Man in BMW start BMW Remote Software Upgrade

HOUD UW BMW ALTIJD ACTUEEL.

REMOTE SOFTWARE UPGRADE - DE SOFTWARE UPDATE VAN BMW.

Om ervoor te zorgen dat uw BMW ook na de aanschaf actueel blijft, kunt u de software continu actualiseren. De upgrades zijn eenvoudig via de My BMW App of via de in de BMW geïntegreerde simkaart te downloaden en aansluitend te installeren.

Lees meer
HOUD UW BMW ALTIJD ACTUEEL. REMOTE SOFTWARE UPGRADE - DE SOFTWARE UPDATE VAN BMW.
Remote Software Upgrade voordelen in video uitgelegd

VOORDELEN REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Actualiseer de software van uw BMW veilig en comfortabel over-the-air.

Altijd de meest actuele softwareversie aan boord. Het geeft een goed en veilig gevoel te weten dat u altijd met de nieuwste software onderweg bent en uw BMW dus up-to-date is. Daarvoor zorgt de Remote Software Upgrade – gemakkelijk en stressvrij. Die houdt de software van uw BMW altijd actueel. De upgrades zijn eenvoudig via de My BMW App of via de in de BMW geïntegreerde SIM kaart te downloaden en aansluitend te installeren. U bespaart tijd en krijgt tegelijkertijd gratis geselecteerde functie-upgrades of nieuwe functies. Informatie over de uitgevoerde software-aanpassingen kunt u in het Control Display van de BMW of in de My BMW App opvragen.

Lees meer

ZO WERKT DE REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Remote Software Upgrade functies

Ontdek hoe u de software van uw BMW met de Remote Software Upgrade kunt actualiseren.

Zodra nieuwe software voor uw BMW beschikbaar is, ontvangt u daarvan een melding via een pushbericht van de My BMW App – indien op de smartphone geïnstalleerd en verbonden met uw BMW – of in het Control Display van uw BMW. Via de app of in uw BMW kunt u de upgrade openen en bekijken wat er geactualiseerd wordt of welke functies nieuw zijn. Voor het downloaden van de nieuwe software biedt de Remote Software Upgrade twee manieren: via de My BMW App of automatisch tijdens de rit direct in uw BMW. Na het succesvol downloaden wordt u gevraagd om de installatie van de nieuwe software te bevestigen en deze te starten. Tijdens deze installatie kan uw BMW ca. 20 minuten lang niet rijden. Na de upgrade krijgt u bij de eerstvolgende rit de melding dat de installatie is voltooid. Naar wens kunt u de inhoud van de upgrade altijd weer oproepen en bekijken.

VEREISTEN VOOR DE REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Of Remote Software Upgrade in uw BMW geactiveerd is, hangt af van de hardware van uw BMW. Een vereiste hiervoor is het navigatiesysteem Live Cockpit, Live Cockpit Plus of Live Cockpit Professional. De volgende modellen zijn momenteel uitgerust met de Remote Software Upgrade: 1 Serie, 2 Serie Gran Coupé, 3 Serie, 3 Serie Plug-in Hybride, 3 Serie Touring, 4 Serie Coupé, 5 Serie, 5 Serie Touring, M5, 6 Serie GT, 7 Serie, 8 Serie Cabrio, 8 Serie Coupé, 8 Serie (M) Gran Coupé, M8, X5 (M), X6 (M), X7, Z4, iX3.

Ook kunt u op de volgende manier controleren of uw BMW is uitgerust met Remote Software Upgrade. Kies in het voertuigmenu:

  • ‘Mijn voertuig’
  • ‘Instellingen’
  • ‘Algemene instellingen’
  • ‘Remote Software Upgrade’

Wanneer ‘Remote Software Upgrade’ niet wordt weergegeven is de BMW niet uitgerust met de Remote Software Upgrade.

De Remote Software Upgrade is af fabriek geïnstalleerd, achteraf installeren is om hardwaretechnische redenen niet mogelijk. Wanneer uw BMW niet is uitgerust met de Remote Software Upgrade, kunt u altijd bij uw dealer de meest actuele software laten installeren.

De vereisten hiervoor kunnen per land, model, uitrusting en conditie van de auto verschillen.

 

 

 

 

Lees meer

Zo verbindt u uw nieuwe smartphone met oudere BMW modellen.

U wilt uw nieuwe smartphone verbinden met een oudere BMW? De systemen van smartphones, muziekspelers en tablets blijven zich verder ontwikkelen. Om uw mobiele apparaten altijd in uw BMW te kunnen gebruiken, kunt u de software van uw BMW actualiseren. Download met een USB stick de nieuwe smartphonebesturingssoftware en draag deze over naar uw BMW.

Lees meer

VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS.

Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft (Petuelring 130. 80809 München, ‘BMW AG’) verwerkt uw persoonsgegevens alleen voor het beantwoorden van uw aanvragen en voor een specifieke dienst. Indien nodig zal BMW AG de door u verstrekte gegevens doorgeven aan de BMW dealers in uw markt. Meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens door BMW AG vindt u in de Verklaring Gegevensbescherming (https://www.bmw.com/de/footer/legal-disclaimer.html).

Lees meer