BMW Vision Neue Klasse X

BMW VISION NEUE KLASSE

X

HET NIEUWE TIJDPERK VAN X-NESS.

RIJPLEZIER WORDT LEVENSVREUGDE.

Even krachtig als wendbaar. Even markant als modern. Nodigt uit om iets nieuws te ontdekken. Ervaar hoe de BMW Vision Neue Klasse X schijnbare tegenstellingen verenigt om iets nieuws te creëren.

0:00
0:00 /  0:00

DE HIGHLIGHTS VAN DE

BMW VISION NEUE KLASSE X.

BMW Vision Neue Klasse X Duurzaamheid

CIRCULAIR EN DUURZAAM.

Met de BMW Vision Neue Klasse X wijst BMW de weg naar circulariteit voor de automotive industrie van de toekomst. Wij beperken consequent de CO2-footprint tijdens de gehele levenscyclus. In het interieur wordt een innovatief, 100 procent natuurlijk en aardolievrij oppervlaktemateriaal gebruikt. Voor het eerst worden ook maritieme kunststoffen voor spuitgegoten componenten gebruikt.

BMW Vision Neue Klasse X Individualiteit

EEN ERVARING DIE PERFECT OP U IS AFGESTEMD. MEESLEPEND EN PERSOONLIJK.

Of het nu gaat om het bedieningssysteem, de verlichtingseffecten of zelfs het geluid van het voertuig: stem het interieur van de BMW Vision Neue Klasse X af op uw persoonlijke belevingswereld. Sportief, ontspannen of elegant: met een groot aantal vrij configureerbare instellingen zet u precies de toon die u wilt.

BMW Vision Neue Klasse X Blijf op de hoogte

DE VISION STAAT IN DE STARTBLOKKEN.

BMW Vision Neue Klasse X Family

DE BMW NEUE KLASSE IS MEER DAN ALLEEN EEN AUTO.

Met de BMW Neue Klasse denken we opnieuw na over mobiliteit: elektrisch, digitaal en circulair. Kom meer te weten over onze beide pioniers van de BMW Neue Klasse en het nieuwe tijdperk van mobiliteit.