BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic zijaanzicht staand laag perspectief
Leverbaar vanaf€ 163.167,00
AandrijflijnBenzine

THE M4

BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic zijaanzicht staand laag perspectief

DE BMW 4 SERIE CABRIO M MODELLEN.

Leverbaar vanaf€ 163.167,00
AandrijflijnBenzine
THE M4DE BMW 4 SERIE CABRIO M MODELLEN.

BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive, BMW M440i, M440i xDrive en M440d xDrive Cabrio.

Leverbaar vanaf

€ 163.167,00

Vrijheid, ongefilterd en opnieuw gedefinieerd: de BMW 4 Serie Cabrio M modellen zijn de perfecte symbiose van kracht en esthetisch design, gepaard met voor M kenmerkende sportiviteit. Beide varianten laten de hartslag van fans van sportieve cabrio's al bij de eerste aanblik op hol slaan. De BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive maakt indruk met zijn vermogen van 375 kW (510 pk) en 650 Nm koppel. Dankzij de high-performance BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor, 8-traps M Steptronic met Drivelogic, M xDrive vierwielaandrijving met Actief M Sportdifferentieel en talrijke van de autosport afgeleide technologieën is maximale rijdynamiek gegarandeerd – zowel op de openbare weg als op het circuit. De BMW M440i, M440i xDrive en M440d xDrive Cabrio overtuigen niet alleen met hun progressieve design, M Sportdifferentieel en 8-traps Steptronic Sport transmissie, maar ook met hun uitgekiende combinatie van sportiviteit, efficiency en uitstekende geschiktheid voor dagelijks gebruik.

VERGELIJK DE BMW M4 CABRIO MODELLEN.

De belangrijkste prestatiegegevens op een rij: aandrijving, onderstel en vermogen.

BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive.

Maximale rijdynamiek en tractie.
 • High-performance BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met 375 kW (510 pk)
 • Snelle 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic
 • M xDrive vierwielaandrijving met Actief M Sportdifferentieel
 • 375 kW (510 pk), 650 Nm, 0–100 km/h in 3,7 s
BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic driekwart vooraanzicht

BMW M440i xDrive / M440i Cabrio.

Open sportiviteit en een hoge rijdynamiek met onverminderd praktisch gebruiksgemak.
 • BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met 275 kW (374 pk)
 • 8-traps Steptronic Sport transmissie
 • BMW xDrive of achterwielaandrijving, M Sportdifferentieel
 • 275 kW (374 pk), 500 Nm, 0–100 km/h in 4,9/5,2 s
BMW M440i xDrive G23 BMW Individual Frozen Deep Grey metallic driekwart vooraanzicht

BMW M440d xDrive Cabrio.

Open sportiviteit en een hoge rijdynamiek met onverminderd praktisch gebruiksgemak.
 • BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor met 250 kW (340 pk)
 • 8-traps Steptronic Sport transmissie
 • Standaard BMW xDrive M Sportdifferentieel
 • 250 kW (340 pk), 700 Nm, 0–100 km/h in 5,0 s
BMW M440d xDrive G23 BMW Individual Brooklyn Grau metallic driekwart vooraanzicht
 • BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive.
 • BMW M440i xDrive / M440i Cabrio.
 • BMW M440d xDrive Cabrio.

HIGHLIGHTS BMW M440i, M440i xDRIVE EN M440d xDRIVE CABRIO.

Rijdynamiek en designuitrustingen van de BMW M440i, M440i xDrive en M440d xDrive Cabrio.

Vrije radicaal: ontdek hier de uitstekende keuze aan sportieve uitrustingsmogelijkheden voor de BMW M440i, M440i xDrive en M440d xDrive Cabrio. Markante M specifieke designdetails in Cerium Grey en exclusieve interieurhighlights maken de vrijheidsdrang van de sportieve cabriolet direct voelbaar.

BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic driekwart vooraanzicht, rijdend
BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 high-performance BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor close-up motorafdekking

High-performance BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

Aangedreven worden de M440i xDrive en M440i door een 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met een cilinderinhoud van drie liter en BMW M TwinPower Turbo technologie. Met een vermogen van 275 kW (374 pk) en een maximaal koppel van 500 Nm maken ze extreem sportieve rijprestaties mogelijk. Van 0 tot 100 km/h accelereren ze in slechts 4,9 of 5,2 seconden. De M440d xDrive met 6-cilinder-in-lijn dieselmotor maakt indruk met een vermogen van 250 kW (340 pk) en een maximaal koppel van 700 Nm. Accelereren van 0 tot 100 km/h gaat in slechts 5,0 seconden.
BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 8-traps M Steptronic transmissie, close-up middenconsole

8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic.

De 8-traps M Steptronic Sport transmissie met Drivelogic biedt een groot aantal schakelopties: van extreem sportief en dynamisch tot bijzonder comfortabel, nauwelijks merkbaar en brandstofbesparend. De bestuurder kan handmatig schakelen met de transmissiehendel of de schakelpaddles aan het stuurwiel, of via Drivelogic een van de drie automatische schakelprogramma's kiezen.
BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic close-up achteraanzicht

M xDrive.

M xDrive met Actief M Sperdifferentieel garandeert maximale tractie en rijdynamiek, zowel in het dagelijks gebruik als op het circuit. De optionele M specifieke technologie combineert de stuurdynamiek van achterwielaandrijving met de stabiliteit van vierwielaandrijving. De bestuurder heeft keuze uit de aandrijfvariant en 4WD, 4WD Sport en - in DSC-off-modus - 2WD

BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 close-up M Carbon-keramische remmen

M Carbon-keramische remmen.

De optionele lichtgewicht M Carbon-keramische remmen passen de remkracht nog directer toe, zijn corrosievrij, nog hittebestendiger, minder slijtagegevoelig en dragen bij aan de gewichtsreductie. Dat heeft een positieve uitwerking op wendbaarheid, rijdynamiek en acceleratie. Deze technische uitrusting is aan de buitenzijde te herkennen aan de Carbon-keramische remschijven en remklauwen in de kleur Gold mat met M logo. Als gevolg van de materiaalspecifieke eigenschappen is het mogelijk dat bij het remmen geluiden hoorbaar zijn, in het bijzonder bij langdurige lage belasting of bij regen kort voordat de auto tot stilstand komt. Deze constructiegerelateerde geluidsontwikkeling kan worden voorkomen door de remmen droog te remmen of door ze na een langere lage belasting weer sterk te belasten. Onder invloed van vocht en strooizout, bijvoorbeeld na een bezoek aan de wasstraat, nachtelijke condensatie of een rit door de regen, kan de remwerking overeenkomen met die van een conventioneel remsysteem. Deze verminderde remwerking kan door een grotere pedaaldruk worden gecompenseerd. Het geluid heeft geen invloed op de prestaties, veiligheid of fading-stabiliteit van de remmen.
BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 M Compound schijfremmen in Blau close-up

M Compound schijfremmen.

Door toepassing van verschillende materialen bieden de M Compound schijfremmen behalve voortreffelijke vertragingswaarden ook een hoge bestendigheid tegen fading en dragen zij bij aan gewichtsreductie. De remklauwen in hoogglans blauw met M logo verlenen dit high-performance remsysteem een nadrukkelijk sportieve uitstraling.
BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 BMW Individual Frozen Portimao Blau M Sportuitlaatsysteem close-up achterdiffusor

M Sportuitlaatsysteem.

Het M Sportuitlaatsysteem biedt een kenmerkende sound, die via geïntegreerde kleppentechniek kan worden aangepast. Een nog krachtigere sound begeleidt de via de SETUP toets selecteerbare rijprogramma's SPORT en SPORT+, terwijl in het op comfort gerichte programma subtiel-sportieve klanken te horen zijn.
BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic front driekwart vooraanzicht

Design van de voorzijde.

De voorzijde van de BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive kenmerkt zich door zijn sportieve en puristische vormgeving. De kenmerkende randloze nierengrille staat centraal in een tot het minimum gereduceerde uitvoering met typeaanduiding. In de nierengrille zorgen de voor M kenmerkende horizontaal geplaatste dubbele lamellen voor een spannend contrast met de verticale nierengrille. De vooruitstrevende voorzijde wordt gecompleteerd door de voor M kenmerkende trapeziumvorm van de grote centrale luchtinlaat en de smalle koplampen, die diagonaal naar de nierengrille uitlopen.
BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 M Carbon kuipstoelen interieur

M Carbon kuipstoelen.

De M Carbon kuipstoelen met verlicht M4 logo combineren het lichtgewicht autosportkarakter van een kuipstoel met de functie-omvang van M Sportstoelen. De vorm biedt perfecte zijdelingse steun en uitstekend comfort op lange ritten. Uitsparingen in de rugleuning en wangen benadrukken de sportieve uitstraling.
BMW M4 Cabrio Competition met M xDrive G83 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic zijaanzicht

Design van de zijkant.

Het zijaanzicht van de BMW M4 Competition Cabrio met xDrive toont met geopende kap zijn uitgekiende balans tussen dynamiek en esthetiek. M specifieke designelementen, zoals de M kieuwen en de M buitenspiegels, zijn exclusieve accenten. Terwijl de gesmede lichtmetalen M wielen met M Compound remmen en de door de autosport geïnspireerde zwarte instaplijsten het sportieve karakter van deze supersportieve cabrio onderstrepen.
BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic 19/20 inch gesmede M wielen in styling 825 M close-up

19/20 inch gesmede M wielen in Dubbelspaak styling 825 M Orbit Grey mat met bredere achterbanden.

Gesmede M wielen in Dubbelspaak styling 825 M, uitgevoerd in Bicolor Orbit Grey mat, gepolijste velgrand, met bredere achterbanden, voor 9,5 J x 19 inch met bandenmaat 275/35 R 19, achter 10,5 J x 20 inch met bandenmaat 285/30 R 20.
BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 BMW Individual Frozen Deep Grey metallic met gesloten cabriokap

Stoffen cabriokap.

De stoffen cabriokap in Anthrazit Silbereffekt sluit perfect aan op de dynamische belijning van de auto. Met een druk op een knop opent en sluit de kap zich elektrisch, ook tijdens het rijden bij snelheden tot 50 km/h in ongeveer 18 seconden. Een van de hoogtepunten van de hoogwaardig afgewerkte kap vormt de uitmuntende geluidsisolatie.
BMW M4 Cabrio Competition met M xDrive G83 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic design van de achterzijde driekwart achteraanzicht

Design van de achterzijde.

Ook aan de achterzijde toont de BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive zijn sportief-elegante karakter. De gespierde wielkuipen zorgen in combinatie met de grote spoorbreedte van het M specifieke M onderstel voor een krachtige en solide uitstraling en onderstrepen het prestatiepotentieel van deze bijzondere sportcabrio. De subtiel geïntegreerde achterspoiler benadrukt de gestrekte elegantie van de achterzijde nog eens extra. Daarbij leidt hij de blik naar nog twee sportieve highlights: de verticale reflectoren en de optioneel in carbon uitgevoerde diffusor met de indrukwekkende dubbele uitlaateindpijpen.
BMW M4 Cabrio Competition met M xDrive G83 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic M Carbon exterieurpakket M buitenspiegelkappen

M Carbon exterieurpakket.

Het M Carbon exterieurpakket onderstreept het sportieve karakter van de BMW. Luchtgeleiders in de voorbumper en de buitenspiegelkappen zijn vervaardigd van met koolstofvezel versterkt kunststof (CFRP). Het pakket wordt afgerond met een diffusorinzet in carbon aan de achterzijde.
BMW M4 Competition Cabrio G83 interieur M Carbon stuurwiel cockpit

M Carbon stuurwiel.

Het M Carbon stuurwiel zorgt voor een echt autosportgevoel. De in de spaken ingelegde sierlijsten in carbon omlijsten de bedieningselementen en maken het hoogwaardige gevoel van grip op het stuurwiel compleet. Ook visueel past het in de autosport bewezen materiaal in het dynamisch vormgegeven interieur.

HIGHLIGHTS BMW M440i xDRIVE CABRIO.

Rijdynamiek en designuitrustingen van de BMW M440i xDrive Cabrio.

Vrije radicaal: ontdek hier de uitstekende keuze aan sportieve uitrustingsmogelijkheden voor de BMW M440i xDrive Cabrio. Markante M specifieke designdetails in Cerium Grey en exclusieve interieur-highlights maken de vrijheidsdrang van de sportieve cabriolet diect voelbaar.

BMW M440i xDrive Cabrio G23 BMW Individual Frozen Deep Grey metallic driekwart zijaanzicht
BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor BMW M440i xDrive Cabrio G23 close-up motorafdekking

BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

Soepele kracht, zijdezachte draai-eigenschappen en een meeslepende sound kenmerken de BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor van de nieuwe generatie uit het BMW EfficientDynamics motorengamma. Dankzij dubbele VANOS, Valvetronic, High Precision Injection en TwinScroll turbocompressor is hij bijzonder krachtig en efficiënt.
BMW M440i xDrive Cabrio BMW Individual Frozen Deep Grey metallic G23 driekwart achteraanzicht

M Sportdifferentieel.

Het tot de standaarduitrusting behorende M Sportdifferentieel optimaliseert tractie en stabiliteit bij het wisselen van rijstrook en het accelereren vanuit bochten, bij hoge snelheid in bochten en bij onregelmatig wegdek. De tractie wordt geoptimaliseerd via een elektronisch geregelde lamellenkoppeling die toerentalverschillen tussen de achterwielen minimaliseert.
Adaptief M Onderstel BMW M440i xDrive Cabrio G23 configuratie Touch Control Display

Adaptief M Onderstel.

Het optionele Adaptieve M Onderstel wordt voortdurend elektronisch aangestuurd en aangepast aan de situatie en de omstandigheden op de weg. Bovendien kan de bestuurder op elk gewenst moment de karakteristiek van het onderstel via de Driving Experience Control afstemmen op de rijstijl die op dat moment zijn voorkeur geniet – comfortabel of bijzonder sportief met nadrukkelijk dynamische handling.
Met leder bekleed M Sportstuurwiel Variable Sport Steering met Servotronic BMW M440i xDrive Cabrio G23 cockpit

Variable Sport Steering.

De Variable Sport Steering inclusief Servotronic zorgt voor een direct en dynamisch rijgedrag met minder stuurbewegingen en minder krachtinspanning. Dit systeem reageert met een variabele stuuroverbrenging op de stuurwieluitslag. Dit verbetert de handling bij een sportieve rijstijl en reduceert de noodzakelijke stuurbewegingen bij inparkeren en afslaan. De Servotronic zorgt voor een sterkere stuurbekrachtiging bij lage snelheden, waardoor bijvoorbeeld parkeren minder inspanning kost.
Steptronic Sport transmissie BMW M440i xDrive Cabrio G23 interieur detail transmissiehendel

Steptronic Sport transmissie.

De 8-traps Steptronic Sport transmissie maakt bijzonder sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als handmatig met de transmissiehendel of de schakelpaddles aan het stuurwiel – voor comfortabel cruisen of een zeer dynamische rijstijl. In rijprogramma SPORT en met de transmissiehendel in de linkerpositie M/S is het schakelverloop afgestemd op maximale performance.
M Sportremsysteem BMW M440i xDrive Cabrio G23 detail lichtmetalen wielen

M Sportremsysteem.

Het M Sportremsysteem met vierzuiger vaste remklauwen voor en eenzuiger zwevende remklauwen achter in blauw metallic (standaarduitrusting) of rood metallic (optioneel) en met M logo omvat grotere remschijven en biedt daarmee een bijzonder hoog remvermogen.
BMW M440i xDrive Cabrio BMW Individual Frozen Deep Grey metallic G23 vooraanzicht verticale nierengrille met omlijsting in hoogglans zwart

Omlijsting van de nierengrille in hoogglans zwart.

De markante verticale BMW nierengrille roept herinneringen op aan autosportlegendes als de BMW 328. De exclusieve omlijsting van de nierengrille in hoogglans zwart uit de optionele M Hoogglans Shadow Line met uitgebreide omvang geeft de progressieve grille een bijzondere uitstraling en een dito sportief accent.
BMW M440i xDrive Cabrio BMW Individual Frozen Deep Grey metallic G23 vooraanzicht spiegelkappen in Cerium Grey

Spiegelkappen in Cerium Grey.

De spiegelkappen in de M specifieke kleur Cerium Grey geven de BMW M440i xDrive Cabrio een nog exclusievere en sportievere uitstraling en verwijzen al bij de eerste aanblik op de verwantschap met de BMW M familie.
BMW M440i xDrive Cabrio BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic G23 close-up achterzijde M Aerodynamicapakket

M Aerodynamicapakket.

Het M Aerodynamicapakket straalt pure dynamiek en sportiviteit uit met M specifieke voorbumper, achterbumper en dorpelverbreders in carrosseriekleur en een tweedelige diffusorinzet in hoogglans zwart. In combinatie met het optionele M Carbon exterieurpakket is de diffusor in carbonlook uitgevoerd.
BMW M440i xDrive Cabrio BMW Individual Frozen Deep Grey metallic G23 close-up achterdiffusor M Carbon exterieurpakket

M Carbon exterieurpakket.

Het optionele M Carbon exterieurpakket accentueert het sportieve karakter van de auto. Luchtgeleiders in de voorbumper en de buitenspiegelkappen zijn vervaardigd van met koolstofvezel versterkt kunststof (CFRP). Het pakket wordt afgerond met een diffusorinzet in carbon aan de achterzijde.
18 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 848 M Bicolor Jet Black BMW M440i xDrive Cabrio G23 close-up

18 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 848 M Bicolor Jet Black.

Lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 848 M, uitgevoerd in Bicolor Jet Black, met bredere achterbanden, gepolijst, voor 7,5 J x 18 inch met bandenmaat 225/45 R 18, achter 8,5 J x 18 inch met bandenmaat 255/40 R 18.
Sportstoelen BMW M440i xDrive Cabrio G23 interieur close-up

Sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier.

De individueel aan te passen sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier onderscheiden zich door de talrijke handmatige instelmogelijkheden, waaronder de lengte van de zitting en de hoek van de zitting en rugleuning. Dankzij hogere wangen van zitting en rugleuning en de geprononceerde zijwangen bieden ze uitstekende ergonomie en zijdelingse steun. De rugleuning van de sportstoelen is bovendien voorzien van breedteverstelling.

Met leder bekleed M Sportstuurwiel BMW M440i xDrive Cabrio G23 interieur close-up

Met leder bekleed M Sportstuurwiel.

Het met leder beklede multifunctionele M Sportstuurwiel met M logo en geïntegreerde bestuurdersairbag is uitgevoerd in 3-spaak styling. Met een stuurwielrand in leder Walknappa Schwarz met zwart stiksel en extra profilering voor de duimen zorgt het M Sportstuurwiel voor een sportief-direct stuurgevoel.

COCKPIT & TECHNOLOGIEËN.

M specifieke instrumenten, bedieningsconcept, digitale diensten en bestuurdersassistentiesystemen van de BMW M4 Cabrio modellen.

Comfort, veiligheid en maximaal M gevoel: de BMW 4 Serie Cabrio M modellen ondersteunen u tijdens de rit met talrijke innovatieve technologieën. Voor optimaal overzicht zorgen het M specifieke instrumentenpaneel en het M specifieke Head-Up Display.* Uitrustingen als de individueel te configureren M Setup*, de rode start-/stopknop* en de middenconsole met M MODE* en SETUP* knoppen zorgen voor extra autosportuitstraling. Profiteer bij het rijden en parkeren van de intelligente bestuurderassistentiesystemen of communiceer via de BMW Intelligent Personal Assistant eenvoudig en vooruitstrevend met uw BMW M4 Cabrio. Bovendien staan u vele connectiviteitsvoorzieningen en digitale diensten ter beschikking, die u optimaal met uw BMW en de buitenwereld verbinden. Zo wordt uw mobiele leven nog comfortabeler. * Beschikbaar voor de BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive.

BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic cockpit met open deur
BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 M specifiek instrumentenpaneel

M specifiek instrumentenpaneel.

Het M specifieke instrumentenpaneel* biedt in de programma's SPORT en TRACK een bijzonder precieze en gefocuste presentatie van rijgegevens. Zo blijven waarden als turbodruk of bandenspanning en -temperatuur ook op het circuit altijd in beeld. De bediening en configuratie verloopt via de M MODE toets op de middenconsole. * Leverbaar voor de BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive.
BMW M4 Cabrio modellen G83 G23 BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

De uitrusting BMW Live Cockpit Professional inclusief navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergave- en bedieningsconcept, bestaande uit een via aanraking bedienbaar, hoge-resolutie Touch Control Display van 10,25 inch en een volledig digitaal multifunctioneel instrumentenpaneel van 12,3 inch. Het bij deze uitrusting inbegrepen BMW Operating System 7 is onder andere via de iDrive Touch Controller* te bedienen.

*Voor dit model kan de aanraakfunctie van de iDrive Touch Controller tijdelijk niet worden aangeboden.

BMW M4 Cabrio G83 M Setup Control Display

M Setup.

De M Setup biedt de mogelijkheid om verschillende rijdynamische parameters, zoals de motor-, transmissie- en besturingskarakteristiek, de schokdemperafstelling, de regelintensiteit van de Dynamische Stabiliteits Controle (DSC) en de aandrijfkrachtverdeling van het vierwielaandrijvingssysteem M xDrive, naar individuele voorkeuren te configureren. * M Setup is beschikbaar voor de BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive.
BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 geïntegreerd M specifiek remsysteem

Geïntegreerd M specifiek remsysteem.

Het geïntegreerde M specifieke remsysteem van de BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive biedt behalve een gewichtsbesparing van circa 2 kg ook een zeer hoge remdynamiek. Voor maximale individualisering kan de bestuurder afhankelijk van de situatie via de M Setup de rempedaalkarakteristiek wisselen tussen ‘Comfort’ en ‘Sport'. De remreactie past zich afhankelijk van de gekozen setup aan. In ‘Sport’ is de vertraging hoger bij een gelijke pedaalslag, vooral bij lagere snelheid. Bij hogere snelheden is het reactiegedrag van beide instellingen zeer vergelijkbaar.
BMW M4 Cabrio modellen G83 G23 BMW Head-Up Display

BMW Head-Up Display met M specifieke weergave.

Het full-colour BMW Head-Up Display met M specifieke weergave* projecteert voor het rijden relevante gegevens in het directe gezichtsveld van de bestuurder op de voorruit. Met een druk op de knop wordt de M specifieke weergave geactiveerd, die ook de actuele versnelling, een dynamische toerentalband met shift lights voor het optimale schakelmoment en aanwijzingen van de navigatie weergeeft. * M specifieke functies zijn beschikbaar voor de BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive.
BMW M4 Cabrio G83 cockpit met bedieningscentum middenconsole

Bedieningscentrum middenconsole.

Op de gemakkelijk te bereiken middenconsole kunt u onder de start-/stopknop met de M MODE* toets de scherminhoud aanpassen. De SETUP* knop biedt nog meer keuze voor de configuratie van de karakteristiek van de BMW. U opent het menu voor individuele instellingen van de rijdynamiek. Andere toetsen schakelen afzonderlijk assistentiesystemen uit of aan*. M MODE en SETUP zijn beschikbaar voor de BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive.
BMW M4 Cabrio G83 start-/stopknop in rood

Start-/stopknop in rood.

De rode start-/stopknop* dient voor het sleutelloos starten van de motor nadat de BMW is ontgrendeld. Met dezelfde knop wordt de motor ook afgezet. De autosleutel wordt automatisch herkend zonder dat het nodig is deze in een contact te steken. * De rode start-/stopknop is beschikbaar voor de BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive.
BMW M4 Cabrio modellen G83 G23 Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Houd uw BMW up to date met Remote Software Upgrade. De upgrades zijn eenvoudig via de My BMW App of via de in de BMW geïntegreerde SIM kaart te downloaden en aansluitend te installeren. Zo kunnen ook nieuwe functies in de BMW beschikbaar worden gemaakt.

BMW M4 Cabrio modellen G83 G23 Smartphone Integratie

Smartphone integratie.

In uw BMW beschikken over alle functies van uw smartphone en deze gebruiken zoals u gewend bent? Smartphone Integratie verbindt uw smartphone draadloos met uw BMW via Apple CarPlay en Android Auto. Zo kunt u verschillende functies en apps gemakkelijk direct bedienen via het Control Display.

BMW M4 Cabrio modellen G83 G23 WiFi Hotspot

WiFi Hotspot.

Neem via uw tablet deel aan videoconferenties of stream de laatste aflevering van uw favoriete serie op uw smartphone. De WiFi Hotspot brengt u met LTE snelheid (beschikbaarheid netwerkafhankelijk) online via de in de BMW geïntegreerde SIM kaart. Zo kunnen u en uw passagiers tegelijkertijd surfen op maximaal tien apparaten.
BMW M4 Cabrio modellen G83 G23 Connected Pack Professional

BMW Connected Pack Professional.

BMW Maps met Connected Navigation, In-Car Experiences en Smartphone Integratie inclusief Apple CarPlay en Android Auto – het BMW Connected Pack Professional verbindt uw BMW volledig. U profiteert van meer comfort en uitgebreide bedieningsmogelijkheden.

BMW M4 Cabrio modellen G83 G23 Comfort telefoonvoorbereiding met Wireless Charging

Comfort telefoonvoorbereiding met draadloze oplaadmogelijkheid.

De Comfort telefoonvoorbereiding met draadloze oplaadmogelijkheid (Wireless Charging) omvat een dock met draadloze oplaadfunctie en een tweede microfoon voor een betere handsfree-geluidskwaliteit voor u en uw voorpassagier. Een extra antenneverbinding zorgt voor optimale ontvangst van het mobiele telefoonverkeer. Via Bluetooth® kunnen twee mobiele telefoons en een audiospeler tegelijk worden aangesloten. De uitrusting wordt gecompleteerd met een WiFi Hotspot voorbereiding.

Het Bluetooth® woordmerk en de logo’s zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en het gebruik door BMW Group is onder licentie.

BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 M Drive Professional

M Drive Professional.

M Drive Professional is de optimale copiloot voor ritten met een extra dosis adrenaline. Het M rijprogramma TRACK en de 10-traps M Traction Control zorgen voor een individueel aanpasbaar rijgedrag. De M Drift Analyser helpt u om drifts te perfectioneren en de M Laptimer helpt u om de snelste rondetijd te zetten.

BMW M4 Cabrio modellen G83 G23 Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

De uitrusting Driving Assistant Professional biedt optimaal comfort en veiligheid in kritieke of monotone verkeerssituaties. Behalve de functionaliteiten van de uitrusting Safety Pack omvat de Driving Assistant Professional onder meer ook de Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide functieomvang en Side Collision Warning met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen.
BMW M4 Cabrio modellen G83 G23 Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus.

De uitrusting Parking Assistant Plus maakt het eenvoudiger om de BMW te parkeren en te manoeuvreren. Het pakket omvat onder meer het systeem Surround View met Top View en Panorama View, de Remote 3D View, een zijdelingse parkeerhulp, de noodremfunctie Active Park Distance Control, de Parking Assistant met geleiding in parkeervakken in lengte- en dwarsrichting, alsmede de Reversing Assistant (achteruitrijassistent).
BMW M4 Cabrio modellen G83 G23 Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.

Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke auto-expert is? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Spreek met natuurlijke commando's om talrijke voertuigfuncties te bedienen. Bovendien kan hij u alles uitleggen over de auto en helpt hij u om uw BMW beter te leren kennen.

Max. vermogen in kW (pk): 

 

375 (510)

Max. koppel in Nm: 

650

Acceleratie 0–100 km/h in s:

3,7

Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld):

6,0 - 10,2

BMW M4 Cabrio G83 technische gegevens schets
BMW wielen en banden EU bandenlabel close-up

BMW WIELEN EN BANDEN.

De banden voor onze modellen ondergaan strenge tests met tot wel vijftig kwaliteitscriteria – aanzienlijk meer dan de EU voorschrijft voor de wettelijk vereiste bandenlabels. Hier vindt u alle informatie over de eigenschappen van de door BMW gemonteerde banden.
BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 BMW Individual Imolarot metallic driekwart vooraanzicht van boven open stoffen cabriokap
BMW Individual volllederuitrusting Merino Fionarot/Schwarz BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 interieur zijaanzicht met geopende stoffen kap

BMW INDIVIDUAL VOOR DE BMW M4 COMPETITION CABRIO MET M XDRIVE.

De BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive bekoort door zijn indrukwekkende balans tussen esthetiek, uitstraling en hoogstaande prestaties. Met de exclusieve uitrustingsopties van BMW Individual onderstreept u het unieke karakter van deze supersportieve cabrio nog een extra. U hebt de keuze uit talrijke schitterende carrosseriekleuren van BMW Individual, zoals het hier afgebeelde Imolarot, dat de BMW een temperamentvolle verschijning maakt. Of kies voor de even expressieve mat metallic BMW Individual carrosseriekleur Frozen Brilliant White, Frozen Portimao Blau, Frozen Orange, Frozen Dark Grey of Frozen Black. In het interieur zorgen de M Carbon kuipstoelen in het fijnste Merino leder voor een sportieve en elegante ambiance. Bijvoorbeeld de BMW Individual Vollederuitrustingen Merino Fionarot/Schwarz, Fjordblau/Schwarz of Elfenbeinweiß en Tartufo – elk gedeeltelijk geperforeerd. Het excellente totaalplaatje wordt compleet met hoogwaardige BMW Individual interieurlijsten Carbon Fibre met accentlijsten in Perlglanz chroom, Edelhoutuitvoering Fineline Schwarz met Silbereffekt en open structuur of Pianolack Schwarz.

BMW M PERFORMANCE PARTS.

Extra sportieve uitrustingen voor de BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive.

De BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive maakt visueel indruk met zijn atletische en charismatische design. De hoogwaardige uitrustingen van BMW M Performance Parts brengen het autosportkarakter van de BMW nog meer naar de voorgrond – voor een maximaal dynamische uitstraling.

BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 M Performance frontsplitter carbon close-up voorzijde

M Performance frontsplitter Carbon.

De M Performance frontsplitter van 100% carbon onderstreept de mannelijke verschijning van de auto.
Vind uw BMW dealer
BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 M Performance Air Breather Carbon close-up

M Performance Air Breather Carbon.

Optische highlights aan de zijkant van de auto: de M Performance Air Breather is vervaardigd van hoogwaardig carbon.
Vind uw BMW dealer
BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 gesmeed M Performance wiel in Kruisspaak styling 1000 M Frozen Goldbronze close-up

20/21 inch gesmede M Performance wielen in Kruisspaak styling 1000 M in Frozen Goldbronze, complete zomerwielset.

20/21 inch gesmede M Performance wielen in Kruisspaak styling 1000 M in Frozen Goldbronze. Complete zomerwielset met bandenspanningscontrolesysteem.
Vind uw BMW dealer
BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 gesmeed M Performance wiel in Y-spaak styling 963 M Frozen Gunmetal Grey close-up

19/20 inch gesmede M Performance wielen in Y-spaak styling 963 M Frozen Gunmetal Grey, complete zomerwielset.

19/20 inch gesmede M Performance wielen in Y-spaak styling 963 M in Frozen Gunmetal Grey. Complete zomerwielset met bandenspanningscontrolesysteem.
Vind uw BMW dealer
BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 M Performance stuurwiel Pro interieur close-up

M Performance stuurwiel Pro.

Ronduit geslaagd met contouren en grip: het M Performance stuurwiel Pro zorgt voor een onmiskenbaar autosportgevoel in de cockpit.
Vind uw BMW dealer
BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 M Performance interieurpanelen Carbon close-up

M Performance interieurlijsten Carbon.

De M Performance interieurlijsten zijn gemaakt van carbon met open structuur. Voor een individuele autosportambiance in het interieur.
Vind uw BMW dealer

AANSCHAF EN LEASE.

Nieuwe BMW M4 Cabrio kopen

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW M4 Cabrio volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Configurator en prijzen
Nieuwe BMW M4 Cabrio financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW M4 Cabrio te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW M4 Cabrio Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW M4 Cabrio zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW M4 Coupé te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW M4 Cabrio Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW M4 Cabrio volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag
BMW 4 Serie Cabrio G23 Sanremo Green metallic driekwart vooraanzicht

THE 4

De BMW 4 Serie Cabrio onderscheidt zich met zijn progressieve vormgeving, zijn dynamische rijgedrag en zijn net zo sportieve als elegante interieur.

UW BMW DEALER.

BMW Klantenservice BMW adviseur met klant in gesprek

WILT U EEN PERSOONLIJK ADVIES?

Voor vragen, meer informatie en concrete aanbiedingen voor de BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive en de BMW M440i xDrive Cabrio kunt u contact opnemen met uw lokale BMW Erkend Service Partner. Onze bekwame BMW servicemedewerkers geven u graag per telefoon of tijdens een bezoek aan ons bedrijf persoonlijk advies.

BMW SERVICES VOOR DE BMW M4 CABRIO MODELLEN.

Servicepakketten en serviceaanbiedingen voor de BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive en de BMW M440i, M440i xDrive en M440d xDrive Cabrio.

BMW zet ook op het gebied van service nieuwe maatstaven en staat altijd klaar voor u en uw BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive of BMW M440i, M440i xDrive en M440d xDrive Cabrio. Met de BMW Pechhulp service staan onze experts in geval van nood 24 uur per dag voor u klaar – 365 dagen per jaar. Eventuele onderhouds- en storingsmeldingen zendt uw BMW M4 Cabrio dankzij de innovatieve BMW Teleservices volledig automatisch naar uw BMW Erkend Service Partner, die vervolgens contact met u opneemt. Met de diensten van BMW Service Inclusive zijn alle verdere servicediensten voor een looptijd van uw keuze financieel gedekt. Meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven: met het uitgebreide serviceaanbod van BMW bent u altijd gedekt.

BMW Service Inclusive vrouw voor BMW dealer

BMW Service Inclusive.

Laat alles los en concentreert u zich alleen op dat wat er echt toe doet – het sportieve rijplezier in uw BMW M4 Competition Cabrio met xDrive of uw BMW M440i, M440i xDrive of M440d xDrive Cabrio. Met BMW Service Inclusive is dat mogelijk. Want u betaalt voor BMW Service eenmalig een bedrag en alle toekomstige service- en onderhoudswerkzaamheden zijn gedurende de looptijd van de overeenkomst gedekt.
Ontdek meer
BMW Teleservices vrouw kijkt op smartphone en opent BMW portier

BMW Teleservices.

Met de innovatieve Teleservices van BMW ConnectedDrive hoeft u zich over uw BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive of uw BMW M440i, M440i xDrive en M440d xDrive Cabrio geen zorgen te maken. Bij onderhoudsmeldingen of bij een storing voorziet hij de BMW Erkend Service Partner van uw voorkeur van alle relevante voertuiginformatie. Die neemt vervolgens contact met u op voor een afspraak. Zo heeft u toegang tot snelle, eenvoudige service en hoeft u niet zelf overal aan te denken. De enige vereiste: u heeft uw BMW M4 Cabrio online geregistreerd in de My BMW omgeving en een BMW Erkend Service Partner geselecteerd. Ontdek nu hoe de BMW Teleservices uw leven comfortabeler maken.
Ontdek meer
BMW Pechhulp service vrouw voor BMW

BMW Pechhulp service.

De kosteloze hulpverlening van BMW Pechhulp staat iedere BMW rijder 24 uur per dag en 365 dagen per jaar ter beschikking. Eén telefoontje en onze bekwame experts zijn u van dienst – telefonisch of als dat nodig is, ter plaatse.
Ontdek meer

Brandstofverbruik en CO2 emissie van de BMW M4 Cabrio modellen.

 • Disclaimer reference invalid
 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M4 Cabrio varieert tussen de 10,2 en 7,7 l/100 km en de gemiddelde CO₂ emissie varieert tussen de 233 en 175 g/km. Data op basis van peildatum 1 juni 2023.

  Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW configurator op deze website of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.