ALTIJD OP KOERS MET UP-TO-DATE KAARTMATERIAAL.

ACTUALISEER IN EEN PAAR STAPPEN UW DIGITALE WEGENKAART.

Er zijn vele wegen die naar uw bestemming leiden. Om u de beste daarvan te laten kiezen, zorgen wij ervoor dat ons kaartmateriaal altijd volledig up-to-date is. Afhankelijk van uw BMW navigatiesysteem ontdekt u hier hoe u comfortabel uw kaartmateriaal kunt actualiseren.

Lees meer
ALTIJD OP KOERS MET UP-TO-DATE KAARTMATERIAAL.ACTUALISEER IN EEN PAAR STAPPEN UW DIGITALE WEGENKAART.

HOUD UW NAVIGATIESYSTEEM ACTUEEL.

Met updates voor uw navigatiesysteem bent u verzekerd van de best werkende routebegeleiding in uw BMW. Met een update van de navigatiekaart wordt niet alleen rekening gehouden met nieuwe wegen, rotondes en verkeersborden. Met name de Points of Interest (POI’s) worden bijgewerkt. Dit zijn bijvoorbeeld luchthavens, winkels uit verschillende branches, restaurants, sportscholen, pinautomaten of bezienswaardigheden.Elk jaar verandert circa 15 procent van het wegennet en komen er nieuwe POI’s bij. U wilt uiteraard ook de komende jaren gebruik blijven maken van uw Originele BMW Navigatiesysteem. Daarom is het raadzaam om het kaartmateriaal in uw BMW minimaal jaarlijks te vernieuwen. Zo blijft u elk jaar van onbezorgd rijplezier genieten. U kunt deze update eenvoudig zelf uitvoeren of laat u ontzorgen door uw BMW dealer of Erkend Service Partner in uw buurt. 

Lees meer

VOORDELEN.

Voordelen BMW Navigatie Update - 2021
 • U komt comfortabel en op de snelst mogelijk manier aan op uw bestemming.
 • Altijd de meest actuele route en POI’s binnen handbereik.
 • Met een up-to-date navigatiesysteem kan brandstof worden bespaard door automatisch terug te schakelen voor naderende snelheidslimieten.
 • De verwachte aankomsttijd kan nauwkeurig worden berekend.
 • Eenvoudige bediening via de iDrive Controller. U heeft geen aanvullende apparaten nodig met monteerbare elementen en extra kabels.
 • Geen extra kosten voor mobiele data. De kaartgegevens worden vanuit de auto geladen en in het geval van een update over-the-air gedownload via de ingebouwde simkaart in uw BMW.  

DIRECT ONLINE BESTELLEN.

1.     Indien uw BMW beschikt over een kaartupdate inclusief regionale kaartupdates over-the-air, dan wordt tot vier keer per jaar automatisch een regionale update doorgevoerd van de navigatiekaart in uw BMW. U kunt in de BMW ConnectedDrive Store eenvoudig controleren of de kaartupdates over-the-air voor uw BMW reeds geboekt of beschikbaar zijn.

 

2.     Voor een update van de volledige navigatiekaart is een handmatige update via een (eigen) USB-stick noodzakelijk. Met deze update worden alle wegen, POI’s en alle andere navigatiekaartgegevens bijgewerkt van de landen in West- of Oost-Europa. Door deze handmatige update uit te voeren voor u in Europa op reis gaat weet u zeker dat u beschikt over het nieuwste kaartmateriaal. 

Lees meer

BESTELLEN BIJ UW BMW DEALER.

Voertuigen nieuw geleverd vanaf juli 2015 hebben een abonnement voor navigatiekaartupdates van 3 jaar af fabriek. Na bovengenoemde 3 jaar raden wij aan een nieuw abonnement af te sluiten om verzekerd te zijn van de nieuwste updates.


Er zijn verschillende mogelijkheden om uw navigatie-update uit te voeren met behulp van uw BMW dealer of Erkend Service Partner:

 

1.     U kunt een kaartupdate aanschaffen op USB-stick en de update zelf uitvoeren in uw BMW óf u volledig laten ontzorgen door uw dealer tijdens een servicebeurt. Zodra u de USB-stick heeft aangesloten, begeleidt uw BMW u stap voor stap door het proces.


2.     Is uw BMW voor het eerst geregistreerd op kenteken voor 2009? Dan kan uw BMW dealer of Erkend Service Partner u adviseren over het uitvoeren van een kaartupdate.


Mocht u nog vragen hebben, uw BMW dealer helpt u graag verder. 

Lees meer
BMW Service in tijden van Corona.

U BENT WELKOM BIJ UW BMW DEALER.

Juist in deze ongewone tijd vinden wij goede service extra belangrijk. Mocht u contact willen met een BMW dealer of meer willen weten over een specifiek BMW model, dan bieden wij u verschillende mogelijkheden; van Facetime video tot WhatsApp. Daarnaast zijn alle BMW dealers open voor uw bezoek en is het mogelijk een proefrit in te plannen. Ontdek wat onze dealers u kunnen bieden en hoe we dat doen.

VEELGESTELDE VRAGEN.

Vind hieronder alle vragen en antwoorden omtrent het zelf uitvoeren van de BMW kaartupdate.

Lees meer
 • Hoe voer ik een handmatige kaartupdate uit met de BMW Download Manager?
 • Ik kan niet inloggen bij de BMW Download Manager, wat kan ik doen?
 • Mijn BMW herkent de USB-stick met de kaartupdate niet, wat kan ik doen?
 • Mijn BMW vraagt om een vrijschakelcode na het aansluiten van de USB-stick, waar vind ik deze?
 • Het downloaden van de update verloopt erg traag, wat kan ik doen om dit te versnellen?
 • Hoe kan ik een regio instellen voor het ontvangen van kaartupdates over-the-air?