BMW X7 M50d M modellen G07 Mineralweiß rijdend driekwart achteraanzicht
Leverbaar vanaf€ 176.439,00
AandrijvingBenzineDiesel

THE X7

BMW X7 M50d M modellen G07 Mineralweiß rijdend driekwart achteraanzicht

BMW X7 M MODELLEN.

Leverbaar vanaf€ 176.439,00
AandrijvingBenzineDiesel
THE X7BMW X7 M MODELLEN.

Leverbaar vanaf

€ 176.439,00

Luxe op elk terrein: de BMW X7 M modellen combineren markante elegantie met sportieve offroadprestaties. Hun buitengewone verschijning met indrukwekkende SAV genen en M specifieke designelementen getuigen van het exceptionele rijdynamische potentieel van deze auto’s. Een belofte van prestaties die de BMW X7 M50d en de BMW X7 M50i met gemak kunnen nakomen dankzij krachtige M TwinPower Turbo motoren en M specifieke aandrijvings- en ondersteltechnologieën.

BMW X7 M MODELLEN – DE HIGHLIGHTS.

Rijdynamiek en designuitrustingen van de BMW X7 M50d en de BMW X7 M50i.

Geperfectioneerd rijplezier: de rijdynamiek en het design van de BMW X7 M modellen zetten nieuwe maatstaven in hun klasse. Het sportieve karakter wordt ondersteund door zeer krachtige autosportcomponenten, zoals de 8-traps Steptronic Sport transmissie en het M Sportuitlaatsysteem – standaard voor zowel de BMW X7 M50d als de BMW X7 M50i. De sportieve en luxueuze uitstraling wordt gecompleteerd met exclusieve M specifieke uitrustingen en designaccenten voor exterieur en interieur.  

BMW X7 M model G07 Mineralweiß driekwart vooraanzicht stilstaand
BMW X7 M50d G07 typeaanduiding aan de achterzijde

BMW X7 M50d.

De BMW X7 M50d biedt superieure stuurprecisie en wendbaarheid. De voor de M50d specifieke afstemming van het adaptieve onderstel, de optionele Variable Sport Steering, het M Sportremsysteem, het M Sportdifferentieel en het M Sportuitlaatsysteem versterken de rijdynamische eigenschappen en garanderen intens rijplezier.
BMW X7 M50i G07 typeaanduiding aan de achterzijde

BMW X7 M50i.

De BMW X7 M50i biedt superieure stuurprecisie en wendbaarheid. De voor de M50i specifieke afstemming van het adaptieve onderstel, de optionele Variable Sport Steering, het M Sportremsysteem, het M Sportdifferentieel en het M Sportuitlaatsysteem versterken de rijdynamische eigenschappen en garanderen intens rijplezier.
BMW X7 M model met M Sportdifferentieel G07 close-up achterzijde

M Sportdifferentieel.

Het M Sportdifferentieel optimaliseert tractie en rijstabiliteit bij het wisselen van rijstrook en het uitaccelereren van bochten, bij hoge bochtsnelheden en op ongelijkmatige ondergrond. De tractie wordt geoptimaliseerd via een elektronisch geregelde lamellenkoppeling, die toerentalverschillen tussen de achterwielen minimaliseert.
BMW X7 M model met Steptronic Sport Transmissie G07 cockpit

Steptronic Sport transmissie.

De 8-traps Steptronic Sport transmissie maakt bijzonder sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als handmatig met de transmissiehendel of de schakelpaddles aan het stuurwiel – voor comfortabel cruisen of een zeer dynamische rijstijl. In rijprogramma SPORT en met de transmissiehendel in de linkerpositie M/S is het schakelverloop afgestemd op maximale performance.
BMW X7 M model met M Sportuitlaatsysteem G07 close-up achterzijde

M Sportuitlaatsysteem.

Het M Sportuitlaatsysteem biedt een sound die via de Driving Experience Control in de rijprogramma's SPORT en SPORT+ nog krachtiger kan klinken, terwijl in het op comfort gerichte rijprogramma subtiel-sportieve klanken te horen zijn.
BMW X7 M model met M Sportremsysteem G07 close-up lichtmetalen wiel

M Sportremsysteem.

Het M Sportremsysteem met vierzuiger vaste remklauwen voor en eenzuiger vaste remklauwen achter in blauw met M logo is voorzien van grotere remschijven en beschikt daarmee over bijzonder hoge remkracht.
BMW X7 M model met M Aerodynamicapakket G07 driekwart zijaanzicht

M Aerodynamicapakket.

Het M Aerodynamicapakket benadrukt de sportiviteit van de BMW en verbetert de luchtstroom. Het omvat een specifieke voorbumper met vergrote luchtinlaten, specifieke dorpelverbreders en een achterbumper met diffusorinzet in Dark Shadow metallic.
BMW X7 M model met Executive Drive Pro G07 driekwart achteraanzicht rijdend

Executive Drive Pro.

Het onderstelregelsysteem Executive Drive Pro maakt bijzonder hoogstaand rijcomfort mogelijk bij uitmuntende rijeigenschappen. De basis hiervoor vormen actieve rolstabilisatoren die tijdens het rijden voortdurend het onderstel elektromechanisch regelen en zo bewegingen van de carrosserie tot een minimum reduceren.
BMW X7 M model met M specifieke uitlaateindpijpen G07 close-up uitlaat

M specifieke uitlaateindpijpen.

De exclusieve M specifieke sierstukken voor de uitlaateindpijpen in Cerium Grey leggen visuele accenten en benadrukken het sportieve karakter van de BMW.
BMW X7 M model met lichtmetalen M wielen in V-spaak styling 755 M G07 close-up velg

Lichtmetalen M wielen.

Lichtmetalen M wielen in V-spaak styling 755 M (runflat en achter breder), uitgevoerd in Bicolor Cerium Grey, gepolijst, voor 9,5 J x 22 inch met bandenmaat 275/40 R 22, achter 10,5 J x 22 inch met bandenmaat 315/35 R 22.
BMW X7 M model met met leder bekleed M Sportstuurwiel G07 cockpit

Met leder bekleed M Sportstuurwiel.

Het met leder beklede multifunctionele M Sportstuurwiel met M logo en geïntegreerde bestuurdersairbag is uitgevoerd in 3-spaak styling. Met een stuurwielrand in leder Walknappa Schwarz met zwart stiksel en extra profilering voor de duimen zorgt het M Sportstuurwiel voor een sportief-direct stuurgevoel.
BMW X7 M model met M multifunctionele stoelen G07 close-up stoelverstelling

Multifunctionele M stoelen.

De M multifunctionele stoelen voor bestuurder en voorpassagier, met M logo in de hoofdsteun, weerspiegelen het sportieve karakter van de BMW. Diepe zittingen en hoge zijwangen versterken het kuipdesign en garanderen perfecte zijdelingse steun. Daarbij zorgen uitgebreide instelmogelijkheden voor een hoge mate van comfort.
BMW X7 M model met glazen panoramadak Sky Lounge G07 interieur

Glazen Panoramadak Sky Lounge.

Het glazen panoramadak Sky Lounge zorgt vooral in het donker voor een sfeervolle ambiance dankzij een uit meer dan 15.000 lichtelementen samengestelde verlichting. Het lichtdesign kan in de zes kleuren van de Ambiance verlichting worden geschakeld.
BMW X7 M model met BMW Individual uitgebreide lederuitrusting Merino G07 interieur

BMW Individual uitgebreide lederuitrusting Merino.

BMW Individual uitgebreide lederuitrusting Merino VATQ Tartufo, interieurkleur Schwarz.

BMW X7 M MODELLEN: INNOVATIEVE TECHNOLOGIEËN.

Digitale services, bestuurdersassistentiesystemen en comfortuitrusting van de BMW X7 M50i en M50d.

Het uitzonderlijke comfort van de BMW X7 M50d en M50i is al merkbaar voordat u instapt: met de BMW Digital Key heeft u daarvoor namelijk geen sleutel meer nodig. Innovatieve technologieën, zoals de bestuurdersassistentiesystemen van BMW Personal CoPilot, maken de rit samen met vooruitstrevende ConnectedDrive services zo aangenaam mogelijk. Ondertussen blijft het toekomstgerichte en met gebaren te bedienen infotainmentsysteem dankzij regelmatige software updates altijd actueel.

BMW X7 M model met BMW Live Cockpit Professional G07

BMW Live Cockpit Professional.

De uitrusting BMW Live Cockpit Professional inclusief navigatiefunctie omvat een hoogwaardige weergavencombinatie, bestaande uit een via aanraking bedienbaar, hoge-resolutie Touch Control Display van 12,3 inch en een volledig digitaal multifunctioneel instrumentenpaneel van eveneens 12,3 inch. Het bij deze uitrusting inbegrepen BMW Operating System 7 is onder meer via de iDrive Touch Controller te bedienen.
BMW X7 M model met BMW Gesture Control G07

BMW Gesture Control.

Met BMW Gesture Control kunt u vastgelegde functies via bepaalde bewegingen van uw hand bedienen. Voor bepaalde bedieningshandelingen herkent het systeem bijvoorbeeld de gebaren 'vegen' of 'wijzen', waarmee u onder meer een inkomend telefoongesprek kunt aannemen of weigeren, en draaibewegingen met de wijsvinger, waarmee u het geluidsvolume kunt regelen.
BMW X7 M model met Driving Assistant Professional G07 instrumentenpaneel

Driving Assistant Professional.

De uitrusting Driving Assistant Professional biedt optimaal comfort en maximale veiligheid in veel kritieke of monotone verkeerssituaties. Behalve de inhoud van de uitrusting Driving Assistant omvat het onder meer ook Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide omvang, Lane Change Assistant en Side Collision Warning met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen.
BMW X7 M model met Parking Assistant Plus G07 Control Display

Parking Assistant Plus.

Het pakket Parking Assistant Plus maakt het eenvoudiger om de BMW te parkeren en te manoeuvreren. Het omvat onder meer het systeem Surround View inclusief Top View, Panorama View en Remote 3D View, alsmede een zijdelingse parkeerhulp, de Parking Assistant met geleiding in lengte- en dwarsrichting en de Reversing Assistant (achteruitrijassistent).
BMW X7 M model met Parking Space Assistant G07 Control Display

Parking Space Assistant.

Dicht bij uw bestemming een parkeerplaats vinden? Met de Parking Space Assistant is dat heel eenvoudig. Hij geeft mogelijk vrije parkeerplaatsen in parkeergarages of langs de weg weer en vindt aan de hand van uw keuze de beste route naar een plek met de grootste kans op een parkeerplek.
BMW X7 M model met Remote Software Upgrade G07 Control Display

Remote Software Upgrade.

Altijd de meest actuele softwareversie aan boord. Met Remote Software Upgrade is de software van uw BMW altijd actueel. De upgrades zijn eenvoudig via de My BMW App of via de in de BMW geïntegreerde SIM kaart te downloaden en aansluitend te installeren. Zo kunnen ook nieuwe functies in de BMW beschikbaar worden gemaakt.
BMW X7 M model met Experience Modes Upgrade G07 cockpit

Experience Modes.

Wenst u onderweg understatement of productiviteit? Met de Experience Modes, zoals de Executive Mode en de Expressive Mode, kunt u dankzij een perfect georkestreerd totaalpakket in het interieur een ervaring voor uw zintuigen creëren die perfect bij uw stemming past. U zegt eenvoudigweg: ‘Hey BMW, activeer de Executive Mode.’
BMW X7 M model met Welcome Light Carpet G07

Welcome Light Carpet.

Het Welcome Light Carpet projecteert verlichting voor de autoportieren en zorgt al voor het instappen voor een sfeervolle ontvangst. Ook is uitstappen in het donker daarmee nog veiliger en comfortabeler.
BMW X7 M model met Harman Kardon Surround Sound System G07 close-up luidspreker

Harman Kardon Surround Sound System.

Het Harman Kardon Surround Sound System biedt een uitmuntende klank en onderscheidt zich door een digitale versterker van 464 watt, negen kanalen en 16 luidsprekers. Het creëert een ongeëvenaard helder klankbeeld met interieurvullend geluid.
BMW X7 M model met Entertainment System Professional achterin G07

Entertainment System Professional achterin.

De uitrusting Entertainment System Professional achterin omvat twee afzonderlijke hoge-resolutie kleurenschermen van 10,2 inch (in hoek verstelbaar) met touch functie en een Blu-ray speler. Dit maakt tijdens het rijden navigatie en internetgebruik mogelijk (mobiele-telefooncontract vereist). Verder biedt het systeem een USB poort en aansluitingen voor MP3 spelers, spelconsoles en hoofdtelefoons (ook draadloos).
Bekerhouders met temperatuurregeling van de BMW X7 M modellen G07

Bekerhouders met temperatuurregeling.

De bekerhouders met temperatuurregeling in de middenconsole kunnen dranken afzonderlijk koelen of warm houden. Deze functie is door middel van toetsen links en rechts activeerbaar. De verlichting geeft bovendien de geselecteerde functie aan (blauw voor koelen, rood voor warmhouden).
BMW X7 M modellen met automatische airconditioning met 5-zoneregeling G07

Automatische airconditioning met 5-zoneregeling.

Met de automatische airconditioning met 5-zoneregeling kan de temperatuur voor bestuurder en voorpassagier, voor de linker- en rechterkant van de tweede zitrij en voor de derde zitrij onafhankelijk van elkaar worden ingesteld. Iedere passagier kan zo genieten van een temperatuur die voor hem/haar het aangenaamst is.

TECHNISCHE GEGEVENS.

Max. vermogen (kW (pk)/1/min):

390 (530)/5.500–6.000

Max. koppel (Nm/1/min):  

750/1.800–4.600

Acceleratie 0–100 km/h (s):

4,7

Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld):

12,3–12,8

BMW X7 M50i G07 lijntekening afmetingen

AANSCHAF EN LEASE.

Nieuwe BMW X7 M kopen

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW X7 M model volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Configurator en prijzen
Nieuwe BMW X7 M financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW X7 M model te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW X7 M Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW X7 M model zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW X7 M model te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW X7 M Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW X7 M model volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag

BMW SERVICE INCLUSIVE VOOR DE BMW X7 M MODELLEN.

BMW servicemedewerker begroet klant

#whateverhappens. Zorgeloos op weg: dit pakket biedt volledige transparantie en eenvoudige planmogelijkheden voor de omvang en de looptijd.

  • service voertuigcheck volgens BMW voorschriften
  • service interieurfilter(s)
  • remvloeistof
BMW M Motorsport

BMW M MOTORSPORT.

Het racen is de belichaming van de sportieve prestaties van BMW, de perfectie van de ingenieurskunst en het rijplezier. Met autosport is BMW op circuits over de hele wereld succesvol vertegenwoordigd. Autosport, zoals BMW M Motorsport laat zien, is ‘echt racen’.

Brandstofverbruik en CO2 emissie.

Het brandstofverbruik van de BMW X7 M modellen bedraagt gemiddeld 12,3–12,8 l/100 km en de CO₂ emissie gemiddeld 280–293 g/km. Data op basis van peildatum 1 november 2021. 

Lees meer