BMW iX i20 elektrische SUV BMW iX xDrive50 Aventurinrood voor kust
Leverbaar vanaf€ 86.996,00
Actieradius631 km*
AandrijvingElektrisch

THE iX

BMW iX i20 elektrische SUV BMW iX xDrive50 Aventurinrood voor kust

De nieuwe BMW iX.

Leverbaar vanaf€ 86.996,00
Actieradius631 km*
AandrijvingElektrisch

DE BMW iX. DE NIEUWE NORM. VERRE VAN NORMAAL.

Leverbaar vanaf

€ 86.996,00

Netto bijtelling vanaf

€ 457,00

De BMW iX bepaalt de nieuwe norm op het gebied van rijbeleving. Qua formaat kunt u hem vergelijken met bijvoorbeeld de BMW X5 of X6. Maar eigenlijk is de BMW iX zo vernieuwend, dat hij niet te vergelijken valt. Dus neem plaats in de volledig opnieuw ontworpen stoelen, en ontdek een wereld van zelfherstellende materialen, onopvallende slimme techniek, onovertroffen duurzaamheid en ongekend sportief rijplezier. 

VOOR U SAMENGESTELD.

BMW iX xDrive40

ESSENCE

THE iX - I20 - BMW iX xDrive40 configureren elektrische SUV
 • Elektrische actieradius: 416 km, 0–100 km/h: 6,1 sec
 • Laadkabel & 1 jaar BMW Charging Card
 • Comfort Access, 4-zone airconditioning, BMW Individual Exterieur Line Titanbronze

BMW iX xDrive40

BALANCE

THE iX - I20 - BMW iX xDrive40 configureren elektrische SUV
 • Elektrische actieradius: 409 km, 0–100 km/h: 6,1 sec
 • Laadkabel & 1 jaar BMW Charging Card
 • Sportpakket, Warmtecomfort Pack & Harman Kardon Surround Sound Systeem

BMW iX xDrive40

SIGNATURE

THE iX - i20 - BMW iX xDrive40 configureren elektrische SUV
 • Elektrische actieradius: 397 km, 0-100 km/h: 4,6 sec
 • Laadkabel & 1 jaar BMW Charging Card
 • Trekhaak, Glazen Panoramadak & Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System

UW BMW iX SAMENSTELLEN.

 • Waarom zijn er verschillen in actieradius?
 • Wat is dat precies?
 • Algemene specifiaties en waarden voor de actieradius
 • Wat zijn de onderliggende aannames bij de rijstijlen?

MEER DAN 630 KM* ACTIERADIUS MET DE BMW iX.

BMW iX elektrische SUV BMW iX xDrive50 Aventurinrot rijdend actieradius i20

Met een actieradius van meer dan 630 km* is de BMW iX xDrive 50 (BMW iX xDrive40: 426 km*) bij uitstek geschikt voor zowel de stad als lange afstanden. Dankzij zijn zeer efficiënte constructie beschikt hij over uitstekende aerodynamische eigenschappen. Dat is te merken aan zijn lage stroomverbruik van minder dan 23,1 kWh/100 km en zijn uitstekende Cw waarde van slechts 0,25 – ongeëvenaard laag in zijn segment. Rijdend in My Mode Efficient neemt de toch al indrukwekkende efficiëntie van de BMW iX nog verder toe.

DE BMW iX MET 385 KW (523 PK)*.

BMW iX i20 elektrische SUV BMW iX xDrive50 Aventurinrot rijdend prestaties

De BMW iX levert met twee krachtige elektromotoren en de elektrische BMW xDrive vierwielaandrijving uitstekende prestaties: met meer dan 523 pk* accelereert de BMW iX xDrive50 in minder dan 4,6 seconden van 0 tot 100 km/h (BMW iX xDrive40: meer dan 326 pk*; 0–100 km/h in 6,1 sec.). Het direct beschikbare koppel en de vloeiende acceleratie vanuit stilstand zorgen ervoor dat de BMW iX spontaan en met uiterste precisie reageert op iedere beweging van het stroompedaal. Tegelijkertijd biedt de SAV opvallend soevereine en kenmerkende elektrische rijeigenschappen.

LAADTIJD VOOR 100 KM ACTIERADIUS.

Met uw BMW iX en BMW Charging profiteert u van talrijke op maat gesneden aanbiedingen om thuis, onderweg en op het werk op te laden. Met een laadcapaciteit tot 200 kW (BMW iX xDrive40: tot 150 kW) laadt de accu van de BMW iX xDrive50 aan een openbaar snellaadstation in minder dan 40 minuten op van 10 tot 80% van de totale accucapaciteit.
BMW iX i20 elektrische SUV BMW iX xDrive40 Sophistograu opladen aan BMW Wallbox

Thuis opladen voor 100 km actieradius.

01:39 h – Wallbox (11kW)

01:39 h – Meegeleverde laadkabel (11kW)

08:18 h –Optionele noodlader of laadkabel (2,3 kW) aan huishoudelijk stopcontact
Ontdek meer
BMW iX i20 elektrische SUV BMW iX xDrive40 Sophistograu opladen aan openbare snellader

Onderweg opladen voor 100 km actieradius.

00:08 h – Snellaadstation (met max. capaciteit)

00:21 h – Snellaadstation (50kW)

01:39 h – Meegeleverde laadkabel (11kW)
Ontdek meer
BMW iX i20 elektrische SUV BMW iX xDrive50 Aventurinrot opladen aan BMW Wallbox

Thuis opladen voor 100 km actieradius.

01:41 h –Wallbox (11kW)

01:41 h – Meegeleverde laadkabel (11 kW)

08:31 h – Noodlader of laadkabel (2,3 kW) aan huishoudelijk stopcontact
Ontdek meer
BMW iX i20 elektrische SUV BMW iX xDrive50 Aventurinrot opladen aan openbare snellader

Onderweg opladen voor 100 km actieradius.

00:06 h – Snellaadstation (met max. capaciteit)

00:21 h – Snellaadstation (50kW)

01:41 h – Meegeleverde laadkabel (11 kW)

Ontdek meer

OPENBAAR OPLADEN MET BMW CHARGING: 12 MAANDEN ZONDER STARTTARIEF**.

BMW iX i20 elektrische SUV BMW iX xDrive50 Aventurinrot opladen aan openbare snellader

De bij de BMW iX inbegrepen BMW Charging Card is uw sleutel tot het steeds groeiende netwerk van openbare laadpunten van BMW Charging. U kunt in geheel Europa tegen bijzonder aantrekkelijke voorwaarden en de eerste twaalf maanden ZONDER STARTTARIEF** openbaar laden.

BMW iDRIVE.

BMW iX i20 elektrische SUV BMW iDrive Interieurdesign Suite cockpit

Met het nieuwe BMW iDrive bedieningsconcept communiceert u voor het eerst op natuurlijke wijze met uw BMW. Behalve met de BMW iDrive touchscreens bedient u het systeem met behulp van de intelligente digitale assistenten, die reageren op uw stem en gebaren. De holistische interieurbeleving wordt aangevuld met de nieuwe BMW MyModes, die met akoestische en optische decors een aangenaam emotionele belevingswereld creëren.

BESTUURDERSASSISTENTIE IN DE BMW iX.

BMW iX i20 elektrische SUV BMW iX xDrive50 Aventurinrot rijdend in stad

De BMW iX is standaard uitgerust met een enorm gamma bestuurders- en andere assistentiesystemen. De uitrusting Driving Assistant Professional biedt optimaal comfort en veiligheid in kritieke of monotone verkeerssituaties. Het systeem omvat onder meer ook de Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide functieomvang en Side Collision Warning met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen. Het assistentiesysteem Park Assistant Plus helpt bij het parkeren en manoeuvreren en toont u dankzij talrijke camera’s de volledige omgeving van de BMW ook driedimensioneel.

DESIGN OPNIEUW UITGEVONDEN.

BMW iX i20 elektrische SUV BMW iX xDrive50 Aventurinrot zijaanzicht exterieur

Royale oppervlakken met sterke karakterlijnen bepalen de unieke, als een geheel vormgegeven carrosserie van de BMW iX. Ieder detail past naadloos in de moderne vormtaal en daardoor lijkt het alsof de BMW uit een gietvorm is vervaardigd. Deze aerodynamisch zeer efficiënte vormgeving zorgt samen met specifieke kenmerken zoals de taps naar achteren lopende ‘Streamflow’ ruitpartij voor de uitstekende Cw waarde van slechts 0,25. Voor het eerst zijn verzonken portiergrepen en raamstijlloze portieren toegepast op een BMW SAV, waarmee de voortrekkersrol direct duidelijk is.

BMW iX SHY TECH CONCEPT.

BMW iX i20 elektrische SUV BMW iX xDrive50 Aventurinrot vooraanzicht BMW nierengrille Shy Tech

Het Shy Tech concept stelt de inzittenden centraal en houdt de moderne technologie op de achtergrond totdat die gewenst of nodig is. Een onzichtbare intelligentie, die in de gehele BMW iX is terug te zien: bijvoorbeeld in de nierengrille, die dienst doet als intelligent podium voor cameratechniek, radarfuncties, moderne sensoren en verwarmingselementen. Of in de onzichtbaar geplaatste luidsprekers van het audiosysteem en het minimalistische bedieningsconcept in het interieur.

HIGHLIGHTS EXTERIEURDESIGN.

BMW iX elektrische SUV Aventurinrot i20 vooraanzicht

Design van de voorzijde.

De voorzijde van de BMW iX straalt een toekomstgerichte nieuwe stijl uit. Vooral de verticaal opgestelde BMW nierengrille onderstreept samen met de meest compacte dubbele koplampen ooit door BMW geproduceerd voor de progressieve uitstraling van de SAV.
BMW iX elektrische SUV Aventurinrot i20 zijaanzicht

Zijaanzicht.

De royale rechthoekige contouren van de wielkuipen vestigen op zelfverzekerde wijze de aandacht op de wielen. De verzonken portiergrepen, de raamstijlloze portieren en de taps naar achteren lopende ‘Streamflow’ ruitpartij zijn harmonieus in het totaalbeeld geïntegreerd.
BMW iX elektrische SUV Aventurinrot i20 achteraanzicht

Design van de achterzijde.

Grote oppervlakken, de meest compacte achterlichten van de BMW Group en de naadloos geïntegreerde achterklep zorgen voor een moderne uitstraling. De grote diffusorelementen optimaliseren de aerodynamische eigenschappen en vergroten samen met de volledig vlakke onderzijde de actieradius.

LIEVELINGSPLEK OP WIELEN.

BMW iX i20 elektrische SUV interieurdesign Suite leder Castanea

De binnenruimte van de BMW iX is een unieke plek voor ontspanning en de inrichting getuigt van modern interieurdesign. Elementen zoals het vlakke dashboard, het daarop geplaatste grote BMW Curved Display en de slanke stoelen zijn met kleuren en materialen afgewerkt als echte meubelstukken. De vrijstaande, zwevende middenconsole zonder middentunnel en het grootste ooit in een BMW gemonteerde glazen panoramadak zorgen voor een indrukwekkend en uitnodigend gevoel van ruimte.

HIGHLIGHTS INTERIEURDESIGN.

BMW iX i20 elektrische SUV cockpit interieur Suite Castanea

Minimalistisch interieurdesign.

Moderniteit en minimalisme kenmerken het interieurdesign – dit komt tot uiting in bijvoorbeeld de weergaven en bedieningselementen. Als centraal bedieningselement is de iDrive Controller met glasoptiek op de middenconsole geplaatst in een hoogwaardig paneel van FSC gecertificeerd hout.
BMW iX i20 elektrische SUV achterin interieur Suite Castanea

Achterbank met lounge comfort.

De achterbank van de BMW iX biedt dankzij het ontbreken van een middentunnel een royale zitruimte en een ontspannen lounge ambiance. Optioneel zijn de zitplaatsen achterin verwarmbaar en zijn in de hoofdsteunen 3D luidsprekers geïntegreerd. De rugleuning is in een verhouding van 40: 20: 40 op te delen om zo de bagageruimte te vergroten.
BMW iX i20 elektrische SUV glazen panoramadak interieur

Glazen panoramadak.

Het doorlopende glazen panoramadak Sky Lounge zorgt voor een royaal ruimtegevoel en een ontspannen lounge ambiance. Het dak kan elektrochromatisch worden geblindeerd en biedt dankzij het ontbreken van een binnenhemel nog meer hoofdruimte voor alle inzittenden.
BMW iX i20 elektrische SUV BMW Curved Display interieur

BMW Curved Display.

Het voor het eerst in serie geproduceerde BMW Curved Display vormt het centrale weergave- en bedieningselement van het volledig digitale dashboard van de BMW iX. Bovendien vormt het 12,3 inch informatiedisplay samen met het 14,9 inch Control Display een grote weergave-eenheid, binnen een vrij zwevende omlijsting op het dashboard.

ORIGINELE BMW iX ACCESSOIRES.

BMW iX SUV i20 BMW voorgevormde bagageruimtemat zwart

BMW voorgevormde bagageruimtemat.

Waterbestendige en voorgevormde antislipmat ter bescherming van de bagageruimte tegen vocht, vuil en beschadigingen. Zwart met BMW logo.
Vind uw BMW dealer
BMW iX SUV i20 Originele BMW Dakbox 520 Schwarz/Titansilber

BMW Dakbox 520 Schwarz/Titansilber.

Afsluitbare en aan weerszijden te openen BMW Dakbox in Schwarz/Titansilber, inhoud 520 liter en passend op alle BMW Dakdragersystemen.
Vind uw BMW dealer
BMW iX SUV i20 Originele BMW Fietsendrager Pro 2.0

BMW Pro 2.0 fietsendrager.

Lichte, stabiele BMW Pro 2.0 fietsendrager voor twee fietsen/e-bikes. Draagvermogen 60 kg en compact opvouwbaar.
Vind uw BMW dealer

HOLISTISCHE DUURZAAMHEID IN DE BMW iX.

BMW iX xDrive50 i20 elektrische SUV rijdend duurzaamheid

Dankzij het omvangrijke duurzaamheidsconcept stoot de BMW iX tijdens zijn gehele levenscyclus 45% minder broeikasgassen uit dan een vergelijkbare SAV met dieselmotor. Dat is mede te danken aan het gebruik van uitsluitend hernieuwbare energie voor de productie en het gebruik van natuurlijke en gerecyclede materialen – zoals de vloermatten gemaakt van 100% Econyl.<