BMW ConnectedDrive Digital Services & Connectiviteit

BMW CONNECTED DRIVE.

ALTIJD VERBONDEN.

Wat kan uw BMW voor u doen? U op tijd naar uw bestemming brengen? Altijd antwoord geven op uw vragen? Of u altijd goed vermaken? De digitale diensten van BMW ConnectedDrive bieden u veel nuttige diensten. Deze slimme en innovatieve diensten maken het u makkelijker en van iedere rit een belevenis. BMW ConnectedDrive biedt u veel nuttige digitale diensten. 

Lees meer
BMW CONNECTED DRIVE.ALTIJD VERBONDEN.

SLIMME FUNCTIES.

Innovatieve digitale producten en diensten van BMW ConnectedDrive voor ontspannen en comfortabele mobiliteit.

Vrouw gebruikt My BMW App van BMW ConnectedDrive op de smartphone voor BMW X5

My BMW APP.

Uw directe verbinding met uw BMW en de wereld van BMW.

Van praktische functies met bediening op afstand tot een intelligente routeplanning en actualisering van de voertuigsoftware: met de My BMW App profiteert u niet alleen van het intuïtieve bedieningsconcept, maar ook van veel slimme functies die uw dagelijkse mobiliteit perfect aanvullen.

Vrouw gebruikt BMW Intelligent Personal Assistant van BMW ConnectedDrive in BMW

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Kent uw BMW tot in detail en assisteert u in uiteenlopende situaties.

Met de BMW Intelligent Personal Assistant heeft u altijd uw persoonlijke assistent bij zich. Communiceer met uw BMW en stuur voertuigfuncties eenvoudig aan met een spraakcommando. Naar wens legt de BMW Intelligent Personal Assistant u alles uit over de auto en helpt hij u om uw BMW beter te leren kennen.

Vrouw wacht op BMW Remote Software Upgrade die voertuigsoftware in BMW X5 actualiseert

REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Zo blijft uw BMW altijd up-to-date.

De Remote Software Upgrade zorgt ervoor dat uw BMW altijd met de nieuwste software onderweg is. Actualiseer de software van uw BMW veilig en snel over-the-air. Bovendien kunt u via de Remote Software Upgrade ook nieuwe functies installeren.

BMW DIGITAL KEY.

Zo wordt uw smartphone een digitale autosleutel: via de My BMW App kunt u de BMW Digital Key instellen en via uw iPhone en Apple Watch opslaan. Zo heeft u ook zonder fysieke sleutel toegang tot uw BMW en kunt u op reis met slechts uw smartphone. U kunt maximaal vijf andere personen op deze manier toegang bieden tot uw BMW.

VOOR VERTREK.

Plan uw ritten eenvoudig en comfortabel met de My BMW App.

Een goede planning bespaart tijd en maakt het leven makkelijker: profiteer al voor vertrek van de innovatieve functies van de My BMW App. Controleer bijvoorbeeld of de actieradius van uw BMW voldoende is, of ventileer* de auto alvast op afstand. Ook kunt u binnen de My BMW App zoeken naar nieuwe bestemmingen en deze rechtstreeks van de smartphone naar uw BMW sturen.

* De beschikbare functies in de My BMW App kunnen per model en productiedatum verschillen.

Man gebruikt My BMW App van BMW ConnectedDrive op de smartphone tijdens opladen BMW X5

My BMW APP.

Slim, altijd actueel en doordacht: de My BMW App begeleidt u met een nieuw design en intuïtievere bediening door een geheel nieuwe mobiliteitsbeleving. Plan uw volgende rit, controleer de status van uw BMW, plan uw volgende servicebeurt of gebruik een van de talrijke bedieningsfuncties op afstand – heel comfortabel via uw smartphone.
Ontdek meer
Man gebruikt My BMW App van BMW ConnectedDrive op de smartphone voor BMW 4 Serie Coupé

Status van uw BMW controleren.

Met de My BMW App houdt u altijd het overzicht, zonder dat u naar uw BMW toe hoeft te gaan. Is de actieradius groot genoeg voor een spontaan uitstapje? Heeft uw BMW een servicebeurt nodig? Is de software nog actueel? Controleer de voor het rijden relevante informatie al voor vertrek via uw smartphone en verheug u op een ontspannen reis in uw BMW.
Ontdek meer
Man stuurt bestemming vanuit huis via My BMW App naar BMW

Bestemming naar uw BMW sturen.

Waarheen voert de volgende rit? Zoek binnen de My BMW App naar nieuwe bestemmingen en stuur deze rechtstreeks naar uw BMW. Zodra u heeft plaatsgenomen in de auto vindt u de bestemming tussen de BMW berichten en kunt u de routebegeleiding met één klik starten.
Ontdek meer
Voertuigfuncties via My BMW App op afstand bedienen

Toegang tot uw BMW via de smartphone.

De My BMW App biedt talloze functies om uw BMW op afstand te bedienen. Als u bijvoorbeeld voorafgaand aan een rit alvast wilt ventileren, dan kunt u dat heel eenvoudig via uw smartphone regelen. Uw BMW hoeft niet eens in de buurt te zijn.
Ontdek meer
Voertuiglocatie van My BMW App autozoeker weergeven op smartphone

BMW zoeken met uw smartphone.

U weet niet meer precies waar u geparkeerd staat in een onbekende stad? Of iemand anders heeft uw BMW voor het laatst gebruikt en u weet niet waar die nu staat? Geen probleem met de autozoeker van de My BMW App: laat de locatie van uw BMW weergeven op een kaart in de app. Voor maximaal comfort en meer tijd voor de dingen die belangrijk voor u zijn.
Ontdek meer
BMW via de smartphone openen met BMW Digital Key en de My BMW App

BMW DIGITAL KEY.

Zo wordt uw smartphone een digitale autosleutel: via de My BMW App kunt u de BMW Digital Key instellen en via uw iPhone en Apple Watch – indien geschikt – opslaan. Zo kunt u uw BMW ook zonder fysieke sleutel ver- en ontgrendelen en zelfs starten. Ook kunt u maximaal vijf andere personen op deze manier toegang bieden tot uw BMW.

TIJDENS DE RIT.

Ontspan onderweg met veel slimme functies en diensten van BMW ConnectedDrive.

BMW ConnectedDrive biedt u een grote keus uit digitale producten en diensten, die uw dagelijkse mobiliteit makkelijker maken en de rit in uw BMW nog comfortabeler. Ontdek de intelligente assistenten en innovatieve diensten voor comfort en entertainment.

BMW iDrive toekomstgericht bedieningsconcept van BMW ConnectedDrive

BMW iDrive.

Beleef met de continue doorontwikkeling van BMW iDrive een volledig nieuwe en innovatieve rijbeleving – een holistisch bedieningsconcept, dat modern design en intelligente technologie verenigt met een even comfortabele als emotionele interieurbeleving. Uit de combinatie van sensoren en kunstmatige intelligentie ontstaat met BMW iDrive een intuïtieve en diepgaande interactie tussen bestuurder en BMW. Het begin van een nieuw tijdperk van autorijden.
Vrouw gebruikt BMW Intelligent Personal Assistant van BMW ConnectedDrive achter stuur BMW

BMW Intelligent Personal Assistant.

“Hey BMW, wie ben jij?” Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke auto-expert is? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Spreek met natuurlijke commando's om talrijke voertuigfuncties te bedienen. Hij kan u bovendien alles uitleggen over de auto en helpt u om uw BMW beter te leren kennen.
Ontdek meer
Ontspannen in BMW dankzij Personal Assistant Service van BMW ConnectedDrive

Personal Assistant Service.

Schijnt morgen de zon in Rome? Wanneer vertrekt mijn vlucht? De Personal Assistant Service staat onderweg voor u klaar en is u met één druk op de knop van dienst bij alle vragen en wensen. Bijvoorbeeld een reservering in een restaurant, hotel of bioscoop. Zelfs ermee betalen is mogelijk. Waar u zich ook bevindt, wat u ook nodig heeft, de Personal Assistant Service staat voor u klaar.
Vrouw ontspant zich tijdens het rijden in BMW met In-Car Experiences

In-Car Experiences.

Uw BMW omringt u met alle zorg. Hij zorgt voor verkwikking als u moe bent, voor ontspanning na een stressvolle dag, en past het interieur van uw auto optimaal aan uw stemming aan. Met de In-Car Experiences, bestaande uit de Caring Car programma's en de Experiences modi, zorgt uw auto ervoor dat u zich beter voelt.
Persoonlijk bestuurdersprofiel in BMW Control Display

Persoonlijk bestuurdersprofiel.

Voel u thuis. Uw BMW begroet u persoonlijk en stelt uw persoonlijke instellingen voor stoel, buitenspiegels of navigatie automatisch in zodra u uw portier opent. Stel hiervoor eenvoudig uw bestuurdersprofiel in en verbind deze met uw autosleutel. Naar wens kunt u uw profiel ook overzetten naar een andere BMW. Voorwaarde voor het gebruik van het bestuurdersprofiel is een BMW met BMW Operating System 7 of nieuwer. Per auto kunt u tot drie profielen instellen.
Vrienden zitten in BMW en luisteren muziek via Spotify met Connected Music van BMW ConnectedDrive

Connected Music.

Gebruik uw Spotify account ook onderweg in uw BMW: luister naar uw favoriete muziek, waar u ook bent. Klassiek op de snelweg, jazz in de spits en pop bij het cruisen. Met Connected Music streamt u onbeperkt en direct via de in de BMW geïntegreerde SIM kaart tot wel 30 miljoen songs van BMW muziekpartner Spotify. Scan hiervoor eenvoudig de QR code op het Control Display van uw BMW en meld u via uw smartphone aan bij de website van Spotify. Connected Music is onderdeel van het Connected Pack Professional. Voorwaarde is een BMW met BMW Operating System 7.
BMW Drive Recorder BMW ConnectedDrive digitale diensten

BMW Drive Recorder.

Met de BMW Drive Recorder kunt u een video van de omgeving van uw BMW opnemen en deze afspelen op het centrale Control Display of exporteren naar een eindapparaat via USB. Belangrijke gegevens zoals rijsnelheid en GPS locatie worden synchroon met de video opgeslagen. De BMW Drive Recorder heeft twee subfuncties: de Eventrecorder en de Crashrecorder.
Internet in de auto met de WiFi Hotspot van BMW ConnectedDrive.

WiFi Hotspot.

Neem via uw tablet deel aan videoconferenties of stream de laatste aflevering van uw favoriete serie op uw smartphone. De WiFi Hotspot brengt u met LTE snelheid (beschikbaarheid netwerkafhankelijk) online via de in de BMW geïntegreerde SIM kaart. Zo kunnen u en uw passagiers tegelijkertijd surfen op maximaal tien apparaten.
Vrouw geeft Amazon Alexa aanwijzingen achter stuur BMW

AMAZON ALEXA*.

“Alexa, wat voor weer wordt het vandaag?” Achter het stuur van uw BMW kunt u Amazons spraakassistent net zo comfortabel gebruiken als u van thuis gewend bent. Vraag Alexa om uw lievelingsmuziek via Amazon Music af te spelen, stel to-do-lijstjes op of laat u de kalender voorlezen. Met de veelzijdige functies van Amazon Alexa wordt het rijden in uw BMW nog leuker. *Amazon, Alexa en alle bijbehorende merken zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of gelieerde ondernemingen.
BMW Maps navigatiekaart in BMW Control Display

BMW MAPS.

De perfecte begeleider voor iedere reis: BMW Maps maakt de rit in uw BMW met innovatieve diensten nog persoonlijker en comfortabeler. Profiteer met Connected Navigation van exact voorspelde aankomsttijden, extreem snelle routeberekening en een vereenvoudigde bestemminginvoer. De intelligente functie Connected Parking bespaart u de lastige zoektocht naar een parkeerplaats en leidt u betrouwbaar naar een vrije parkeerplaats in de buurt van uw bestemming. Als bestuurder van een elektrische of Plug-in Hybride BMW kunt u zich via Connected Charging doeltreffend laten leiden naar het dichtstbijzijnde openbare laadstation op uw route. Het systeem informeert u vooraf over de beschikbaarheid en de aangeboden laadvermogens.
Smartphone Integratie in de BMW met Apple CarPlay van BMW ConnectedDrive Control Display

APPLE CARPLAY©.

U wilt in uw BMW de functies van uw iPhone niet missen en hem bedienen zoals u gewend bent? Gebruik daarvoor Apple CarPlay, de intelligente en veilige manier om uw smartphone tijdens het rijden te gebruiken. De ondersteuning van CarPlay verloopt draadloos en geeft u toegang tot functies als Apple Music, iMessage, telefonie, Siri, Apple Maps en geselecteerde apps van derden zoals Spotify of Google Maps. De weergave van de inhoud verloopt volledig via het display in uw cockpit. Daardoor heeft u de navigatie-aanwijzingen van Apple altijd in het zicht – zelfs via het BMW Head-up Display.
Smartphone Integratie in BMW met Android Auto van BMW ConnectedDrive Control Display

ANDROID AUTO.

Android Auto in de BMW biedt een eenvoudig en veilig gebruik van smartphone functies zoals muziek, media of berichten apps tijdens het rijden. De connectie tussen uw BMW en uw Android apparaat is dankzij de draadloze verbinding zeer comfortabel. Android Auto wordt direct geïntegreerd in de volledig digitale cockpit van de BMW. Daardoor zijn de navigatie-aanwijzingen van Google Maps via het BMW Head-up Display weer te geven. De Google Assistant, de digitale spraakassistent van Google, is dankzij de integratie ook in de BMW te bedienen. Spreek eenvoudig tegen Google om commando's te geven, een navigatiebestemming op te geven of uw persoonlijke muziek te kiezen en houd hierbij altijd het zicht op de weg.
BMW Teleservices vrouw met smartphone voor BMW

TELESERVICES.

Zelf denken aan het maken van service-afspraken behoort tot het verleden. Dankzij Teleservices weet uw BMW wanneer regulier dan wel additioneel onderhoud noodzakelijk is en stuurt alle relevante gegevens met uw toestemming automatisch naar uw BMW Service Partner. Die neemt direct contact met u op om een afspraak te maken.

NA DE RIT.

BMW ConnectedDrive en de My BMW App ondersteunen u ook na de rit met innovatieve diensten en functies.

Met de My BMW App en de digitale diensten van BMW ConnectedDrive wordt uw mobiliteit eenvoudiger en comfortabeler dan ooit – zelfs na de rit. Houd uw BMW bijvoorbeeld altijd en over-the-air actueel met de Remote Software Upgrade. In de slimme My BMW App kunt u behalve andere bedieningsfuncties op afstand ook met Remote 3D View de omgeving van uw geparkeerde BMW bekijken en zo zien of alles in orde is – of indien nodig de portieren alsnog vergrendelen.

Vrouw drinkt terwijl BMW Remote Software Upgrade de voertuigsoftware in haar BMW X5 actualiseert

Remote Software Upgrade.

Altijd de meest actuele softwareversie aan boord. Met Remote Software Upgrade is de software van uw BMW altijd actueel. De upgrades zijn eenvoudig via de My BMW App of via de in uw BMW geïntegreerde SIM kaart te downloaden en aansluitend te installeren. Zo ontvangt u de nieuwste functies over-the-air in uw BMW.
Ontdek meer
Vanuit huis via My BMW App en Remote Services toegang tot uw BMW

Toegang tot uw BMW met de smartphone.

Heb ik mijn auto afgesloten, en waar staat deze ook al weer precies geparkeerd? Met de uitrusting Remote Services kunt u op afstand diverse functies van uw BMW bedienen en de locatie ervan vinden via de My BMW App. Ventileer uw BMW alvast voor vertrek of vergrendel de auto op afstand via uw smartphone.
Ontdek meer
Vrouw bekijkt omgeving BMW met Remote 3D View en My BMW App

Remote 3D View.

Houd altijd zicht op de omgeving van uw BMW, zodat u zeker weet dat alles in orde is. Met Remote Services en Remote 3D View kunt u via de My BMW App vanuit elk perspectief een blik werpen op de omgeving van uw auto en de portieren vergrendelen.
Ontdek meer
BMW Maps Connected Charging geeft de elektrische actieradius weer als een blauwe cirkel op de navigatiekaart op het Control Display.

Connected Charging.

Connected Charging biedt talrijke innovatieve functies die uw elektrische rijbeleving compleet maken en het opladen van uw elektrische of Plug-in Hybride BMW nog comfortabeler maken. Stel bijvoorbeeld in de My BMW App in hoe laat uw BMW moet worden opgeladen en ontvang een pushbericht wanneer het laadproces is voltooid. Ook kunt u in de app de laadhistorie van uw BMW terugvinden of het actuele laadproces bekijken, inclusief verbruikte energie, verwachtte laadkosten en bespaarde kosten.
Ontdek meer
Met BMW Points spaart u bij BMW Plug-in Hybride modellen punten voor volledig elektrisch gereden kilometers

BMW Points.

Met het loyaliteitsprogramma BMW Points verzamelt u als bestuurder van een BMW Plug-in Hybride model punten voor iedere volledig elektrisch afgelegde kilometer. De punten spaart u en zijn bijvoorbeeld te verzilveren voor laadtegoed van BMW Charging.
Ontdek meer

BMW CONNECTED DRIVE SERVICES.

Voorwaarden en beschikbaarheid van BMW ConnectedDrive diensten.

Hieronder vindt u links naar uitgebreide informatie over de voorwaarden en beschikbaarheid van de BMW ConnectedDrive diensten.

Lees meer
  • Informatie over de beschikbaarheid van Deezer en Napster
  • Informatie over het uitschakelen van het 3G netwerk door Vodafone