Blijf op de hoogte van het nieuwste van BMW.

Voer simpelweg uw gegevens in en wij houden u met plezier op de hoogte van de wereld van BMW. U hoort als eerste over ons laatste nieuws en exclusieve aanbiedingen en evenementen.

De door u verstrekte gegevens worden gebruikt om aan uw aanvraag hierboven te voldoen en, indien nodig, doorgestuurd naar een BMW dealer. Meer informatie over hoe BMW Group Nederland uw persoonlijke gegevens verwerkt (bijvoorbeeld voor klantenservicedoeleinden) en gedetailleerde informatie over u uw rechten als betrokkene online kunt uitoefenen vindt u in onze BMW privacyverklaring (https://www.bmw.nl/nl/footer/juridisch/info/privacy-beleid.html).

Door u in te schrijven ontvangt u de maandelijkse nieuwsbrief met informatie over de nieuwste modellen en aanbiedingen per e-mail.

Naast de nieuwsbrief kunt u ook gepersonaliseerde, voor u relevante communicatie en aanbiedingen ontvangen, die BMW Group baseert op uw persoonlijke gegevens. Om dergelijke marketingcommunicatie te kunnen ontvangen, inclusief de BMW nieuwsbrief, vragen wij u akkoord te gaan met onze marketingvoorwaarden.*

Wat u kunt verwachten van uw inschrijving: 

• Het laatste nieuws van BMW Group en updates over de nieuwste modellen, zoals in geplande, periodieke communicatie of actuele berichtgeving.

• Uitnodigingen voor exclusieve evenementen

• Aanbiedingen, serviceberichten en informatie aansluitend op uw wensen en interesses.

Velden met een * zijn verplicht