My BMW App man voor BMW met smartphone

YOUR WORLD.
My BMW.

ALTIJD VERBONDEN.
DE NIEUWE My BMW APP.

De My BMW App past net zo goed bij u als uw BMW. Het is de rechtstreekse verbinding met uw auto en de wereld van BMW, ook als u niet in uw BMW zit. Met modern design, intuïtieve bediening en uitgebreide functionaliteiten begeleidt de My BMW App u bij uw dagelijkse mobiliteit. Plan uw ritten van tevoren en stuur uw bestemming vanaf de bank direct naar uw BMW. Check vooraf de resterende actieradius of breng uw auto alvast op een comfortabele temperatuur. Twijfelt u na het uitstappen of u uw BMW wel heeft vergrendeld? Controleer het in de app en vergrendel hem heel eenvoudig op afstand. Ook biedt de My BMW App heel handige functies specifiek voor uw volledig elektrische of Plug-in Hybride BMW. Optimaliseer het energieverbruik en de kosten met de laad- en aircondioningtimer. Of wissel je verzamelde BMW Points in bij BMW Charging. Als het tijd is voor het volgende onderhoud, dan krijgt u een melding van de app. U kunt direct een serviceafspraak maken bij uw BMW dealer of BMW Erkend Service Partner en bij vragen contact opnemen met uw serviceadviseur. De My BMW App voorziet in zorgeloze mobiliteit en maakt rijden in uw BMW nog geweldiger – altijd en overal. Your World. My BMW.

Lees meer
YOUR WORLD. <br>My BMW.</br>ALTIJD VERBONDEN. <br>DE NIEUWE My BMW APP.</br>

HIGHLIGHTS.

  • 01 Altijd en overal toegang tot uw BMW
  • 02 Bedien uw BMW op afstand
  • 03 Handige functies voor de elektrische rijder
  • 04 Vind uw bestemming en stuur deze naar uw BMW
  • 05 Regelmatige updates en nieuwe functionaliteiten

ONTDEK DE FUNCTIES VAN DE My BMW APP.

My BMW App status van auto checken – man met smartphone voor BMW 2 Serie Coupé
My BMW App status van auto checken – scherm smartphone

STATUS VAN MIJN BMW CHECKEN.

Met de My BMW App houdt u altijd het overzicht, zonder dat u in uw BMW hoeft te zitten. Is de actieradius groot genoeg voor een spontaan uitstapje? Zijn alle portieren vergrendeld?

My BMW App contactloos toegang tot de auto – vrouw duikt in het ijs
My BMW App contactloos toegang tot de auto – scherm smartphone

BEDIEN UW BMW OP AFSTAND.

Heb ik mijn BMW afgesloten en waar staat hij precies geparkeerd? Remote Services geeft u op afstand via de My BMW App toegang tot uw BMW. Ventileer uw BMW alvast voorafgaand aan een rit of vergrendel hem vanaf welke plek dan ook met uw smartphone.

Zo wordt uw smartphone een digitale sleutel: via uw My BMW App maakt u de BMW Digital Key aan en bewaart u deze op uw iPhone – indien deze wordt ondersteund.

My BMW App ritten plannen en naar de auto sturen – man in de woestijn
My BMW App ritten plannen en naar de auto sturen – scherm smartphone

RITTEN PLANNEN EN NAAR MIJN BMW STUREN.

Met de My BMW App wordt iedere rit een stressvrije belevenis. Zoek binnen de app naar nieuwe bestemmingen, zoals een restaurant of een parkeerplaats met laadpunt en stuur ze direct naar uw BMW. Ook kunt u bestemmingen vanuit een andere kaart-apps op uw smartphone delen met de My BMW App en versturen naar het navigatiesysteem in uw BMW. 

My BMW App serviceafspraken beheren – man zit op motorkap BMW
My BMW App serviceafspraken beheren – scherm smartphone

INZAGE IN HET ONDERHOUD VAN UW BMW.

Wanneer is het weer tijd voor een serviceafspraak voor mijn BMW? De My BMW App weet precies wat uw auto nodig heeft en meldt het als uw BMW weer aan onderhoud toe is. De My BMW App is ook de directe link naar uw BMW dealer of BMW Erkend Service Partner. Van het opzoeken tot het maken van een afspraak – alles gaat snel, eenvoudig en zonder tijdverlies.

My BMW App elektrisch rijden en BMW Points sparen – vrouw zit op stoel voor planten
My BMW App elektrisch rijden en BMW Points sparen – scherm smartphone

ELEKTRISCH RIJDEN EN BMW POINTS SPAREN.

Met het loyaliteitsprogramma BMW Points verzamelt u als bestuurder van een BMW Plug-in Hybride punten voor iedere volledig elektrisch afgelegde kilometer, in eDrive Zones spaart u zelfs dubbele punten. De punten verzilvert u vervolgens via de My BMW App voor laadtegoed van BMW Charging. Vanaf 1 juli 2021 ontvangt u ook 20 BMW Points voor iedere laadsessie van minimaal 15 minuten. Daarnaast kunt u deelnemen aan de Charging Challenge: laad minimaal 20 keer per maand uw BMW Plug-in Hybride op en ontvang een bonus van 500 BMW Points.

BMW eDrive Zones

BMW eDRIVE ZONES.

Meer en meer steden stellen zogenoemde milieuzones in. Om emissievrij rijden in deze zones, en daarbuiten, zo veel mogelijk te promoten heeft BMW eDrive Zones ontwikkeld. Uw BMW Plug-in Hybride* herkent automatisch dat hij een eDrive Zone binnenrijdt en schakelt dan automatisch over op een volledig elektrische rijmodus.
My BMW App auto altijd in de gaten houden – bovenaanzicht BMW met persoon
My BMW App auto altijd in de gaten houden – scherm smartphone

MIJN BMW ALTIJD IN DE GATEN HOUDEN.

Houd altijd zicht op de omgeving van uw BMW, zodat u zeker weet dat alles in orde is. Met Remote Services en Remote 3D View kunt u via de My BMW App vanuit elk perspectief een blik werpen op de omgeving van uw auto en de portieren vergrendelen.

My BMW App mijn profiel

MIJN DIRECTE VERBINDING MET DE WERELD VAN BMW.

De My BMW App voorziet u van interessante informatie en links naar de wereld van BMW. Blijf via de nieuwsfeed Discover BMW op de hoogte van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen. In de BMW Online Shop vindt u Originele BMW Accessoires – of ontdek in de BMW Connected Drive Store de digitale producten en diensten die het beste passen bij uw mobiele leven. Als klant van BMW Financial Services kunt u bovendien uw contractgegevens bekijken of contact opnemen met de klantenservice.

My BMW App – vrouw met smartphone

DE My BMW APP.

ONTDEK DE NIEUWE My BMW APP.
ALTIJD VERBONDEN.

DE My BMW APP.

ONTDEK DE NIEUWE My BMW APP.
ALTIJD VERBONDEN.

BMW CONNECTED DRIVE: MEER INFORMATIE & LINKS.

BMW Connected Charging My BMW App BMW Maps BMW elektrisch rijden

BMW CONNECTED CHARGING.

Ontdek meer over de digitale diensten van BMW Connected Charging voor volledig elektrische en Plug-in Hybride BMW modellen.
BMW ConnectedDrive Klantenservice

BMW KLANTEN-SERVICE.

Heeft u vragen over de My BMW App of de producten en diensten van BMW ConnectedDrive? Neem dan eenvoudig contact op met BMW Klantenservice.
My BMW App BMW ConnectedDrive FAQ veelgestelde vragen en antwoorden

FAQ.

In onze FAQ-sectie vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over de My BMW App en de producten en diensten van BMW ConnectedDrive.

* eDrive Zones zijn beschikbaar op de Plug-in Hybride modellen van de BMW 3 Serie, de BMW 7 Serie en de BMW X5. En ook op de BMW 5 Serie vanaf productie juli 2020 en de BMW X3 vanaf maart 2021.

Lees meer

Disclaimer

  • De My BMW App is geschikt voor BMW modellen vanaf modeljaar 2014 die beschikken over de optie ConnectedDrive Services en een geschikte smartphone. De beschikbaarheid van diensten in de My BMW App kan per land en BMW model verschillen.