BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic zijaanzicht staand laag perspectief

€ 144.040,00

Leverbaar vanaf

Benzine

Aandrijving

THE M4

BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic zijaanzicht staand laag perspectief

DE NIEUWE BMW M4 CABRIO MODELLEN.

€ 144.040,00

Leverbaar vanaf

Benzine

Aandrijving

THE M4DE NIEUWE BMW M4 CABRIO MODELLEN.

BMW M4 COMPETITION CABRIO MET M xDRIVE EN BMW M440i xDRIVE CABRIO.

Leverbaar vanaf

€ 144.040,00

Vrijheid, ongefilterd en opnieuw gedefinieerd: de BMW M4 Cabrio modellen zijn de perfecte symbiose van kracht en esthetisch design, gepaard aan voor M kenmerkende sportiviteit. Beide varianten laten de hartslag van fans van sportieve cabrio's al bij de eerste aanblik op hol slaan. De BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive maakt indruk met zijn vermogen van 375 kW (510 pk) en 650 Nm koppel. Dankzij de high-performance BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor, 8-traps M Steptronic met Drivelogic, M xDrive vierwielaandrijving met Actief M Sportdifferentieel en talrijke van de autosport afgeleide technologieën is maximale rijdynamiek gegarandeerd – zowel op de openbare weg als op het circuit.

 

De 275 kW (374 pk) sterke BMW M440i xDrive Cabrio overtuigt niet alleen met zijn progressieve design, M Sportdifferentieel en 8-traps Steptronic Sport transmissie, maar ook met zijn uitgekiende combinatie van sportiviteit, efficiency en uitstekende geschiktheid voor dagelijks gebruik.

VERGELIJK DE BMW M4 CABRIO MODELLEN.

De belangrijkste prestatiegegevens op een rij: aandrijving, onderstel en vermogen.

BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive.

Maximale rijdynamiek en tractie.
  • High-performance BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met 375 kW (510 pk)
  • Snelle 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic
  • M xDrive vierwielaandrijving met Actief M Sportdifferentieel
  • 375 kW (510 pk), 650 Nm, 0–100 km/h in 3,7 s
BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic driekwart vooraanzicht

BMW M440i xDrive Cabrio.

Open sportiviteit en een hoge rijdynamiek met onverminderd praktisch gebruiksgemak.
  • BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met 275 kW (374 pk)
  • 8-traps Steptronic Sport transmissie
  • BMW xDrive en M Sportdifferentieel standaarduitrusting
  • 275 kW (374 pk), 500 Nm, 0–100 km/h in 4,9 s
BMW M440i xDrive G23 BMW Individual Frozen Deep Grey metallic driekwart vooraanzicht
  • BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive.
  • BMW M440i xDrive Cabrio.

HIGHLIGHTS BMW M4 COMPETITION CABRIO MET M xDRIVE.

Rijdynamische en designuitrustingen van de BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive.

Als sterkste van alle modellen van de BMW 4 Serie Cabrio biedt de BMW M4 Competition Cabrio met xDrive op elke kilometer opwindende wendbaarheid en indrukwekkende prestaties. Hij overtuigt met zijn 375 kW (510 pk) sterke high-performance BMW M TwinPower Turbo motor en zijn talrijke van de autosport afgeleide aandrijvings- en ondersteltechnologieën. In combinatie met de M xDrive vierwielaandrijving met Actief M Sportdifferentieel zorgt deze supersportieve cabrio voor een grenzeloze en ultieme M kenmerkende rijdynamiek. Daarbij onderscheidt zijn design zich met een esthetische balans tussen een dynamische lijnvoering en krachtige proporties. Expressieve designelementen, zoals de doorlopende zwarte instaplijsten en de diffusor met de kenmerkende dubbele uitlaateindpijpen, onderstrepen de invloed van de autosport – extra benadrukt door de carbonaccenten van het optionele M Carbon exterieurpakket. Het interieur is geheel op de bestuurder gericht en zorgt met talrijke M uitrustingen, zoals de optionele geventileerde M Carbon kuipstoelen met nekverwarming, voor een sportieve en exclusieve ambiance.

BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic driekwart vooraanzicht, rijdend
BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 high-performance BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor close-up motorafdekking

High-performance BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

De high-performance BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor kenmerkt zich door een superieure krachtontwikkeling en de markante M motorsound. Twee Mono Scroll turbocompressoren, de directe benzine-inspuiting High Precision Injection, de volledig variabele klepregeling Valvetronic en de variabele nokkenasregeling dubbele VANOS zorgen voor een uitzonderlijk prestatiepotentieel.
BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 8-traps M Steptronic transmissie, close-up middenconsole

8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic.

De 8-traps M Steptronic Sport transmissie met Drivelogic biedt een groot aantal schakelopties: van extreem sportief en dynamisch tot bijzonder comfortabel, nauwelijks merkbaar en brandstofbesparend. De bestuurder kan handmatig schakelen met de transmissiehendel of de schakelpaddles aan het stuurwiel, of via Drivelogic een van de drie automatische schakelprogramma's kiezen.
BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic close-up achteraanzicht

M xDrive.

BMW M xDrive met Actief M Sportdifferentieel garandeert maximale tractie en rijdynamiek, zowel in het dagelijks gebruik als op het circuit. De M specifieke technologie combineert de wendbaarheid van achterwielaandrijving met de stabiliteit van vierwielaandrijving. De bestuurder heeft keuze uit de aandrijfvarianten 4WD, 4WD Sport en – in DSC-off-modus – 2WD.
BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 close-up M Carbon-keramische remmen

M Carbon-keramische remmen.

De optionele lichtgewicht M Carbon-keramische remmen passen de remkracht nog directer toe, zijn corrosievrij, nog hittebestendiger, minder slijtagegevoelig en dragen bij aan de gewichtsreductie. Dat heeft een positieve uitwerking op wendbaarheid, rijdynamiek en acceleratie. Deze technische uitrusting is aan de buitenzijde te herkennen aan de Carbon-keramische remschijven en remklauwen in de kleur Gold mat met M logo. Als gevolg van de materiaalspecifieke eigenschappen is het mogelijk dat bij het remmen geluiden hoorbaar zijn, in het bijzonder bij langdurige lage belasting of bij regen kort voordat de auto tot stilstand komt. Deze constructiegerelateerde geluidsontwikkeling kan worden voorkomen door de remmen droog te remmen of door ze na een langere lage belasting weer sterk te belasten. Onder invloed van vocht en strooizout, bijvoorbeeld na een bezoek aan de wasstraat, nachtelijke condensatie of een rit door de regen, kan de remwerking overeenkomen met die van een conventioneel remsysteem. Deze verminderde remwerking kan door een grotere pedaaldruk worden gecompenseerd. Het geluid heeft geen invloed op de prestaties, veiligheid of fading-stabiliteit van de remmen.
BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 M Compound schijfremmen in Blau close-up

M Compound schijfremmen.

Door toepassing van verschillende materialen bieden de M Compound schijfremmen behalve voortreffelijke vertragingswaarden ook een hoge bestendigheid tegen fading en dragen zij bij aan gewichtsreductie. De remklauwen in hoogglans blauw met M logo verlenen dit high-performance remsysteem een nadrukkelijk sportieve uitstraling.
BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 BMW Individual Frozen Portimao Blau M Sportuitlaatsysteem close-up achterdiffusor

M Sportuitlaatsysteem.

Het M Sportuitlaatsysteem biedt een kenmerkende sound, die via geïntegreerde kleppentechniek kan worden aangepast. Een nog krachtigere sound begeleidt de via de SETUP toets selecteerbare rijprogramma's SPORT en SPORT+, terwijl in het op comfort gerichte programma subtiel-sportieve klanken te horen zijn.
BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic front driekwart vooraanzicht

Design van de voorzijde.

De voorzijde van de BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive kenmerkt zich door zijn sportieve en puristische vormgeving. De kenmerkende randloze nierengrille staat centraal in een tot het minimum gereduceerde uitvoering met typeaanduiding. In de nierengrille zorgen de voor M kenmerkende horizontaal geplaatste dubbele lamellen voor een spannend contrast met de verticale nierengrille. De vooruitstrevende voorzijde wordt gecompleteerd door de voor M kenmerkende trapeziumvorm van de grote centrale luchtinlaat en de smalle koplampen, die diagonaal naar de nierengrille uitlopen.
BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 M Carbon kuipstoelen interieur

M Carbon kuipstoelen.

De M Carbon kuipstoelen met verlicht M4 logo combineren het lichtgewicht autosportkarakter van een kuipstoel met de functie-omvang van M Sportstoelen. De vorm biedt perfecte zijdelingse steun en uitstekend comfort op lange ritten. Uitsparingen in de rugleuning en wangen benadrukken de sportieve uitstraling.
BMW M4 Cabrio Competition met M xDrive G83 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic zijaanzicht

Design van de zijkant.

Het zijaanzicht van de BMW M4 Competition Cabrio met xDrive toont met geopende kap zijn uitgekiende balans tussen dynamiek en esthetiek. M specifieke designelementen, zoals de M kieuwen en de M buitenspiegels, zijn exclusieve accenten. Terwijl de gesmede lichtmetalen M wielen met M Compound remmen en de door de autosport geïnspireerde zwarte instaplijsten het sportieve karakter van deze supersportieve cabrio onderstrepen.
BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic 19/20 inch gesmede M wielen in styling 825 M close-up

19/20 inch gesmede M wielen in Dubbelspaak styling 825 M Orbit Grey mat met bredere achterbanden.

Gesmede M wielen in Dubbelspaak styling 825 M, uitgevoerd in Bicolor Orbit Grey mat, gepolijste velgrand, met bredere achterbanden, voor 9,5 J x 19 inch met bandenmaat 275/35 R 19, achter 10,5 J x 20 inch met bandenmaat 285/30 R 20.
BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 BMW Individual Frozen Deep Grey metallic met gesloten cabriokap

Stoffen cabriokap.

De stoffen cabriokap in Anthrazit Silbereffekt sluit perfect aan op de dynamische belijning van de auto. Met een druk op een knop opent en sluit de kap zich elektrisch, ook tijdens het rijden bij snelheden tot 50 km/h in ongeveer 18 seconden. Een van de hoogtepunten van de hoogwaardig afgewerkte kap vormt de uitmuntende geluidsisolatie.
BMW M4 Cabrio Competition met M xDrive G83 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic design van de achterzijde driekwart achteraanzicht

Design van de achterzijde.

Ook aan de achterzijde toont de BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive zijn sportief-elegante karakter. De gespierde wielkuipen zorgen in combinatie met de grote spoorbreedte van het M specifieke M onderstel voor een krachtige en solide uitstraling en onderstrepen het prestatiepotentieel van deze bijzondere sportcabrio. De subtiel geïntegreerde achterspoiler benadrukt de gestrekte elegantie van de achterzijde nog eens extra. Daarbij leidt hij de blik naar nog twee sportieve highlights: de verticale reflectoren en de optioneel in carbon uitgevoerde diffusor met de indrukwekkende dubbele uitlaateindpijpen.
BMW M4 Cabrio Competition met M xDrive G83 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic M Carbon exterieurpakket M buitenspiegelkappen

M Carbon exterieurpakket.

Het M Carbon exterieurpakket onderstreept het sportieve karakter van de BMW. Luchtgeleiders in de voorbumper en de buitenspiegelkappen zijn vervaardigd van met koolstofvezel versterkt kunststof (CFRP). Het pakket wordt afgerond met een diffusorinzet in carbon aan de achterzijde.
BMW M4 Competition Cabrio G83 interieur M Carbon stuurwiel cockpit

M Carbon stuurwiel.

Het M Carbon stuurwiel zorgt voor een echt autosportgevoel. De in de spaken ingelegde sierlijsten in carbon omlijsten de bedieningselementen en maken het hoogwaardige gevoel van grip op het stuurwiel compleet. Ook visueel past het in de autosport bewezen materiaal in het dynamisch vormgegeven interieur.

HIGHLIGHTS BMW M440i xDRIVE CABRIO.

Rijdynamiek en designuitrustingen van de BMW M440i xDrive Cabrio.

Vrije radicaal: ontdek hier de uitstekende keuze aan sportieve uitrustingsmogelijkheden voor de BMW M440i xDrive Cabrio. Markante M specifieke designdetails in Cerium Grey en exclusieve interieur-highlights maken de vrijheidsdrang van de sportieve cabriolet diect voelbaar.

BMW M440i xDrive Cabrio G23 BMW Individual Frozen Deep Grey metallic driekwart zijaanzicht
BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor BMW M440i xDrive Cabrio G23 close-up motorafdekking

BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

Soepele kracht, zijdezachte draai-eigenschappen en een meeslepende sound kenmerken de BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor van de nieuwe generatie uit het BMW EfficientDynamics motorengamma. Dankzij dubbele VANOS, Valvetronic, High Precision Injection en TwinScroll turbocompressor is hij bijzonder krachtig en efficiënt.
BMW M440i xDrive Cabrio BMW Individual Frozen Deep Grey metallic G23 driekwart achteraanzicht

M Sportdifferentieel.

Het tot de standaarduitrusting behorende M Sportdifferentieel optimaliseert tractie en stabiliteit bij het wisselen van rijstrook en het accelereren vanuit bochten, bij hoge snelheid in bochten en bij onregelmatig wegdek. De tractie wordt geoptimaliseerd via een elektronisch geregelde lamellenkoppeling die toerentalverschillen tussen de achterwielen minimaliseert.
Adaptief M Onderstel BMW M440i xDrive Cabrio G23 configuratie Touch Control Display

Adaptief M Onderstel.

Het optionele Adaptieve M Onderstel wordt voortdurend elektronisch aangestuurd en aangepast aan de situatie en de omstandigheden op de weg. Bovendien kan de bestuurder op elk gewenst moment de karakteristiek van het onderstel via de Driving Experience Control afstemmen op de rijstijl die op dat moment zijn voorkeur geniet – comfortabel of bijzonder sportief met nadrukkelijk dynamische handling.
Met leder bekleed M Sportstuurwiel Variable Sport Steering met Servotronic BMW M440i xDrive Cabrio G23 cockpit

Variable Sport Steering.

De Variable Sport Steering inclusief Servotronic zorgt voor een direct en dynamisch rijgedrag met minder stuurbewegingen en minder krachtinspanning. Dit systeem reageert met een variabele stuuroverbrenging op de stuurwieluitslag. Dit verbetert de handling bij een sportieve rijstijl en reduceert de noodzakelijke stuurbewegingen bij inparkeren en afslaan. De Servotronic zorgt voor een sterkere stuurbekrachtiging bij lage snelheden, waardoor bijvoorbeeld parkeren minder inspanning kost.
Steptronic Sport transmissie BMW M440i xDrive Cabrio G23 interieur detail transmissiehendel

Steptronic Sport transmissie.

De 8-traps Steptronic Sport transmissie maakt bijzonder sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als handmatig met de transmissiehendel of de schakelpaddles aan het stuurwiel – voor comfortabel cruisen of een zeer dynamische rijstijl. In rijprogramma SPORT en met de transmissiehendel in de linkerpositie M/S is het schakelverloop afgestemd op maximale performance.
M Sportremsysteem BMW M440i xDrive Cabrio G23 detail lichtmetalen wielen

M Sportremsysteem.

Het M Sportremsysteem met vierzuiger vaste remklauwen voor en eenzuiger zwevende remklauwen achter in blauw metallic (standaarduitrusting) of rood metallic (optioneel) en met M logo omvat grotere remschijven en biedt daarmee een bijzonder hoog remvermogen. Het systeem is perfect afgestemd op het bijzonder hoge dynamisch potentieel van de BMW en garandeert ook bij een zeer sportieve rijstijl en op nat wegdek een voortreffelijke vertraging.
BMW M440i xDrive Cabrio BMW Individual Frozen Deep Grey metallic G23 vooraanzicht verticale nierengrille met omlijsting in hoogglans zwart

Omlijsting van de nierengrille in hoogglans zwart.

De markante verticale BMW nierengrille roept herinneringen op aan autosportlegendes als de BMW 328. De exclusieve omlijsting van de nierengrille in hoogglans zwart uit de optionele M Hoogglans Shadow Line met uitgebreide omvang geeft de progressieve grille een bijzondere uitstraling en een dito sportief accent.
BMW M440i xDrive Cabrio BMW Individual Frozen Deep Grey metallic G23 vooraanzicht spiegelkappen in Cerium Grey

Spiegelkappen in Cerium Grey.

De spiegelkappen in de M specifieke kleur Cerium Grey geven de BMW M440i xDrive Cabrio een nog exclusievere en sportievere uitstraling en verwijzen al bij de eerste aanblik op de verwantschap met de BMW M familie.
BMW M440i xDrive Cabrio BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic G23 close-up achterzijde M Aerodynamicapakket

M Aerodynamicapakket.

Het M Aerodynamicapakket straalt pure dynamiek en sportiviteit uit met M specifieke voorbumper, achterbumper en dorpelverbreders in carrosseriekleur en een tweedelige diffusorinzet in hoogglans zwart. In combinatie met het optionele M Carbon exterieurpakket is de diffusor in carbonlook uitgevoerd.
BMW M440i xDrive Cabrio BMW Individual Frozen Deep Grey metallic G23 close-up achterdiffusor M Carbon exterieurpakket

M Carbon exterieurpakket.

Het optionele M Carbon exterieurpakket accentueert het sportieve karakter van de auto. Luchtgeleiders in de voorbumper en de buitenspiegelkappen zijn vervaardigd van met koolstofvezel versterkt kunststof (CFRP). Het pakket wordt afgerond met een diffusorinzet in carbon aan de achterzijde.
18 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 848 M Bicolor Jet Black BMW M440i xDrive Cabrio G23 close-up

18 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 848 M Bicolor Jet Black.

Lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 848 M, uitgevoerd in Bicolor Jet Black, met bredere achterbanden, gepolijst, voor 7,5 J x 18 inch met bandenmaat 225/45 R 18, achter 8,5 J x 18 inch met bandenmaat 255/40 R 18.
Sportstoelen BMW M440i xDrive Cabrio G23 interieur close-up

Sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier.

De individueel aan te passen sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier onderscheiden zich door de talrijke handmatige instelmogelijkheden, waaronder de lengte van de zitting en de hoek van de zitting en rugleuning. Dankzij hogere wangen van zitting en rugleuning en de geprononceerde zijwangen bieden ze uitstekende ergonomie en zijdelingse steun. De rugleuning van de bestuurderssportstoel is bovendien voorzien van breedteverstelling.
Met leder bekleed M Sportstuurwiel BMW M440i xDrive Cabrio G23 interieur close-up

Met leder bekleed M Sportstuurwiel.

Het met leder beklede multifunctionele M Sportstuurwiel met M logo en geïntegreerde bestuurdersairbag is uitgevoerd in 3-spaak styling. Met een stuurwielrand in leder Walknappa Schwarz met zwart stiksel en extra profilering voor de duimen zorgt het M Sportstuurwiel voor een sportief-direct stuurgevoel.

COCKPIT & TECHNOLOGIEËN.

M specifieke instrumenten, bedieningsconcept, digitale diensten en bestuurdersassistentiesystemen van de BMW M4 Cabrio modellen.

Comfort, veiligheid en maximaal M gevoel: de BMW 4 Serie Cabrio M modellen ondersteunen u tijdens de rit met talrijke innovatieve technologieën. Voor optimaal overzicht zorgen het M specifieke instrumentenpaneel en het M specifieke Head-Up Display.* Uitrustingen als de individueel te configureren M Setup*, de rode start-/stopknop* en de middenconsole met M MODE* en SETUP* knoppen zorgen voor extra autosportuitstraling. Profiteer bij het rijden en parkeren van de intelligente bestuurderassistentiesystemen of communiceer via de BMW Intelligent Personal Assistant eenvoudig en vooruitstrevend met uw BMW M4 Cabrio. Bovendien staan u vele connectiviteitsvoorzieningen en digitale diensten ter beschikking, die u optimaal met uw BMW en de buitenwereld verbinden. Zo wordt uw mobiele leven nog comfortabeler. * Beschikbaar voor de BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive.

BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic cockpit met open deur
BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 M specifiek instrumentenpaneel

M specifiek instrumentenpaneel.

Het M specifieke instrumentenpaneel* biedt in de programma's SPORT en TRACK een bijzonder precieze en gefocuste presentatie van rijgegevens. Zo blijven waarden als turbodruk of bandenspanning en -temperatuur ook op het circuit altijd in beeld. De bediening en configuratie verloopt via de M MODE toets op de middenconsole. * Leverbaar voor de BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive.
BMW M4 Cabrio modellen G83 G23 BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

De uitrusting BMW Live Cockpit Professional inclusief navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergave- en bedieningsconcept, bestaande uit een via aanraking bedienbaar hoge-resolutie Touch Control Display van 10,25 inch en een volledig digitaal multifunctioneel instrumentenpaneel van 12,3 inch. Het bij deze uitrusting inbegrepen BMW Operating System 7 is onder andere via de iDrive Touch Controller te bedienen.
BMW M4 Cabrio G83 M Setup Control Display

M Setup.

De M Setup biedt de mogelijkheid om verschillende rijdynamische parameters, zoals de motor-, transmissie- en besturingskarakteristiek, de schokdemperafstelling, de regelintensiteit van de Dynamische Stabiliteits Controle (DSC) en de aandrijfkrachtverdeling van het vierwielaandrijvingssysteem M xDrive, naar individuele voorkeuren te configureren. * M Setup is beschikbaar voor de BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive.
BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 geïntegreerd M specifiek remsysteem

Geïntegreerd M specifiek remsysteem.

Het geïntegreerde M specifieke remsysteem van de BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive biedt behalve een gewichtsbesparing van circa 2 kg ook een zeer hoge remdynamiek. Voor maximale individualisering kan de bestuurder afhankelijk van de situatie via de M Setup de rempedaalkarakteristiek wisselen tussen ‘Comfort’ en ‘Sport'. De remreactie past zich afhankelijk van de gekozen setup aan. In ‘Sport’ is de vertraging hoger bij een gelijke pedaalslag, vooral bij lagere snelheid. Bij hogere snelheden is het reactiegedrag van beide instellingen zeer vergelijkbaar.
BMW M4 Cabrio modellen G83 G23 BMW Head-Up Display

BMW Head-Up Display met M specifieke weergave.

Het full-colour BMW Head-Up Display met M specifieke weergave* projecteert voor het rijden relevante gegevens in het directe gezichtsveld van de bestuurder op de voorruit. Met een druk op de knop wordt de M specifieke weergave geactiveerd, die ook de actuele versnelling, een dynamische toerentalband met shift lights voor het optimale schakelmoment en aanwijzingen van de navigatie weergeeft. * M specifieke functies zijn beschikbaar voor de BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive.
BMW M4 Cabrio G83 cockpit met bedieningscentum middenconsole

Bedieningscentrum middenconsole.

Op de gemakkelijk te bereiken middenconsole kunt u onder de start-/stopknop met de M MODE* toets de scherminhoud aanpassen. De SETUP* knop biedt nog meer keuze voor de configuratie van de karakteristiek van de BMW. U opent het menu voor individuele instellingen van de rijdynamiek. Andere toetsen schakelen afzonderlijk assistentiesystemen uit of aan*. M MODE en SETUP zijn beschikbaar voor de BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive.
BMW M4 Cabrio G83 start-/stopknop in rood

Start-/stopknop in rood.

De rode start-/stopknop* dient voor het sleutelloos starten van de motor nadat de BMW is ontgrendeld. Met dezelfde knop wordt de motor ook afgezet. De autosleutel wordt automatisch herkend zonder dat het nodig is deze in een contact te steken. * De rode start-/stopknop is beschikbaar voor de BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive.
BMW M4 Cabrio modellen G83 G23 Portimao Blau metallic Digital Key (iPhone)

BMW Digital Key.

Waarom een autosleutel gebruiken als u uw iPhone bij zich heeft? Met de hierop geïnstalleerde BMW Digital Key kunt u uw BMW ver- en ontgrendelen en zelfs starten. Ook kunt u tot wel vijf personen met een daarvoor geschikte iPhone* toegang geven tot uw BMW. U kunt dan onder meer de topsnelheid beperken – ideaal voor onervaren bestuurders. * De BMW Digital Key is alleen voor bepaalde iPhones geschikt. Een lijst van de geschikte iPhones is te vinden op bmw.com/digitalkey
BMW M4 Cabrio modellen G83 G23 Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Altijd de meest actuele softwareversie aan boord. Met Remote Software Upgrade is de software van uw BMW altijd actueel. De upgrades zijn eenvoudig via de My BMW App of via de in de BMW geïntegreerde SIM kaart te downloaden en aansluitend te installeren. Zo kunnen ook nieuwe functies in de BMW beschikbaar worden gemaakt.
BMW M4 Cabrio modellen G83 G23 Smartphone Integratie

Smartphone integratie.

U wilt in uw BMW de functies van uw smartphone niet missen en hem bedienen zoals u gewend bent? Met de smartphone integratie ondersteunt uw BMW Apple CarPlay via een draadloze verbinding. Daardoor kunt u in de auto comfortabel gebruikmaken van diverse apps.
BMW M4 Cabrio modellen G83 G23 WiFi Hotspot

WiFi Hotspot.

Neem via uw tablet deel aan videoconferenties of stream de laatste aflevering van uw favoriete serie op uw smartphone. De WiFi Hotspot brengt u met LTE snelheid (beschikbaarheid netwerkafhankelijk) online via de in de BMW ge