BMW Vision Neue Klasse Family

DE NEUE KLASSE

OP NAAR EEN NIEUW TIJDPERK.

VANDAAG AL DE MOBILITEIT VAN MORGEN ERVAREN.

Bekijk in de video onze twee pioniers van de Neue Klasse: de BMW Vision Neue Klasse X en de BMW Vision Neue Klasse.

0:00
0:00 /  0:00

MOBIEL DE TOEKOMST AANDURVEN. OMDAT BMW RIJDEN GEWELDIG MAAKT.

Met de Neue Klasse denken we opnieuw na over mobiliteit: elektrisch, digitaal en circulair. En stellen we de mens centraal. Hoe willen we in de toekomst autorijden? Welke wensen hebben we voor de volgende generatie auto's? Het resultaat is een omgeving vol innovatieve technologieën die de rijbeleving verrijken. Tegelijkertijd willen we ook verantwoord en duurzaam handelen. Daarom vragen we ons af wat de toekomst van ons nodig heeft. Kom meer te weten over het design, de technologieën en de volledig elektrische, efficiënte aandrijfconcepten van onze Neue Klasse.

Design BMW Vision Neue Klasse Family

HET DESIGN VAN EEN NIEUWE TIJD.

Vooruitstrevend en toch tijdloos. Helder en toch elegant. Gereduceerd tot de essentie – en toch typisch BMW. Het design van de Neue Klasse laat zien hoe de toekomst van mobiliteit eruit zou kunnen zien. Precieze lijnen ontmoeten royale oppervlakken in het exterieur. Het interieur is uitnodigend met zijn comfortabele ruimte en digitale technologieën.

BMW iDrive BMW Vision Neue Klasse Family

EVEN DIGITAAL ALS EMOTIONEEL.

Virtuele en echte werelden gaan in het interieur in elkaar over dankzij het nieuwe bedieningssysteem BMW iDrive. Digitale features zorgen voor een compleet nieuwe ervaring. Gericht op de bestuurder, geïndividualiseerd en op maat gemaakt – precies volgens uw voorkeuren.

BMW eDrive BMW Vision Neue Klasse Family

VOLLEDIG ELEKTRISCH, VOL COMFORT EN RIJPLEZIER.

De toekomst is elektrisch. En comfortabeler dan ooit. Dankzij 30 procent meer actieradius, 30 procent sneller laden en 25 procent meer efficiëntie. Met de BMW eDrive aandrijving van de zesde generatie bent u zorgeloos en toekomstbestendig onderweg.

HET VOERTUIG ALS ENERGIEOPSLAGSYSTEEM. MET BIDIRECTIONEEL OPLADEN IN DE NEUE KLASSE.

De accutechnologie van de nieuwe generatie kan meer dan alleen aandrijven van het voertuig. Gebruik de accu van de Neue Klasse als tussenopslagsysteem voor bidirectioneel opladen. Daarmee kunt u uw woning van stroom voorzien en energie terugleveren aan het elektriciteitsnet. Of gebruik uw voertuig gewoon als mobiele powerbank om uw kampeerapparatuur te gebruiken of de accu van uw e-bike op te laden - flexibel en overal, voor elk avontuur.

DE VISION NEUE KLASSE.

INNOVATIEF. AL IN DE PRODUCTIE.

Met de BMW iFACTORY heeft de BMW Group zich tot doel gesteld om bij de productie verantwoord om te gaan met hulpbronnen. De BMW Group betrekt nu al stroom uit hernieuwbare bronnen van zijn energieleveranciers wereldwijd voor zijn locaties en laat zich leiden door het principe van een circulaire economie.

ONTDEK NU AL ONZE ELEKTRISCHE BMW MODELLEN.