BMW X5 G05 2018 Mineralweiß metallic driekwart vooraanzicht rijdend in nacht

€ 86.876,00

Leverbaar vanaf

Benzine Diesel Plug-in Hybride

Aandrijving

THE X5

DE BMW X5: ALLE HIGHLIGHTS

€ 86.876,00

Leverbaar vanaf

Benzine Diesel Plug-in Hybride

Aandrijving

THE X5DE BMW X5: ALLE HIGHLIGHTS

Leverbaar vanaf

€ 86.876,00

Netto bijtelling vanaf

€ 580,00

De leider is er en laat iedereen weten wie de baas is: de nieuwe BMW X5. Zijn karakter is aan zijn gezicht af te lezen – stoer, krachtig en elegant. De imposante nierengrille uit één stuk doet vermoeden wat er gebeurt als hij een keer diep ademhaalt. Het aangescherpte X design van de koplampen laat geen twijfel bestaan over wie aan kop zal gaan. Uitgerust met nieuwe technologieën voor meer veiligheid en maximale rijdynamiek, ongeacht de ondergrond, bepaalt de nieuwe BMW X5 de koers. En weet hoe je als eerste aankomt.

DE HIGHLIGHTS VAN DE BMW X5.

Ontdek design, rijdynamiek en bestuurdersassistentie.

BMW X5 G05 2018 Mineralweiß metallic vooraanzicht

EXTERIEUR VAN DE BMW X5.

Het krachtige statement van de BMW X5.

De grote nierengrille met zijn licht hexagonale design, het nieuwe optionele BMW Laserlight met blauwe X elementen en de krachtige luchtinlaten laten onmiskenbaar zien met wie men te maken heeft. De BMW X5 verschijnt als een autoritaire leider die bij de eerste aanblik kracht en dynamiek uitstraalt en vertaalt naar een opwindende designtaal.

BMW X5 G05 2018 Mineralweiß bovenaanzicht door glazen panoramadak

INTERIEUR VAN DE BMW X5.

Typisch X design, krachtig geïnterpreteerd in de BMW X5.

Met de uitnodigende verlichting schittert het heldere design van de BMW X5 in het interieur dat is voorzien van hoogwaardige materialen. Een exclusieve ambiance, die dankzij het glazen panoramadak altijd in het beste licht baadt. Als speciale highlight: stijlvolle kristalglaselementen op de transmissiehendel, iDrive Controller, start-/stopknop en volumeregelaar bieden een speciale optische beleving. Dankzij de innovatieve connectiviteitstechnologie is de BMW X5 de perfecte plek om zelfs onderweg iedereen een stap voor te zijn.

BMW X5 xDrive40i G05 2018 Mineralweiß metallic achteraanzicht

RIJDYNAMIEK VAN DE BMW X5.

Ervaar puur rijplezier met de BMW X5.

Met een lichte aanraking van het gaspedaal begint de pret in de BMW X5 xDrive40i. Al bij lage toerentallen leveren de turbocompressoren met indirecte tussenkoeling een indrukwekkend koppel van 450 Nm. Bij elke schakelmanoeuvre ontketent de optionele 8-traps Steptronic Sport transmissie ultieme dynamiek, efficiency en rijplezier.

BMW X5 G05 2018 interieur cockpit

INTELLIGENTE TECHNOLOGIEËN VAN DE BMW X5.

Digital Services en bestuurdersassistentiesystemen van de BMW X5.

Perfect verbonden, grote voorsprong: de BMW X5 beschikt over de nieuwste generatie BMW ConnectedDrive en BMW CoPilot technologieën. Intelligente Digital Services en bestuurdersassistentiesystemen zorgen voor een naadloze verbinding met de buitenwereld en bieden u dankzij de intuïtieve bediening maximaal comfort en de grootst mogelijke veiligheid.

Plug-in-Hybride BMW X5 xDrive45e G05 rijdend bovenaanzicht
Plug-in-Hybride BMW X5 xDrive45e G05 rijdend bovenaanzicht
De nieuwe BMW X5 belichaamt het DNA van de BMW X familie. In zijn vierde generatie maakt dit Model qua uitstraling en moderniteit zijn tot dusver krachtigste statement. Het definieert een geheel nieuwe X designtaal: robuust, helder en precies. Het nieuwe interieur biedt nog meer luxe en een intuïtief bedieningsconcept.
Adrian van Hooydonk, Hoofd BMW Group Design

HET DESIGN VAN DE BMW X5.

X design: de highlights van het exterieur en interieur.

Kenmerkend BMW X5 – ieder detail is een statement. Alleen al de voorzijde met zijn grote licht hexagonaal gevormde nierengrille uit één stuk, de markante koplampen en de grote luchtinlaten laat zien wat er op u af komt: vastberadenheid op 22 inch lichtmetalen wielen. Het interieur laat zich met het glazen panoramadak Sky Lounge van zijn beste kant zien. Stijlvolle kristalglaselementen zorgen voor exclusieve accenten, en de ambianceverlichting creëert een bijzondere sfeer. Een uitstraling waaraan u met de vier verschillende natuurlijke geuraroma's van het Ambient Air pakket een heel persoonlijk accent kunt geven. Voor een perfecte geluidsbeleving zorgt het Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System.
BMW X5 G05 2018 Mineralweiß metallic driekwart vooraanzicht stilstaand in nacht
BMW X5 xDrive40i G05 2018 Mineralweiß metallic driekwart achteraanzicht
BMW X5 G05 2018 Mineralweiß metallic zijaanzicht
Glazen panoramadak BMW X5 G05 2018 Mineralweiß metallic
Lederen stoelbekleding BMW X5 G05 2018 interieur
BMW X5 G05 2018 Mineralweiß metallic driekwart vooraanzicht stilstaand in nacht
BMW X5 xDrive40i G05 2018 Mineralweiß metallic driekwart achteraanzicht
BMW X5 G05 2018 Mineralweiß metallic zijaanzicht
Glazen panoramadak BMW X5 G05 2018 Mineralweiß metallic
Lederen stoelbekleding BMW X5 G05 2018 interieur
BMW X5 G05 2018 Mineralweiß metallic bovenaanzicht

MODELLEN & UITRUSTINGEN.

BMW X5 M Modellen G05 2018 vooraanzicht

BMW X5 M MODELLEN.

Nieuwe BMW uit vooraad met slecht 1,99% rente

DIRECT BESCHIKBARE BMW X5 MET SLECHTS 1,99%[1]

Voor alle nieuwe, direct beschikbare BMW modellen bij uw dealer geldt er tijdelijk een extra scherp financieringstarief van 1,99% rente inclusief een BMW Top Cover verzekering. Zo kunt u goed verzekerd en tegen lage kosten genieten van uw nieuwe aanwinst.
BMW X Serie Premium Selection

BEKIJK HET OCCASIONS AANBOD VOOR DE BMW X5.

Bent u niet op zoek naar een nieuwe BMW X5, maar een gebruikte BMW X5? Zoek nu online naar uw favoriete BMW occasion in de grote voorraad van de BMW dealers. Kiest u voor BMW Premium Selection, dan bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit voor uw gebruikte BMW.

Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X5 varieert tussen de 1,2 en 12,2 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 27 en 285 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.