BMW X7 M60i xDrive G07 LCI Frozen Marina Bay Blue zijaanzicht stilstaand
BMW X7 M60i xDrive
Shop The Look
Leverbaar vanaf€ 200.184,00
Actieradius13,0–12,1 l/100 km
AandrijflijnBenzine

THE X7

BMW X7 M60i xDrive G07 LCI Frozen Marina Bay Blue zijaanzicht stilstaand

DE BMW X7 M60i xDRIVE.

Leverbaar vanaf€ 200.184,00
Actieradius13,0–12,1 l/100 km
AandrijflijnBenzine
THE X7DE BMW X7 M60i xDRIVE.

Leverbaar vanaf

€ 200.184,00

De nieuwe BMW X7 M60i xDrive overtuigt met hoge prestaties, het karakteristieke design van een M model en veel functionaliteit.

 

  • De M TwinPower Turbo V8 benzinemotor ontwikkelt een krachtige 390 kW (530 pk).
  • Talrijke designelementen voor exterieur en interieur zijn specifiek voor het M model.
  • Op drie zitrijen genieten bestuurder en passagiers van uitstekende interieurruimte en comfort in een sportieve en elegante ambiance.

BMW X7 M60i xDRIVE: PRESTATIES.

Aandrijving, onderstel en vermogen.

BMW X7 M60i xDrive.

  • M TwinPower Turbo V8-cilinder benzinemotor met 530 pk
  • 8-traps Steptronic Sport transmissie
  • M specifieke luchtvering op voor- en achteras
  • 390 kW (530 pk), 750 Nm, 0-100 km/h in 4,7 s
BMW X7 M60i xDrive G07 LCI driekwart-vooraanzicht stilstaand

BMW X7 M60i xDRIVE – DE HIGHLIGHTS.

RIJDYNAMIEK EN DESIGN VAN DE BMW X7 M60i xDRIVE.

BMW X7 M60i xDrive G07 LCI Frozen Marina Bay Blue driekwart achteraanzicht bovenaanzicht rijdend
M TwinPower Turbo V8-cilinder benzinemotor BMW X7 M60i xDrive G07 LCI close-up

M TwinPower Turbo V8 benzinemotor.

De M TwinPower Turbo V8 benzinemotor combineert innovaties zoals twee turbocompressoren met elektrische turbodrukregelklep, cross-bank spruitstukken en nog krachtigere motorelektronica met bewezen BMW systemen. Onder de streep zorgt dit voor een indrukwekkende vermogensontwikkeling bij tegelijkertijd een hogere efficiëntie en lagere uitstoot.

M specifiek onderstel BMW X7 M60i xDrive G07 LCI close-up

M specifiek onderstel.

De M specifieke luchtvering op voor- en achteras maakt zeer comfortabel rijden mogelijk bij hoge rijdynamiek. De meesturende achterwielen van de Integral Active Steering zorgen voor een nog betere wendbaarheid.

M Sportdifferentieel BMW X7 M60i xDrive G07 LCI close-up

M Sportdifferentieel.

Het M Sportdifferentieel optimaliseert tractie en rijstabiliteit bij het wisselen van rijstrook en het uitaccelereren van bochten, bij hoge bochtsnelheden en op ongelijkmatige ondergrond. De tractie wordt geoptimaliseerd via een elektronisch geregelde lamellenkoppeling, die toerentalverschillen tussen de achterwielen minimaliseert.

BMW X7 M60i xDrive G07 LCI Frozen Marina Bay Blue vooraanzicht stilstaand

Design voorzijde.

De nieuwe dubbele koplampen met opgedeelde lichtfuncties maakt duidelijk dat de BMW X7 M60i xDrive tot de BMW luxeklasse behoort. De BMW nierengrille met M logo en de buitenspiegels met dubbele M voet maken de M typerende dynamiek onmiskenbaar duidelijk.

BMW X7 M60i xDrive G07 LCI Frozen Marina Bay Blue zijaanzicht stilstaand

Het zijaanzicht.

Het zijaanzicht van de BMW X7 M60i xDrive ziet er dankzij het dynamische lijnenspel en de geaccentueerde oppervlakken in hoogglans zwart zelfverzekerd en atletisch uit. Het exclusieve M logo onder de Air Breathers benadrukt vanuit dit perspectief de sportiviteit.

BMW X7 M60i xDrive G07 LCI Frozen Marina Bay Blue achteraanzicht stilstaand

Design achterzijde.

Dankzij de brede stand, de markante uitlaateindpijpen links en rechts en het exclusieve modelopschrift maakt de achterzijde onmiskenbaar duidelijk welke topprestaties de BMW X7 M60i xDrive in huis heeft.

Met leder bekleed M Sportstuurwiel BMW X7 M60i xDrive G07 LCI cockpit

Met leder bekleed M Sportstuurwiel.

Het met leder beklede multifunctionele M Sportstuurwiel met M logo en geïntegreerde bestuurdersairbag is uitgevoerd in 3-spaak styling. Met een met leder Walknappa beklede stuurwielrand met stiksel in M kleuren en extra profilering voor de duimen zorgt het M Sportstuurwiel voor een sportief-direct stuurgevoel – niet in de laatste plaats dankzij de geïntegreerde schakelpaddles.

BMW Curved Display en M specifieke Ambiance lichtlijst BMW X7 M60i xDrive G07 LCI cockpit

BMW Curved Display en M specifieke Ambiance lichtlijst.

Het BMW Curved Display combineert een 12,3 inch instrumentendisplay met een 14,9 inch Touch Control Display en biedt een volledig overzicht van alle belangrijke informatie. De nieuwe Ambiance lichtlijst onder de sierlijst fascineert met zijn prismastructuur en exclusieve M specifieke vormgeving.

7 zitplaatsen BMW X7 M60i xDrive G07 LCI interieur

Zeven zitplaatsen.

The BMW X7 M60i xDrive has seven seats as standard. A version fitted with 6 seats is available as an option. And thanks to the two individually movable and adjustable individual seats in the 2nd row, your rear passengers enjoy a greater level of comfort.Hereby the translation: De BMW X7 M60i xDrive heeft standaard zeven zitplaatsen. Een uitvoering met zes zitplaatsen is optioneel. In de variant met zes zitplaatsen, profiteren de achterpassagiers op de tweede rij van extra zitcomfort dankzij de aanpasbare stoelen.

INTERIEURDESIGN.

BMW X7 M60i xDrive G07 LCI interieurdesign op video

BMW X7 M60i xDRIVE: COCKPIT & TECHNOLOGIEËN.

M SPECIFIEK INSTRUMENTENPANEEL, INTUÏTIEF BEDIENINGSCONCEPT, DIGITALE SERVICES EN INTELLIGENTE BESTUURDERSASSISTENTIESYSTEMEN IN DE BMW X7 M60i xDRIVE.

BMW X7 M60i xDrive G07 LCI cockpit interieur
De cockpit BMW X7 M60i xDrive G07 LCI close-up

De cockpit.

Dankzij het M specifieke instrumentenpaneel en de Light Bar met M logo heeft u belangrijke informatie altijd in het zicht en ontstaat in de cockpit een exclusieve, moderne en digitale rijbeleving.

BMW Live Cockpit Professional BMW X7 M60i xDrive G07 LCI close-up

BMW Live Cockpit Professional.

Makkelijker navigeren en meer veiligheid bij het rijden. De BMW Live Cockpit Professional breidt de BMW Live Cockpit Plus uit met het full-colour BMW Head-Up Display. Dit projecteert voor het rijden relevante informatie in uw directe gezichtsveld. U bepaalt zelf wat er wordt weergegeven. Een overzichtelijke vorm van informatieweergave die niet afleidt.

BMW iDrive BMW X7 M60i xDrive G07 LCI cockpit

BMW Operating System 8.5

Met het BMW Operating System 8.5 bedient u het infotainmentsysteem nog intuïtiever en heeft u toegang tot een nog groter aanbod aan digitale functionaliteiten.[1]

Ontdek meer
BMW ConnectedDrive Upgrades BMW X7 M60i xDrive G07 LCI interieur

BMW ConnectedDrive Upgrades.

Altijd op de hoogte: met BMW ConnectedDrive Upgrades heeft u in uw nieuwe BMW X7 M60i xDrive altijd toegang tot de nieuwste functies, die heel eenvoudig via ‘over the air upgrades’ geïnstalleerd kunnen worden – precies wanneer u ze nodig heeft.

Ontdek meer
Smartphone Integratie BMW X7 M60i xDrive G07 LCI interieur

Smartphone Integratie.

U wilt in uw BMW de functies van uw smartphone niet missen en hem bedienen zoals u gewend bent? Smartphone Integratie verbindt uw smartphone draadloos met uw BMW via Apple CarPlay en Android Auto. Zo kunt u de functies van verschillende apps gemakkelijk bedienen via het Control Display.

Ontdek meer
Comfort Access BMW X7 M60i xDrive G07 LCI smartphonebediening voor BMW

Comfort Access.

Met Comfort Access is het mogelijk om alle portieren en de bagageklep van uw BMW te ont- en vergrendelen zonder de sleutel te bedienen. Bij het naderen van de auto wordt eerst de Welcome Light verlichtingsfunctie geactiveerd, vervolgens ontgrendelen de portieren automatisch. Bovendien kan de bij deze uitrusting inbegrepen BMW Digital Key op een smartphone (raadpleeg uw BMW dealer voor de ondersteunde smartphones) of de als alternatief leverbare BMW Key Card worden gebruikt voor toegang tot de BMW en het starten van de motor.

Ontdek meer
Driving Assistant Professional BMW X7 M60i xDrive G07 LCI interieur

Driving Assistant Professional.

Een echt multitalent: de Driving Assistant Professional houdt niet alleen de gewenste snelheid en afstand tot de voorganger aan, maar houdt de BMW ook met stuuringrepen binnen de rijstrook. Vooral bij lange ritten zorgt dat voor meer ontspanning. Andere functies helpen bij het voorkomen van aanrijdingen en snelheidsoverschrijdingen.

Ontdek meer
Parking Assistant BMW X7 M60i xDrive G07 LCI interieur

Parking Assistant.

De Parking Assistant maakt het parkeren en manoeuvreren bij weinig ruimte gemakkelijker. De achteruitrijcamera, afstandssensoren en een noodremfunctie voorkomen parkeerschades. Bovendien herkent de BMW in het voorbijrijden geschikte parkeerplaatsen en parkeert naar wens automatisch in. Handig: de functie Reversing Assistant (achteruitrijhulp) ondersteunt u in bijvoorbeeld smalle inritten.

BMW Drive Recorder BMW X7 M60i xDrive G07 LCI interieur

BMW Drive Recorder.

Met de BMW Drive Recorder, bestaande uit de Event- en Crashrecorder, kunt u een video van de omgeving van uw BMW opnemen en deze afspelen op het Control Display of exporteren naar een eindapparaat via USB. Belangrijke gegevens zoals rijsnelheid en GPS locatie worden synchroon met de video opgeslagen.

TECHNISCHE GEGEVENS.

Max. vermogen kW (pk): 

390 (530)

Acceleratie 0–100 km/h (s):

4,7

Brandstofverbruik gemiddeld (l/100 km):

12,1 - 12,9

CO₂ emissie in g/km (gemiddeld):

273-292

Technische tekening BMW X7 M60i xDrive G07 LCI

ORIGINELE BMW ACCESSOIRES VOOR DE NIEUWE BMW X7 M60i xDRIVE.

Met originele BMW Accessoires past u de BMW aan uw persoonlijke wensen aan: de producten zijn qua kwaliteit, design en prestatie perfect op de BMW X7 M60i xDrive afgestemd.

21 inch lichtmetalen BMW wielen Y-spaak 752 Jet Black BMW X7 M60i xDrive G07 LCI close-up

21 inch lichtmetalen BMW wielen in Y-spaak styling 752 Jet Black, complete RDCi winterwielset.

Hoogwaardige 21 inch lichtmetalen BMW wielen in Y-Spaak styling 695 Jet Black. Complete RDC winterwielset (runflat), wielmaat 9,5 J x 21 inch. Niet geschikt voor sneeuwkettingen.

Vind uw BMW dealer
BMW Dakbox 520 Schwarz/Titansilber BMW X7 M60i xDrive G07 LCI close-up

BMW Dakbox 520 Schwarz/Titansilber.

Afsluitbare en aan weerszijden te openen BMW Dakbox in Schwarz/Titansilber, inhoud 520 liter en passend op alle BMW Dakdragersystemen.

Vind uw BMW dealer
BMW kledinghanger voor Travel & Comfort System BMW X7 M60i xDrive G07 LCI close-up

BMW kledinghanger voor Travel & Comfort System.

De kledinghanger is te plaatsen op de basisdrager of op het optionele Travel & Comfort System en is ook buiten de BMW te gebruiken.

Vind uw BMW dealer

WILT U PERSOONLIJK ADVIES?

Neem bij vragen of voor uitgebreide informatie of concrete aanbiedingen voor de BMW X7 M60i xDrive contact op met een BMW dealer bij u in de buurt. Onze bekwame BMW servicemedewerkers geven u graag per telefoon of tijdens een bezoek aan ons bedrijf persoonlijk advies.

-

BMW X7 M60i:
-
-

 

*Voorlopige waarden.

** Optionele uitrusting.

 

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X7 M modellen varieert tussen de XXX en XXX l/100 km en de gemiddelde CO₂ emissie varieert tussen de XXX en XXX g/km. Data op basis van peildatum 1 maart 2022. Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂ emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst. - -

Lees meer

Brandstofverbruik en CO2 emissie.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X7 M modellen varieert tussen de 12,9 en 12,1 l/100 km en de gemiddelde CO₂ emissie varieert tussen de 293 en 273 g/km. Data op basis van peildatum 1 oktober 2023.

 

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂ emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, die is u graag van dienst.

 

* Optionele uitrusting.

Lees meer

Brandstofverbruik en CO2 emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X7 M modellen varieert tussen de 12,9 en 12,1 l/100 km en de gemiddelde CO₂ emissie varieert tussen de 293 en 274 g/km. Data op basis van peildatum 1 juni 2023.

    Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂ emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.