BMW M4 Cabrio, driekwart vooraanzicht rijdend op een circuit

€ 127.637,00

Leverbaar vanaf

Benzine

Aandrijving

THE M4

BMW M

DE BMW M4 CABRIO: ALLE HIGHLIGHTS

€ 127.637,00

Leverbaar vanaf

Benzine

Aandrijving

THE M4DE BMW M4 CABRIO: ALLE HIGHLIGHTS

Leverbaar vanaf

€ 127.637,00

Met een adrenalineboost de zon tegemoet. Met ultraprecieze handling, inspirerende wendbaarheid en spannende dynamiek. Met een motor die op indrukwekkende wijze van zijn superioriteit getuigt. Met een groot aantal technologieën boordevol onmiskenbare sportgenen. Met een vertrouwen dat bij geopende hardtop uitgroeit tot een zelfverzekerde glimlach: de BMW M4 Cabrio is sportieve vrijheid op vier wielen.

HIGHLIGHTS BMW M4 CABRIO.

Klik voor onmiddellijke high-performance.

BMW M4 Cabrio, M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor

HIGH-PERFORMANCE M TWINPOWER TURBO BENZINEMOTOR.

De 431 pk sterke high-performance motor van de BMW M4 Cabrio.

Het hart van de BMW M4 Cabrio: de M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor. Met fenomenale power en een unieke sound. Het samenspel van optimaal op elkaar afgestemde autosporttechnologieën maakt een stuwkracht mogelijk van van 317 kW (431 pk), die met het optionele M Competition Pack te verhogen is tot 331 kW (450 pk).

BMW M4 Cabrio, rijdynamiek, rijdynamische eigenschappen

GEEN LIMIET.

De rijdynamische eigenschappen van de BMW M4 Cabrio.

Wie met de BMW M4 Cabrio open de zon tegemoet spurt, ervaart adrenaline opwekkende rijmomenten in een zeer intense vorm. Daarbij roept de 450 pk krachtige M motor zijn power steeds goed gedoseerd op. En dankzij talrijke uit de autosport afkomstige technologieën zoals het actieve M Sperdifferentieel en de M Servotronic reageert deze topsporter altijd met maximale precisie en technische perfectie. Tot in het grensbereik. Ook wat uw hartslag betreft.

BMW M4 Cabrio, M Competition Pack, rijdynamiek

M COMPETITION PACK.

Rijdynamiek-highlights in het M Competition Pack.

Met het M Competition Pack biedt de BMW M4 Cabrio voelbaar meer rijdynamiek – dankzij meer motorvermogen en een specifiek afgestemd M onderstel. Het M Sportuitlaatsysteem met zwart verchroomde dubbele eindpijpen zorgt voor een krachtige motorsound. Het pakket wordt afgerond met exclusieve 20 inch lichtmetalen M wielen met bredere achterbanden.

BMW M4 Cabrio, interieur, cockpit

VOORTREFFELIJK COCKPIT-GEVOEL.

Het exclusief-sportieve interieur van de BMW M4 Cabrio.

Een cockpit als voor het circuit. Elk detail ergonomisch geoptimaliseerd en nauwkeurig op de bestuurder afgestemd. Centraal in het zicht: het stijlvolle, met leder beklede M stuur. M Drive toetsen voor de activering van persoonlijke auto-instellingen en sportieve schakelflippers maken het samen met de optionele M DCT transmissie met dubbele koppeling mogelijk om in een fractie van een seconde te schakelen. Het instrumentenpaneel in markant M design biedt perfect zicht op alle relevante rij-informatie.

DESIGN BMW M4 CABRIO.

Ontdek de design-highlights van exterieur en interieur in één klik.

De BMW M4 Cabrio zet zichzelf van meet af aan neer als high-performance cabrio. De krachtige voorzijde en de langgerekte motorkap met powerdome verlenen het atletische silhouet een expressieve dynamiek. In het interieur overheerst een sportief-exclusieve ambiance. De op de bestuurder afgestemde cockpit is uitgerust met optimaal afleesbare ronde instrumenten in autosportdesign. Dit creëert de ideale omstandigheden om rijden met open dak naar een nieuw niveau te tillen.
BMW M4 Cabrio, design, voorzijde
BMW M4 Cabrio, design, bovenaanzicht, hardtop
BMW M4 Cabrio, design, zijaanzicht
BMW M4 Cabrio, design, achteraanzicht
BMW M4 Cabrio, design, cockpit
BMW M4 Cabrio, design, bekleding, interieur
BMW M4 Cabrio, design, voorzijde
BMW M4 Cabrio, design, bovenaanzicht, hardtop
BMW M4 Cabrio, design, zijaanzicht
BMW M4 Cabrio, design, achteraanzicht
BMW M4 Cabrio, design, cockpit
BMW M4 Cabrio, design, bekleding, interieur
BMW 4 Serie Cabrio, zijaanzicht rijdend in een haarspeldbocht

DE BMW 4 SERIE CABRIO.

BMW M Motorsport

BMW M MOTORSPORT.

Het racen is de belichaming van de sportieve prestaties van BMW, de perfectie van de ingenieurskunst en het rijplezier. Met autosport is BMW op circuits over de hele wereld succesvol vertegenwoordigd. Autosport, zoals BMW M Motorsport laat zien, is ‘echt racen’.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M4 Cabrio varieert tussen de 9,9 en 10,2 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 226 en 238 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.