Originele BMW Accessoires en Onderdelen

ORIGINELE BMW ACCESSOIRES EN ONDERDELEN.‎

UW BMW BLIJFT HELEMAAL BMW.

Originele BMW Accessoires bieden u talrijke mogelijkheden om uw BMW individueel te benadrukken. Daarnaast staan Originele BMW Accessoires garant voor de beste kwaliteit en sluiten perfect aan op het design, de veiligheid en het comfort van uw BMW. 

 

Door het gebruik van Originele BMW Onderdelen bent u er zeker van dat alles precies past en helemaal voldoet aan de hoge eisen van BMW. Zo blijven topkwaliteit en optimale veiligheid altijd gewaarborgd, en u bent verzekerd van 24 maanden fabrieksgarantie.

Lees meer
Originele BMW Accessoires en Onderdelen.‎UW BMW BLIJFT HELEMAAL BMW.

BMW M PERFORMANCE.

Uitmuntende prestaties, ultieme sportieve styling en superieure kwaliteit zijn de uithangborden van BMW M Performance accessoires. BMW M Performance is geïnspireerd op de racewereld en geproduceerd met de expertise van 80 jaar ervaring in deze branche.

Lees meer
Aerodynamica
De BMW M Performance accessoires uit de categorie Aerodynamica onderstrepen enerzijds de dynamische elegantie en anderzijds het sportieve uiterlijk van uw BMW.
Lees meer
Aandrijving
Met de BMW M Performance accessoires uit de categorie Aandrijving kiest u voor superieure materialen en sportieve innovaties. Betreed een wereld van pure energie en topprestaties.
Lees meer
Cockpit
Met de BMW M Performance accessoires uit de categorie cockpit creëert u het ultieme racegevoel in uw eigen BMW.
Lees meer
Onderstel
Met een BMW M Performance onderstel maakt u de rijbeleving nog unieker. De schokdempers, veerbenen en stabilisatoren zijn ontwikkeld op basis van autosportcriteria. Met als resultaat een nog dynamischer rijkarakter.
Lees meer

WIELEN EN BANDEN.

Het contact tussen uw BMW en het wegdek heeft een oppervlakte van 4 ansichtkaarten. Het is dus van belang dat uw BMW voorzien is van de juiste wielen en banden voor een goede grip op de weg. Originele BMW Wielen en Banden bieden de beste basis voor alle soorten rijomstandigheden.

Lees meer
BMW Stermarkering banden
De BMW Stermarkering staat voor uitvoerig geteste kwaliteit. Alle BMW Wielen en Banden met een stermarkering hebben het zware BMW testprogramma met succes doorstaan.
Lees meer
BMW Winterwielen

De herfst is het seizoen waarin regenbuien en vallende bladeren zorgen voor gevaarlijke wegen. In de winter zorgen ijs en sneeuw voor een gladder wegoppervlak. De BMW Winterwielen- en banden zijn perfect afgestemd op uw BMW en voeren water en sneeuw beter af en zorgen voor perfecte grip op de weg. Ook bieden winterbanden al meer veiligheid dan zomerbanden zodra de temperatuur onder de 7° komt.

Lees meer
BMW Zomerwielen
Het zomerklimaat zorgt ervoor dat het asfalt in Nederland vele malen warmer wordt. Daarnaast vallen er in dit seizoen vaak hevige regenbuien. De BMW Zomerbanden voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zorgen voor perfecte grip op de weg.
Lees meer

TRANSPORTSYSTEMEN.

Vertrekt u binnenkort op vakantie of gaat u een weekend weg? Kies dan voor het comfort van Originele BMW Transportsystemen. Deze zijn speciaal ontworpen om op comfortabele en veilige wijze al uw bagage te kunnen vervoeren.

Lees meer
We zien een dakdrager op een BMW

De BMW Dakdragers zijn leverbaar voor diverse BMW modellen en vormen de solide basis voor verschillende BMW Transportmodules. De dakdragers zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, hebben een diefstalremmende beveiliging en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen.

Lees meer
We zien een dakbox op een BMW

BMW Dakboxen zijn eenvoudig te beladen en leverbaar met diverse laadruimtes (320, 350, 460 of 520 liter). Door het innovatieve, tweezijdige openingssysteem kunt u de BMW Dakbox aan beide kanten van uw BMW beladen.

Lees meer
We zien een fiets op een fietsdrager die is vastgezet op een BMW

Om uw fiets(en) veilig en stabiel te vervoeren heeft BMW verschillende transportmodules. Zo kunt u ervoor kiezen om uw fietsen bovenop uw BMW te vervoeren of door middel van een fietsenrek op de trekhaak aan de achterkant. Ga voor meer informatie naar uw dichtstbijzijnde BMW dealer.

Lees meer

TREKHAKEN.

Trekhaken

De Originele BMW Trekhaken staan garant voor de beste kwaliteit en sluiten perfect aan op het design, de veiligheid en het comfort van uw BMW. Ze bieden hiermee vele voordelen ten opzichte van andere trekhaken en vormen het beste aanbod van achteraf te monteren trekhaken.

SNAP-IN ADAPTERS.

Snap-in Adapters

Met BMW Snap-in Adapters maakt u optimaal en veilig gebruik van uw mobiele telefoon.U stapt in uw BMW en meteen is uw smartphone via de Bluetooth interface verbonden met het bedieningssysteem van uw BMW. U belt handsfree en bedient uw mobiele telefoon via het Multifunctionele stuur, de iDrive Controller of met de spraakfunctie.

NAVIGATIE UPDATE.

Navigatie update

Elk jaar verandert circa 15 procent van het wegennet en komen er nieuwe geografische gegevens en Points of Interest bij. U wilt uiteraard ook de komende jaren gebruik blijven maken van uw Originele BMW Navigatiesysteem. Voor bijna alle BMW’s met een navigatiesysteem heeft BMW een kaartupdate beschikbaar. UW BMW dealer of Erkend Service Partner adviseert u graag welke geschikt is voor uw BMW.

Heeft u al een abonnement voor kaartupdates of wilt u deze aanschaffen, zodat u zelf uw kaarten kan downloaden en installeren? Bekijk dan op de ConnectedDrive portal de mogelijkheden voor uw auto of log in en download direct het meest recente kaartmateriaal.