BMW iX3 G08 M Carbonschwarz zijaanzicht
BMW iX3
Shop The Look
Leverbaar vanaf€ 71.465
ActieradiusTot 461 km*
AandrijflijnElektrisch

THE iX3

BMW iX3 G08 M Carbonschwarz zijaanzicht

DE NIEUWE BMW iX3.
TIJDELIJK €799 P/M MET OPERATIONAL LEASE

Leverbaar vanaf€ 71.465
ActieradiusTot 461 km*
AandrijflijnElektrisch
THE iX3DE NIEUWE BMW iX3.<br>TIJDELIJK €799 P/M MET OPERATIONAL LEASE</br>

  Leverbaar vanaf

  € 71.465,00

  Operational lease vanaf

  € 799,00 

  Netto bijtelling vanaf

  € 419,00

  Dankzij het standaard inbegrepen M Sportpakket met specifieke designkenmerken komt de nieuwe BMW iX3 bijzonder sportief voor de dag. Aerodynamische elementen en blauwe accenten verwijzen onmiskenbaar naar het elektrische karakter van de aandrijving. Of de route nu kort of lang is – met een actieradius van max. 471 km* en een stroomverbruik vanaf 17,6 kWh/100 km* is de nieuwe BMW iX3 ideaal voor elke rit.

  VERGELIJK DE MODELLEN VAN DE BMW iX3.

  MODEL ‘HIGH EXECUTIVE’.

  100% elektrisch: model High Executive vult de uitvoering Executive verder aan en verhoogt de exclusieve uitstraling en het rijcomfort van de BMW nog verder.
  BMW iX3 G08 Model ‘High Executive’ M Carbonschwarz metallic driekwart vooraanzicht

  MODEL ‘EXECUTIVE’.

  100% elektrisch: in de standaarduitvoering Executive beschikt de BMW over een indrukwekkende uitrusting met tal van features die het comfort, de veiligheid en het rijplezier verhogen.
  BMW iX3 G08 Model ‘High Executive’ Phytonicblau driekwart vooraanzicht
  • MODEL ‘HIGH EXECUTIVE’.
  • MODEL ‘EXECUTIVE’.

  BELEEF HET EXTERIEURDESIGN OP VIDEO.

  HIGHLIGHTS EXTERIEUR.

  BMW iX3 G08 vooraanzicht

  Design van de voorzijde.

  De bijna volledig gesloten BMW i nierengrille vormt het centrale element van de imposante voorzijde. Samen met de L-vormige luchtinlaten in BMW i Blau onderstreept de voorzijde de volledig elektrische aard van de nieuwe BMW iX3. De smalle adaptieve LED koplampen in een nieuwe design verlenen de voorzijde van de BMW iX3 een sterk gefocuste blik.
  BMW iX3 G08 zijaanzicht

  Zijaanzicht.

  De grote wielkuipen zetten de nieuw ontworpen 20 inch aerodynamische M wielen (890 M) in Jet Black met aluminium accenten duidelijk in de schijnwerpers. Achter de voorwielen zorgt de Air Breather in M Design voor een optimale luchtgeleiding.
  BMW iX3 G08 achteraanzicht

  Design van de achterzijde.

  Nieuwe LED achterlichten met driedimensionale afdekking, specifieke lay-out en horizontale richtingaanwijzers zorgen in combinatie met de verticale Air Breathers voor een ultiem gefocust voorkomen. In blauw uitgevoerde diffusors maken het beeld van de achterzijde compleet. Daartussen zit een vlak in hoogwaardig Frozen Grey.

  BELEEF HET INTERIEURDESIGN OP VIDEO.

  HIGHLIGHTS INTERIEUR.

  Cockpit BMW iX3 G08

  Cockpit.

  De BMW Live Cockpit Professional combineert een volledig digitaal 12,3 inch instrumentenpaneel met een 12,3 inch Touch Control Display. Blauwe BMW i accenten zoals op de start-/stopknop onderstrepen de emissievrije aandrijving van de nieuwe BMW iX3.
  Glazen panoramadak BMW iX3 G08

  Glazen panoramadak.

  Mooi licht, frisse lucht. Het glazen panoramadak geeft ook als het gesloten is, een vriendelijke, lichte atmosfeer in het interieur. U kunt het geheel naar wens traploos en elektrisch bedienen. Niet alleen wijd geopend, maar ook met een kleine opening stroomt frisse lucht naar binnen. Een windgeleider voorkomt daarbij dat er onaangename tocht optreedt.

  Sportstoelen BMW iX3 G08

  Sportstoelen.

  Voor hoog comfort in de BMW iX3 zorgen de standaard aanwezige sportstoelen in Sensatec met perforatie en een verfijnde generfde structuur. Het met leder beklede multifunctionele M stuurwiel met M logo is uitgevoerd in 3-spaak styling. Interieurlijsten in Aluminium Rhombicle zorgen voor een extra sportief accent.

  ORIGINELE BMW ACCESSOIRES.

  19 inch aerodynamische lichtmetalen wielen Dubbelspaak styling (842) Bicolor Jet Black BMW iX3 G08

  19 inch aerodynamische lichtmetalen wielen in Dubbelspaak styling (842) Bicolor.

  19 inch aerodynamische lichtmetalen wielen in Dubbelspaak styling (842) Bicolor. Complete set winterwielen met bandenspanningscontrolesysteem (runflat) 8J x 19.
  Vind uw BMW dealer
  BMW Allweather vloermatten voor BMW iX3 G08

  BMW Allweather vloermatten voor.

  De BMW Allweather vloermatten met precieze pasvorm beschermen de voetenruimtes voorin tegen vocht en vuil. In zwart met X3 opschrift in roestvrij staal.
  Vind uw BMW dealer
  BMW fietsendrager Pro 2.0 BMW iX3 G08

  BMW fietsendrager Pro 2.0.

  Lichte, stabiele BMW Fietsendrager Pro 2.0 voor twee fietsen/e-bikes. Draagvermogen 60 kg en compact opvouwbaar.
  Vind uw BMW dealer

  DE BMW iX3 MET 210 kW (286 pk).

  BMW iX3 G08

  ELEKTRISCHE PRESTATIES.

  Dynamischer, efficiënter en innovatiever dan ooit: de BMW iX3 heeft BMW eDrive technologie van de vijfde generatie. In combinatie met de nieuw ontwikkelde hoogvoltage-accu en het adaptieve onderstel biedt deze SAV opwindende prestaties en een krachtige acceleratie.

  Adaptief onderstel BMW iX3 G08

  Adaptief onderstel.

  Meer rijcomfort, meer rijdynamiek. Het Adaptieve onderstel past de demperkarakteristiek aan elke denkbare rijsituatie aan. De standaardinstelling COMFORT biedt een bijzonder hoogstaand rijcomfort.

  Elektrische aandrijvingsunit BMW iX3 G08

  Elektrische aandrijvingsunit.

  De geïntegreerde aandrijvingsunit met elektromotor, transmissie en regelelektronica zit in één gewichts- en ruimtebesparende aluminium behuizing. De directe, spontane reactie op het gaspedaal zorgt voor het BMW typerende rijplezier. Doordat er geen zeldzame grondstoffen voor nodig zijn, is de elektromotor bijzonder duurzaam.
  Recuperatiesysteem BMW iX3 G08

  Recuperatiesysteem.

  Het recuperatiesysteem zet de kinetische energie die vrijkomt bij het remmen om in stroom en slaat deze op in de hoogvoltage-accu. Deze stroom wordt vervolgens weer gebruikt voor de aandrijving, wat de actieradius vergroot. De mate van recuperatie is in vier niveaus naar persoonlijke voorkeur instelbaar, wat duidelijk bijdraagt aan het comfort.
  BMW IconicSounds Electric BMW iX3 G08

  BMW IconicSounds Electric.

  De BMW IconicSounds Electric zijn de soundtracks van elektrisch rijplezier. De klanken uit de luidsprekers in het interieur en daarbuiten begeleiden u bij het rijden. Passend bij de gekozen rijmodus variëren ze van ontspannend tot krachtig. De gelaagde composities speciaal voor BMW i modellen zijn geschreven door de Oscarwinnende filmcomponist Hans Zimmer.

  ONTDEK DE ACTIERADIUS.

  Ontdek hoe goed de BMW iX3 geschikt is voor lange afstanden! Wijzig de instellingen en zie hoe verrassend ver u met de BMW iX3 kunt komen, mits u rekening houdt met enkele factoren.
  Selecteer model
   • Waarom verschillen de actieradiussen?
   • Wat betekent dat concreet?
   • Algemene actieradiusopgave en -waarden in deze indicator.
   • Welke rijstijl hoort bij de getoonde rijstijlinstellingen?

   MAXIMAAL 471 KM* ACTIERADIUS MET DE BMW iX3.

   BMW iX3 G08 M Carbonschwarz vooraanzicht rijdend

   Door het samenspel van het efficiënte aandrijfsysteem, de lichtgewicht constructie, het aerodynamische design en de krachtige hoogvoltage-accu biedt de BMW iX3 een actieradius tot wel 471 km*. Innovatieve technologieën, zoals die voor het terugwinnen van energie tijdens het remmen, zorgen voor extra actieradius en maken een gemiddeld energieverbruik van 17,6 kWh/100 km* mogelijk.

   ONTDEK HET RIJBEREIK VAN DE BMW iX3.

   Selecteer model

    LAADTIJD VOOR 100 KM ACTIERADIUS.

    Met uw BMW iX3 en BMW Charging kunt u gebruik maken van talrijke laadoplossingen op maat voor thuis, onderweg en op het werk. Met een indrukwekkend laadvermogen tot aan 150 kW. Standaard wordt een laadkabel voor een publiek laadpunt en de BMW Charging Card meegeleverd.

    Thuis opladen voor 100 km actieradius.

    01:37 h – BMW Wallbox (11 kW)

    01:37 h – Oplaadkabel (11 kW) voor openbare laadpunten

    08:07 h – Optionele noodlader of laadkabel (2,3 kW) voor huishoudelijk stopcontact
    Ontdek meer
    BMW iX3 G08

    Onderweg opladen voor 100 km actieradius.

    00:07 h – Snellaadstation (max. laadvermogen)

    00:20 h – Snellaadstation (50 kW)

    01:37 h – AC laadstation (max. laadvermogen)
    Ontdek meer

    In de berekening zijn stroomverbruik en laadprestaties meegenomen. Cijfers hebben betrekking op een omgevings- en accutemperatuur van 29-33 graden Celsius met certificeringswaarden zonder andere stroomverbruikers, zoals stoelverwarming, displays en airconditioning. Het werkelijke verbruik kan afwijken (afhankelijk van bijvoorbeeld rijgedrag, temperatuur, omgevingsomstandigheden) evenals de laadprestaties (afhankelijk van de laadtoestand van de accu en preconditionering van de auto). Het stroomverbruik is vastgesteld volgens WLTP. De vermelde laadprestaties zijn de maximaal haalbare waarden (afhankelijk van laadmethode en voertuig).

    Lees meer

    OPENBAAR OPLADEN MET BMW CHARGING: 12 MAANDEN ZONDER STARTTARIEF**.

    BMW iX3 G08 elektrische SAV opladen aan een openbaar snellaadstation

    De bij de BMW iX3 inbegrepen BMW Charging Card is uw sleutel tot het steeds groeiende netwerk van openbare laadpunten van BMW Charging. U kunt in geheel Europa tegen bijzonder aantrekkelijke voorwaarden en de eerste twaalf maanden ZONDER STARTTARIEF** opladen bij een openbaar laadpunt. Met de laadkabel voor openbare laadpunten hebt u toegang tot het continu groeiende publieke laadnetwerk van BMW Charging, met ook een veelvoud aan snellaadstations voor supersnel onderweg opladen.

    BMW DIGITAL SERVICES.

    BMW iX3 G08 M Carbonschwarz achteraanzicht bij snellaadstation

    De innovatieve Digital Services van de My BMW App en BMW Maps met Connected Charging en Connected Navigation helpen u om het rijbereik van uw BMW iX3 efficiënt te benutten en uw routes te plannen. Deze services gebruikt u heel eenvoudig door met uw BMW te communiceren. Uw BMW Intelligent Personal Assistant staat u daarbij steeds ter beschikking en maakt het mogelijk om talrijke functies met gesproken commando's aan te sturen.

    THE iX3 - G08 - BMW iX3 - ZO DUURZAAM - Roderick Pijls Kitesurfer

    ZO DUURZAAM. RODERICK PIJLS & DE BMW iX3.

    Professioneel kitesurfer Roderick Pijls is een voorvechter van duurzaamheid. Hij vindt het belangrijk dat merken hierin hun verantwoordelijkheid nemen.
     BMW iX3 - G08 - RIMON - THE iX3 - ZO ADEMBENEMEND

    ZO ADEMBENEMEND. RIMON & DE BMW iX3.

    Wat vindt RIMON, met haar oog voor stijl en detail van deze nieuwste BMW? Zij vertelt je meer over hoe adembenemend elektrisch rijden kan zijn.

    TECHNOLOGIEËN.

    De nieuwe BMW iX3 biedt u vele digitale services en intelligente bestuurdersassistentiesystemen. De innovatieve technologieën dragen bij aan het comfort en de veiligheid tijdens het rijden.
    BMW Intelligent Personal Assistant BMW iX3 G08 Control Display interieur

    BMW Intelligent Personal Assistant.

    Zeg "Hey BMW, ik wil iets eten" en de BMW Intelligent Personal Assistant vindt een restaurant in de buurt en plant meteen de route ernaartoe. En er is nog veel meer mogelijk. Uw persoonlijke assistent helpt u bij alle functies van uw BMW en legt handige features uit. Zo bedient u uw BMW heel intuïtief en eenvoudig.

    Connected Charging BMW iX3 G08 Control Display interieur

    Connected Charging.

    Met de digitale services van Connected Charging gebruikt u de actieradius van uw BMW i model efficiënt en blijft u altijd flexibel. Het systeem helpt u bij het zoeken naar openbare laadstations en geeft vooraf belangrijke informatie. Bovendien heeft u via de app altijd toegang tot belangrijke voertuiggegevens.
    BMW Digital Key BMW iX3 G08

    BMW Digital Key.

    Waarom een autosleutel gebruiken als u uw iPhone bij zich heeft? Met de hierop geïnstalleerde BMW Digital Key kunt u uw BMW ver- en ontgrendelen en zelfs starten. Ook kunt u maximaal vijf personen met een ondersteunde iPhone op deze manier toegang bieden tot uw BMW. Daarbij is onder meer de topsnelheid te beperken – ideaal voor onervaren bestuurders.

    * De BMW Digital Key is alleen met daarvoor geschikte iPhones te gebruiken. Een lijst van de geschikte iPhones is te vinden op bmw.com/digitalkey.

    Driving Assistant Professional BMW iX3 G08

    Driving Assistant Professional.

    De uitrusting Driving Assistant Professional biedt optimaal comfort en veiligheid in kritieke of monotone verkeerssituaties. Behalve de functionaliteiten van de uitrusting Safety Pack omvat de Driving Assistant Professional onder meer ook de Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide functieomvang en Side Collision Warning met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen.
    Parking Assistant BMW iX3 G08

    Parking Assistant.

    De uitrusting Parking Assistant helpt bij het parkeren en manoeuvreren. Met afstandssensoren, een noodremfunctie en een achteruitrijcamera zijn ook krappe parkeerplaatsen geen probleem. U kunt uw BMW ook zelf laten inparkeren. De Reversing Assistant kan tot 50 meter zelfstandig achteruit terugrijden.

    Actieve navigatie BMW iX3 G08

    Actieve navigatie.

    De actieve navigatie als uitgebreide functie van de Steering & Lane Control Assistant kan u een rijstrookwissel voorstellen als dat noodzakelijk is om de navigatieroute te volgen. Het systeem zoekt een passende ruimte in de verkeerstroom op de naastliggende rijstrook en geeft aan wanneer u kunt wisselen van strook.

    AANSCHAF EN LEASE.

    BMW iX3 configurator - THE iX3 (G08)

    Samenstellen en prijzen.

    Stel uw nieuwe BMW iX3 volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.

    Configurator en prijzen
    Financier uw BMW iX3 - THE iX3 (G08)

    Financieren.

    Door uw nieuwe BMW iX3 te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.

    Bereken uw maandbedrag
    BMW iX3 - Zakelijk lease - Operational Lease - THE iX3 (G08)

    Operational Lease.

    Uw BMW iX3 zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW iX3 te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.

    Bereken uw maandbedrag
    Private Lease BMW iX3 - THE iX3 - G08

    Private Lease.

    Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW iX3 volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.

    Bereken uw maandbedrag

    OPERATIONAL LEASE.

    BMW iX3

    Standaard uitvoering

    BMW iX3 - G08 - Wit
    • M Aerodynamicapakket
    • Adaptieve LED koplampen
    • 19 inch Aerodynamic (Styling 842) Bicolor

    BMW iX3

    Executive

    BMW iX3 Executive - G08 - Zwart
    • Executive
    • Shadow Line Pack
    • 20'' LM M Aerodynamic (Styling 890M) Bicolor

    BMW iX3

    High Executive

    BMW iX3 High Executive - G08
    • High Executive
    • Adaptief M onderstel
    • 20'' LM M Aerodynamic (Styling 890M) Bicolor

    FINANCIER UW ELEKTRISCHE BMW TIJDELIJK EXTRA VOORDELIG.

    Financier uw elektrische BMW tijdelijk extra voordelig.

    U financiert uw nieuwe elektrische BMW tijdelijk slechts tegen 4,99% rente inclusief een BMW Top Cover verzekering[1]. U stelt uw nieuwe BMW en financiering volledig zelf samen. Vervolgens kunt u goed verzekerd en tegen lage kosten genieten van uw nieuwe aanwinst.

    BMW iX3 occasions - gebruikte BMW iX3

    BEKIJK HET BMW iX3 OCCASIONS AANBOD.

    Bent u niet op zoek naar een nieuwe BMW, maar een gebruikte BMW iX3? Ontdek het grote aanbod gebruikte BMW occasions van de BMW dealer nu online. Met BMW Premium Selection bent u gegarandeerd van zekerheid en de beste kwaliteit.

    TECHNISCHE GEGEVENS.

    De motoren van de BMW iX3.

    Max. vermogen (kW (pk):

    210 (286)

    Max. koppel in Nm:  

    400

    Acceleratie 0–100 km/h (s):

    6,8

    Elektrische actieradius in km (WLTP):

    461–471*

    Maximale laadcapaciteit:  

    in 10 min tot 100 km rijbereik bijladen (snellaadstation)

    BMW iX3 G08 technische gegevens schets
    BMW wielen en banden EU bandenlabel close-up

    BMW WIELEN EN BANDEN.

    De banden voor onze modellen ondergaan strenge tests met tot wel vijftig kwaliteitscriteria – aanzienlijk meer dan de EU voorschrijft voor de wettelijk vereiste bandenlabels. Hier vindt u alle informatie over de eigenschappen van de door BMW gemonteerde banden.

    BMW FINANCIAL SERVICES.

    BMW iX3 G08 M Carbonschwarz zijaanzicht voor

    Met de op maat gemaakte financieringsproducten van BMW Financial Services bereikt u snel uw doel. Of het nu gaat om leasen of financieren – het gehele aanbod wordt individueel op uw wensen en behoeften aangepast. Bekijk alle details over het passende leaseaanbod en de aantrekkelijke financieringsmogelijkheden voor uw nieuwe BMW iX3.

    BMW SERVICE INCLUSIVE.

    BMW iX3 G08 BMW Servicemedewerker begroet klant

    #whateverhappens. Zorgeloos op weg: dit pakket biedt volledige transparantie en eenvoudige planmogelijkheden voor de omvang en de looptijd.

    • Service voertuigcheck volgens BMW voorschriften
    • Service microfilter
    • Service remvloeistof

    Stroomverbruik en CO2 emissie van de BMW iX3.

    * De waarden zijn volgens de WLTP meetmethode berekend.

     

    ** Aanbod voor specifieke markten, voor nieuwe modellen van BMW vestigingen en BMW dealers in Europa in het BMW Charging netwerk.

    -
    - -
    - -


    Het gemiddelde stroomverbruik van de BMW iX3 bedraagt 18,5 kWh/100 km en de CO₂ emissie is 0 g/km. Data op basis van peildatum 1 augustus 2021. Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂ emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW Dealer, hij is u graag van dienst. - -

    Lees meer

    Stroomverbruik en CO₂ emissie van de BMW iX3.

    • * De waarden zijn volgens de WLTP meetmethode berekend.

     ** Aanbod voor specifieke markten, voor nieuwe modellen van BMW vestigingen en BMW dealers in Europa in het BMW Charging netwerk.

      

     Het gemiddelde stroomverbruik van de BMW iX3 bedraagt 18,5 kWh/100 km en de CO₂ emissie is 0 g/km. Data op basis van peildatum 1 augustus 2021. 

    Stroomverbruik en CO₂ emissie.

    Het gemiddelde stroomverbruik van de BMW iX3 varieert tussen de 18,0 - 17,6 kWh/100 km, de elektrische actieradius varieert tussen de 461 en 471 km en de CO₂ emissie is 0 g/km. Data op basis van peildatum 1 september 2024.

     

    Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂ emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW configurator op deze website of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

     

    DUURZAAM GEPRODUCEERD.

     

    De BMW iX3 heeft niet alleen geen uitstoot maar is ook geproduceerd op basis van 100% duurzame energie. Voor de productie van de lichte motor zijn geen zeldzame aardmetalen gebruikt. Dankzij de consequente duurzaamheid in de volledige productieketen beschikt de BMW iX3 over een uitmuntende ecobalans. De accu bevat twee derde minder kobalt dan de vorige generatie BMW accu’s. En in de fabriek in Shenyang waar de BMW iX3 wordt geproduceerd is alle ingekochte stroom groen. Sinds 2021 is de productie er volledig CO₂-neutraal. 

     

    Lees meer

    Stroomverbruik en CO₂ emissie.

    • Het gemiddelde stroomverbruik van de BMW iX3 varieert tussen de 18,9 en de 18,5 kWh/100 km, de elektrische actieradius varieert tussen de 453 en 461 g/km en de CO₂ emissie is 0 g/km. Data op basis van peildatum 1 juli 2023.

     Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW configurator op deze website of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

    • DUURZAAM GEPRODUCEERD.

     De BMW iX3 heeft niet alleen geen uitstoot maar is ook geproduceerd op basis van 100% duurzame energie. Voor de productie van de lichte motor zijn geen zeldzame aardmetalen gebruikt. Dankzij de consequente duurzaamheid in de volledige productieketen beschikt de BMW iX3 over een uitmuntende ecobalans. De accu bevat twee derde minder kobalt dan de vorige generatie BMW accu’s. En in de fabriek in Shenyang waar de BMW iX3 wordt geproduceerd is alle ingekochte stroom groen. Sinds 2021 is de productie er volledig CO2-neutraal.