BMW CONNECTED DRIVE DIGITAL SERVICES.

ALTIJD VERBONDEN. ALTIJD VRIJ.

BMW CONNECTED DRIVE DIGITAL SERVICES.ALTIJD VERBONDEN. ALTIJD VRIJ.

Wat kan uw BMW voor u betekenen? Dat u op tijd uw bestemming bereikt? Antwoord geven op al uw vragen? Of altijd zorgen voor het juiste entertainment? De BMW ConnectedDrive Digital Services bieden u een keur aan praktische mogelijkheden. Op intelligente en innovatieve wijze maken ze u het leven gemakkelijker en wordt elke rit een belevenis.

Lees meer

REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Remote software upgrade

REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

BMW introduceert de Remote Software Upgrade: uw auto volledig up-to-date en veilig omdat u beschikt over de laatste software. En dat middels een druk op de knop.U bent het gewend van uw smartphone: eens in de zoveel tijd kunt u een software update installeren om voorzien te worden van de nieuwste diensten, om de werking van het systeem te verbeteren en om weer helemaal veilig te zijn door de laatste security updates. Dit geldt nu ook voor uw BMW: met de Remote Software Upgrade krijgt u tot 3x per jaar de mogelijkheid om de nieuwste software te installeren. Dit kan ‘Over-the-Air’ waarbij de software direct naar uw auto wordt verzonden of u kunt het via de BMW Connected app in de auto laden. Eenvoudig, snel, zonder gedoe.

UW BMW UPDATEN.

Uw BMW updaten

UW BMW UPDATEN.

Is de software volledig gedownload naar de auto, dan krijgt u de mogelijkheid tot installatie. Dit werkt als volgt:

  • U krijgt de melding via het scherm in de auto dat de software upgrade klaar is om te installeren
  • In de zgn. ‘Release Notes’ leest u welke functionaliteiten worden geïnstalleerd (afhankelijk van de uitrusting van het voertuig)
  • Indien u de software wilt installeren, zorgt u dat het voertuig op een veilige plek geparkeerd staat
  • U start het installatieproces. De auto is gedurende 20 minuten niet bruikbaar en het alarmsysteem is tijdens deze periode ook uitgeschakeld. U kunt de auto wel vergrendelen en ontgrendelen.
  • Na 20 minuten is de installatie voltooid. U ziet hiervan een melding op het scherm
  • Uw BMW is weer helemaal up-to-date!

 

Indien u vragen heeft over de Remote Software Upgrade en de installatieprocedure, kunt u altijd contact opnemen met uw BMW dealer, BMW Erkend Service Partner of BMW Klantenservice

BESCHIKBAARHEID EN VOORWAARDEN.

Beschikbaarheid en voorwaarden

BESCHIKBAARHEID EN VOORWAARDEN.

  • De Remote Software Upgrade is beschikbaar voor nieuwe modellen met ‘Operating System 7’ (dit zijn per 07/2019 de BMW X7, BMW X5, BMW 8 Serie, BMW 3 Serie en BMW Z4).
  • Er komen tot 3 updates per jaar beschikbaar.
  • De Remote Software Upgrade is minimaal beschikbaar in de eerste 3 jaar vanaf de introductiedatum van een model en kan gedurende deze periode kosteloos worden gebruikt.
De BMW Intelligent Personal Assistant neemt onze klanten mee op een reis naar een nieuw tijdperk van intelligente, multimodale en spraakgestuurde ervaringen.
Dieter May, Senior Vice President Digital Products and Services

INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Uw intelligente netwerk onderweg.

INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Uw intelligente netwerk onderweg.

INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Uw persoonlijke assistent.

Natuurlijke interactie.

De BMW Intelligent Personal Assistant – u kunt gewoon met hem praten. Hij is de ziel van uw BMW en staat altijd voor u klaar. Als u met hem wilt praten, hoeft u hem niet eerst met een druk op de knop te activeren of een bevestigingstoon af te wachten. Begin gewoon met praten zoals u normaal zou doen, zonder te pauzeren. Zeg bijvoorbeeld ‘Hey BMW, wie ben jij?’ Wilt u hem een andere naam geven? Zeg dan: ‘Hey BMW, verander het activeringswoord’.

Lees meer

Auto-expert.

Met de BMW Intelligent Personal Assistant blijft geen vraag onbeantwoord. Hij is de ultieme auto-expert die u ondersteunt. Wat u ook over uw BMW wilt weten en wanneer u ook hulp nodig hebt, hij staat altijd voor u klaar. Hij helpt u de functies van uw BMW nog beter te leren kennen en hij is bovendien altijd op de hoogte van de status en onderhoudsbehoefte van uw BMW.

Lees meer

Persoonlijke assistent.

Uw behoeften begrijpen en u altijd optimaal ondersteunen – dat maakt de BMW Intelligent Personal Assistant uniek. Met ‘Hey BMW, rij naar huis’ vindt hij direct de route naar uw huis en met ‘Hey BMW, ik heb trek’ vindt hij een geschikt restaurant, indien gewenst zelfs met de beste beoordeling. Hij zorgt ervoor dat u ook onderweg productief bent en leest e-mails voor of vindt nog sneller uw favoriete muziek.

Lees meer

In-Car Experiences.

Uw BMW zorgt voor u. Hij zorgt voor verkwikking als u moe bent, voor ontspanning na een stressvolle dag, en past het interieur van uw auto optimaal aan uw stemming aan. Met de In-Car Experiences, waaronder de Caring Car- en Experience-programma's, zorgt uw BMW ervoor dat u zich beter voelt.

Lees meer

BMW CONNECTED DRIVE FEATURES.

BMW CONNECTED DRIVE FEATURES.

UW ASSISTENT.

De beste reisgenoot voor onderweg. Altijd.

Waar u zich ook bevindt, wat u ook van plan bent, wat u ook nodig heeft: zowel voor als tijdens de rit is er geen betere ondersteuning denkbaar dan de buitengewone services van BMW ConnectedDrive. U zoekt het beste Italiaanse restaurant van de stad of een dienstapotheek in het weekend? Diensten zoals de Personal Assistant Service staan onderweg met een druk op de knop voor u klaar en helpen u waarmee u maar wilt. En met de BMW Connected App plant u uw volgende reis comfortabel vanuit huis en heeft u bovendien op afstand toegang tot de belangrijkste functies van uw BMW.

Lees meer

Intelligent Personal Assistant.

‘Hey BMW, wie ben jij?’ Zou het niet geweldig zijn als uw BMW als een persoonlijke assistent voor u is? Communiceer via de BMW Intelligent Personal Assistant op een nieuwe en eenvoudige manier met uw BMW. Hij kent u, leert van u, wordt steeds beter en helpt u in elke situatie. U kunt hem ook een persoonlijk activeringswoord geven. Hij kan alles met betrekking tot uw BMW uitleggen en helpt u uw BMW beter te leren kennen.

Lees meer

Personal Assistant Service.

Schijnt morgen de zon in Rome? Wanneer vertrekt mijn vlucht? En waar is het beste restaurant van de stad? De Personal Assistant Service staat onderweg voor u klaar en geeft u met een druk op de knop antwoord op deze en andere vragen – individueel, persoonlijk, snel. Waar u zich ook bevindt, wat u ook nodig heeft.

Lees meer
Man and woman sitting on sofa and using BMW Connected on their smartphones

BMW Connected.

Maak verbinding met uw BMW. De BMW Connected App is uw digitale mobiliteitsassistent die de dagelijkse mobiliteit gemakkelijker voor u maakt. Met uw smartphone of smartwatch heeft u toegang tot uw BMW, stuurt u bestemmingen naar het navigatiesysteem, of laat u zich herinneren aan afspraken, om stipt op tijd te arriveren.

Lees meer
Display of smartphone showing Remote Services in use

Remote Services.

Heb ik mijn auto afgesloten, en waar sta ik ook al weer precies geparkeerd? Met de Remote Services heeft u via de BMW Connected App op afstand direct toegang tot uw BMW. Middels uw smartphone bedient u lichtsignalen, regelt u de interieurtemperatuur of vergrendelt u uw BMW, waar u ook bent.

Lees meer
Smiling woman using Remote 3D view on her smartphone

Remote 3D View.

Houd altijd zicht op de omgeving van uw BMW, zodat u zeker weet dat alles in orde is. Met de Remote Services en Remote 3D View kunt u via de BMW Connected App vanuit elk perspectief een blik werpen op de omgeving van uw auto, portieren vergrendelen of de claxon bedienen.

Lees meer

MIJN REIS.

Zo wordt elke rit uniek.

Elke rit is anders, en toch kunt u er altijd op vertrouwen dat u comfortabel en stipt op tijd uw bestemming bereikt. Met de Connected Navigation diensten zoals Real Time Traffic Information bent u altijd op de hoogte van de actuele verkeerssituatie en komt u sneller aan op uw bestemming. En dat zonder stress, want met de Parking Place Assistant vindt u heel eenvoudig een vrije parkeerplek. Met de Digital Charging Service laadt u uw BMW i of BMW iPerformance model voordelig op en weet u altijd zeker dat uw BMW volledig is opgeladen als u wegrijdt.

Lees meer
Man using Connected Navigation on display in BMW

Connected Navigation.

Connected Navigation biedt u een fantastische navigatie-ervaring, tijdens de planning en voorbereiding, onderweg, tot aan parkeren en opladen toe. Ons doel is om uw reis van A naar B nog comfortabeler en persoonlijker te maken. Wij willen u de hele reis lang blijven verbazen en u een veilig gevoel geven – op al uw touchpoints, wanneer en waar u ons ook maar nodig heeft.

Lees meer

Parking Place Assistant.

Dicht bij uw bestemming een parkeerplaats vinden? Met de Parking Place Assistant is dat heel eenvoudig. Hij beveelt u vrije plaatsen in parkeergarages of op straat aan en vindt aan de hand van uw keuze de beste route voor u met de grootste kans op een parkeerplek. Het parkeerkaartje kunt u zonder contant geld betalen met PARK NOW (nog niet voor Nederland).

Parking Place Assistant maakt deel uit van de innovatieve navigatiebeleving van Connected Navigation.

Lees meer

PARK NOW

Wij brengen de toekomst van het parkeren daar waar deze thuishoort: in de auto. PARK NOW (nog niet voor Nederland) wordt een ideale reisgenoot die u alle functies rechtstreeks in het navigatiesysteem aanbiedt – altijd synchroon met de PARK NOW App. Vanaf nu parkeert u zonder contant geld, zonder parkeerkaartje en zonder stress op straat of in een parkeergarage. Zodra u zich in een zone met betaald parkeren bevindt, wordt u daarover geïnformeerd en kunt u het hele parkeerproces via het navigatiesysteem van uw BMW beheren.

Betalen via PARK NOW maakt deel uit van de innovatieve navigatiebeleving van Connected Navigation.

Lees meer

Real Time Traffic Information.

Kostbare vakantietijd verliezen in de file? Met Real Time Traffic Information bereikt u sneller uw bestemming. Deze service kent de actuele verkeerssituatie vrijwel in real time en berekent automatisch alternatieve routes. De aanvullende functie Local Hazard Preview waarschuwt u bij slechte wegomstandigheden of ongevallen op uw route.

Real Time Traffic Information maakt deel uit van de innovatieve navigatiebeleving van Connected Navigation.

Lees meer
Two men in restaurant using feature „Manage your favorite Locations“ on smartphone

Beheer je favoriete bestemmingen.

Direct naar uw favoriete café of uw sportschool via het BMW navigatiesysteem? Met de functie “Beheer je favoriete bestemmingen” heeft u uw persoonlijke points of interest altijd bij de hand, ongeacht of dat in uw BMW, in de BMW Connected App of in de ConnectedDrive portal is. Deze kunnen op alle touchpoints beheerd worden, waar ze vervolgens automatisch worden gesynchroniseerd.

“Beheer je favoriete bestemmingen” maakt deel uit van de innovatieve navigatiebeleving van Connected Navigation.

Lees meer
Woman using feature “Share Locations from another App” at home on her smartphone

Bestemmingen uit andere apps delen.

Een directe verbinding tussen uw favoriete kaarten-app en uw BMW? De functie “Bestemmingen uit andere apps delen” maakt het mogelijk. Hiermee kunt u bestemmingen uit kaarten-apps die de share-functie ondersteunen, direct naar uw BMW versturen. Nadat de bestemming is verzonden, is het adres ook in de BMW Connected App op uw smartphone beschikbaar om later nog eens te kunnen gebruiken.

“Bestemmingen uit andere apps delen” maakt deel uit van de innovatieve navigatiebeleving van Connected Navigation.

Lees meer
Woman on the move using “Time to Leave Notification“ auf smartwatch

Time to Leave-notificatie.

Kom altijd op tijd voor uw volgende afspraak. De Time to Leave-notificatie van de BMW Connected App laat u tijdig middels uw smartphone of een hiervoor geschikte smartwatch weten wanneer u op weg moet. Aan de hand van verkeersinformatie in real time wordt het optimale tijdstip berekend om weg te rijden en op tijd uw bestemming te bereiken.

De Time to Leave-notificatie maakt deel uit van de innovatieve navigatiebeleving van Connected Navigation.

Lees meer
Vrouw zit voor het raam en gebruikt Share Live Trip Status op smartphone

Share Live Trip Status.

Met Share Live Trip Status hoeft niemand meer te vragen hoe laat u thuis bent. Rechtstreeks vanuit de BMW of via de Connected App informeert u geselecteerde personen over uw exacte locatie, bestemming en aankomsttijd. Ontvangers kunnen de gegevens van uw rit live volgen.

Lees meer
Jonge man loopt door de stad en gebruikt Navigate Door-to-Door op zijn smartphone

Navigate Door-to-Door.

Stipt op tijd en ontspannen aankomen. De service Navigate Door-to-Door navigeert u de laatste meters vanaf uw geparkeerde BMW naar uw bestemming en weer terug. U krijgt snelle toegang tot de voetgangersnavigatie op uw smartphone, ondersteund door informatie van uw Connected Onboard Screen en push-meldingen van de BMW Connected App.

Lees meer
Man en vrouw zitten in woonkamer en gebruiken Send to Car op smartphone

Send to Car.

Waarheen voert de volgende rit? Zoek binnen de BMW Connected App naar nieuwe bestemmingen en stuur deze rechtstreeks naar het navigatiesysteem van uw BMW. Zodra u heeft plaatsgenomen in de auto en deze via Bluetooth heeft gekoppeld aan uw smartphone, kunt u met één klik de routebegeleiding starten.

Lees meer
Woman using feature “Digital Charging Service“ at home on smartphone for her BMW i3

Digital Charging Service.

Met de Digital Charging Service laadt u uw BMW i of BMW iPerformance model altijd en volledig automatisch op het beste en voordeligste moment op en kunt u erop vertrouwen dat uw BMW op tijd weer helemaal opgeladen is. U voert gewoon de gewenste vertrektijd en het stroomtarief in en de Digital Charging Service doet de rest.

Lees meer

Map Update.

BMW is de eerste autofabrikant die drie mogelijke update-processen aanbiedt voor uw kaartenmateriaal: de USB Full Map Update via de dealer of de ConnectedDrive Store en de automatische “Over-The-Air” update via de vast geïnstalleerde SIM-kaart, tot vier keer per jaar (voor de voorgeselecteerde gebieden). De "Over-The-Air" update veroorzaakt noch licentiekosten, noch overdrachtskosten. Zo is uw navigatiesysteem altijd up-to-date.

Lees meer

MIJN BMW.

Omdat uw BMW meer is dan alleen een auto.

In uw BMW kunt u zich helemaal op het rijden concentreren, want voor de rest wordt gezorgd. Met de Digital Key op uw smartphone krijgt u heel eenvoudig toegang tot uw BMW, terwijl de Remote Software Upgrade “Over-The-Air” ervoor zorgt dat de software van uw BMW altijd up-to-date is en u niet steeds naar uw dealer hoeft. En mocht u onverhoopt betrokken raken bij een ongeval, dan zorgt de Emergency Call automatisch voor hulp en geeft belangrijke informatie over passagiers en auto door aan de hulpdiensten.

Lees meer

Caring Car.

Wilt u vol nieuwe energie aankomen of ontspannen als u gestrest bent? Met Caring Car zorgt uw BMW voor u. Als u ‘Hey BMW, ik ben moe’ of ‘Hey BMW, ik ben gestrest’ zegt, activeert de BMW Intelligent Personal Assistant het Caring Car Vitalize of Relax-programma. Uw zintuigen worden verwend door het samenspel van verschillende interieurfuncties gedurende het programma.

Lees meer

Experience-programma's.

Houdt u onderweg van ingetogen luxe of wilt u van uw privacy genieten? De vier Experience-programma's Executive, Expressive, Private of Wellbeing zijn een belevenis voor de zintuigen dankzij een optimaal afgestemd interieur dat perfect bij uw stemming past.

Lees meer

Automate my Habits.

Zet u de stoelverwarming altijd op stand 3 als het koud is? De intelligente functie Automate My Habits onthoudt uw voorkeursinstellingen en schakelt deze desgewenst automatisch in. Zo kunt u genieten van de rit terwijl uw BMW ervoor zorgt dat u zich goed voelt. In de toekomst worden nog meer automatische functies toegevoegd.

Lees meer

Connected Command.

Wilt u zich volledig op de weg concentreren? Dan kunt u uw passagiers de controle geven. Met Connected Command is dit heel eenvoudig. Via de BMW Connected App kunnen passagiers met uw toestemming het entertainment- en navigatiesysteem bedienen en de voor u belangrijke functies van de airconditioning regelen.

Lees meer

Remote Software Upgrade.

Uw BMW moet up-to-date zijn en voorzien van de nieuwste software? Met Remote Software Upgrade is en blijft uw BMW altijd up-to-date. Comfortabel, veilig en stressvrij, zonder dat u een bezoek hoeft te brengen aan uw BMW Servicepartner. De upgrades worden “Over-The-Air” geïnstalleerd, zoals u dat ook kent van de smartphone.

Lees meer
Man in BMW and woman outside the BMW using Wi-Fi Hotspot on smartphone

WLAN Hotspot.

Neem via uw tablet deel aan videoconferenties of stream de laatste aflevering van uw favoriete serie op uw smartphone. De Hotspot brengt u met LTE-snelheid (beschikbaarheid afhankelijk van netwerk) online via de in de BMW ingebouwde SIM-kaart. Zo kunnen u en uw medereizigers tegelijk surfen op maximaal tien eindapparaten. 

Lees meer

Emergency Call.

Na een ongeval is snel handelen cruciaal. De Emergency Call (geavanceerde noodoproepfunctie) schakelt hulp in en kan in het ernstigste geval levensreddend zijn. Middels deze functie brengt de BMW automatisch een verbinding tot stand met de speciaal opgeleide medewerkers van het BMW Callcenter, die u en uw passagiers telefonisch ondersteunen tot er hulp ter plaatse is, en geeft voor de hulpverleners belangrijke informatie door.

Lees meer
Woman using the feature CarData at home on her smartphone

BMW CarData.

Met BMW CarData heeft u altijd inzage in de essentiële autogegevens van uw BMW en kunt u deze desgewenst aan derden ter beschikking stellen. Daarbij bent u de enige die beslist, aan wie u uw gegevens toevertrouwt. Zo houdt u altijd de controle over uw telematicagegevens en profiteert u door de gegevens aan derden beschikbaar te stellen van serviceaanbod op maat, wat eerder niet mogelijk was.

Lees meer

My Car Is Born.

Van begin af aan erbij zijn. Met My Car Is Born kunt u de productievoortgang van uw nieuwe BMW van dichtbij meemaken. Volg uw BMW van de bestelling tot de overdracht via BMW Connected en krijg interessante inzichten en nuttige informatie direct op uw smartphone.

* Deze dienst is in Nederland nog niet beschikbaar

Lees meer

Service & Pechhulp.

Met de Service Features in de Connected App vereenvoudigen we uw mobiele dagelijks leven: via een pushbericht wordt u gewaarschuwd wanneer onderhoud aan uw BMW nodig is. U kunt direct online en 24 uur per dag een afspraak maken bij de BMW dealer van uw voorkeur. En mocht er een keer iets onverwachts gebeuren, dan verbindt de app u direct met de BMW Pechhulp.

Lees meer

MIJN LEVEN.

Niets hoeven missen. Alles krijgen.

Waarom compromissen sluiten als u onderweg bent? Geniet ook in uw BMW van de digitale lifestyle die u gewend bent. Met Apple CarPlay® heeft u tijdens het rijden toegang tot de belangrijkste functies van uw iPhone, en als u nog meer entertainment wilt, dan zorgt Connected Music met meer dan 30 miljoen songs van Deezer of Napster onderweg voor de beste muziek.

Lees meer

Apple CarPlay®.

U wilt in uw BMW de functies van uw iPhone niet missen en hem bedienen zoals u gewend bent? Met de Apple CarPlay® voorbereiding heeft u draadloos toegang tot telefonie, iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify en Apple Music via het Control Display, middels de gebruikelijke iOS-bediening. Via de spraaksturingtoets op het stuur kunt u de Apple spraakassistent Siri gebruiken.

Lees meer

Online Entertainment.

Beluister uw favoriete muziek, waar u ook bent. Klassiek op de snelweg, jazz in de spits en pop bij het cruisen. Met Online Entertainment streamt u onbeperkt en direct via de in de BMW geïntegreerde SIM-kaart tot wel 30 miljoen songs van de BMW muziekpartners Deezer en Napster.

Lees meer