DE NIEUWE BMW X5.

DE ONBETWISTE LEIDER.

DE NIEUWE BMW X5.

DE ONBETWISTE LEIDER.

DE NIEUWE BMW X5.DE ONBETWISTE LEIDER.

Leverbaar vanaf

€ 82.302,00 

Netto bijtelling vanaf

€ 566,00

De leider is er en laat iedereen weten wie de baas is: de nieuwe BMW X5. Zijn karakter is aan zijn gezicht af te lezen – stoer, krachtig en elegant. De imposante nierengrille uit één stuk doet vermoeden wat er gebeurt als hij een keer diep ademhaalt. En het aangescherpte X design van de koplampen laat geen twijfel bestaan over wie aan kop zal gaan. Uitgerust met nieuwe technologieën voor meer veiligheid en maximale rijdynamiek, ongeacht de ondergrond, bepaalt de nieuwe BMW X5 de koers. En weet hoe je als eerste aankomt.

KWALITEITEN TOT DE MACHT 5.

 • 01 Standaard met BMW Connected Package Professional en nog eenvoudigere en volledig intuïtieve bediening
 • 02 De volgende stap in autonoom rijden met semiautonome file assistent en achteruitrij-assistent
 • 03 Het glazen panoramadak Sky Lounge en stijlvolle glaselementen zorgen voor exclusieve accenten
 • 04 Karakteristiek X laserlicht met blauwe elementen en smalle full-LED-achterlichten
 • 05 Maximale rijdynamiek dankzij xOffroad Package met luchtvering op beide assen met 5 instelmogelijkheden
Zijkant van de BMW X5, beide bagagekleppen zijn geopend
De bagageruimte van de BMW X5

PERFECT MANAGEMENT.

De bagageruimte van de BMW X5 biedt een nieuwe interpretatie van het begrip comfort. Om gemakkelijk in en uit te kunnen laden kunnen het onderste en bovenste deel van de gedeelde bagageklep volledig elektrisch geopend en gesloten worden. In combinatie met de uitrusting Comfort Access is een korte, gerichte voetbeweging onder de achterbumper hiervoor voldoende. Het bagageruimtepakket zorgt voor orde en veiligheid: bij het openen van de bagageklep schuift de elektrische bagageruimteafdekking naar achteren en verdwijnt met een druk op de knop onder de vloer, de geïntegreerde geleide- en antisliprails houden de bagage onderweg goed op zijn plaats.

De nieuwe BMW X5 belichaamt het DNA van de BMW X familie. In zijn vierde generatie maakt dit model qua uitstraling en moderniteit zijn tot dusver krachtigste statement. Het definieert een geheel nieuwe X designtaal: robuust, helder en precies. Het nieuwe interieur biedt nog meer luxe en een intuïtief bedieningsconcept.
Adrian van Hooydonk, hoofd BMW Group Design
Cockpit en bedieningsconcept van de BMW X5

ZENUWCENTRUM.

Het innovatieve bedieningsconcept van de BMW X5.

ZENUWCENTRUM.

Het innovatieve bedieningsconcept van de BMW X5.

Het innovatieve bedieningsconcept BMW Operating System 7.0 maakt nog eenvoudigere en volledig intuïtieve bediening van vele autofuncties mogelijk via gebaren, spraak, touchscreen en iDrive systeem. Hiervoor is de functionaliteit van de iDrive Controller uitgebreid, zodat nu bijvoorbeeld alle Digital Services zoals apps direct selecteerbaar zijn.

Lees meer

ALTIJD TWEE STAPPEN VOOR.

Digital Services en bestuurdersassistentiesystemen van de BMW X5.

Perfect verbonden, grote voorsprong: de BMW X5 beschikt over de nieuwste generatie BMW ConnectedDrive en BMW CoPilot technologieën. Intelligente Digital Services en bestuurdersassistentiesystemen zorgen voor een naadloze verbinding met de buitenwereld en bieden u dankzij de intuïtieve bediening maximaal comfort en de grootst mogelijke veiligheid.

Lees meer
BMW X5 Remote Software Upgrade

Altijd up-to-date.

Uw BMW up-to-date houden met de nieuwste software? Met Remote Software Upgrade is de software van uw BMW altijd actueel, zonder dat u daarvoor de BMW dealer of Erkend BMW Service Partner hoeft te bezoeken. De upgrades worden 'over the air' geïnstalleerd, zoals u dat ook kent van de smartphone. Zo kunnen ook andere functies in uw BMW beschikbaar gemaakt worden.

Lees meer
Driving Assistant Professional

Maximale veiligheid en comfort.

De uitrusting Driving Assistant Professional biedt optimaal comfort en maximale veiligheid in kritieke of monotone verkeerssituaties: met Steering & Lane Control Assistant inclusief assistentie in krappe rijbanen, Local Hazard Preview, Lane Keeping Assistant met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen en andere veiligheidsfuncties.

Lees meer
BMW X5 Digital Key

Comfort zonder sleutel.

Waarom de autosleutel gebruiken als u uw smartphone bij zich heeft? Met de Digital Key kunt u uw BMW ver- en ontgrendelen en zelfs de motor starten. Download de digitale sleutel via de BMW Connected App op uw Android smartphone en deel hem met gezin en vrienden.

De looptijd bedraagt een jaar.

Lees meer
BMW X5 Connected Navigation

Rechtstreeks naar uw bestemming.

Dicht bij uw bestemming een parkeerplaats vinden? Met de Parking Space Assistant is dat heel eenvoudig. Hij geeft mogelijk vrije parkeerplaatsen in parkeergarages of langs de weg weer en vindt aan de hand van uw keuze de beste route ernaartoe met de grootste kans op een parkeerplek. Het parkeerkaartje kunt u zonder contant geld betalen via PARK NOW.

 

De looptijd bedraagt drie jaar.

Lees meer
BMW X5 Connected Package Professional

Connectiviteit. Beter doordacht.

Personal Assistant Service, Remote Services of toch Real Time Traffic Information? Waarom kiezen als dat helemaal niet hoeft? Met het Connected Package Professional kunt u deze services van BMW ConnectedDrive en andere diensten gratis uitproberen.

Lees meer
De BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor van de BMW X5

ROLMODEL VOOR DE WORK-WORK BALANCE.

De BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

ROLMODEL VOOR DE WORK-WORK BALANCE.

De BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

De BMW X5 xDrive40i haalt alles uit de kast. De doorontwikkelde BMW TwinPower Turbo motor levert een vermogen dat samen met de superieure tractie van de BMW xDrive vierwielaandrijving rijplezier van het hoogste niveau belooft. Maar liefst 250 kW (340 pk) perst de 6-cilinder benzinemotor eruit, waarbij de brandstof voor een nog efficiëntere verbranding met tot wel 350 bar in de cilinders gespoten wordt. Druk die de BMW X5 zelfverzekerd omzet in topprestaties.

Lees meer

INSPIRATIESTROOM.

De BMW X5 xDrive45e

Wie duurzaam en verantwoord de leiding wil overnemen, moet met vernieuwende technologieën komen. De BMW X5 xDrive45e neemt met de BMW EfficientDynamics technologie eDrive een grote voorsprong. De belangrijkste factoren hiervoor: meer vermogen, betere acceleratie, grotere actieradius, aanzienlijk lager brandstofverbruik en nog verder gereduceerde emissies. De beleving onderweg in de BMW X5 Plug-in Hybride kent echter geen grenzen.

Lees meer
BMW X5, BMW X5 xDrive45e

De drijvende kracht.

Het innovatieve aandrijvingsconcept van de BMW X5 xDrive45e bestaat uit de nieuwe, nog krachtigere BMW TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor en de uiterst efficiënte eDrive elektromotor. Het systeemvermogen bedraagt 290 kW (394 pk) en 600 Nm koppel bij een gemiddeld brandstofverbruik van 2,1 l/100 km. De BMW X5 Plug-in Hybride is goed voor een acceleratie van 0 tot 100 km/u in slechts 5,6 seconden. Een indrukwekkende performance die dankzij BMW EfficientDynamics technologieën pure rijdynamiek belooft en tegelijkertijd nog zuiniger is in het gebruik. Ook de COemissie is aanzienlijk verlaagd tot 49 g/km.

Lees meer
BMW X5, eBoost

Intelligent efficiënter.

Met een puur elektrische actieradius van nu 80 km verbreedt de BMW X5 Plug-in Hybride zijn horizon. Dit is mogelijk dankzij het BMW concept, waarbij intelligent energiemanagement een centrale rol speelt. Het zorgt voor een optimaal samenspel van alle aandrijvingscomponenten en optimaliseert met een anticiperende bedrijfsstrategie het rendement van de hybride aandrijving. Hierbij worden bijvoorbeeld aan de hand van navigatiegegevens trajecten berekend die het meest geschikt zijn voor het gebruik van de elektromotor of voor het opladen van de hoogvoltage-accu. De BMW X5 xDrive45e beschikt bovendien over verschillende aandrijfmodi waarmee de bestuurder veel invloed heeft op het reële verbruik. De hoogvoltage-accu kan heel eenvoudig worden opgeladen via een huishoudelijk stopcontact, met de BMW i Wallbox of onderweg aan openbare laadpalen.

Lees meer
BMW X5, BMW Connected App

Innovatief verder.

Opdat u altijd zicht heeft op de verbruiks- en efficiëntiewaarden van uw BMW X5 xDrive45e, kunnen met de BMW Connected App via een smartphone (iOS of Android) specifieke hybride-functies zoals laadstatus van de accu, de resterende actieradius en de locatie van het dichtstbijzijnde laadstation worden opgeroepen. Met de Remote functies kan het opladen worden geregeld, de efficiëntie van elke rit worden gemeten en dankzij nuttige tips voor een grotere actieradius worden geoptimaliseerd. Voor het perfecte klimaat onderweg kan de temperatuur in uw BMW heel eenvoudig vooraf worden ingesteld via de iDrive Controller of de BMW Connected App.

Lees meer

*het getoonde model kan afwijken van het huidige model

Lees meer
BMW i-READY

VRIJ OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH.

BMW biedt nu op Private en Operational Lease de i-Ready optie. Zo kunt u straks, na minimaal 24 maanden, boetevrij overstappen naar een elektrische of hybride BMW.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X5 varieert tussen de 1,7 en 10,5 l/100 km en de gemiddelde CO₂ emissie varieert tussen de 39 en 238 g/km. Data op basis van peildatum 01-08-2019.

  Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de
  brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW Dealer, hij is u graag van dienst.

 • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.