Originele BMW onderdelen remschijven testbank

ORIGINELE BMW ONDERDELEN.

ZODAT UW BMW EEN ECHTE BMW BLIJFT.

U wilt het beste voor uw BMW? Kies dan voor originele BMW onderdelen. Die zijn speciaal voor uw BMW ontwikkeld, geproduceerd en intensief getest. Dat zorgt niet alleen voor meer veiligheid, betrouwbaarheid en een langere levensduur, maar ook voor beter behoud van restwaarde van uw BMW.

UW VOORDELEN

5 REDENEN VOOR ORIGINELE BMW ONDERDELEN.

Beproefde BMW kwaliteit.

Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Langdurig behoud van waarde.

Eersteklas kennis van BMW.

Tot 24 maanden garantie.

NIEUWE ORIGINELE BMW ONDERDELEN

NIEUW EN PRECIES VOOR UW BMW.

Bij slijtage, beschadiging of een defect biedt BMW vanaf de modelintroductie en tot minstens twaalf jaar na de productiestop nog voor ieder onderdeel nieuwe originele BMW onderdelen aan. Zo blijft uw BMW veilig en de restwaarde ervan behouden.

GEREVISEERDE ONDERDELEN

HET HOEFT NIET ALTIJD
NIEUW TE ZIJN.

Originele BMW onderdelen gereviseerde onderdelen

Zorgvuldig gecontroleerd en klaargemaakt voor nieuw gebruik. Gereviseerde originele BMW onderdelen voldoen aan dezelfde strenge kwaliteitsnormen als nieuwe originele BMW onderdelen. Daarmee zijn ze net zo geschikt voor uw BMW en tegelijkertijd wordt het milieu ontzien. Bovendien geeft BMW op alle gereviseerde onderdelen 24 maanden garantie. Zo bent u ook met gereviseerde originele BMW onderdelen altijd veilig onderweg. BMW biedt onder meer de volgende gereviseerde originele onderdelen aan voor geselecteerde modellen:

  • Automatische transmissies
  • Tussenbakken
  • Stuurinrichtingen
  • Turbocompressoren
  • Startmotoren
  • Dynamo's
  • Infotainmentsystemen

 

GEREVISEERDE ONDERDELEN

IN 5 STAPPEN WEER ALS NIEUW.

Originele BMW onderdelen classic onderdelen

ORIGINELE BMW CLASSIC ONDERDELEN

ORIGINELE BMW ONDERDELEN VOOR KLASSIEKE MODELLEN.

Om nog langer van uw klassieker te kunnen genieten, is het de moeite waard om uitsluitend te kiezen voor originele BMW onderdelen. Voor aandrijving, elektronica of carrosserie – BMW classic onderdelen bestelt u bij uw BMW dealer of via het netwerk van gecertificeerde BMW Classic Partners in heel Europa. De experts bestellen wat u nodig heeft en monteren de onderdelen op vakkundige wijze.

BMW SERVICES

BESTE SERVICE MET
ORIGINELE BMW ONDERDELEN.

Natuurlijk worden ook bij BMW Services originele BMW onderdelen gebruikt. Vertrouw bij iedere controle, iedere onderhoudsbeurt en iedere reparatie op de beste kwaliteit en expertise. Zo blijven betrouwbaarheid, veiligheid en rijplezier op onverminderd hoog niveau – wat er ook gebeurt. #WhateverHappens

BMW Service Inclusive BMW in zomerse omgeving

BMW Service Inclusive.

Betaal slechts eenmalig een vast bedrag, waarna alle toekomstige service- en onderhoudswerkzaamheden voor de looptijd van uw keuze zijn gedekt.

BMW Value Service BMW voor garage

BMW Value Service.

Ons eersteklas aanbod voor alle BMW modellen van vijf jaar en ouder – hoe ouder uw BMW is, hoe meer ons serviceaanbod loont.

BMW onderhoud en reparaties. BMW koplampreparaties

BMW Service Schadeherstel.

Van een ongeval tot cosmetische reparatie: u kunt vertrouwen op de experts in onze gecertificeerde BMW werkplaatsen voor carrosserieherstel en spuitwerk. Zij repareren grote en kleine schades volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden en stemmen dit optimaal af op uw BMW.

BMW Services man en vrouw voor BMW iX bij BMW Service Partner

Het gehele aanbod van BMW Services.

Ontdek voor meer zorgeloos rijplezier het aantrekkelijke service aanbod en vind precies de services die bij uw BMW en uw behoeften passen.

FAQ.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER ORIGINELE BMW ONDERDELEN.