BMW Vision Neue Klasse X

BMW VISION NEUE KLASSE

X

HET NIEUWE TIJDPERK VAN X-NESS.

RIJPLEZIER WORDT LEVENSVREUGDE.

Even krachtig als wendbaar. Even markant als modern. Nodigt uit om iets nieuws te ontdekken. Ervaar hoe de BMW Vision Neue Klasse X schijnbare tegenstellingen verenigt om iets nieuws te creëren.

0:00
0:00 /  0:00

DE HIGHLIGHTS VAN DE

BMW VISION NEUE KLASSE X.

BMW Vision Neue Klasse X Duurzaamheid

CIRCULAIR EN DUURZAAM.

Met de BMW Vision Neue Klasse X wijst BMW de weg naar circulariteit voor de automobielindustrie van de toekomst. Dankzij een grondstofbesparende productie en leveringsketen verlagen wij de CO₂-voetafdruk consequent. In het voertuiginterieur wordt een innovatief, 100 procent op plant- en mineraalbasis vervaardigd en aardolievrij oppervlaktemateriaal gebruikt. Voor het eerst worden er ook maritieme kunststoffen gebruikt voor spuitgegoten componenten.

BMW Vision Neue Klasse X Individualiteit

EEN ERVARING DIE PERFECT OP U IS AFGESTEMD. MEESLEPEND EN PERSOONLIJK.

Of het nu gaat om het bedieningssysteem, de verlichtingseffecten of zelfs het geluid van het voertuig: stem het interieur van de BMW Vision Neue Klasse X af op uw persoonlijke belevingswereld. Sportief, ontspannen of elegant: met een groot aantal vrij configureerbare instellingen zet u precies de toon die u wilt.

BMW Vision Neue Klasse X Blijf op de hoogte

DE VISION STAAT IN DE STARTBLOKKEN.

BMW Vision Neue Klasse X Family

DE BMW NEUE KLASSE IS MEER DAN ALLEEN EEN AUTO.

Met de BMW Neue Klasse denken we opnieuw na over mobiliteit: elektrisch, digitaal en circulair. Kom meer te weten over onze beide pioniers van de BMW Neue Klasse en het nieuwe tijdperk van mobiliteit.