BMW Vision Neue Klasse conceptmodel 2023 rijdend op een landelijke weg

THE NEW

BMW VISION NEUE KLASSE

EEN NIEUW TIJDPERK VAN MOBILITEIT.

ONTDEK DE BMW VISION NEUE KLASSE IN DE VIDEO.

0:00
0:00 /  0:00

DE HIGHLIGHTS VAN DE BMW VISION NEUE KLASSE.

BMW Vision Neue Klasse conceptmodel 2023 interieur BMW Panoramic Vision Display BMW iDrive

BMW PANORAMIC VISION

VERBREEDT UW BLIKVELD.

BMW Panoramic Vision, 3D Head-Up Display, een centraal display en een multifunctioneel stuurwiel zijn onderdeel van de volgende generatie BMW iDrive. Het zorgt voor een projectie van informatie over de volledige breedte van de voorruit. Of het nu gaat om virtuele rij-informatie, infotainment of navigatie.

BMW Vision Neue Klasse conceptmodel 2023 exterieur 4/5 zijaanzicht, geparkeerd voor een wand, met een vrouw

DESIGN

IN DE OVERTREFFENDE TRAP.

De BMW Vision Neue Klasse – een sportieve sedan. Helder, elegant en tijdloos design. Grote vlakken, markante lijnen, gereduceerd tot de essentie. Met meer ruimte voor karakteristieke kenmerken. Zoals een digitale, interactieve eenheid die bestaat uit een nierengrille en koplampen en een interieur met veel lichtinval dankzij grote ruitoppervlakken.

BMW Vision Neue Klasse conceptmodel 2023 exterieur 2/3 zijaanzicht, rijdend in het bos

DUURZAAMHEID

FREUDE FOREVER. NU EN IN DE TOEKOMST.

Werkelijk rijplezier begint vandaag. En houdt rekening met morgen. De BMW Neue Klasse vermindert de CO₂ voetafdruk van uw auto gedurende de hele levenscyclus. Dankzij grondstofbesparende productie, intensiever gebruik van hernieuwbare grondstoffen en dankzij een zeer efficiënte volledig elektrische aandrijflijn.

BMW Vision Neue Klasse, BMW i Vision Dee, BMW I Vision Circular, actieradius, familiefoto, exterieur, geparkeerd

ELEKTRISCH. DIGITAAL. CIRCULAIR.

De BMW Vision Neue Klasse is zijn tijd meer dan vooruit. Hij maakt een sprong naar een nieuw tijdperk. En hij verbindt de nieuwste innovaties tot een onvergetelijke ervaring.

BMW Vision Neue Klasse conceptmodel 2023 exterieur zijaanzicht, geparkeerd voor een wand, met drie personen

DE BMW NEUE KLASSE – BLIJF OP DE HOOGTE.

De Vision staat in de startblokken: beleef met de BMW Neue Klasse de sprong naar een nieuw tijdperk – meld u aan en blijf op de hoogte.

VISIES DIE NU AL WERKELIJKHEID ZIJN GEWORDEN.

BMW Vision Neue Klasse BMW i4

De nieuwe BMW i4.

Als eerste volledig elektrische Gran Coupé laat de BMW i4 op indrukwekkende wijze zien hoe dynamisch en duurzaam mobiliteit er vandaag de dag al uitziet. Sportief qua design en rijdynamiek met 250 kW (390 pk). Comfortabel in het dagelijks leven en op reis met een actieradius tot wel 590 km.

BMW Vision Neue Klasse BMW i5

De nieuwe BMW i5.

De sportieve BMW 5 Serie Sedan, volledig elektrisch. Der BMW i5 combineert een volledig elektrische aandrijving met een krachtige 250 kW (340 pk). Hierbij fascineert het dynamische design en ondersteunen de intelligenten rijhulpsystemen. Met een actieradius tot wel 582 kilometer zijn ook lange afstanden geen probleem.