BMW CONNECTED DRIVE DIGITAL SERVICES.

Altijd verbonden. Altijd vrij.

BMW CONNECTED DRIVE DIGITAL SERVICES.

Altijd verbonden. Altijd vrij.

BMW CONNECTED DRIVE DIGITAL SERVICES.Altijd verbonden. Altijd vrij.

Wat kan uw BMW voor u betekenen? Dat u op tijd uw bestemming bereikt? Antwoord geven op al uw vragen? Of altijd zorgen voor het juiste entertainment? De BMW ConnectedDrive Digital Services bieden u een keur aan praktische mogelijkheden. Op intelligente en innovatieve wijze maken ze u het leven gemakkelijker en wordt elke rit een belevenis.

UW PERSONAL ASSISTANT.

De beste reisgenoot voor onderweg. Altijd.

Waar u zich ook bevindt, wat u ook van plan bent, wat u ook nodig heeft: zowel voor als tijdens de rit is er geen betere ondersteuning denkbaar dan de buitengewone services van BMW ConnectedDrive. U zoekt het beste Italiaanse restaurant van de stad of een dienstapotheek in het weekend? Diensten zoals de Personal Assistant Service staan onderweg met een druk op de knop voor u klaar en helpen u waarmee u maar wilt. En met de BMW Connected App plant u uw volgende reis comfortabel vanuit huis en heeft u bovendien op afstand toegang tot de belangrijkste functies van uw BMW.

Personal Assistant Service.

Schijnt morgen de zon in Rome? Wanneer vertrekt mijn vlucht? En waar is het beste restaurant van de stad? De Personal Assistant Service staat onderweg voor u klaar en geeft u met een druk op de knop antwoord op deze en andere vragen – individueel, persoonlijk, snel. Waar u zich ook bevindt, wat u ook nodig heeft.

Man and woman sitting on sofa and using BMW Connected on their smartphones

BMW Connected.

Maak verbinding met uw BMW. De BMW Connected App is uw digitale mobiliteitsassistent die de dagelijkse mobiliteit gemakkelijker voor u maakt. Met uw smartphone of smartwatch heeft u toegang tot uw BMW, stuurt u bestemmingen naar het navigatiesysteem, of laat u zich herinneren aan afspraken, om stipt op tijd te arriveren.

Display of smartphone showing Remote Services in use

Remote Services.

Heb ik mijn auto afgesloten, en waar sta ik ook al weer precies geparkeerd? Met de Remote Services heeft u via de BMW Connected App op afstand direct toegang tot uw BMW. Middels uw smartphone bedient u lichtsignalen, regelt u de interieurtemperatuur of vergrendelt u uw BMW, waar u ook bent.

Smiling woman using Remote 3D view on her smartphone

Remote 3D View.

Houd altijd zicht op de omgeving van uw BMW, zodat u zeker weet dat alles in orde is. Met de Remote Services en Remote 3D View kunt u via de BMW Connected App vanuit elk perspectief een blik werpen op de omgeving van uw auto, portieren vergrendelen of de claxon bedienen.

Woman sits in front of window and uses Share Live Trip Status on smartphone

Share Live Trip Status.

Met Share Live Trip Status hoeft niemand meer te vragen hoe laat u thuis bent. Rechtstreeks vanuit de BMW of via de Connected App informeert u geselecteerde contacten over uw exacte locatie, bestemming en aankomsttijd. Ontvangers kunnen de gegevens van uw rit in real time volgen. 

Young man walking through the city using Navigate Door-to-Door on his smartphone

Navigate Door to Door.

Stipt op tijd en ontspannen aankomen. De service Navigate Door to Door navigeert u de laatste meters vanaf uw BMW naar uw bestemming en weer terug. U krijgt snelle toegang tot de voetgangersnavigatie op uw smartphone, ondersteund door informatie van uw Connected Onboard Screen en push-meldingen van de BMW Connected App.

Man and woman sitting in living room and using Send to Car feature on smartphone

Send to Car.

Waarheen voert de volgende rit? Zoek binnen de BMW Connected App naar nieuwe bestemmingen en stuur deze rechtstreeks naar het navigatiesysteem van uw BMW. Zodra u heeft plaatsgenomen in de auto en deze via Bluetooth heeft gekoppeld aan uw smartphone, kunt u met één klik de routebegeleiding starten.

MIJN REIS.

Zo wordt elke rit uniek.

Elke rit is anders, en toch kunt u er altijd op vertrouwen dat u comfortabel en stipt op tijd uw bestemming bereikt. Met de Connected Navigation diensten zoals Real Time Traffic Information bent u altijd op de hoogte van de actuele verkeerssituatie en komt u sneller aan op uw bestemming. En dat zonder stress, want met de Parking Place Assistant vindt u heel eenvoudig een vrije parkeerplek. Met de Digital Charging Service laadt u uw BMW i of BMW iPerformance model voordelig op en weet u altijd zeker dat uw BMW volledig is opgeladen als u wegrijdt.

Man using Connected Navigation on display in BMW

Connected Navigation.

Connected Navigation biedt u een fantastische navigatie-ervaring, tijdens de planning en voorbereiding, onderweg, tot aan parkeren en opladen toe. Ons doel is om uw reis van A naar B nog comfortabeler en persoonlijker te maken. Wij willen u de hele reis lang blijven verbazen en u een veilig gevoel geven – op al uw touchpoints, wanneer en waar u ons ook maar nodig heeft.

Parking Place Assistant.

Dicht bij uw bestemming een parkeerplaats vinden? Met de Parking Place Assistant is dat heel eenvoudig. Hij beveelt u vrije plaatsen in parkeergarages of op straat aan en vindt aan de hand van uw keuze de beste route voor u met de grootste kans op een parkeerplek. Het parkeerkaartje kunt u zonder contant geld betalen met ParkNow (nog niet voor Nederland).

Parking Place Assistant maakt deel uit van de innovatieve navigatiebeleving van Connected Navigation.

ParkNow.

Wij brengen de toekomst van het parkeren daar waar deze thuishoort: in de auto. ParkNow (nog niet voor Nederland) wordt een ideale reisgenoot die u alle functies rechtstreeks in het navigatiesysteem aanbiedt – altijd synchroon met de ParkNow App. Vanaf nu parkeert u zonder contant geld, zonder parkeerkaartje en zonder stress op straat of in een parkeergarage. Zodra u zich in een zone met betaald parkeren bevindt, wordt u daarover geïnformeerd en kunt u het hele parkeerproces via het navigatiesysteem van uw BMW beheren.

Betalen via ParkNow maakt deel uit van de innovatieve navigatiebeleving van Connected Navigation.

Real Time Traffic Information.

Kostbare vakantietijd verliezen in de file? Met Real Time Traffic Information bereikt u sneller uw bestemming. Deze service kent de actuele verkeerssituatie vrijwel in real time en berekent automatisch alternatieve routes. De aanvullende functie Local Hazard Preview waarschuwt u bij slechte wegomstandigheden of ongevallen op uw route.

Real Time Traffic Information maakt deel uit van de innovatieve navigatiebeleving van Connected Navigation.

Two men in restaurant using feature „Manage your favorite Locations“ on smartphone

Beheer je favoriete bestemmingen.

Direct naar uw favoriete café of uw sportschool via het BMW navigatiesysteem? Met de functie “Beheer je favoriete bestemmingen” heeft u uw persoonlijke points of interest altijd bij de hand, ongeacht of dat in uw BMW, in de BMW Connected App of in de ConnectedDrive portal is. Deze kunnen op alle touchpoints beheerd worden, waar ze vervolgens automatisch worden gesynchroniseerd.

“Beheer je favoriete bestemmingen” maakt deel uit van de innovatieve navigatiebeleving van Connected Navigation.

Woman using feature “Share Locations from another App” at home on her smartphone

Bestemmingen uit andere apps delen.

Een directe verbinding tussen uw favoriete kaarten-app en uw BMW? De functie “Bestemmingen uit andere apps delen” maakt het mogelijk. Hiermee kunt u bestemmingen uit kaarten-apps die de share-functie ondersteunen, direct naar uw BMW versturen. Nadat de bestemming is verzonden, is het adres ook in de BMW Connected App op uw smartphone beschikbaar om later nog eens te kunnen gebruiken.

“Bestemmingen uit andere apps delen” maakt deel uit van de innovatieve navigatiebeleving van Connected Navigation.

Woman on the move using “Time to Leave Notification“ auf smartwatch

Time to Leave-notificatie.

Kom altijd op tijd voor uw volgende afspraak. De Time to Leave-notificatie van de BMW Connected App laat u tijdig middels uw smartphone of een hiervoor geschikte smartwatch weten wanneer u op weg moet. Aan de hand van verkeersinformatie in real time wordt het optimale tijdstip berekend om weg te rijden en op tijd uw bestemming te bereiken.

De Time to Leave-notificatie maakt deel uit van de innovatieve navigatiebeleving van Connected Navigation.

Woman using feature “Digital Charging Service“ at home on smartphone for her BMW i3

Digital Charging Service.

Met de Digital Charging Service laadt u uw BMW i of BMW iPerformance model altijd en volledig automatisch op het beste en voordeligste moment op en kunt u erop vertrouwen dat uw BMW op tijd weer helemaal opgeladen is. U voert gewoon de gewenste vertrektijd en het stroomtarief in en de Digital Charging Service doet de rest.

Map Update.

BMW is de eerste autofabrikant die drie mogelijke update-processen aanbiedt voor uw kaartenmateriaal: de USB Full Map Update via de dealer of de ConnectedDrive Store en de automatische “Over-The-Air” update via de vast geïnstalleerde SIM-kaart, tot vier keer per jaar (voor de voorgeselecteerde gebieden). De "Over-The-Air" update veroorzaakt noch licentiekosten, noch overdrachtskosten. Zo is uw navigatiesysteem altijd up-to-date.

MIJN BMW.

Omdat uw BMW meer is dan alleen een auto.

In uw BMW kunt u zich helemaal op het rijden concentreren, want voor de rest wordt gezorgd. Met de Digital Key op uw smartphone krijgt u heel eenvoudig toegang tot uw BMW, terwijl de Remote Software Upgrade “Over-The-Air” ervoor zorgt dat de software van uw BMW altijd up-to-date is en u niet steeds naar uw dealer hoeft. En mocht u onverhoopt betrokken raken bij een ongeval, dan zorgt de Emergency Call automatisch voor hulp en geeft belangrijke informatie over passagiers en auto door aan de hulpdiensten.

Digital Key.

Waarom de autosleutel gebruiken als u uw smartphone bij zich heeft? Met de Digital Key kunt u uw BMW ver- en ontgrendelen en zelfs de motor starten. Download de digitale sleutel via de BMW Connected App op uw Android smartphone en deel hem met gezin en vrienden.

Remote Software Upgrade.

Uw BMW moet up-to-date zijn en voorzien van de nieuwste software? Met Remote Software Upgrade is en blijft uw BMW altijd up-to-date. Comfortabel, veilig en stressvrij, zonder dat u een bezoek hoeft te brengen aan uw BMW Servicepartner. De upgrades worden “Over-The-Air” geïnstalleerd, zoals u dat ook kent van de smartphone.

Man in BMW and woman outside the BMW using Wi-Fi Hotspot on smartphone

WLAN Hotspot.

Neem via uw tablet deel aan videoconferenties of stream de laatste aflevering van uw favoriete serie op uw smartphone. De Hotspot brengt u met LTE-snelheid (beschikbaarheid afhankelijk van netwerk) online via de in de BMW ingebouwde SIM-kaart. Zo kunnen u en uw medereizigers tegelijk surfen op maximaal tien eindapparaten. 

Emergency Call.

Na een ongeval is snel handelen cruciaal. De Emergency Call (geavanceerde noodoproepfunctie) schakelt hulp in en kan in het ernstigste geval levensreddend zijn. Middels deze functie brengt de BMW automatisch een verbinding tot stand met de speciaal opgeleide medewerkers van het BMW Callcenter, die u en uw passagiers telefonisch ondersteunen tot er hulp ter plaatse is, en geeft voor de hulpverleners belangrijke informatie door.

Woman using the feature CarData at home on her smartphone

BMW CarData.

Met BMW CarData heeft u altijd inzage in de essentiële autogegevens van uw BMW en kunt u deze desgewenst aan derden ter beschikking stellen. Daarbij bent u de enige die beslist, aan wie u uw gegevens toevertrouwt. Zo houdt u altijd de controle over uw telematicagegevens en profiteert u door de gegevens aan derden beschikbaar te stellen van serviceaanbod op maat, wat eerder niet mogelijk was.

MIJN LEVEN.

Niets hoeven missen. Alles krijgen.

Waarom compromissen sluiten als u onderweg bent? Geniet ook in uw BMW van de digitale lifestyle die u gewend bent. Met Apple CarPlay® heeft u tijdens het rijden toegang tot de belangrijkste functies van uw iPhone, en als u nog meer entertainment wilt, dan zorgt Connected Music met meer dan 30 miljoen songs van Deezer of Napster onderweg voor de beste muziek.

Apple CarPlay®.

U wilt in uw BMW de functies van uw iPhone niet missen en hem bedienen zoals u gewend bent? Met de Apple CarPlay® voorbereiding heeft u draadloos toegang tot telefonie, iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify en Apple Music via het Control Display, middels de gebruikelijke iOS-bediening. Via de spraaksturingtoets op het stuur kunt u de Apple spraakassistent Siri gebruiken.

Online Entertainment.

Beluister uw favoriete muziek, waar u ook bent. Klassiek op de snelweg, jazz in de spits en pop bij het cruisen. Met Online Entertainment streamt u onbeperkt en direct via de in de BMW geïntegreerde SIM-kaart tot wel 30 miljoen songs van de BMW muziekpartners Deezer en Napster.

Control my Home.

Met Control my Home (nog niet voor Nederland) kunt u er onderweg al voor zorgen dat thuis het licht brandt, uw favoriete muziek wordt afgespeeld en uw huiskamer op de juiste temperatuur is. Stuur uw intelligente huisapparatuur met behulp van onze Smart-Home-partner SmartThings heel eenvoudig aan via Connected Onboard.

BMW online rittenboek.

Het BMW online rittenboek documenteert gemaakte ritten en slaat ze op. U vindt het rittenboek in uw BMW en in uw BMW ConnectedDrive portal. Alle ritparameters worden via iDrive direct in uw BMW ingevoerd. Per rit worden de start- en eindlocatie (GPS), de datum en de kilometerstanden automatisch geregistreerd. Er kan een gecertificeerd rapport worden aangemaakt, dat alle informatie bevat en dat u aan financiële instanties kunt overleggen.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW ConnectedDrive nieuwsbrief.

OVERIGE BMW CONNECTED DRIVE HANDLEIDINGEN.

BMW CONNECTED DRIVE SERVICES.

Voorwaarden en beschikbaarheid van BMW ConnectedDrive diensten.

Hieronder vindt u links naar uitgebreide informatie over de voorwaarden en beschikbaarheid van de BMW ConnectedDrive diensten.

Read more