Apple CarPlay® Smartphone Integratie menu in Control Display BMW ConnectedDrive

APPLE CARPLAY®.

BESCHIK IN UW BMW OVER TALRIJKE FUNCTIES EN INHOUD VAN UW IPHONE.

Uw iPhone ook onderweg in uw BMW gebruiken? Met de uitrusting Smartphone Integratie ondersteunt uw BMW Apple CarPlay. Zo beschikt u tijdens de rit over talrijke functies en inhoud van uw iPhone. De verbinding tussen de iPhone en uw BMW verloopt volledig draadloos. Alle belangrijke informatie wordt in de bekende app weergave op het Control Display getoond. Apple CarPlay maakt het eenvoudig en veilig gebruiken van bekende smartphone apps tijdens het rijden mogelijk.

Gebruik Apple CarPlay om onderweg te telefoneren, berichten te dicteren en te verzenden en om uw smart home apparaten te bedienen. Als de radio even niets interessants te bieden heeft, kunt u via TuneIn een geschikte zender vinden, luisterboeken beluisteren via de app Audible of de nieuwste podcasts volgen en uw favoriete playlists spelen via Apple Music. Ondertussen kunt u zich eenvoudig naar uw bestemming laten navigeren met Apple kaarten, Google Maps of Waze. De navigatie-aanwijzingen van Apple kaarten worden direct in het blikveld in het Head-up Display getoond.

De bediening van de iPhone apps verloopt via het bedieningssysteem van uw BMW of comfortabel met een spraakcommando via Apple Siri. Zeg dan bijvoorbeeld gewoon “Hey, Siri” of druk op de spraaktoets op het stuurwiel om de digitale spraakassistent van uw smartphone te activeren.

Lees meer
APPLE CARPLAY®.BESCHIK IN UW BMW OVER TALRIJKE FUNCTIES EN INHOUD VAN UW IPHONE.

VEREISTEN VOOR APPLE CARPLAY.

Voor gebruik van Apple CarPlay is een Apple iPhone van de vijfde generatie of nieuwer vereist.

Alle BMW modellen met de optionele uitrustingen Connected Pack Plus (6C2) of Connected Pack Professional (6C3/4) alsook modellen met een productiedatum vanaf juli 2016 voorzien van de optionele uitrusting Apple CarPlay voorbereiding of Smartphone Integratie (SA6CP) ondersteunen Apple CarPlay.

De dienst Apple CarPlay heeft geen looptijdbeperking en is permanent in uw BMW beschikbaar. Let op: de vereisten kunnen per land verschillen.

Heeft u interesse in het achteraf installeren van Apple CarPlay, bekijk dan onze BMW ConnectedDrive Store:

Lees meer

BMW CONNECTED DRIVE: MEER INFORMATIE & LINKS.