. De verstelbare stabilisatoren maken bij rechtuitrijden de grootst mogelijke bewegingsvrijheid mogelijk voor de vering, wat het rijcomfort verder verhoogt. Het systeem is speciaal afgestemd op het dynamischere karakter van de BMW M760Li xDrive.

ONTDEK DE BMW LUXEKLASSE.

    

Steptronic

MEER SPORT: 8-TRAPS STEPTRONIC SPORT TRANSMISSIE.

Voor de krachtoverbrenging van de V12-motor is de 8-traps automatische transmissie Steptronic Sport verantwoordelijk. De specifieke M Performance afstemming van de schakelprogramma's is speciaal aangepast aan de motorkarakteristiek van de meer dan 610 pk krachtige aandrijving. Schakel-paddles aan het stuur maken zeer sportief schakelen mogelijk. Daarnaast beschikt de transmissie over een Launch Control functie, die voor ambitieuze bestuurders onder alle omstandigheden optimale acceleratie garandeert. De compacte constructie, het lage gewicht en het perfecte samenspel met de Auto Start Stop functie leveren bovendien een belangrijke bijdrage aan de vermindering van verbruik en emissie.

DE M PERFORMANCE MODELLEN.

Verfijnd design, perfecte aandrijving, maximale rijdynamiek. dat is de drie-eenheid die de M Performance modellen belichamen. Als exclusief aanbod van BMW M GmbH combineren ze het beste van de betreffende BMW serie met de dynamische genen van BMW M en creëren zo hun eigen klasse.

Nog intenser rijplezier.

Maak kennis met het portfolio van M Performance modellen.

BLIJF OP DE HOOGTE.

Meld u aan voor de BMW 7 Serie nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂-EMISSIE.

 • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 7 Serie varieert tussen de 2,3 en 6,4 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 51 en 169 g/km. Data op basis van peildatum 01-11-2018.