De BMW X5.

DE BMW X5.

TOONAANGEVEND.

DE BMW X5.

TOONAANGEVEND.

DE BMW X5.TOONAANGEVEND.

Leverbaar vanaf

€ 75.975,00

Netto bijtelling vanaf

€ 559,00

Ook in de derde generatie weet de BMW X5 de door hem zelf gevestigde maatstaven opnieuw te overtreffen – als een SAV (Sports Activity Vehicle) die uitmuntende luxe biedt op alle vlakken waar de hoogste eisen worden gesteld. Dat waarborgen tal van intelligente technologieën, die efficiency, dynamiek, comfort en veelzijdigheid naar een geheel nieuw niveau tillen – op de weg en offroad.

 

De foto's van de BMW X5 xDrive40e iPerformance tonen het BMW iPerformance Design met blauwe details. Dit is naar wens leverbaar. 

x5-m sport edition

VOOR NOG MEER RIJPLEZIER.

Profiteer nu van een nog rijker uitgeruste BMW X5. De tijdelijk leverbare M Sport Edition voor dit model omvat alle opties voor een nog sportievere rijervaring. Daarnaast profiteert u tijdelijk van veel voordeel. Dat is rijplezier volgens BMW.

ONTDEK DE BMW X5.

 Rijdynamiek

Rijdynamiek.

Aan de dynamiek van de BMW X5 zult u elke rit plezier beleven: bij elke manoeuvre en bij elke snelheid. In scherpe bochten zorgen de assistentiesystemen even goed voor een uitstekende wegligging als bij afdalingen en hogere snelheden.
 Comfort

Comfort.

Plezier in autorijden is ook een kwestie van comfort. In de BMW X5 kunt u op elk moment genieten van het hoogste zitcomfort, de perfecte soundtracks en het allerbeste entertainment.
 Design

Design.

Sterke karakters springen eruit. De BMW X5 vestigt direct de aandacht op zich. Ook in de hoogwaardige cockpit van de BMW X5 geniet u met volle teugen van elke kilometer. Dankzij de verhoogde zitpositie heeft u altijd goed zicht op de weg - en op de hoogwaardige materialen in het interieur.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW X5 nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.