BMW M440i xDrive Cabrio G23 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic driekwart vooraanzicht
Leverbaar vanaf€ 94.747,00
Vermogen374 PK (275 kW)
AandrijvingBenzine

THE 4

BMW M

DE NIEUWE BMW M440i xDRIVE CABRIO.

Leverbaar vanaf€ 94.747,00
Vermogen374 PK (275 kW)
AandrijvingBenzine
THE 4DE NIEUWE BMW M440i xDRIVE CABRIO.

Leverbaar vanaf

€ 94.747,00

Individuele vrijheid is uw privilege: de BMW M440i xDrive Cabrio is allesbehalve conventioneel. Met progressieve designtaal en altijd klaar om te presteren daagt de dynamische cabriolet uit tot een rijbeleving op een nieuw hartveroverend niveau – want bij de BMW M440i xDrive Cabrio begint onafhankelijkheid al bij het starten van de motor.

SPORTIEVE FEITEN VAN DE BMW M440i xDRIVE CABRIO.

Aandrijving, onderstel en vermogen.

BMW M440i xDrive Cabrio.

Open sportiviteit en een hoge rijdynamiek met onverminderd praktisch gebruiksgemak.
  • BMW M TwinPower 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met 374 pk
  • 8-traps Steptronic Sport transmissie
  • BMW xDrive
  • 275 kW (374 pk), 500 Nm, 0–100 km/h in 4,9 sec
BMW M440i xDrive G23 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic driekwart vooraanzicht

HIGHLIGHTS BMW M440i xDRIVE CABRIO.

Rijdynamiek en designuitrustingen van de BMW M440i xDrive Cabrio.

Ontdek hier een exclusieve selectie van sportieve uitrustingsmogelijkheden voor de BMW M440i xDrive Cabrio. Markante M specifieke designkenmerken in Cerium Grey en op comfort gerichte highlights in het interieur maken de vrijheidsdrang van de sportcabriolet direct duidelijk.

BMW M440i xDrive Cabrio G23 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic driekwart achteraanzicht met model
BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor BMW M440i xDrive Cabrio G23 close-up

BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

Soepele kracht, zijdezachte draai-eigenschappen en een meeslepende sound kenmerken de BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor van de nieuwe generatie uit het BMW EfficientDynamics motorengamma. Dankzij dubbele VANOS, Valvetronic, High Precision Injection en TwinScroll turbocompressor is hij bijzonder krachtig en efficiënt.
Adaptief M Onderstel BMW M440i xDrive Cabrio BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic G23 close-up display

Adaptief M Onderstel.

Het Adaptieve M Onderstel past zich automatisch continu aan de toestand van het wegdek en de rijomstandigheden aan. Bovendien kan de bestuurder op elk gewenst moment de karakteristiek van het onderstel via de Driving Experience Control afstemmen op de rijstijl die op dat moment zijn voorkeur geniet – comfortabel of bijzonder sportief met nadrukkelijk dynamische handling.
Met leder bekleed M Sportstuurwiel Variable Sport Steering met Servotronic BMW M440i xDrive Cabrio G23

Variable Sport Steering.

De Variable Sport Steering inclusief Servotronic zorgt voor een direct en dynamisch rijgedrag met minder stuurbewegingen en minder krachtinspanning. Dit systeem reageert met een variabele stuuroverbrenging op de stuurwieluitslag. Dit verbetert de handling bij een sportieve rijstijl en reduceert de noodzakelijke stuurbewegingen bij inparkeren en afslaan. De Servotronic zorgt voor een sterkere stuurbekrachtiging bij lage snelheden, waardoor bijvoorbeeld parkeren minder inspanning kost.
BMW M440i xDrive Cabrio BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic G23 driekwart zijaanzicht

M Sportdifferentieel.

Het M Sportdifferentieel optimaliseert tractie en rijstabiliteit bij het wisselen van rijbaan en het uitaccelereren van bochten, bij hoge bochtsnelheden en op ongelijkmatige ondergrond. De tractie wordt geoptimaliseerd via een elektronisch geregelde lamellenkoppeling die toerentalverschillen tussen de achterwielen minimaliseert.
Steptronic Sport transmissie BMW M440i xDrive Cabrio G23 interieur detail transmissiehendel

Steptronic Sport transmissie.

De 8-traps Steptronic Sport transmissie maakt bijzonder sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als handmatig met de transmissiehendel of de schakelpaddles aan het stuurwiel – voor comfortabel cruisen of een zeer dynamische rijstijl. In rijprogramma SPORT en met de transmissiehendel in de linkerpositie M/S is het schakelverloop afgestemd op maximale performance.
M Sportremsysteem BMW M440i xDrive Cabrio G23 detail lichtmetalen wielen

M Sportremsysteem.

Het M Sportremsysteem met vierzuiger vaste remklauwen voor en eenzuiger zwevende remklauwen achter in blauw metallic met M logo heeft grotere remschijven en beschikt daarmee over bijzonder hoge remkracht. Het systeem is perfect afgestemd op het bijzonder hoge dynamisch potentieel van de BMW en garandeert ook bij een zeer sportieve rijstijl en op nat wegdek een voortreffelijke vertraging.
BMW M440i xDrive Cabrio BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic G23 vooraanzicht verticale dubbele BMW nierengrille in Cerium Grey

BMW M nierengrille in Cerium Grey.

De opvallende verticale BMW nierengrille roept herinneringen op aan legendarische sportauto's als de BMW 328. De omlijsting in Cerium Grey geeft de progressieve nierengrille een bijzondere uitdrukkingskracht en geeft BMW traditie op een nieuwe gestalte.
BMW M440i xDrive Cabrio BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic G23 close-up achterzijde M Aerodynamicapakket

M Aerodynamicapakket.

Het M Aerodynamicapakket straalt pure dynamiek en sportiviteit met M specifieke voorbumper, achterbumper en dorpelverbreders in carrosseriekleur en een tweedelige diffusorinzet in Dark Shadow metallic en hoogglans zwart in de achterbumper. De diffusorinzet is volledig in hoogglans zwart uitgevoerd.
18 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 848 M Bicolor Jet Black BMW M440i xDrive Cabrio G23 close-up

18 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 848 M Bicolor Jet Black.

Lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 848 M, uitgevoerd in Bicolor Jet Black, met bredere achterbanden, gepolijst, voor 7,5 J x 18 inch met bandenmaat 225/45 R 18, achter 8,5 J x 18 inch met bandenmaat 255/40 R 18.
M Sportstoelen BMW M440i xDrive Cabrio G23 interieur close-up

M Sportstoelen.

De op vele manieren in te stellen kuipvormige M Sportstoelen met gedeeltelijk geïntegreerde hoofdsteun bieden bestuurder en voorpassagier uitmuntende zijdelingse steun. Daartoe is ook de breedte van de rugleuning instelbaar. Het specifieke design met zwart M logo geeft nog beter uitdrukking aan de sportieve ambities van de BMW.
Met leder bekleed M Sportstuurwiel BMW M440i xDrive Cabrio G23 interieur close-up

Met leder bekleed M Sportstuurwiel.

Het met leder beklede multifunctionele M Sportstuurwiel met M logo en geïntegreerde bestuurdersairbag is uitgevoerd in 3-spaak styling. Met een stuurwielrand in leder Walknappa Schwarz met zwart stiksel en extra profilering voor de duimen zorgt het M Sportstuurwiel voor een sportief-direct stuurgevoel.

COCKPIT & TECHNOLOGIEËN.

Bedieningsconcept, digitale diensten en bestuurdersassistentiesystemen in de BMW M440i xDrive Cabrio.

Overzicht, comfort en veiligheid op het hoogste niveau: talrijke innovatieve technologieën ondersteunen u tijdens de rit op verschillende manieren. Zo kunt u zich richten op dat wat er echt toe doet – het sportieve rijplezier in uw BMW M440i xDrive Cabrio.

Cockpit BMW M440i xDrive Cabrio G23 interieur
BMW Live Cockpit Professional BMW M440i xDrive Cabrio G23 interieur

BMW Live Cockpit Professional.

De uitrusting BMW Live Cockpit Professional inclusief navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergave- en bedieningsconcept, bestaande uit een via aanraking bedienbaar hoge-resolutie Touch Control Display van 10,25 inch en een volledig digitaal multifunctioneel instrumentenpaneel van 12,3 inch. Het bij deze uitrusting inbegrepen BMW Operating System 7 is onder andere via de iDrive Touch Controller te bedienen.
BMW Operating System 7 BMW M440i xDrive Cabrio G23 interieur Control Display

BMW Operating System 7.

Het innovatieve bedieningsconcept BMW Operating System 7 maakt nog eenvoudigere en volledig intuïtieve bediening van vele autofuncties mogelijk, bijvoorbeeld via spraak, aanraakscherm en iDrive Touch Controller. Hiervoor is de functionaliteit van de iDrive Touch Controller uitgebreid, zodat het appmenu direct selecteerbaar is.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW M440i xDrive Cabrio G23 interieur Control Display

BMW Intelligent Personal Assistant.

“Hey BMW, wie ben jij?” Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke assistent is? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Hij kent u, leert steeds bij en biedt assistentie in uiteenlopende situaties. U kunt hem ook een persoonlijk activeringscommando geven. Hij kan u alles uitleggen over de auto en helpt u om uw BMW beter te leren kennen.
Driving Assistant Professional BMW M440i xDrive Cabrio G23 interieur Control Display

Driving Assistant Professional.

De uitrusting Driving Assistant Professional biedt optimaal comfort en veiligheid in kritieke of monotone verkeerssituaties. Behalve de inhoud van de uitrusting Driving Assistant omvat het onder meer ook Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide omvang, Lane Change Assistant en Side Collision Warning met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen.
Parking Assistant Plus BMW M440i xDrive Cabrio G23 interieur Control Display

Parking Assistant Plus.

De uitrusting Parking Assistant Plus maakt het eenvoudiger om de BMW te parkeren en te manoeuvreren. Het pakket omvat onder meer het systeem Surround View met Top View en Panorama View, de Remote 3D View, een zijdelingse parkeerhulp, de noodremfunctie Active Park Distance Control, de Parking Assistant met geleiding in parkeervakken in lengte- en dwarsrichting, alsmede de Reversing Assistant (achteruitrijassistent).
Smartphone Integratie BMW M440i xDrive Cabrio G23 interieur Control Display

Smartphone Integratie.

U wilt in uw BMW de functies van uw smartphone niet missen en hem bedienen zoals u gewend bent? Met de Smartphone Integratie ondersteunt uw BMW Apple CarPlay® via een draadloze verbinding. Daardoor kunt u in de auto comfortabel gebruikmaken van diverse apps.
BMW Digital Key BMW M440i xDrive Cabrio G23 portier met smartphone

BMW Digital Key.

Waarom een autosleutel gebruiken als u uw smartphone bij zich heeft? Met de BMW Digital Key kunt u uw BMW ver- en ontgrendelen en zelfs starten. Ook kunt u maximaal vijf personen met een daarvoor geschikte iPhone* op deze manier toegang bieden tot uw BMW. Daarbij kunt u onder meer vermogen en topsnelheid van de auto beperken voor bijvoorbeeld beginnende bestuurders. *De BMW Digital Key is alleen met daarvoor geschikte iPhones te gebruiken. Een lijst van de geschikte iPhones is te vinden op bmw.com/digitalkey
Remote Software Upgrade BMW M440i xDrive Cabrio G23 interieur Control Display

Remote Software Upgrade.

Uw BMW up-to-date houden met de nieuwste software? Met Remote Software Upgrade is de software van uw BMW altijd actueel. De upgrades worden 'over the air' geïnstalleerd, zoals u dat ook kent van de smartphone. Zo kunnen ook nieuwe functies in de BMW beschikbaar worden gemaakt.

ORIGINELE BMW ACCESSOIRES VOOR DE BMW M440i xDRIVE CABRIO.*

Ontdek de speciale uitrustingen en praktische accessoires voor het BMW 4 Serie Cabrio M model.

De BMW M440i xDrive Cabrio biedt dynamisch rijplezier en een veelvoud aan sportieve uitrustingen. Voor uw speciale wensen zijn er de Originele BMW Accessoires. Natuurlijk met individuele toevoegingen en extra's, die op gebied van kwaliteit, design en prestaties perfect zijn afgestemd op deze buitengewone sportcabriolet en die maximale meerwaarde bieden – bij alles wat u van plan bent.

*De afbeeldingen dienen als voorbeeld en tonen de BMW 430i Cabrio.

BMW 4 Serie Cabrio G23 Sanremo Green metallic driekwart achteraanzicht met BMW Fietsendrager Pro 2.0
BMW Advanced Car Eye 2.0 BMW M440i xDrive Cabrio G23

BMW Advanced Car Eye 2.0.

De BMW Advanced Car Eye 2.0 is een zeer gevoelige full-HD camera die gebeurtenissen voor of achter de BMW vastlegt, zelfs als deze is geparkeerd. In het geval van verstoringen en ongebruikelijke bewegingen buiten de BMW, neemt de BMW Advanced Car Eye 2.0 de situatie automatisch op om mogelijke ongevallen of (pogingen tot) inbraak vast te leggen.
BMW Fietsendrager Pro 2.0 BMW 4 Serie Cabrio G23 Originele BMW Accessoires

BMW Fietsendrager Pro 2.0.

De BMW Fietsendrager Pro 2.0 is licht, maar toch stabiel en belastbaar met maximaal 60 kg. Hij is buitengewoon handig in de omgang en kan twee fietsen of e-bikes dragen (kan worden uitgebreid om plaats te bieden aan drie fietsen). De kantelfunctie maakt op ieder moment eenvoudige toegang tot de bagageruimte mogelijk.
18 inch gesmede M Performance wielen in Dubbelspaak styling 796 M Jet Black mat BMW M440i xDrive Cabrio G23

18 inch gesmede M Performance wielen in Dubbelspaak styling 796 M Jet Black mat, complete zomerwielset.

De hoogwaardige, gesmede 18 inch lichtmetalen M Performance wielen in Dubbelspaak styling 796 M zijn uitgevoerd in Jet Black mat en voorzien van een M logo. Complete zomerwielset met bandenspanningscontrole en noodloopeigenschappen; voor 7,5 J x 18 inch met bandenmaat 225/45 R 18 95Y RSC en achter 8,5 J x 18 inch met bandenmaat 255/40 R 18 99Y RSC.
BMW voorgevormde bagageruimtemat BMW M440i xDrive Cabrio G23

BMW voorgevormde bagageruimtemat

De antislip, waterafstotende en duurzame voorgevormde BMW bagageruimtemat met rondom verhoogde rand en ruimtebesparend ontwerp beschermt de bagageruimte tegen vuil en vocht. De mat is uitgevoerd in zwart en met een hoogwaardige roestvrijstalen inlay en past perfect in het interieur van de bagageruimte.
BMW Allweather vloermatten voor BMW M440i xDrive Cabrio G23

BMW Allweather vloermatten voor.

De duurzame BMW Allweather vloermatten zijn exact passend en door de opstaande randen en bijzondere vorm wordt de voetenruimte voorin beschermd tegen vocht en vuil. Uitgevoerd in zwart met hoogwaardige roestvrijstalen inlay.
BMW LED Portierprojectoren BMW M440i xDrive Cabrio G23

BMW LED Portierprojectoren.

De nieuwe BMW LED Portierprojectoren met verbeterde projectiekwaliteit en bovengemiddelde levensduur maken het in- en uitstappen bij uw BMW tot een unieke ervaring. Ze gaan automatisch aan bij het openen van de portieren. Ze projecteren met behulp van een dia een afbeelding op de grond naast de auto. Met uitneembare dia's kan de bestuurder zelf kiezen welke projectie wordt weergegeven, met keuze tussen het BMW logo en het BMW M logo.

TECHNISCHE GEGEVENS.

Max. vermogen (kW (pk)/1/min):

275 (374)/5.500–6.500

Max. koppel (Nm/1/min):

500/1.900–5.000

Acceleratie 0–100 km/h (s):

4,9

Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld):

6,9–7,4

BMW M440i xDrive Cabrio G23 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic driekwart achteraanzicht met model

RIJD ALS ÉÉN VAN DE EERSTEN.

De BMW M440i xDrive Cabrio staat medio maart 2021 in de showroom. Laat uw gegevens achter en uw dealer neemt binnenkort contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

BMW 4 SERIE CABRIO.

Vrijheid in zijn mooiste vorm: De BMW 4 Serie Cabrio overtuigt niet alleen met hoge rijdynamiek en een heel eigen esthetiek, maar ook met zijn sportief-elegante interieur en een technisch hoogstaande stoffen cabriokap.
BMW M Motorsport

BMW M MOTORSPORT.

Het racen is de belichaming van de sportieve prestaties van BMW, de perfectie van de ingenieurskunst en het rijplezier. Met autosport is BMW op circuits over de hele wereld succesvol vertegenwoordigd. Autosport, zoals BMW M Motorsport laat zien, is ‘echt racen’.

VEELGESTELDE VRAGEN.

Vrouw staat achter BMW 4 Serie cabrio op parkeerniveau BMW Financial Services

Meer weten over de BMW M440i xDrive Cabrio? Hier vindt u de meest gestelde vragen en antwoorden. 

AANSCHAF EN LEASE VOOR DE BMW 4 SERIE CABRIO.

Vrouw staat achter BMW 4 Serie cabrio op parkeerniveau BMW Financial Services

BMW FINANCIAL SERVICES VOOR DE BMW 4 SERIE CABRIO.

Bereik met op maat gemaakte financieringsproducten van BMW Financial Services snel en flexibel uw doel. Of het nu gaat om leasen of financieren, ons gehele aanbod wordt individueel op uw wensen en behoeften aangepast. Bekijk alle details over het passende leaseaanbod en de aantrekkelijke financieringsmogelijkheden voor uw BMW M4 Cabrio.

BMW BROCHURES APP.

BMW Brochures app op de smartphone

Beleef de wereld van BMW interactief op uw smartphone of tablet. De BMW Brochures app bevat de digitale brochures van alle actuele BMW modellen. Bekijk gedetailleerde productinformatie, geweldige beelden, spectaculaire video's en fascinerende achtergrondverhalen over uw favoriete BMW. Natuurlijk vindt u ook details over het design, uitrustingen, services en technologieën van en voor de nieuwe BMW M440i xDrive Cabrio.

WILT U EEN PERSOONLIJK ADVIES?

Neem voor vragen, uitgebreide informatie of concrete aanbiedingen voor de BMW M440i xDrive Cabrio contact op met een BMW Erkend Service Partner bij u in de buurt. Onze bekwame BMW servicemedewerkers geven u graag per telefoon of tijdens een bezoek aan ons bedrijf persoonlijk advies.

ONDERSTEUNING EN SERVICES.

BMW SERVICES.

Servicepakketten en serviceaanbod voor het BMW 4 Serie Cabrio M model.

Ook op het gebied van service zet BMW nieuwe maatstaven. BMW is er altijd voor u en uw BMW 4 Serie Cabrio. Met de BMW Pechhulp service staan onze experts in geval van nood 24 uur per dag voor u klaar – 365 dagen per jaar. Eventuele onderhouds- en storingsmeldingen zendt uw BMW 4 Serie Cabrio dankzij de innovatieve BMW Teleservices volledig automatisch naar uw BMW Erkend Service Partner, die vervolgens contact met u opneemt. Met de diensten van BMW Service Inclusive zijn deze en alle andere services voor de looptijd van uw keuze financieel gedekt. Meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven: met het uitgebreide serviceaanbod van BMW bent u altijd gerust op weg.

BMW Service Inclusive man rijdt een BMW

BMW Service Inclusive.

U zorgeloos kunnen concentreren op dat wat er echt toe doet – het sportieve rijplezier in uw BMW M440i xDrive Cabrio. Dat kan met BMW Service Inclusive. Daarmee hoeft u slechts eenmalig te betalen, waarna alle toekomstige service- en onderhoudswerkzaamheden voor de looptijd van uw keuze zijn gedekt.
Ontdek meer
BMW Teleservices vrouw met smartphone naast BMW deur

BMW Teleservices.

Met de innovatieve BMW Teleservices van BMW ConnectedDrive neemt uw BMW M440i xDrive Cabrio u de zorg uit handen. Bij onderhoudsmeldingen of bij een storing voorziet hij de BMW Erkend Service Partner van uw voorkeur van alle relevante voertuiginformatie. Die neemt vervolgens contact met u op voor een afspraak. Zo heeft u toegang tot snelle, eenvoudige service en hoeft u niet zelf overal aan te denken. De enige vereiste: u heeft uw BMW 4 Serie Cabrio M model online geregistreerd in de MyBMW-omgeving en een Erkend Service Partner geselecteerd. Ontdek nu hoe de BMW Teleservices uw leven comfortabeler maken.
Ontdek meer
BMW Roadside Ondersteuning vrouw staat bij open deur van haar BMW

BMW Pechhulp service.

Met de gratis BMW Pechhulp service staan onze experts in geval van nood 24 uur per dag voor u klaar, 365 dagen per jaar. Een oproep en onze bekwame experts zijn u van dienst – per telefoon of ter plaatse.
Ontdek meer

Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

  • Disclaimer reference invalid