De nieuwe BMW X5 M SUV Modellen F95 2020
Leverbaar vanaf€ 198.597,00
AandrijvingBenzine

THE X5 M

BMW X5 M

DE BMW X5 M MODELLEN: ALLE HIGHLIGHTS

Leverbaar vanaf€ 198.597,00
AandrijvingBenzine
THE X5 MDE BMW X5 M MODELLEN: ALLE HIGHLIGHTS

Leverbaar vanaf

€ 198.597,00

Superieur op ieder gebied: de BMW X5 M Modellen manifesteren hun leiderschap in krachtige proporties, exclusief M design en buitengewone prestaties. Ervaar de vier extraverte Sports Activity Vehicles (SAV): de modellen BMW X5 M50i en BMW X5 M50d maken indruk met hun unieke combinatie van prestaties, comfort en efficiëntie. De BMW X5 M met M xDrive inspireert met een luxueus interieur en rijdynamiek die wordt bepaald door autosportgenen. Een met adrenaline geladen rijervaring die nog een boost krijgt in de nog krachtiger en flamboyante BMW X5 M Competition met M xDrive.

HIGHLIGHTS BMW X5 M COMPETITION EN BMW X5 M.

Bekijk de onbetwiste dominantie op het eerste gezicht.

High-performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor BMW X5 M SUV Competition F95 close-up

ABSOLUTE KRACHT.

DE HIGH-PERFORMANCE M TWINPOWER TURBO 8-CILINDER BENZINEMOTOR.

De machtige 4,4-liter biturbomotor van de BMW X5 M Competition ontwikkelt een vermogen van 460 kW (625 pk) en een koppel van 750 Nm. Het aan de autosport ontleende koelingsconcept en het dito oliesysteem van de krachtbron onderstrepen het high-performancekarakter van dit M Model – voor optimale vermogensafgifte en langdurige high-performance over het gehele toerenbereik.

BMW X5 M SUV Competition met M xDrive F95 2020 Marina Bay Blau metallic driekwart achteraanzicht

PURE SUPERIORITEIT.

AANDRIJVING EN ONDERSTEL VAN DE BMW X5 M COMPETITION EN BMW X5 M.

Hoogontwikkelde en perfect afgestemde aandrijvings- en onderstelcomponenten als het M xDrive met Actief M Sperdifferentieel verwijzen naar het autosport-DNA van de BMW X5 M Competition en de BMW X5 M – en garanderen een optimaal dynamische rijervaring, die zich met precisie en wendbaarheid onderscheidt.

Exterieurdesign BMW X5 M SUV Competition F95 2020 Marina Bay Blau metallic vooraanzicht

ONGEKEND CHARISMA.

HET EXTERIEURDESIGN VAN DE BMW X5 M COMPETITION EN BMW X5 M.

De BMW X5 M Competition heeft een exceptionele uitstraling waarmee hij onvermijdelijk de aandacht trekt. Tegelijkertijd zorgen de krachtige proporties en het extraverte design voor een perfecte eenheid van zelfverzekerde sportiviteit en luxueuze exclusiviteit.

Multifunctionele M stoelen BMW X5 M SUV Competition F95 interieur

ULTIMATUM VOOR DE STATUS QUO.

HET INTERIEURDESIGN VAN DE BMW X5 M COMPETITION EN BMW X5 M.

Van de multifunctionele M stoelen in Merino vollederuitrusting via de hoogwaardig gevormde M transmissiehendel met watervalverlichting tot de M speficieke gebruikersinterface van instrumentenpaneel en Control Display – het interieur van de BMW X5 M Competition zorgt met ieder detail voor een perfecte symbiose van sportiviteit en luxe.

" Maximale aanwezigheid en ongeëvenaarde rijdynamiek maken de BMW X5 M Competition uniek. "
Markus Flasch, CEO BMW M GmbH.

DESIGN BMW X5 M COMPETITION.

ONTDEK DE DESIGNHIGHLIGHTS IN HET INTERIEUR EN EXTERIEUR.

Met zijn krachtige proporties en precieze contouren heeft het atletische exterieurdesign van de BMW X5 M Competition een geweldige aanwezigheid. In het interieur beloven luxueuze materialen en M specifieke highlights een unieke, sportieve en exclusieve rijervaring.
M dubbele nierengrille BMW X5 M Competition F95 Marina Blau metallic close-up voorzijde.
BMW X5 M SUV Competition met M Sportuitlaatsysteem F95 Marina Bay Blau metallic driekwart achteraanzicht
BMW X5 M SUV Competition met lichtmetalen M wielen F95 Marina Bay Blau metallic zijaanzicht
BMW X5 M SUV Competition middenconsole met M transmissiehendel F95 interieur
Multifunctionele M stoelen met verlicht X5 M logo BMW X5 M SUV Competition F95 interieur
M dubbele nierengrille BMW X5 M Competition F95 Marina Blau metallic close-up voorzijde.

Het expressieve design van de voorzijde van de BMW X5 M Competition met zijn hoogglans zwarte dubbele nierengrille en luchtinlaten die naar beneden toe breder worden, versterken zijn opwindende uitstraling.

BMW X5 M SUV Competition met M Sportuitlaatsysteem F95 Marina Bay Blau metallic driekwart achteraanzicht

Het M Sportuitlaatsysteem met vier grote (100 mm diameter) uitlaatpijpen biedt een emotioneel en onderscheidend geluid en versterkt in combinatie met de brede bumperinzet de oppermachtige uitstraling van de BMW X5 M Competition.

BMW X5 M SUV Competition met lichtmetalen M wielen F95 Marina Bay Blau metallic zijaanzicht

De brede, krachtige houding en de grote lichtmetalen M wielen getuigen van de high-performance aspiraties van de BMW X5 M Competition – een door en door atletisch karakter dat wordt benadrukt door opvallende designelementen als de sharknose en de M dakspoiler.

BMW X5 M SUV Competition middenconsole met M transmissiehendel F95 interieur

De uitgebreid vormgegeven M transmissiehendel getuigt van de aandacht voor details en is een van de optische highlights in de sportieve, luxueuze cockpit van de BMW X5 M Competition.

Multifunctionele M stoelen met verlicht X5 M logo BMW X5 M SUV Competition F95 interieur

In het interieur van de BMW X5 M Competition maken de multifunctionele M stoelen met verlicht X5 M logo en volledig geïntegreerde hoofdsteunen een sportief-exclusief statement, gekenmerkt door het opperste zitcomfort en perfecte zijdelingse steun.

BMW X5 M Competition en BMW X5 M.

BMW X5 M50i HIGHLIGHTS.

Leiderschapskwaliteiten in een klik: motoren, exterieur en interieur.

BMW X5 M50i met M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor G05 Carbonschwarz metallic driekwart zijaanzicht

TOPSPORTER.

De M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor in de BMW X5 M50i.

Adem diep in, rij weg, voel de kracht. Met de 390 kW (530 pk) sterke M Twinpower Turbo 8-cilinder benzinemotor accelereert de BMW X5 M50i in slechts 4,3 seconden van 0 naar 100 km/h. Het fundament van de pure, ongebreidelde kracht is het gigantische koppel van 750 Nm – een geweldig prestatiepotentieel dat het rijplezier in deze SAV naar nieuwe dimensies katapulteert.

Exterieurdesign BMW X5 M50i G05 driekwart vooraanzicht

ONDERSCHEIDENDE SPORTIVITEIT.

Het exterieurdesign van de BMW X5 M50i.

Highlights met een sportief karakter: de prominente BMW nierengrille van de BMW X5 M50i is uitgevoerd in Cerium Grey, net als de buitenspiegelkappen, de decoratieve elementen van de luchtin- en -uitlaten en het logo op de achterzijde. Ook uitgevoerd in de exclusieve kenmerkende kleur zijn de optionele gepolijste 22 inch lichtmetalen wielen in V-spaak styling 747 M.

Cockpit BMW X5 M50i G05 interieur

LUXUEUZE SPORTIVITEIT.

Het interieurdesign van de BMW X5 M50i.

Van de instaplijsten met M opschrift, via het met leder beklede M stuurwiel dat perfect in de hand ligt tot aan de hoogwaardige afwerking en materialen: het interieur van de BMW X5 M50i toont in ieder afzonderlijk detail sportieve ambiance en exclusiviteit.

DESIGN BMW X5 M50i

Ontdek de exterieur- en interieurhighlights.

De BMW X5 M50i staat voor kracht en autoriteit. Atletische proporties, een lage, brede houding en de kenmerkende lijnen onthullen duidelijk al op het eerste gezicht de sportieve ambities. Deze indruk wordt versterkt door de opvallende M specifieke designelementen in Cerium Grey, zoals de trapeziumvormige uitlaateindpijpen. In het interieur zorgen exclusieve bekleding en hoogwaardige uitrusting voor een sportief-exclusieve ambiance.
BMW nierengrille in Cerium Grey BMW X5 M50i G05 Carbonschwarz metallic vooraanzicht
Koplampen met X Laserlicht BMW X5 M50i G05 Carbonschwarz metallic driekwart vooraanzicht
BMW X5 M50i G05 met lichtmetalen M wielen Carbonschwarz metallic zijaanzicht
BMW X5 M50i met M dakspoiler G05 Carbonschwarz metallic achteraanzicht
Met leder bekleed M stuurwiel BMW X5 M50i G05 cockpit
Instaplijsten met M opschrift BMW X5 M50i G05 interieur
BMW nierengrille in Cerium Grey BMW X5 M50i G05 Carbonschwarz metallic vooraanzicht

M specifieke designelementen in Ceriumgrau op de kenmerkende BMW nierengrille en de buitenste luchtinlaten in de voorbumper versterken samen met de spiegelkappen in dezelfde kleur het sportieve en exclusieve karakter.

Koplampen met X Laserlicht BMW X5 M50i G05 Carbonschwarz metallic driekwart vooraanzicht

Zelfs uitgeschakeld getuigen de indrukwekkende koplampen met karakteristiek X Laserlight en blauwe designelementen van de zelfverzekerde superioriteit van de BMW X5 M50i.

BMW X5 M50i G05 met lichtmetalen M wielen Carbonschwarz metallic zijaanzicht

De krachtige properties van een X model, het dynamische lijnenspel en het gebruik van geselecteerde M specifieke details als de gepolijste lichtmetalen M wielen zorgen voor een totaalplaatje de de sportiviteit en autoriteit op iedere manier uitstraalt.

BMW X5 M50i met M dakspoiler G05 Carbonschwarz metallic achteraanzicht

Aan de achterzijde geven de opvallend vormgegeven diffusor met trapeziumvormige uitlaateindpijpen en de M dakspoiler een duidelijke indruk van het sportieve potentieel van de BMW X5 M50i.

Met leder bekleed M stuurwiel BMW X5 M50i G05 cockpit

De op de bestuurder gerichte cockpit illustreert de prestatiedrang van de BMW X5 M50i in hoogwaardige stijl. Van het met leder beklede M stuurwiel met decoratieve stiksels in BMW M kleuren tot de M pedalen met voetsteun: ieder detail is een expressie van sportiviteit en uitgelezen exclusiviteit.

Instaplijsten met M opschrift BMW X5 M50i G05 interieur

Het interieur van de BMW X5 M50i combineert sportieve functionaliteit en luxueus comfort om een unieke ervaring van ruimte en rijden te creëren. Al direct bij het openen van het portier krijgt de bestuurder hiervan een indruk, als het verlichte M opschrift op de instaplijst hem op exclusieve wijze verwelkomt.

BMW X5 M50i: motoren, uitrustingen en technische gegevens.

BMW X5 M SUV Competition F95 2020 Marina Bay Blau metallic driekwart achteraanzicht

MODELLEN & UITRUSTING.

BMW M Motorsport

BMW M MOTORSPORT.

Het racen is de belichaming van de sportieve prestaties van BMW, de perfectie van de ingenieurskunst en het rijplezier. Met autosport is BMW op circuits over de hele wereld succesvol vertegenwoordigd. Autosport, zoals BMW M Motorsport laat zien, is ‘echt racen’.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X5 M modellen varieert tussen de 12,2 en 12,8 l/100 km en de gemiddelde CO2 emissie varieert tussen de 276 en 299 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

    Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.