Nieuwe BMW X5

DE NIEUWE BMW X5.

DE ONBETWISTE LEIDER.

DE NIEUWE BMW X5.

DE ONBETWISTE LEIDER.

DE NIEUWE BMW X5.DE ONBETWISTE LEIDER.
Vanafprijs
€ 91.954

De leider is er en laat iedereen weten wie de baas is: de nieuwe BMW X5. Zijn karakter is aan zijn gezicht af te lezen – stoer, krachtig en elegant. De imposante nierengrille uit één stuk doet vermoeden wat er gebeurt als hij een keer diep ademhaalt. En het aangescherpte X design van de koplampen laat geen twijfel bestaan over wie aan kop zal gaan. Uitgerust met nieuwe technologieën voor meer veiligheid en maximale rijdynamiek, ongeacht de ondergrond, bepaalt de nieuwe BMW X5 de koers. En weet hoe je als eerste aankomt.

BMW Maximaal X

FINANCIERINGSVOORDEEL OP ALLE BMW X MODELLEN.

Als u uw nieuwe BMW X model zakelijk financiert, is dat nu tijdelijk extra aantrekkelijk: u krijgt er 4 jaar of 120.000 km regulier onderhoud bij cadeau. Dat betekent zorgeloos rijden met ultieme zekerheid over uw maandkosten.

KWALITEITEN TOT DE MACHT 5 .

  • 01 Standaard met BMW Connected Package Professional en nog eenvoudigere en volledig intuïtieve bediening
  • 02 De volgende stap in autonoom rijden met semiautonome file assistent en achteruitrij-assistent
  • 03 Het glazen panoramadak Sky Lounge en stijlvolle glaselementen zorgen voor exclusieve accenten
  • 04 Karakteristiek X laserlicht met blauwe elementen en smalle full-LED-achterlichten
  • 05 Maximale rijdynamiek dankzij xOffroad Package met luchtvering op beide assen met 5 instelmogelijkheden
Zijkant van de BMW X5, beide bagagekleppen zijn geopend
De bagageruimte van de BMW X5

PERFECT MANAGEMENT.

De bagageruimte van de BMW X5 biedt een nieuwe interpretatie van het begrip comfort. Om gemakkelijk in en uit te kunnen laden kunnen het onderste en bovenste deel van de gedeelde bagageklep volledig elektrisch geopend en gesloten worden. In combinatie met de uitrusting Comfort Access is een korte, gerichte voetbeweging onder de achterbumper hiervoor voldoende. Het bagageruimtepakket* zorgt voor orde en veiligheid: bij het openen van de bagageklep schuift de elektrische bagageruimteafdekking naar achteren en verdwijnt met een druk op de knop onder de vloer, de geïntegreerde geleide- en antisliprails houden de bagage onderweg goed op zijn plaats.

De nieuwe BMW X5 belichaamt het DNA van de BMW X familie. In zijn vierde generatie maakt dit model qua uitstraling en moderniteit zijn tot dusver krachtigste statement. Het definieert een geheel nieuwe X designtaal: robuust, helder en precies. Het nieuwe interieur biedt nog meer luxe en een intuïtief bedieningsconcept.
Adrian van Hooydonk, hoofd BMW Group Design
Cockpit en bedieningsconcept van de BMW X5

ZENUWCENTRUM.

Het innovatieve bedieningsconcept van de BMW X5.

ZENUWCENTRUM.

Het innovatieve bedieningsconcept van de BMW X5.

Het innovatieve bedieningsconcept BMW Operating System 7.0 maakt nog eenvoudigere en volledig intuïtieve bediening van vele autofuncties mogelijk via gebaren, spraak, touchscreen en iDrive systeem. Hiervoor is de functionaliteit van de iDrive Controller uitgebreid, zodat nu bijvoorbeeld alle Digital Services zoals apps direct selecteerbaar zijn.

ALTIJD TWEE STAPPEN VOOR.

Digital Services en bestuurdersassistentiesystemen van de BMW X5.

Perfect verbonden, grote voorsprong: de BMW X5 beschikt over de nieuwste generatie BMW ConnectedDrive en BMW CoPilot technologieën. Intelligente Digital Services en bestuurdersassistentiesystemen zorgen voor een naadloze verbinding met de buitenwereld en bieden u dankzij de intuïtieve bediening maximaal comfort en de grootst mogelijke veiligheid.

BMW X5 Remote Software Upgrade

Altijd up-to-date.

Uw BMW moet up-to-date zijn en voorzien van de nieuwste software? Met Remote Software Upgrade is en blijft uw BMW altijd actueel. Comfortabel, veilig en stressvrij, zonder dat u een bezoek hoeft te brengen aan uw BMW Servicepartner. De upgrades worden ‘over the air’ geïnstalleerd, zoals u dat ook kent van de smartphone.

BMW X5 Digital Key

Comfort zonder sleutel.

Waarom de autosleutel gebruiken als u uw smartphone bij zich heeft? Met de Digital Key kunt u uw BMW ver- en ontgrendelen en zelfs de motor starten. Download de digitale sleutel via de BMW Connected App op uw Android smartphone en deel hem met gezin en vrienden.

De looptijd bedraagt een jaar.

BMW X5 Navigate Door to Door

Rechtstreeks naar uw bestemming.

Stipt op tijd en ontspannen aankomen. Navigate Door to Door navigeert u de laatste respectievelijk eerste meters vanaf uw BMW naar uw bestemming en weer terug. U krijgt snelle toegang tot de voetgangersnavigatie op uw smartphone, ondersteund door informatie van uw Connected Onboard Screen en push-meldingen van de BMW Connected App.

 

De looptijd bedraagt een jaar.

BMW X5 Connected Package Professional

Connectiviteit. Beter doordacht.

Personal Assistant Service, Remote Services of toch Real Time Traffic Information? Waarom kiezen als dat helemaal niet hoeft? Met het Connected Package Professional kunt u deze services van BMW ConnectedDrive en andere diensten gratis uitproberen.


De looptijd bedraagt drie jaar.

De BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor van de BMW X5

ROLMODEL VOOR DE WORK-WORK BALANCE.

De BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

ROLMODEL VOOR DE WORK-WORK BALANCE.

De BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

De BMW X5 xDrive40i* haalt alles uit de kast. De doorontwikkelde BMW TwinPower Turbo motor levert een vermogen dat samen met de superieure tractie van de BMW xDrive vierwielaandrijving rijplezier van het hoogste niveau belooft. Maar liefst 250 kW (340 pk) perst de 6-cilinder benzinemotor eruit, waarbij de brandstof voor een nog efficiëntere verbranding met tot wel 350 bar in de cilinders gespoten wordt. Druk die de BMW X5 zelfverzekerd omzet in topprestaties.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW X5 nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.
BMW X5 M50d 's nachts rijdend in de stad

DE NIEUWE BMW X5 M50d.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X5 varieert tussen de 7 en 9,2 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 185 en 211 g/km. Data op basis van peildatum 01-06-2018.

    * Naar verwachting beschikbaar vanaf vierde kwartaal 2018.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.