Silhouet BMW iX1 U11 BEV vooraanzicht met logo

THE iX1

Silhouet BMW iX1 U11 BEV vooraanzicht met logo

DE EERSTE VOLLEDIG ELEKTRISCHE BMW iX1.

THE iX1DE EERSTE VOLLEDIG ELEKTRISCHE BMW iX1.

De eerste volledig elektrische BMW iX1 combineert de innovatie van BMW i met de veelzijdigheid van een BMW X model. Uitgerust met de innovatieve eDrive technologie van de vijfde generatie maakt de ruime en toch compacte BMW iX1 indruk met dynamische prestaties en een grote actieradius. Met zijn spannende sportieve exterieur maakt hij een zelfverzekerd visueel statement. In combinatie met moderne digitale technologieën in het interieur biedt de nieuwe BMW iX1 een vlotte rijbeleving voor iedereen die elke rit avontuurlijk wil maken. Na de marktintroductie van de nieuwe BMW X1 met uiterst efficiënte verbrandingsmotoren volgen een Plug-in Hybride voor lokaal emissievrij rijden en de compleet elektrische BMW iX1.

Lees meer
BMW Smart Wallbox

HET NIEUWE ELEKTRISCHE RIJDEN.

Stap in de wereld van elektrisch rijden en beleef altijd en overal emissievrij rijplezier, dankzij de innovatieve eDrive technologie. Met een grote actieradius, steeds meer oplaadmogelijkheden en veel snellaadstations kunt u alle kanten op. Ontdek alles over ons aanbod van laadoplossingen op maat, die perfect aansluiten op uw situatie.

BLIJF OP DE HOOGTE.

Bent u nieuwsgierig naar de nieuwe BMW iX1 en wilt u graag als eerste op de hoogte van het laatste nieuws? Via onderstaande button kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

Lees meer
  • BMW iX1:
    Gemiddeld stroomverbruik in kWh/100km: 18.4*-17.3* (WLTP)
    Actieradius (WLTP) in km: 413*-438*.
    *Voorspelling gebaseerd op de huidige ontwikkelingsstatus van het voertuig.