BMW Service. Experts in geweldig.

BMW SERVICE.

                        

Lees meer
BMW SERVICE.

U BENT WELKOM BIJ UW BMW DEALER.

BMW Dealers. Altijd Dichtbij.

Er is altijd een BMW dealer bij u in de buurt, want het BMW dealernetwerk bestaat uit 52 vestigingen verspreid over heel Nederland. Bezoek de dealerwebsite of neem telefonisch contact op voor meer informatie.

EXPERTS IN GEWELDIG.

BMW Service. Facetime video gesprekken.

FACETIME VIDEO GESPREKKEN.

Voor iedereen met een Apple device is het mogelijk om een FaceTime Video-afspraak te maken. In een FaceTime Videogesprek kan uw BMW dealer u alles laten zien rondom het BMW model van uw voorkeur en direct uw vragen beantwoorden. Omgekeerd kunt u natuurlijk ook vanuit uw eigen auto vragen stellen aan uw dealer. Allemaal in hoge videokwaliteit via bijvoorbeeld uw iPhone of iPad met internetverbinding. Neem telefonisch contact op met uw BMW dealer om te vragen naar de mogelijkheden.
Vind uw dealer
BMW Service. Whatsapp gesprekken.

WHATSAPP (VIDEO) GESPREKKEN.

Veel BMW dealers zijn nu ook via WhatsApp te bereiken. Zo kunt u gebruik maken van de chat-functie van WhatsApp om snel uw korte vragen aan uw dealer te stellen. Daarnaast biedt WhatsApp ook de mogelijkheid tot videogesprekken, voor meer persoonlijk contact of een virtuele rondleiding om uw favoriete BMW. Dit is ook een goed alternatief voor mensen die geen gebruik kunnen maken van FaceTime.
Vind uw dealer
BMW Service. Telefonisch op afspraak.

TELEFONISCH OP AFSPRAAK.

Alle BMW dealers zijn telefonisch goed bereikbaar voor al uw vragen. Heeft u een uitgebreide vraag of wilt u hulp bij bijvoorbeeld het configureren van uw BMW, dan is het handig om een telefonische afspraak te maken met uw BMW dealer. Zo weet u zeker dat uw dealer alle tijd heeft om u te woord te staan.
Vind uw dealer
BMW Service. Haal en breng service.

HAAL EN BRENG SERVICE.

Bij BMW bieden we altijd al een haal- en brengservice. Wanneer u misschien niet naar de dealer kunt komen is deze service extra handig. Heeft u een afspraak voor service of onderhoud van uw BMW, dan komen wij uw auto bij u ophalen en leveren wij hem weer bij u af. Daarbij nemen we alle hygiënemaatregelen van het RIVM in acht en voeren we extra schoonmaakrondes uit in de ‘high touch’ gebieden van uw BMW.

Vind uw dealer

WE HELPEN U GRAAG VERDER.

BMW Service. Live preview van alle modellen.

LIVE PREVIEW VAN ALLE MODELLEN.

Heeft u interesse in een nieuwe of gebruikte BMW? Geen probleem, vraag een vrijblijvende 1-op-1 online preview aan bij uw dealer. In een videogesprek laat uw dealer u alles zien en neemt u mee in en rond de auto. Dit kan bijvoorbeeld via FaceTime of WhatsApp video. Ook is het mogelijk om samen met uw dealer op afstand een nieuwe BMW samen te stellen. Uw configuratie wordt dan zeer waarheidsgetrouw weergegeven. Informeer bij uw dealer naar de mogelijkheden.
Vind uw dealer
BMW Service. Private lease op afstand.

PRIVATE LEASE ONLINE GEREGELD.

Wilt u Private Lease rijden in een BMW, dan kunnen we samen met u het gehele proces online doorlopen en afronden. Van uw wensen ten aanzien van een nieuwe BMW tot het afsluiten van het contract. We leveren indien gewenst zelfs de auto bij u voor de deur af. Stel uw eigen BMW samen en vraag vrijblijvend een offerte aan, of bespreek de mogelijkheden met uw dealer.
Ontdek meer
BMW Service. Configureer en deel.

CONFIGUREER EN DEEL.

Ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe BMW. Stel uw ideale BMW samen. Klik op ‘Samenvatting’ en kies onderaan voor de optie ‘Via e-mail versturen’. Wanneer u de vooropgezette e-mail naar de door u geselecteerde BMW dealer stuurt neemt deze vervolgens contact met u op om de details door te nemen. Deel ook uw configuratie op Facebook of Instagram met #myBMWconfig.
Configureer nu
Uw nieuwe BMW uit voorraad

NIEUWE BMW UIT VOORRAAD.

Kunt u niet langer wachten en wilt u snel van uw nieuwe BMW genieten? Op onze website vindt u nieuwe BMW modellen die snel uit voorraad leverbaar zijn. U heeft keuze uit diverse modellen en uitvoeringen. Bekijk nu de voorraadmodellen en vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan.
Ontdek meer

ZELF EEN BMW ERVAREN?

Wilt u een proefrit maken in een BMW? Proefritten zijn mogelijk. Vraag een proefrit aan en de BMW dealer neemt contact met u op voor het maken van een afspraak. 

Lees meer

BELEEF BMW THUIS.

BELEEF BMW THUIS.

Ook thuis kunt u genieten van BMW. Wat dacht u van films met BMW in de hoofdrol, een virtual pubquiz over BMW óf spelletjesboeken en kleurplaten voor onze kleinste BMW-fans.

BMW Service. Zelf een BMW Ervaren?