BMW iX i20 elektrische SUV BMW iX xDrive50 Aventurinrood voor kust

€ 86.972,00

Leverbaar vanaf

meer dan 600 km*

Actieradius

Elektrisch

Aandrijving

THE iX

BMW iX i20 elektrische SUV BMW iX xDrive50 Aventurinrood voor kust

DE NIEUWE BMW iX.

€ 86.972,00

Leverbaar vanaf

meer dan 600 km*

Actieradius

Elektrisch

Aandrijving

THE iX DE NIEUWE BMW iX.

DE EERSTE BMW iX: PIONIER VAN EEN NIEUW TIJDPERK.

Ontstaan uit een visie. Gemaakt voor elektrisch rijden. De BMW iX biedt dankzij efficiënte BMW eDrive technologie en elektrische vierwielaandrijving een buitengewone actieradius en een indrukwekkende acceleratie vanuit stilstand. Het intelligente BMW Operating System 8 houdt zichzelf altijd up-to-date en laat zich volledig intuïtief bedienen.

Lees meer

VERGELIJK DE BMW iX xDRIVE50 EN BMW iX xDRIVE40.

BMW iX xDrive50

  • Meer dan 600 km* actieradius
  • Van 0 naar 100 km/h in minder dan 5 seconden
  • Meer dan 120 km snelladen in 10 minuten
  • Prijs vanaf € 105.472
BMW iX i20 elektrische SUV BMW iX xDrive50 gegevens

BMW iX xDrive40

  • Meer dan 400 km* actieradius
  • Van 0 naar 100 km/h in iets meer dan 6 seconden
  • Meer dan 90 km snelladen in 10 minuten
  • Prijs vanaf € 86.972
BMW iX i20 elektrische SUV BMW iX xDrive40 gegevens
  • BMW iX xDrive50
  • BMW iX xDrive40

ONTWERP UW EIGEN BMW iX.

BEHOOR TOT DE PIONIERS.

Meld u zich vandaag nog aan om als een van de eersten de BMW iX te bestellen. Uw BMW dealer zal vervolgens contact met u opnemen. Of registreer u om exclusief nieuws over de BMW iX te ontvangen.

Lees meer

Bestel de BMW iX als één van de eersten.

MEER DAN 600 KM* ACTIERADIUS MET DE BMW iX.

BMW iX elektrische SUV BMW iX xDrive50 Aventurinrot rijdend actieradius

Met een actieradius van meer dan 600 km* is de BMW iX xDrive50 (BMW iX xDrive40: meer dan 400 km*) bij uitstek geschikt voor zowel de stad als lange afstanden. Dankzij zijn zeer efficiënte bouwwijze beschikt hij over uitstekende aerodynamische eigenschappen. Dat is te merken aan zijn lage stroomverbruik van minder dan 21 kWh/100 km en zijn uitstekende Cw waarde van slechts 0,25, die ongeëvenaard gering is in zijn segment.

DE BMW iX MET MEER DAN 500 PK*.

BMW iX i20 elektrische SUV BMW iX xDrive50 Aventurinrot rijdend prestaties

De BMW iX levert met twee krachtige elektromotoren en de elektrische BMW xDrive vierwielaandrijving uitstekende prestaties: met meer dan 500 pk* accelereert de BMW iX xDrive50 in minder dan 5 seconden van 0 tot 100 km/h (BMW iX xDrive40: meer dan 300 pk*; 0–100 km/h in 6 sec.). Het direct beschikbare koppel en de vloeiende acceleratie vanuit stilstand zorgen ervoor dat de BMW iX spontaan en met uiterste precisie reageert op iedere beweging van het stroompedaal. Tegelijkertijd biedt de SAV opvallend soevereine en kenmerkende elektrische rijeigenschappen.

BMW iX i20 elektrische SUV laadtijd

120 KM ACTIERADIUS IN MINDER DAN 10 MINUTEN.

BMW iX i20 elektrische SUV BMW iX xDrive50 Aventurinrot opladen aan BMW Wallbox

Met een laadcapaciteit tot 200 kW (BMW iX xDrive40: tot 150 kW) laadt de accu van de BMW iX aan een openbaar snellaadstation in minder dan 40 minuten op van 10 tot 80% van de totale accucapaciteit. Thuis kunt u uw BMW iX xDrive50 gemakkelijk aan uw BMW Wallbox of het Slimme laadpunt van Alfen met 11 kW in minder dan 11 uur weer volledig opladen (BMW iX xDrive40: in minder dan 8 uur). De BMW meegeleverde noodlaadkabel, de laadkabel voor openbaar opladen en de BMW Charging Card voor toegang tot het openbare laadnetwerk van BMW Charging behoren tot de standaarduitrusting.

EEN NIEUWE INVULLING VAN DESIGN MET DE BMW iX.

BMW iX i20 elektrische SUV BMW iX xDrive50 Aventurinrood zijaanzicht exterieur

Royale oppervlakken met weinig karakterlijnen bepalen de unieke, een als een geheel vormgegeven carrosserie van de BMW iX. Ieder detail past naadloos in de moderne vormtaal en daardoor lijkt het alsof de BMW uit een gietvorm is vervaardigd. Deze aerodynamisch zeer efficiënte vormgeving zorgt samen met specifkeke kenmerken zoals de taps naar achteren lopende ‘Streamflow’ ruitpartij voor de uitstekende Cw waarde van slechts 0,25. Voor het eerst zijn verzonken portiergrepen en raamstijlloze portieren toegepast bij een BMW SAV, waarmee de voortrekkersrol al bij de eerste aanblik duidelijk wordt.

BMW iX SHY TECH CONCEPT.

BMW iX i20 elektrische SUV BMW iX xDrive50 Aventurinrot vooraanzicht BMW nierengrille Shy Tech

Het Shy Tech concept stelt de inzittenden centraal en houdt de moderne technologie op de achtergrond totdat die gewenst of nodig is. Een onzichtbare intelligentie, die in de gehele BMW iX is terug te zien: bijvoorbeeld in de nierengrille, die dienst doet als intelligent podium voor cameratechniek, radarfuncties, moderne sensoren en verwarmingselementen. Of in de onzichtbaar geplaatste luidsprekers van het audiosysteem en het minimalistische bedieningsconcept in het interieur.

HIGHLIGHTS EXTERIEURDESIGN VAN DE BMW iX.

BMW iX elektrische SUV Aventurinrot i20 vooraanzicht

Design van de voorzijde.

De voorzijde van de BMW iX straalt een toekomstgerichte nieuwe stijl uit. Vooral de verticaal opgestelde BMW nierengrille onderstreept samen met de meest compacte dubbele koplampen ooit door BMW geproduceerd voor de progressieve uitstraling van de SAV.
BMW iX elektrische SUV Aventurinrot i20 zijaanzicht

Zijaanzicht.

De royale rechthoekige contouren van de wielkuipen vestigen op zelfverzekerde wijze de aandacht op de wielen en doen denken aan de eerste BMW X modellen. De verzonken portiergrepen, de raamstijlloze portieren en de taps naar achteren lopende ‘Streamflow’ ruitpartij zijn harmonieus in het totaalbeeld geïntegreerd en zorgen voor een moderne uitstraling.
BMW iX elektrische SUV Aventurinrot i20 achteraanzicht

Design van de achterzijde.

Grote oppervlakken, de meest compacte achterlichten van de BMW Group en de naadloos geïntegreerde achterklep zorgen voor een moderne uitstraling. De grote diffusorelementen optimaliseren de aerodynamische eigenschappen en vergroten samen met de volledig vlakke onderzijde de actieradius.

LIEVELINGSPLEK OP WIELEN.

BMW iX i20 elektrische SUV interieur Suite Leder Castanea

De binnenruimte van de BMW iX is een unieke plek voor ontspanning en de inrichting getuigt van modern interieurdesign. Elementen zoals het vlakke dashboard, het daarop geplaatste grote BMW Curved Display of de slanke stoelen zijn afgewerkt met kleuren en materialen zoals bij meubelstukken. De vrijstaande, zwevende middenconsole zonder middentunnel en het grootste ooit in een BMW gemonteerde glazen panoramadak (optioneel), zorgen voor een indrukwekkend en uitnodigend gevoel van ruimte.

BMW iDRIVE.

BMW iX elektrische SUV BMW iDrive Controller interieur Suite Cockpit

Het nieuwe BMW iDrive bedieningsconcept is gericht op een volledig holistische interieurbeleving en laat u voor het eerst op natuurlijke en emotionele wijze communiceren met uw BMW. Maak kennis met de intelligente digitale assistenten, die reageren op uw stem en gebaren en het verblijf in uw BMW iX zo aangenaam mogelijk maken. Als aanvulling op de haptische BMW iDrive touchscreens was het infotainmentsysteem van uw BMW nog nooit op zo'n natuurlijke wijze te bedienen.

HIGHLIGHTS EXTERIEURDESIGN VAN DE BMW iX.

BMW iX i20 elektrische SUV cockpit interieurdesign Suite Castanea

Minimalistisch interieurdesign.

Moderniteit en minimalisme kenmerken het interieurdesign en dan teruggebracht tot het essentiële. Dit komt tot uiting in bijvoorbeeld de weergaven en bedieningselementen. Als centraal bedieningselement is de iDrive Controller met glasoptiek op de middenconsole geplaatst in een hoogwaardig paneel van FSC gecertificeerd hout. Deze vervangt met actieve haptische functies en aanraakbediening de conventionele knoppen voor de iDrive menu's.
BMW iX i20 elektrische SUV achterin interieurdesign Suite Castanea

Achterbank met lounge comfort.

De achterbank biedt dankzij het ontbreken van een middentunnel en de homogene overgang van de zitplaatsen in de portierbekleding een royale zitruimte en een ontspannen lounge ambiance. Optioneel zijn de zitplaatsen achterin verwarmbaar en zijn in de hoofdsteunen 3D luidsprekers geïntegreerd. De rugleuning is in een verhouding van 40: 20: 40 op te delen om zo de bagageruimte te vergroten.
BMW iX i20 elektrische SUV glazen panoramadak interieur

Glazen panoramadak.

Het doorlopende glazen panoramadak Sky Lounge zorgt voor een royaal ruimtegevoel en een ontspannen lounge ambiance in het interieur. Het dak kan elektrochromatisch worden geblindeerd en biedt dankzij het ontbreken van een binnenhemel nog meer hoofdruimte voor alle inzittenden.
BMW iX i20 elektrische SUV BMW Curved Display interieur

BMW Curved Display.

Het voor het eerst in serie geproduceerde BMW Curved Display vormt het centrale weergave- en bedieningselement van het volledig digitale dashboard van de BMW iX. Bovendien vormt het 12,3 inch informatiedisplay samen met het 14,9 inch Control Display een grote weergave-eenheid, binnen een vrij zwevende omlijsting op het dashboard.

ONTDEK DE BMW iX IN VIDEO.

BMW iX i20 elektrische SUV video

HOLISTISCH DUURZAAMHEIDSCONCEPT IN DE BMW iX.

BMW iX i20 elektrische SUV interieur Suite duurzaamheid

Dankzij het omvangrijke duurzaamheidsconcept stoot de BMW iX tijdens zijn gehele levenscyclus 45% minder broeikasgassen uit dan een vergelijkbare SAV met dieselmotor. Dat is mede te danken aan het gebruik van uitsluitend hernieuwbare energiebronnen voor de productie en het gebruik van natuurlijke en gerecyclede materialen voor het interieur. Voorbeelden zijn het met natuurlijk olijfblad gelooide Castanea leder of de vloermatten gemaakt van 100% Econyl.

De nieuwe THE iX -BMW iX - i20.

VEELGESTELDE VRAGEN.

Meer weten over de BMW iX? Hier vindt u de meest gestelde vragen en antwoorden.

BEHOOR TOT DE PIONIERS.

Meld u zich vandaag nog aan om als een van de eersten de BMW iX te bestellen. Uw BMW dealer zal vervolgens contact met u opnemen. Of registreer u om exclusief nieuws over de BMW iX te ontvangen.

Lees meer

Bestel de BMW iX als één van de eersten.

STROOMVERBRUIK.


*Vastgesteld volgens de WLTP testcyclus.

BMW iX xDrive40 *: Stroomverbruik in kWh / 100 km: 22,0-19,5 (WLTP); Elektrische actieradius (WLTP) in km: tot meer dan 400. * De cijfers zijn verwachte waarden die nog niet officieel zijn bevestigd.

BMW iX xDrive50 *: Stroomverbruik in kWh / 100 km: 22,5-20,0 (WLTP); Elektrische actieradius (WLTP) in km: tot meer dan 600. * De cijfers zijn verwachte waarden die nog niet officieel zijn bevestigd.

Lees meer