Vrouw gebruikt My BMW App op smartphone

YOUR WORLD.
My BMW.

ALTIJD VERBONDEN.
DE NIEUWE My BMW APP.

YOUR WORLD. <br>My BMW.</br>ALTIJD VERBONDEN. <br>DE NIEUWE My BMW APP.</br>

De My BMW App past net zo goed bij u als uw BMW. Het is de rechtstreekse verbinding met uw auto en de wereld van BMW, ook als u niet in uw BMW zit. Met modern design, intuïtieve bediening en uitgebreide functionaliteiten begeleidt de My BMW App u bij uw dagelijkse mobiliteit. Plan uw ritten van tevoren en stuur uw bestemming vanaf de bank direct naar uw BMW. Check vooaf de resterende actieradius of breng uw auto alvast op een comfortabele temperatuur. Twijfelt u na het uitstappen of u uw BMW wel heeft vergrendeld? Controleer het in de app en vergrendel hem heel eenvoudig op afstand. En als het tijd is voor het volgende onderhoud, dan krijgt u een melding van de app. U kunt direct een serviceafspraak maken bij uw BMW dealer of BMW Erkend Service Partner en bij vragen contact opnemen met uw serviceadviseur. De My BMW App voorziet in zorgeloze mobiliteit en maakt rijden in uw BMW nog geweldiger – altijd en overal. Your World. My BMW.

Lees meer

HIGHLIGHTS.

  • 01 Altijd en overal toegang tot uw BMW.
  • 02 Bedien uw BMW op afstand.
  • 03 Handige functies voor de elektrische rijder.
  • 04 Vind uw bestemming en stuur deze naar uw BMW.
  • 05 Regelmatige updates en nieuwe functionaliteiten.

ONTDEK DE FUNCTIES VAN DE My BMW APP.

My BMW App status van auto checken – vrouw leunt naast BMW tegen de muur
My BMW App status van auto checken – scherm smartphone

STATUS VAN MIJN BMW CHECKEN.

Met de My BMW App houdt u altijd het overzicht, zonder dat u in uw BMW hoeft te zitten. Is de actieradius groot genoeg voor een spontaan uitstapje? Zijn alle portieren vergrendeld?

My BMW App contactloos toegang tot de auto – vrouw duikt in het ijs
My BMW App contactloos toegang tot de auto – scherm smartphone

BEDIEN UW BMW OP AFSTAND.

De My BMW App biedt talloze functies om uw BMW op afstand te bedienen. Als u bijvoorbeeld voorafgaand aan een rit alvast wilt ventileren, dan kunt u dat heel eenvoudig via uw smartphone regelen. Uw BMW hoeft niet eens in de buurt te zijn. Bij BMW Plug-in Hybride of volledige elektrische BMW modellen, kunt u zelfs de airco of verwarming inschakelen. 

My BMW App ritten plannen en naar de auto sturen – man in de woestijn
My BMW App ritten plannen en naar de auto sturen – scherm smartphone

RITTEN PLANNEN EN NAAR MIJN BMW STUREN.

Met de My BMW App wordt iedere rit een stressvrije belevenis. Zoek binnen de app naar nieuwe bestemmingen, zoals een restaurant of een parkeerplaats met laadpunt en stuur ze direct naar uw BMW. Ook kunt u bestemmingen vanuit een andere kaart-apps op uw smartphone delen met de My BMW App en versturen naar het navigatiesysteem in uw BMW. 

My BMW App serviceafspraken beheren – man zit op motorkap BMW
My BMW App serviceafspraken beheren – scherm smartphone

INZAGE IN HET ONDERHOUD VAN UW BMW.

Wanneer is het weer tijd voor een serviceafspraak voor mijn BMW? De My BMW App weet precies wat uw auto nodig heeft en meldt het als uw BMW weer aan onderhoud toe is. De My BMW App is ook de directe link naar uw BMW dealer of BMW Erkend Service Partner. Van het opzoeken tot het maken van een afspraak – alles gaat snel, eenvoudig en zonder tijdverlies.

My BMW App elektrisch rijden en BMW Points sparen – vrouw staat voor planten
My BMW App elektrisch rijden en BMW Points sparen – scherm smartphone

ELEKTRISCH RIJDEN EN BMW POINTS SPAREN.

Met het loyaliteitsprogramma BMW Points verzamelt u als bestuurder van een BMW Plug-in Hybride punten voor iedere volledig elektrisch afgelegde kilometer, in eDrive Zones spaart u zelfs dubbele punten. De punten verzilvert u vervolgens via de My BMW App voor laadtegoed van BMW Charging. 

My BMW App auto altijd in de gaten houden – bovenaanzicht BMW met persoon
My BMW App auto altijd in de gaten houden – scherm smartphone

MIJN BMW ALTIJD IN DE GATEN HOUDEN.

Houd altijd zicht op de omgeving van uw BMW, zodat u zeker weet dat alles in orde is. Met Remote Services en Remote 3D View kunt u via de My BMW App vanuit elk perspectief een blik werpen op de omgeving van uw auto en de portieren vergrendelen.

My BMW App – vrouw met smartphone

DE My BMW APP.

ONTDEK DE NIEUWE My BMW APP.
ALTIJD VERBONDEN.

DE My BMW APP.

ONTDEK DE NIEUWE My BMW APP.
ALTIJD VERBONDEN.

Disclaimer

  • De My BMW App is geschikt voor BMW modellen vanaf modeljaar 2014 die beschikken over de optie ConnectedDrive Services en een geschikte smartphone. De beschikbaarheid van diensten in de My BMW App kan per land en BMW model verschillen.